Philips Performer Expert FC8723 - Reviews

Laagste prijzen
Specificaties
Vermogen
650 watt
Energieklasse
A
Nat en/of droog
droog
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 48 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Advanced1957 30-09-2017

Doet zijn werk goed

Algemene score

8,0
Een goede degelijke stofzuiger voor alle dag zonder frutsels en tierlantijntjes. voor een prima prijs
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

JvanW 25-09-2017

Matige stofzuiger

Algemene score

4,0
De stofzuiger doet wat hij moet doen....zuigen....(en op een parketvloer is dat al gauw ok) maar daar is het wel mee gezegd. Het gebruiksgemak is ver te zoeken. Na een paar maanden rolt het snoer niet meer goed op, de stofzuiger buis schiet steeds uit de vergrendeling als je iets kracht moet zetten en de stofzuiger volgt slecht (ligt regelmatig op de kop omdat hij wendingen niet goed kan volgen) hij is dus zeer instabiel.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

LadyLi 01-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Uitstekende stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik ben zeer blij met dese stofzuiger! De zuigkracht is zeer goed, ik heb een hond die nogal wat haren verliest en dat ik geen probleem voor deze stofzuiger. Met name de bank en de auto weer als nieuw. De zuiger maakt ook weinig lawaai, zitten 2 opzet stukken bij en genoeg snoer.

Pluspunten

  • Hondenhaar zuigt met gemak op
  • Weinig geluid
  • Lang snoer

Minpunten

  • Buis is soms wat lastig (stug ) te verschuiven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anoniem0008 01-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Makkelijk in gebruik, erg stil

Algemene score

8,0
Het is een zeer fijne stofzuiger die erg makkelijk in gebruik is. Het apparaat is erg stil.
Handig is het handvat bovenop de stofzuiger.

Pluspunten

  • Stil
  • Krachtige motor

Minpunten

  • Design
  • Hulpstukken kunnen niet opgeborgen worden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Anoniem0008 01-06-2017

Goed apparaat, stil en krachtig

Algemene score

8,0
Het is een zeer fijne an handzame stofzuiger. Makkelijk in gebruik en doet zijn werk zoals het hoort. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Linda 31-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Weg met stof en kattenharen!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We hebben deze stofzuiger nu twee weken in gebruik en hij heeft onze verwachtingen volledig waargemaakt. Wat ons vooral opgevallen is, is dat het HEPA13 uitblaasfilter uitstekend werk verricht. Waar de vloer voorheen al vrij snel weer bedekt was met stofdeeltjes, is die nu stofvrij.

De diverse bijgeleverde zuigmondstukken zijn makkelijk te verwisselen en werken prima, ook voor het verwijderen van kattenharen van bijvoorbeeld meubels.

Verder uitermate tevreden over de lengte van het snoer, de werking van het op-/afrolmechanisme, de lengte van de steel en het totale design van de stofzuiger.

Enige minpuntje vonden wij de aansluiting van de stofzuigerslang op de steel. Het in elkaar klikken gaat een beetje stroef.

Maar al met al zijn wij erg blij met onze nieuwe aanwinst!

P.S. Omdat we de stofzuiger nog maar twee weken hebben, kunnen we nog niet echt iets zeggen over de duurzaamheid. Onze ervaring met Philips stofzuigers is dat dit wel goed zit.

Pluspunten

  • HEPA13
  • Design
  • Prijs-kwaliteitverhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LadyLi 31-05-2017

Zeer goede stofzuiger

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden over deze stofzuiger. Hij zuigt zeer goed en dat zonder veel kabaal;-) Ik heb een hond die nogal wat haren verliest en dat is geen probleem voor deze stofzuiger! Ook op een stoffen bank, auto enz werkt het echt perfect! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Adnil321 31-05-2017

Weg met stof en kattenharen!

Algemene score

10,0
We hebben deze stofzuiger nu twee weken in gebruik en hij heeft onze verwachtingen volledig waargemaakt. Wat ons vooral opgevallen is, is dat het HEPA13 uitblaasfilter uitstekend werk verricht. Waar de vloer voorheen al vrij snel weer bedekt was met stofdeeltjes, is die nu stofvrij.

De diverse bijgeleverde zuigmondstukken zijn makkelijk te verwisselen en werken prima, ook voor het verwijderen van kattenharen van bijvoorbeeld meubels. Met elke nieuwe versie weet Philips deze zuigmondstukken nog te verbeteren.

Verder uitermate tevreden over de lengte van het snoer, de werking van het op-/afrolmechanisme, de lengte van de steel en het totale design van de stofzuiger.

Enige minpuntje vonden wij de aansluiting van de stofzuigerslang op de steel. Het in elkaar klikken gaat in het begin een beetje stroef.

Al met al zijn wij dus erg blij met onze nieuwe aanwinst! Nu de katten nog... ;-) (die rennen hard weg) [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Tonhof 30-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Wendbare sterke stofzuiger.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben deze stofzuiger voor de haren van de hond op te zuigen op lastige plekken en ons tapijt.

Daarvoor is deze stofzuiger geweldig hij heeft namelijk een enorme zuigkracht.

Pluspunten

  • Lange kabrl
  • Wenbaar
  • Zuigkracht

Minpunten

  • Niet kunnen instellen van de zuigkracht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tonho 30-05-2017

Erg fijne stofzuiger met veel kracht.

Algemene score

8,0
Een erg fijne stofzuiger. De kabel is erg lang waardoor je niet iedere keer de stekker hoeft te verplaatsen. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Erwin 29-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Prima stofzuiger in deze prijsklasse!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een prima stofzuiger. Licht in gewicht, het apparaat is makkelijk mee te slepen. Zuigkracht is goed, de snoer rolt makkelijk op. Het apparaat is ruim voldoende voorzien van accessoires.

Pluspunten

  • Licht en wendbaar
  • Snoer rolt makkelijk op
  • Goede zuigkracht
  • Mooi design

Minpunten

  • Wieltjes aan de borstel maken teveel lawaai
  • Zuigkracht kan niet ingesteld worden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Santman1000 29-05-2017

Een uitstekend product in deze prijsklasse

Algemene score

8,0
Stofzuiger is licht, dus makkelijk in gebruik. Snoer rolt goed op. De stofzuiger heeft een goede zuigkracht. Bij het gebruik van de grote borstel op vloerbedekking maken de wieltjes aan de borstel te veel lawaai.
Er zitten voldoende accessoires bij de stofzuiger.

Het design van de stofzuiger is modern. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

IngridTV 27-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Super fijne stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Erg fijne en stabiele stofzuiger met goede zuigkracht en een lang snoer. Ik vind deze stofzuiger zeker een aanrader, ik zou niet meer anders willen!

Pluspunten

  • lang snoer
  • goede zuigkracht
  • ligt erg stabiel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

kijami 26-05-2017

Goede makkelijke hanteerbare stofzuiger

Algemene score

8,0
Goede hanteerbare stofzuiger. Zuigkracht zou iets beter kunnen maar toch al met al een prima stofzuiger. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

IngridTV 26-05-2017

Super fijne stofzuiger

Algemene score

10,0
Erg fijne stofzuiger met goede zuigkracht. Echt een aanrader!! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

ennovy1971 26-05-2017

goeie stofzuiger

Algemene score

10,0
goeie stofzuiger, glijdt soepel over de vloer, snap alleen niet waarom er 2 borstels op de stofzuigermond zit [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Anita 31-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

grote zuigkracht

Algemene score

9,0
Mooie sterke betrouwbare Philips stofzuiger.Hij zuigt erg goed weinig lawaai.Robuust en handige draai top.

Pluspunten

  • lang snoer 8m.
  • wendbaar
  • robuust
  • ideaal met huisdieren

Minpunten

  • borstel is groot kan moeilijk onder de bank.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BvdS 31-10-2016

Prima stofzuiger!

Algemene score

10,0
Ik heb de stofzuiger nu bijna een maand, en ben er alleen maar tevreden over. Hij beschikt over voldoende zuigkracht, en de steel is ook voor een langer iemand lang zat.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Flowertje 20-10-2016

Goede stofzuiger

Algemene score

8,0
Goede stofzuiger met voldoende zuigkracht. Makkelijk is gebruik. verlengbuis voldoende lang om rug te ontlasten. Licht gewicht.
Minpuntje is dat de verschillende mondstukken niet op te bergen zijn bij het toestel. Waardoor het ongemakkelijk is te gebruiken!
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

HVIS 06-09-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

Op zich goed, maar geen electronische zuigkrachtregeling!

Algemene score

6,0
Ik had hiervoor een zakloze Philips: prima ding, maar t legen van de stofbak is een vies en naar werk. Dus wilde ik er een met grote stofzak. Na oriëntatie op internetleek dit n goede. In principe is-ie ook best goed. Maar t GROTE NADEEL is: je kunt de zuigkracht alleen aar regelen met n schuifje op de steel. Dan wordt er "valse lucht" naar binnen gezogen: dat verlaagt de zuigkracht , maar is moeilijk doseerbaar. Bovendien leidt dat tot een aanzienlijk harder en snerpend geluid. Geen draaiknop of schuif om het motorvermogen in te stellen dus. Zuigprestaties goed tot zeer goed, maar op kleden matig. Losse kleedjes is n ramp met dit ding.

Pluspunten

  • Zuigen op gladde vloer
  • Geluidsniveau (Normaal)
  • Wendbaarheid
  • Actieradius

Minpunten

  • Schuifje voor zuigkracht
  • Lawaai (schuif open)
  • Geen electr zuigregeling

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Toon meer reviews