Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch BGS5A32R

8,6 Lees 23 reviews

Vergelijkbare producten

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 23 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Normar 10-05-2016 Product paar dagen in bezit

Bosch BGS5A32R review

Algemene score

8,8
Prima stofzuiger. Super stil, dus ik kan stofzuigen zonder iemand te storen. Lekker groot stofreservoir, dus die hoef ik niet steeds te legen. en een voordeel is dat je het stof kan laten lostrillen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Cindy 11-04-2017 Product paar dagen in bezit

Solide en stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goeie, stevige en toch makkelijk hanteerbare stofzuiger. Mooi stil. Voor huishoudelijk gebruik. Gekocht met Bosch-cash-back actie. Prima koop.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jwd 01-04-2017 Product paar dagen in bezit

Lekker stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Stille stofzuiger, maar zuigt goed! Goede snoerlengte en makkelijk te legen en schoonmaken. Zuigtkrqcht is traploos te regelen en genoeg verschillende borstels.

Pluspunten

  • Stil
  • Snoerlengte

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 03-03-2017 Product half jaar of langer in bezit

Zuigt prima

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De stofzuiger is gemakkelijk in gebruik zuigt goed ,filtert de uit geblazen lucht goed, en geen zak ideaal , hij volgd gemakkelijk en de telescoop zuigbuis prima

Pluspunten

  • Zakloos
  • Zuigt goed
  • Schone uitlaat lucht

Minpunten

  • Snoer mag makkelijker oprollen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Terra 02-01-2017 Product paar maanden in bezit

Bosch BGS5A32R

Algemene score

8,0
Ter vervanging van onze Dyson.
Hij is een stuk stiller en de steel is ook veel degelijker en langer.
Het snoer rolt zonder knop op en dat is weleens wat vervelend.
De zuigkracht is erg goed en volgens de gegevens is hij energie zuinig,
Het legen van het reservoir is echter niet handig en is niet gebruiksvriendelijk.
Er valt best wel stof uit het filter als je deze hebt losgenomen.
Vind ik wel een verbeterpuntje, dit was bij de Dyson een stuk eenvoudiger.
Verder een prima stofzuiger, ook de meegeleverde accessoires zijn prima.

Pluspunten

  • lange steel
  • stil

Minpunten

  • legen stof reservoir
  • oprollen snoer

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Anneke 16-11-2016 Product paar weken in bezit

superlang snoer en wendbaar toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij zijn erg blij met deze stofzuiger. We kunnen de hele bovenverdieping in een keer zuigen door het lange snoer. verder is het toestel erg wendbaar en er is een goede zuigmond voor de harde houten vloeren.

Pluspunten

  • lang snoer
  • wendbaar

Minpunten

  • niet goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marco 09-11-2016 Product paar weken in bezit

Fijne stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne stofzuiger is stil, groot stofreservoir,wendbaar,grote axiradius en handig in gebruik. Is gemakkelijk te legen en op te ruimen het snoer rolt goed op

Pluspunten

  • volgt goed
  • grote axiradius
  • grote stofbeker
  • wendbaar

Minpunten

  • vrij groot

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marion 04-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne stofzuiger, vrij stil in gebruik.
De snoer is lang genoeg voor een groot bereik.
Ligt stabiel, valt niet zomaar om.
Verder geen stofzak meer nodig en makkelijk in onderhoud.

Pluspunten

  • Stil
  • Lengte van de snoer
  • Stabiel
  • Grote stofbak

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bosch bagless pro silence 03-11-2016 Product paar weken in bezit

Stofzuiger bagless pro silence

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijk in gebruik; licht, rolt goed mee, ruisloos, filter makkelijk schoon te houden en genoeg zuigkracht voor allerlei soorten vloeren.

Pluspunten

  • licht van gewicht
  • stil
  • alle type vloeren

Minpunten

  • handmatig filter schoonmaken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

claudia 20-10-2016 Product paar dagen in bezit

fijne stofzuiger

Algemene score

10,0
prijs kwaliteit, stille zuigkracht, werkt goed voor honden haren, degelijke stofzuiger valt niet gemakkelijk om

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam van Steijn 20-10-2016 Product paar dagen in bezit

Stofzuiger met goede zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie stofzuiger! Hiervoor had ik een dyson en had niet verwacht dat deze zoveel meer zuigkracht heeft. Wendbaar en lekker lang snoer. Het reservoir is makkelijk te verwijderen en te legen. Alle filters zijn makkelijk met water te reinigen.

Pluspunten

  • lang snoer
  • goede zuigkracht en stil
  • wendbaar
  • makkelijk in onderhoud
  • Goede degelijke hulpstukken, zuigmond etc

Minpunten

  • niet de lichtste

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Daniel 1900 18-10-2016

Stille stofzuiger die ook het tapijt goed schoonma

Algemene score

10,0
Eerst wat mij opviel is dat deze stofzuiger duidelijk minder geluid maakte. Op dit moment is de lucht die langs de mond gaat op laminaat lawaaiiger dan de stofzuiger zelf. Voor mij was het belangrijk dat de stofzuiger ook onze tapijten goed uitzoog. Daarin merk ik duidelijk hij haalde echt de kleinere vuil tussen alle draden er ok uit. Voor de rest wat aan de grote kant, maar hij beweegt soepel.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Daniel 14-10-2016 Product paar weken in bezit

Stille stofzuiger die ook het tapijt goed schoonmaakt

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze stofzuiger haalde ook al het vuil uit het kleed. Hij is vrij stil en er zit een lange snoer aan. Hij leek mij wat betreft formaat vrij groot, maar daar merk je tijdens het zuigen niets van. Reinigen ging makkelijker dan andere zakloze stofzuigers: er zit namelijk weer een extra filter in de bak die het vuil op voorhand tegenhoudt om verder door de stofzuiger te gaan . Vuil blijft dus ook echt in de bak zonder dat het in moeilijke hoekjes blijft hangen.

Pluspunten

  • Stil
  • Lange snoer

Minpunten

  • Misschien wat groot

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

DHVO 06-08-2016

niet praktisch in gebruik

Algemene score

4,0
Valt tegen, onhandig te hanteren, zuigmonden passen niet onder verwarming. Extra accessoires zijn lomp en niet ergonomisch. Doordat de zuigerslang aan de voorkant zit (i.p.v. bovenop) draait deze te weinig mee, ook erg stug. Ik wil een stofzuiger ook tevens gebruiken voor het afstoffen van meubels; dit is erg lastig met deze stofzuiger.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Kalter 30-06-2016 Product paar dagen in bezit

Bosch Sofzuiger BGS5A32R

Algemene score

8,0
Het gebruiksgemak van deze stofzuiger is zeer veelzijdig. Dankzij ze wendbaarheid van zijn 360 graden zwenkwielen en zijn snoerlengte van 11 mtr de grote van zijn behuizing oogt een beetje lomp hier door neemt hij wat meer ruimte in een kast. verder heef hij een super zuig kracht op zowel een harde vloer als op een tapijt vloer. het geluid niveau is zeker een verademing in het gebruik.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Britt 23-06-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne stofzuiger

Algemene score

8,8
Fijne stofzuiger erg licht in gewicht en zuigt echt alle fijn stof mee op! Energie min puntje vind ik dat hij zo groot is. Alleen de accessoires vind ik tegen vallen, hiervoor had ik een Miele en die heeft wel fijne accessoires Maar gelukkig Past dit op elkaar😃

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Arjan Hissink 21-06-2016 Product paar dagen in bezit

zuigvoet van de stofzuiger

Algemene score

7,5
Ik vind de zuigvoet wat stug kon wat soepeler maar verder een top stofzuiger.super zuigkracht.stofzuiger gaat soepel met je mee met stofzuigen.en ziet er mooi uit.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

aad vreeken 21-06-2016 Product paar dagen in bezit

hij doet het fantastisch

Algemene score

10,0
wel aan de dure kant maar maakt weinig geluid , gemakkelijk in gebruik , geen stofzakken , zuigt als een tijger ...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 18-06-2016 Product paar dagen in bezit

Stofzuigen met honden

Algemene score

8,5
Alles is weer spik en span met deze Bosch stofzuiger, ondanks twee verharende labrador retrievers ! Geweldig !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

John 14-06-2016 Product paar dagen in bezit

Mijn Bosch

Algemene score

8,8
Mijn eerste dagen gebruik zijn heel goed bevallen.
De zuigkracht en zijn compactheid zijn een behoorlijke vooruitgang ten opzichte van de vorige stofzuiger.
De vormgeving is ook het noemen waard. Verder is het geproduceerd geluid ook prettig, zeker als je partner met wisselende diensten werkt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews