Bosch BGL8334 zwart, zilver

Specificaties
Vermogen
650 watt
Stofopvang
stofzak
Energieklasse
A energieklasse

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 24 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BGL8334 zwart, zilver op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Schoonmaak 04-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8334 zwart, zilver

Algemene score

7,0
Een stille stofzuiger die redelijk waf zuigkracht heeft. De stofzuiger is licht in gebruik op harde vloeren, maar wel zwaar in gebruik op vloerbedekking. Een lang snoer dus goede actieradius.

Pluspunten

  • Anti allergie
  • Stil
  • Lang snoer

Minpunten

  • Zuigkracht niet overweldigend

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Sander 18-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil, krachtig en stof vrij

Geschreven voor: Bosch BGL8334 zwart, zilver

Algemene score

8,0
Mooie stofzuiger, super stil en krachtig. Rijdt spoepel. Wel wat aan de zware kant. Een echte aanrader!

Pluspunten

  • Geen stof uitstoot
  • Stil

Minpunten

  • Zwaar
  • Accessoire houder op de stang valt er vaak af

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Astrid 01-11-2019

perfecte stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BGL8334 zwart, zilver

Algemene score

10,0
de stofzuiger voldoet naar wat ik verlangde goed zuigkracht. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Astrid 25-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

perfecte stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8334 zwart, zilver

Algemene score

9,0
goed wat ik verlang van een stofzuiger lekker lange snoer en grote vuilzakken makkelijk schoon te maken

Pluspunten

  • lang snoer
  • grote zakken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ruth 18-10-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Eindelijk relaxed stofzuigen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8334 zwart, zilver

Algemene score

10,0
'Eindelijk ontspannen stofzuigen', zei mijn moeder toen ze deze stofzuiger van mijn cadeau kreeg. Het eeuwige gegil van haar oude stofzuiger was ze al tijden beu, maar het ding deed het nog dus waarom zou je een nieuwe kopen? Omdat wij dit model ook thuis hebben, wist ik wel waarom.

Stofzuigen terwijl de ander het nieuws kijkt of je gewoon de plannen voor de rest van het weekend met elkaar doorneemt.
Gewoon ontspannen en geen gezeur met stopcontacten zoeken want met deze snoerlengte kan iedere verdieping in ons huis in een beweging schoon gemaakt worden. Dat noem ik pas relaxed stofzuigen.

Pluspunten

  • zeer laag geluidsniveau
  • snoerlengte
  • kop voor harde vloer werkt top
  • kom voor vloerbedekking ook super
  • ook stil bij maximale zuigkracht

Minpunten

  • geen extra mondstukjes inbegrepen
  • geen opbergruimte voor extra mondstukjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jerre 04-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker stil en flexibel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8334 zwart, zilver

Algemene score

8,0
Het is een fijne stille stofzuiger met genoeg zuigkracht.
De stofzuiger is vanwege de 4 wieltjes ook flexibel.
Goede prijs kwaliteitsverhouding.
Top stofzuiger.

Pluspunten

  • Stil
  • Goede zuigkracht
  • 5 liter zak
  • Flexibel
  • Lang snoer 9 meter

Minpunten

  • Dure stofzuigerzakken
  • Zwaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

R. van der Laan 31-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Superstille stofzuiger, prima zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8334 zwart, zilver

Algemene score

9,0
Zo min mogelijk herrie, dat was het uitgangspunt. Gezocht, o.a. op Kieskeurig.nl en kwam uit op de Bosch BGL8334. Stevig apparaat (qua gewicht en natuurlijk ook qua afwerking), niet al te licht maar dat maakt meteen dat hij niet overal heen "fladdert". Giga-lang snoer, zuigbuis ook lang genoeg voor lange mensen. Het gebrek aan herrie is echt verbluffend en een verandeming, de zuigkracht is prima, het vloerkleed (zware pers) werd gewoon opgezogen, met de regelaar de zuigkracht aanpassen is de oplossing. Ook het "hippe" handvat is fijn, dat heb je na twee minuten onder de knie. Mocht ik iets moeten noemen dan had ik eerlijk gezegd wel een paar extra stofzuigerzakken verwacht.... Verder zijn wij dik tevreden.

Pluspunten

  • geluidsarm
  • groot bereik
  • (regelbare) zuigkracht

Minpunten

  • had er (als gebaar) een zakje extra bij gedaan
  • verder niks

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 23-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geluidsarm, voldoende zuigkracht voor harde vloeren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8334 zwart, zilver

Algemene score

8,0
Gekocht vanwege laag geluid. Is ook echt waar. Zuigkracht iets minder dan vergelijkbare zuigers maar OK. Handvat is even wennen. Vanwege groot handvat is het met een klein hulpstuk eraan wat lomper dan andere zuigers. Kabel lengte was onduidelijk (9 of 12m); was 9 m.

Pluspunten

  • weinig geluid
  • afwasbaar HEPA filter

Minpunten

  • zuigkracht
  • lomp handvat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

jojo 27-06-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

top stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8334 zwart, zilver

Algemene score

9,0
Ikzelf vond het al een super fijne stofzuiger, dat ik mijn dochter en vriend voor het samenwonen deze kado gaf. Ooit zelf begonnen met goedkope flutjes.....van geleerd. Dus gezegd, begin meteen met een goede stofzuiger dan doe je er ook jaren mee zonder je te irriteren dat hij niet alles opzuigt. Van tegels, parket tot vloerkleden.

Pluspunten

  • mooie stofzuiger
  • goede zuigkracht
  • simpel bij te stellen qua zuigkracht sterkte
  • een heerlijk lang snoer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Huib 29-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch BGL8334 ProSilence stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8334 zwart, zilver

Algemene score

8,0
Heerlijk stille stofzuiger met veel opzetstukken en een lekker lang snoer. De stofzuiger doet z'n werk prima, al is de zuigkracht niet spectaculair - denk niet dat je deze op tapijt zachter wil zetten dan "max". Op onze houten vloer pikt 'ie alles keurig op, ook tussen de groeven. Ook is het handvat eigenlijk best prettig, onder de bank komen is hiermee extra eenvoudig.

Pluspunten

  • stil
  • lang snoer

Minpunten

  • zuigkracht is voldoende, maar niet spectaculair
  • zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rolf 29-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BGL8334 zwart, zilver

Algemene score

8,0
Hij is inderdaad erg stil maar mijn katten zijn er nog steeds bang voor. Verder best een zwaar apparaat.

Pluspunten

  • Stil

Minpunten

  • Zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

J. Van Diest 21-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8334 zwart, zilver

Algemene score

10,0
Het is zeer stil en mooi van vormgeving. Ik heb een papegaai die veel stof geeft. Deze stofzuiger zuigt alles schoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 09-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super stil, staat hij wel aan?

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8334 zwart, zilver

Algemene score

9,0
Fantastische stofzuiger, doet stil zijn werk en zorgt voor een ontspannen houding tijdens de klus. Zuigkracht genoeg en mooi ergonomisch. Voelt solide, voelt echt Bosch. Happy mee.

Pluspunten

  • stil
  • zuinig
  • zuigkracht
  • lang snoer

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Roel 07-01-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8334 zwart, zilver

Algemene score

10,0
We hebben een tweede exemplaar aangeschaft omdat we er onwijs tevreden mee waren voor ons bedrijf. Nu privé zelfde gekocht omdat hij fantastisch stil is, een lang snoer heeft en weinig uitstoot van stof.

Pluspunten

  • Zeer stil
  • Wendbaar
  • Lang snoer/groot bereik
  • Minimale stof uitstoot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

beer 30-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Deze nieuwe vriend stoft niet maar zuigt wel !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8334 zwart, zilver

Algemene score

9,0
Onze nieuwe vriend verplaatst zich stil en behulpzaam door het huis zonder dominant te zijn. Hij helpt waar het kan maar nooit ongevraagd. Hij respecteert onze muziek, bewaart de rust en is efficiënt juist als het een puinhoop is.

Pluspunten

  • Stil
  • Wendbaar
  • Lange snoer
  • Prettig zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DWD 17-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch In'genius ProSilence Allergy BGL8334

Geschreven voor: Bosch BGL8334 zwart, zilver

Algemene score

8,0
Stil! Verschillende attributen erbij en compact en ziet er ook nog eens mooi uit. De mondstukjes zijn fijn te monteren en de de-monteren, lange snoer.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Clair 13-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Robuuste stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8334 zwart, zilver

Algemene score

9,0
Fijne stofzuiger die veel minder lawaai maakt dan mijn vorige en toch goed zuigt. Het lange snoer is zeer prettig want om ons hele appartement te stofzuigen hoef ik maar 1 keer van stopcontact te wisselen.

Pluspunten

  • Stillere stofzuiger
  • Lange snoer

Minpunten

  • Stofzuiger is wat zwaarder

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

brouwer 11-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

krachtige handige stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8334 zwart, zilver

Algemene score

8,0
goede krachtige instelbare stofzuiger met veel hulpmiddelen en handig handvat op de slang, voldoet aan alle verwachtingen

Pluspunten

  • krachtig
  • lang snoer

Minpunten

  • zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Barrow 06-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke geluidsarme stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8334 zwart, zilver

Algemene score

9,0
Het is een mooie, degelijke, geluidsarme stofzuiger. Prima aankoop. Enige minpunten is de wat summiere gebruiksaanwijzing en ik mis een opbergvak voor de hulpstukken. Verder tevreden over de aankoop.

Pluspunten

  • Geluidsarm
  • Lange steel
  • Lang snoer (12 meter)
  • De zuigmond glijd soepel over de vloer
  • Grote stofzak

Minpunten

  • Geen opbergvak voor hulpstukken
  • Geen knop om snoer op te rollen
  • Summiere gebruiksaanwijzing
  • Zwaar apparaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sjors 04-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille stofzuiger, degelijk, goed afgewerkt, lange snoer.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8334 zwart, zilver

Algemene score

9,0
We hadden al een Bosch stofzuiger, maar die heeft het begeven. We waren al super tevreden over de oude. Daarom weer een Bosch, maar nu een super stille. Prima apparaat.

Pluspunten

  • Super stil
  • Lange snoer
  • Degelijk
  • Goed afgewerkt

Minpunten

  • Hij is best zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews