Philips PowerPro Duo FC6162 rood

Specificaties
Stofopvang
zakloos
Type/soort
steelzuiger
Type apparaat
steel-stofzuiger
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips PowerPro Duo FC6162 rood op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Henniehennie 22-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Handige stofzuiger

Geschreven voor: Philips PowerPro Duo FC6162 rood

Algemene score

8,0
Deze steelstofzuiger is gemakkelijk wendbaar.
De stofzuiger is gemakkelijk op te ruimen/even in een hoek neer te zetten
Gebruik zonder snoer is erg handig.
De handstofzuiger is er gemakkelijk af te halen en snel weer terug te plaatsen.
Geen stofzak nodig, gewoon on de afvalemmer legen en klik weer op het apparaat vast.
Is niet geschikt om een heel huis mee te zuigen. Maar ideaal voor in een bungalow, aparte eerkkamer, slaapkamer of caravan.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

lisa2912 21-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Zeer prettig

Geschreven voor: Philips PowerPro Duo FC6162 rood

Algemene score

8,7
Heb hem nog niet zo lang maar tot nu toe vind ik het een geweldig ding! Hij heeft een behoorlijke zuigkracht en is zeer wendbaar, een lange steel zodat ik gewoon rechtop kan stofzuigen. De kruimeldief gaat er gemakkelijk uit en is zeer handig. Al met al een aanrader!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RogerThat 28-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prima apparaat

Geschreven voor: Philips PowerPro Duo FC6162 rood

Algemene score

8,5
Ik heb deze aangeschaft als aanvulling op de "normale" stofzuiger. Deze is gemakkelijker voor de kleine klusjes en doet zijn werk prima. Ook dat ie te gebruiken is zowel als stofzuiger als kruimeldief is zeer handig. Voldoende zuigkracht en accuduur. Mooie aanvulling dus!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Denzanden 26-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Een aanrader

Geschreven voor: Philips PowerPro Duo FC6162 rood

Algemene score

7,5
Prima stofzuiger, wendbaar en stil. Alleen wat lastiger om onder de bank te komen door zijn vormgeving.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

M v d Diepstraten 04-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima aankoop.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips PowerPro Duo FC6162 rood

Algemene score

9,0
Handige stofzuiger, doet zijn werk goed, huisdierharen zuigt hij moeiteloos op, ook de kruimeldief is erg handig, voor mij een prima aankoop.

Pluspunten

  • Handig, gebruiksvriendelijk
  • Twee in een

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

ladyarachnia 30-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Zeer degelijke stofzuiger

Geschreven voor: Philips PowerPro Duo FC6162 rood

Algemene score

7,8
Deze stofzuiger is vooral geschikt voor de snelle tussendoor klusjes, en voor mensen die klein behuisd zijn.

Doordat hij ook als kruimelzuiger te gebruiken is, is hij multi inzetbaar voor diverse klusjes.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

pien 24-07-2016
  • Product paar weken in bezit

Topper! aanrader!

Geschreven voor: Philips PowerPro Duo FC6162 rood

Algemene score

9,0
Zeer gebruiksvriendelijk apparaat, zeer wendbaar. met een polsbeweging draai je hem gemakkelijk alle kanten op.
Geen gedoe met snoer, een geen zak meer nodig.
ook handig om de kruimeldief eraf te halen voor bijv in de auto.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

L.K. 30-04-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Handig, maar niet voor lang

Geschreven voor: Philips PowerPro Duo FC6162 rood

Algemene score

5,0
Deze steelstofzuiger is nu ruim een jaar in ons bezit en ik moet helaas al op zoek naar een nieuwe. Aanvankelijk waren we er erg blij mee, deed precies wat wij verlangden. Goede zuigkracht, handig reservoir om te legen, wendbaar.
Echter na een half jaar werd de accu merkbaar minder, we moeten hem nu na twee keer gebruiken aan de oplader hangen. Ook is een van de clipjes waarmee het reservoir vast zit afgebroken doordat ik tegen de deurpost stootte. Daarnaast roteert het borsteltje van het mondstuk niet meer, waardoor er geen vuil meer opgezogen kan worden. Wij kunnen hem nu dus alleen nog maar als kruimeldief gebruiken, waarbij het reservoir zit vastgeplakt met tape.
Wij zochten dus in eerste instantie naar een steelstofzuiger met een leuke prijs/ kwaliteitverhouding, maar moeten nu helaas op zoek naar een beter en dus duurder (?) model.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • plastic onderdelen snel stuk
  • slechte accu

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Slecht

Reageer

esra7 16-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Wendbaar en licht.

Geschreven voor: Philips PowerPro Duo FC6162 rood

Algemene score

7,5
Wat opvalt is dat het een lichte steel stofzuiger is en enorm wendbaar. Goed naast een stofzuiger, niet in plaats van een stofzuiger.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer