Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch BGL8520

8,8 Lees 95 reviews

Vergelijkbare producten

Bosch BSGL53192 AQPA

Model stofzuiger
slede
Vermogen
700 watt
Energielabel
A
Bosch BSGL53192 AQPA
6,5 (1)

Bosch BGS4USIL73

Model stofzuiger
slede
Vermogen
700 watt
Energielabel
A
Bosch BGS4USIL73
8,5 (17)

Bosch BGS5222R

Model stofzuiger
slede
Vermogen
700 watt
Energielabel
A
Bosch BGS5222R
8,4 (10)

Gemiddelde beoordeling

Deze beoordeling is gebaseerd op het gemiddelde cijfer van reviews die geschreven zijn op Kieskeurig.be

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sjoukje 16-04-2016 Product paar weken in bezit

Goede stofzuiger

Algemene score

9,3
heb hem een paar weken in huis ben er zeer tevreden oven de fllters doen hun werk goed mooi model een min puntje kan met de voet moelijk onder de meubels komen ik beveel hem iedereen aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helma 26-03-2016 Product paar dagen in bezit

Wendbare geluidsarme stofzuiger

Algemene score

9,0
Zojuist aangeschaft dus nog niet veel ervaring mee, maar vandaag het hele huis gestofzuigd en in vergelijking met mijn oude stofzuiger een hele vooruitgang ! Deze volgt makkelijk, is zeer stil heeft een lange snoer en is heel wendbaar. Ben erg blij met deze aanschaf !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

isamara 10-03-2016 Product paar dagen in bezit

Een aanwinst van huishoudelijke hulp

Algemene score

9,0
Makkelijk te bedienen apparaat en zeer handige slede met draaien en een extra voordeel het lange snoer en de geruisloosheid.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jonge Jan Meijer 21-01-2017 Product paar maanden in bezit

Bosch BGL8520

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Dit is een zeer goede aankoop.
Deze stof zuiger heeft een zeer goede zuigkracht en zeer goed wendbaar.
En het snoer rolt zich automaties zeer snel op.
Een groot plus punt het heeft zeer goede stootranden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Set 14-01-2017 Product half jaar of langer in bezit

matige constructie

Algemene score

5,0
+ punten zijn langsnoer, goede zuigkracht kortom technisch ok
- punt constructie hechtpunt stofzuigervoet met de pijp laat los. Die constructie is echt zeer matig.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Wilma 01-01-2017 Product paar weken in bezit

Bosch Stofzuiger In'genius

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Werkelijk een ingenieuze stofzuiger: hij kost een beetje maar dan heb je ook ( heel veel) watt! was op zoek naar goede een stofzuiger vanwege onze honden en hun haren: ben meer dan tevreden met deze!

Pluspunten

  • Geweldige zuigkracht
  • 15 meter snoer: dus kan overal komen
  • zuinig in energie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 24-12-2016 Product paar dagen in bezit

IN'genius Stofzuiger AANBEVOLEN

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Met veel plezier een Bosch stofzuiger gekocht, na veel wikken en afwegen met diversen andere merken.
In de winkel ruim de tijd genomen, uiteindelijk voor merk Bosch gekozen, toen nog een keuze van het model.
Uiteindelijk gekozen voor de BOSCH BGL 8520 , dit ivm energielabell, geluid productie en score op toepassing verschillende ondergronden ( tapijt, tegel, houten vloeren).
ABSOLUTE AANRADER!!!

Pluspunten

  • Energieverbruik
  • Geluid productie
  • Toepassing diversen ondergronden

Minpunten

  • Nog geen één mogen ervaren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerieke 14-12-2016 Product paar weken in bezit

Fijne stofzuiger

Algemene score

8,0
Sterke stofzuiger, veel handige hulpstukken en fijn lang snoer. Ik kan met 1 stopcontact mijn hele huis stofzuigen.

Pluspunten

  • Snoer 15 meter
  • Krachtig
  • Veel hulpstukken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Corrie 13-12-2016 Product paar dagen in bezit

Wauw

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat een mooie stofzuiger, bijna te mooi om te gebruiken.
Hij doet z'n werk prima en is lekker stil.
Handig vind ik het lange snoer en de mooie stootranden.
Er zitten veel hulpstukken bij.
Eigenlijk had ik een goedkopere Bosch stofzuiger besteld maar kreeg deze aangeboden voor dezelfde prijs omdat de andere niet op voorraad was, dat is toch super service.
Ik ben er zo blij mee.
Ik heb het kleine borsteltje ontdekt het was los gegaan van het kleine gladde hulpstuk.Het wisselen van de borstels is een kwestie van indrukken en er af trekken.
Ik moest het ook even doorkrijgen.
Het is eigenlijk heel simpel nu ik het weet.
Dus compleet.
Hij is TOP

Pluspunten

  • Ziet er mooi uit en is stil
  • Het lange snoer
  • Veel hulpstukken al 3 veschillende voor de vloer
  • Handige stootrand
  • Makkelijk regelbaar

Minpunten

  • mis klein zacht borsteltje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Corrie 23-12-2016

Nog even een reactie op mijn revieuw.
Er is wel een zacht borsteltje bij, dit was van het kleine hulpstuk afgegaan
En lag nog in de doos.
Dus geen minpunten.

Reageer

Arie 04-12-2016 Product paar dagen in bezit

Superstil en toch prima resultaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ongelofelijk hoe stil deze stofzuiger is. Je kunt gewoon een gesprek blijven voeren of naar muziek op een normaal niveau luisteren tijdens het gebruik. En de resultaten zijn prima. Alle stof en andere ongerechtigheden worden perfect opgezogen van het tapijt. Een dikke tien.

Pluspunten

  • Superstil
  • Grote zuigkracht
  • Zeer goed op tapijt/vloerbedekking
  • Grote actieradius: 15 meter

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.huberts 04-12-2016 Product paar dagen in bezit

Solide stevige stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Stevige stofzuiger , lichter dan vorige bosch, als stevig uitgevoerd o.a slang ,en toebehoren.
Zuigt perfect, 15 meter bereik, door 12 meter lange snoer, goed opwindmechanistme. Stofzak 5 liter.

Pluspunten

  • Stevige extra borstels
  • Laag geluidsniveau

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Bruin 02-12-2016 Product paar dagen in bezit

Bosch stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prachtig design,mooie flexibele slang, groot bereik, verstelbare stang dus nooit meer bukken. In één woord een geweldenaar

Pluspunten

  • ++++++++++
  • ++++++++++

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jonge Jan Meijer 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

Geweldige stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze Bosch stofzuiger BGL8520 is geweldig hij doet wat ik er van verwachte
Is licht in gebruik heel goed wendbaar.
Heeft een vrij zacht geluid.

Pluspunten

  • Een 15 meter snoer
  • Prima borstels
  • Prima slang
  • Mooi model met stoot randen

Minpunten

  • Heeft geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Volker 28-11-2016 Product paar dagen in bezit

Grote zuigkracht, weinig geluid en zeer wendbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze stofzuiger gekozen vanwege de goede beoordelingen, en het klopt allemaal: heel fijn apparaat met heerlijk lang snoer, zuigt goed en is licht en goed hanteerbaar. Ook prettig dat hij veel minder lawaai maakt dan gebruikelijk. Ik ben zeer tevreden.

Pluspunten

  • Extra lang snoer
  • Weinig lawaai
  • Prima zuigkracht
  • Goed wendbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gosia 24-11-2016 Product paar dagen in bezit

Fijn stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne stoofzuiger, zeer wendbaar, fijn flexibele slang. De handvat is heel handig.
Stoofzuiger is best zwaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jac den Ouden 22-11-2016 Product paar dagen in bezit

stofzuiger Bosch BLG 8520 gekocht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
in zijn klasse een van de meeste voordelige, zo niet het voordeligste, apparaat.
Het is een klasse AAA toestel dus erg voordelig in het gebruik. Ook het Hepafilter is een grote plus

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Diana 18-11-2016 Product paar dagen in bezit

Stil en prettig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
wauw wat een fijne nieuwe stofzuiger is dit zeg, zuinig, stil, makkelijk wendbaar, lang snoer, krachtig kortom: zeer prettig apparaat!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wolly 15-11-2016 Product paar maanden in bezit

Stofzuigen blijft een plezier

Algemene score

9,0
Wij hebben onze BGL8520 nu bijna 4 maanden en nog net zo enthousiast als toen we deze stofzuiger kochten. Krachtig, stil en zuinig. Een lang snoeren een grote stofzak. En een alleskunner. Vloerbedekking, maar ook een gladde vloer. Kattenharen. Deze stofzuiger krijgt het moeiteloos schoon.
Ondanks dat de stofzuiger vrij zwaar is is hij makkelijk hanteerbaar. Het enige minpuntje wat ik tot nog toe heb kunnen ontdekken is dat het lastig is om de borstel/stang los te maken. Dat kost vrij veel kracht.

Pluspunten

  • zuigkracht (zowel vloerbedekking als zeil)
  • stil
  • grote stofzak
  • lang snoer

Minpunten

  • zwaar
  • wisselen van borstel gaat lastig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Corrie 23-12-2016

Als je het borstel wisselen door hebt is het een makkie.
Ik moest ook even oefenen.
Knop indrukken en borstel er af trekken.

Reageer

Versleijen 27-08-2016 Product paar weken in bezit

Super degelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onze nieuwe stofzuiger is een topper. Wij hebben er bewust voor gekozen om een degelijke stofzuiger te kopen. Te kiezen voor kwaliteit en niet voor goedkoop. Wij zijn gelukkig met onze keuze. Het stofzuigen is plezierig zowel op harde vloeren als op tapijt. Het gaat soepel en comfortabel.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Lange kabel
  • Stofzuigermond

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

W. Tan 14-08-2016 Product paar dagen in bezit

Energie zuinig, licht gewicht.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Licht gewicht, erg belangrijk bij het verplaatsen naar andere verdiepingen. Elke hoek van de kamer is gemakkelijk te bereiken, ook door de langere snoer kan de stekker op een plek blijven.
Lage decibel, prettig bij grotere schoonmaak beurten. Dus geen irritatie of geluidsoverlast.
Kleine wattage en toch grote vermogen dus energie zuinig. Schone lucht afblaas.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews