Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch BGL4SIL69C

7,5 Lees 10 reviews

Vergelijkbare producten

Princess Vacuum Cleaner Silence DeLuxe

  • Model stofzuiger slede
  • Vermogen 700 watt
  • Energielabel A
Princess Vacuum Cleaner Silence DeLuxe

Rowenta RO5735

  • Model stofzuiger slede
  • Vermogen 750 watt
  • Energielabel A
Rowenta RO5735

Miele Blizzard CX1 Red EcoLine

  • Model stofzuiger slede
  • Vermogen 800 watt
  • Energielabel A
Miele Blizzard CX1  Red EcoLine
8,5 (4)

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 9 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

deBoer92 04-10-2016 Product paar weken in bezit

Kleine maar krachtige stofzuiger

Algemene score

8,0
Ik ben erg tevreden over de stofzuiger. Hij is klein en stil, maar doet zeker wat hij moet doen.
Alle toebehoren die meegeleverd worden zijn ook zeker handig.
Kortom, erg tevreden met de stofzuiger.

Pluspunten

  • Compacte stofzuiger
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca 27-09-2016 Product paar weken in bezit

Mooi compacte stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Het is een prima stofzuiger. De zuigkracht valt me heel erg mee voor het vermogen van de stofzuiger. Hij is erg stil en door het lange snoer hoef je niet vaak te wisselen van stopcontact. Enige minpunt vind ik wel de stofzuigermonden die erbij geleverd worden. Ik heb een laminaatvloer en de zuigmond/borstel voor dit soort vloeren is erg smal waardoor je het idee hebt dat deze niet goed alles meepakt. Daarnaast zit er langs de borstelharen een soort rubber wat ervoor zorgt dat kruimels naar voren geschoven worden ipv opgezogen en de borstelmond niet soepel over de vloer gaat. De andere borstel heeft wieltjes waardoor het stille geluid van de stofzuiger weer teniet gedaan wordt omdat die plastic wieltjes over de laminaatvloer gaan. Niet prettig!
De stofzuiger beveel ik zeker wel aan maar ik ga wel kijken voor een andere zuigmond.

Pluspunten

  • Compact formaat
  • Geluid

Minpunten

  • Zuigmond/borstel

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

bert 09-04-2017 Product half jaar of langer in bezit

waardeloos

Algemene score

2,0
zelden zoiets prulligs gezien, scharnierpunten die afbreken, deksel is bijna niet dicht te krijgen, zuigmond blijft niet meer in parketstand staan, snoer is moeilijk op te rollen, kortom weggegooid geld

Pluspunten

  • weinig geluid

Minpunten

  • vrijwel alles

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Voldoende
Slecht

Reageer

janneman 30-09-2016 Product paar weken in bezit

vlot handelbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hij is stil in gebruik, de wielen draaien vlot, goede hulpstukken enkel de zetel-fijne hoek zuiger zouden beter 2 stuks zijn zodat de zetelzuiger niet direkt vuil wordt.

Pluspunten

  • stil
  • rijd vlot

Minpunten

  • zetel en hoekzuiger is 1 stuk
  • 1 handgreep ipv 2 wat soms onhandig is op de trap

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

jozef 28-09-2016 Product paar maanden in bezit

super zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
kompakte krachtige stofzuiger en fluisterstil met stevige uitvoering stofzakken met komplete set toebehoren en perfekt gebruiksgemak

Pluspunten

  • zeer stil
  • super zuigkracht
  • voordelige toebehoren stofzakken

Minpunten

  • tot nu toe geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annetigone 28-09-2016 Product paar weken in bezit

degelijk toestel voor degelijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede zuigkracht, handig en praktisch in gebruik. Minpuntjes: nogal luidruchtig, snoer rolt zich niet gemakkelijk en snel vanzelf op in de stofzuiger.

Pluspunten

  • goede zuigkracht
  • handig en compact

Minpunten

  • lawaaierig
  • snoer rolt niet makkelijk vanzelf op

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

niels 26-09-2016 Product paar weken in bezit

Stil en toch goed zuigen!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Erg stille stofzuiger die toch erg goed zuigt. Ook zit er een lekker lange kabel aan.
Wel wat zwaarder dan de vorige, maar dat zal de isolatie wel zijn.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • stil
  • lange kabel

Minpunten

  • zwaarder

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Sajida 26-09-2016 Product paar weken in bezit

Goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vind dit product heel goed omdat het niet te duur is en werkt ook prima. Het is ligt in gewicht en makkelijk beweegbaar

Pluspunten

  • Licht in gewocht
  • Makkelijk te bewegen en schoonmaken

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim77 14-08-2016

Stofzuiger voldoet goed

Algemene score

8,0
Glijd makkelijk over de houten parketvloer in de kamers en over de tegels in de keuken en badkamer.
Weinig geluid, wat belangrijk is in een appartement.
De lengte van de snoer is voldoende om alle ruimtes te bereiken zonder van stopcontact te wisselen.
Bijgeleverde mondstuk heeft rubberranden en is ongeschikt voor de parketvloer.
Oorspronkelijk gepost op bsh-bosch

Reageer