Miele Complete C3 Cat&Dog PowerLine - Reviews

Best Reviewed apr 2017 Miele Complete C3 Cat&Dog PowerLine
Best Reviewed april 2017
Specificaties
Model stofzuiger
slede
Vermogen
1100 watt
Energielabel
D
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 15 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Erica 29-05-2016 Product paar dagen in bezit

Wat een geweldige stofzuiger!

Algemene score

9,0
Ik had altijd een stofzuiger zonder zak maar deze verstopte altijd door het kattengrit dat werd opgezogen. Toen heb ik door de testresultaten van de consumentenbond en de goede verhalen van mijn collega's besloten een Miele aan te schaffen. De Cats & Dogs variant. Ik heb hem nu een paar dagen in mijn bezit en ik ben er super blij mee. Wat een zuigkracht! De stofzuiger heeft 5 standen. Ik gebruik hem in stand 3, dit is meer dan voldoende om alles op te zuigen. En het geluid is dan zo laag dat het niet irriteert. De opzetborstels zijn ook super handig die zijn opgeborgen in de stofzuiger zelf. Zo gebruik ik er eentje voor de stof op de plinten en jaloezieën. De kattenharen gaan ook geweldig. Enig puntje wat ik jammer vind is dat het bedieningspaneel op de stofzuiger zit in plaats van op de stang, dit had nog iets fijner geweest. En natuurlijk de prijs die iets hoger is, maar dit is het wat mij betreft waard. Miele, ik ben fan! Stofzuigen is nu lang niet zo erg :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

markmvw 09-06-2016 Product paar dagen in bezit

Er is inderdaad geen betere...

Algemene score

10,0
Altijd Miele stofzuigers gehad, maar naar 10 jaar, tijd voor vervanging. Na wat speurwerk een Bosch met A-label aangeschaft, vanwege de zuinigheid, stilte, lang snoer en een slang die niet knikt. Helaas was deze stofzuiger van goedkoop dun plastic (ook de accessoires) en had totaal geen zuigkracht. Stofzuiger na een week weer verkocht en deze Miele aangeschaft. Wat een top product!

Stil, goede zuigkracht, licht in gewicht, lang snoer, lange zuigbuis, waardoor ik rechtop kan blijven staan, prettige zuigmond gaat soepel over tapijt en laminaat, sterke materialen.

Voor mij geen ander merk meer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 01-12-2016 Product paar weken in bezit

Miele C3 cat dog in aanbieding bij BCC, heel blij mee

Algemene score

9,0
Zuigt alle fijne kattenharen van mijn perzen uit de kleden.
Fijne stofzuiger, wendbaar, snoer lang genoeg, meerdere hulpstukken.

Pluspunten

  • Zuigt fijne haren uit tapijt met speciale mondstuk
  • Grote stofzak
  • Wendbaar

Minpunten

  • Plastic zuigslang ipv stevige textiel slang

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sandra Niens 27-12-2016 Product paar maanden in bezit

Cat and dog

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na een aantal maanden nog steeds erg tevreden over de stofzuiger. Vind alleen de honden haren slecht uit de bank gaan met de standaard mondstukken. Ik durf de speciale cat and dog mond niet te gebruiken want de bank is 2 maanden oud, ben een beetje bang dat de mond het stof beschadigd.

Pluspunten

  • Fijne zwenkwielen/licht gewicht
  • Cat and dog mondstuk
  • Confort rolsysteem
  • Genoeg kabel
  • Kleur

Minpunten

  • Wenselijk was een cat and dog mini mondstuk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ing 30-09-2016 Product paar dagen in bezit

Fantastische zuigkracht voor kattenharen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heerlijke stofzuiger, nog niet lang in huis, maar een hele goede zuigkracht voor met name de kattenharen waar ik hem voor gekocht heb. Ik had al een stofzuiger met een turbo borstel, maar bij deze bewijst Miele er is geen betere. Een aanrader voor iemand met katten in huis (twee maincoons en 1 europese korthaar).

Pluspunten

  • zuigkracht
  • kattenharen
  • lange snoer
  • wendbaarheid
  • niet te zwaar

Minpunten

  • kleur, had liever donkerblauw of zwart gehad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

quintje 01-09-2016 Product paar dagen in bezit

Sterke zuigktacht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Pas kort in gebruik. Ondanks wat minder vermogen dan de oude stofzuiger (ook Miele) betere zuigkracht. Extra bijgeleverde turboborstel ideaal voor op tapijt. Hondenhaar bijna volledig verdwenen.
Stofzuiger voelt stevig aan. Goede actieradius. Zakken filteren beter het fijne stof. Komt in ieder geval minder op de andere filters terecht.

Pluspunten

  • Stevig apparaat
  • Sterke zuigkracht
  • Goede actieradius

Minpunten

  • Net wat veel geluid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Engel 28-06-2017 Product paar maanden in bezit

Monster!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een waar zuigmonster! Mijn vorige stofzuiger, een zakloze Philips, had het na 4 jaar begeven. Nu maar gekozen voor kwaliteit. Nog geen moment spijt van gehad. Ok, deze Miele is bijna 2 keer zo duur als die Philips maar na een jaartje of 7/8 heb ik dat er uit en een stofzuiger moet naar mijn mening toch minimaal 10 jaar meegaan. De turboborstel zuigt geweldig op tapijt. Één haal en de kattenharen zijn verdwenen. Op vloeren red je het niet op de hoogste stand. Je moet hem lager zetten, zo hard zuigt ie. Kijk uit met het zuigen van muren met behang, het wordt er zo afgetrokken. Enige nadeel dat ik nu na 3 maanden kan bedenken is de prijs van de stofzakken. Maar ik heb net, na 3 maand dus, de eerste zak vervangen. Ook zit er een voucher van Miele bij de aankoop waarbij je 16 zakken, 4 motorfilters en 4 uitblaasfilters voor ongeveer €40 kan kopen. Lijkt veel maar ze claimen dat je hier 4 jaar mee vooruit kan. Afgaande op de 3 maanden die ik met de eerste stofzak heb gedaan kunnen ze hier wel eens gelijk in hebben. Heb ook surrogaat-stofzakken gekocht maar vertrouw dat toch niet helemaal plus dat de garantie dan in het geding kan komen.

Pluspunten

  • Zuigt als een dolle
  • Stofzak gaat erg lang mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ingrid 21-03-2017 Product paar maanden in bezit

Goede stofzuiger

Algemene score

8,0
Ik heb deze stofzuiger nu 3 maanden en hij heeft een goede zuigkracht.
Zuigt prima, alle kattenharen verdwijnen in de speciale zuigmond.
Deze is moeilijk schoon te maken.
Verder gaat de slang erg snel stuk! Voor zo'n duur product zou dat niet mogen gebeuren bij normaal gebruik van de stofzuiger.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Bediening

Minpunten

  • Slang snel gescheurd
  • Speciale zuigmond moeilijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Miele 22-03-2017

Indien de klacht over de slang nog niet is opgelost, kunt u uw telefoonnummer sturen naar webcare@miele.nl , dan nemen wij contact met u op.

Reageer

Sandra 08-09-2016 Product paar dagen in bezit

Cat and dog stofzuiger Miele C3

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prettige stofzuiger in het gebruik. Licht van gewicht en makkelijk handelbaar. Stofzuiger is fijn in te stellen in zuigkracht. Zuigt op liminaat vloer perfect in de energie stand. Fijne opzetstukken zitten erbij en ik vind de stofzuiger een leuke kleur hebben haha.

Pluspunten

  • Lichtgewicht
  • Makkelijk verplaatsbaar
  • Energiestand
  • Kleur
  • Meerdere opzetstukken

Minpunten

  • Nog geen ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ronald 05-07-2017 Product paar dagen in bezit

Prima zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De slogan, er is geen betere dan een Miele, is bij deze stofzuiger zeker van toepassing.licht van gewicht, en een goede zuigkracht.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Licht van gewicht
  • Voelt degelijk aan

Minpunten

  • Snoer had langer gemogen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

J. 28-04-2017 Product paar dagen in bezit

Blij met Miele

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik ben zo blij met mijn nieuwe stofzuiger, ik had er net zo een en die deed het na 20 jaar nog steeds, maar de zuigkracht was niet meer zo.
Nu met deze gezogen, en nu merk ik helemaal het verschil, plus dat deze nieuwere uitvoering nog veel praktischer is.

Pluspunten

  • Goede zuigkracht
  • Goede mondstukken
  • Lang snoer

Minpunten

  • Het gewicht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kabep 26-04-2017 Product paar dagen in bezit

Gemakkelijke en super stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na de oude Miele weer een Miele gekocht vooral voor de haren van de katten en de hond.
Fijne en stille stofzuiger en makkelijke bediening. Super zuigkracht.
Eens een Miele altijd een Miele.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuigkracht
  • Bediening
  • Instellen zuigbuis

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Robbert 25-04-2017 Product paar maanden in bezit

Kattenharen eindelijk verleden tijd!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Omdat onze oude stofzuiger de geest had gegeven waren we op zoek naar een nieuwe. We hebben drie katten in huis en dua moest de stofuiger goed opgewassen zijn tegen dierenharen in het kleed en op de bank.

Het speciale opzetstuk voor dierenharen was voor ons de doorslag. Het werkt echt perfect. Bij de oude stofzuiger moesten we met flink veel kracht over het tapijt schuren en dan nog kwamen de haren er niet uit. Met dit opzetstuk hoef je geen kracht te zetten en gaan alle haren er gemakkelijk uit.

De verschillende instelbare snelheden zijn prettig geprogrammeerd. De stofzuiger heeft een zeer grote zuigkracht op vol vermogen zodat vuil uit naden en kieren makkelijk wordt opgezogen, handig bij een oud huis als het onze.

Pluspunten

  • Weinig lawaai
  • Verstelbare zuigkracht
  • Veel opzetstukken
  • Mondstuk beweegt flexibel om hoekjes

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

MJA 28-02-2017 Product paar weken in bezit

Voldoet prima

Algemene score

8,0
Heb deze sinds kort. Had altijd al een miele en dat beviel goed. Je kunt bij deze de zuigsterkte aanpassen en dat is prettig want het valt op dat deze wat zwaarder zuigt dan mijn oude, maar kan de sterkte goed aanpassen afhankelijk van de ondergrond. Het snoer is een stuk langer en dat is erg fijn. Daarnaast top dat je een aparte zuigmond voor tapijt bij heb. Is fijn met alle kattenharen.

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Aanpassen zuigsterkte
  • Extra zuigmond voor tapijt

Minpunten

  • Zuigt wat zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam. van Bree 14-01-2017 Product paar weken in bezit

lekker licht en zuigt goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Omdat we een hond hebben wilden we een stofzuiger die goed zuigt. Goede ervaring al met Miele dus dit merk stond voor ons al vast. De speciale Cat&Dog-mond doet het prima, een mat welke ik voorheen zonder zuigmond zoog omdat ik de pluizen anders niet weg kreeg, kan ik nu gemakkelijk schoon zuigen. Maakt dan wel wat meer herrie maar dat neem ik op de koop toe. Verder is de stofzuiger lekker licht maar de multifunctionele zuigmond is wel zwaar en dat merk je met het zuigen wel goed.

Pluspunten

  • lekker licht
  • speciale zuigmond levert goede prestatie
  • zuigt prima

Minpunten

  • geluid, vooral met Cat&Dogmond, een beetje te luid
  • Gewone zuigmond, (be)weegt zwaar.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer