Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens VS06C100

8,3 Lees 96 reviews

Vergelijkbare producten

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 96 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nero1974 14-12-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Met 3 zwenkwielen enorm wendbaar, licht apparaat dus makkelijk de trap op te tillen, Enorme zuigkracht voor zo'n klein apparaat. Zuigkracht is traploos instelbaar Wat ook makkelijk is dat je de zuigstang aan het apparaat kunt klemmen op het moment dat je het apparaat weer in de kast zet. Denk er wel om dat je parketborstel niet standaard meegeleverd is. Duurzaamheid kan ik niet beoordelen, heb het apparaat pas enkele dagen in bezit. In eerste instantie een prima aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gebruikerstofzuiger 14-12-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Lichtgewicht stofzuiger, compact en handzaam.
Zuigkracht is meer dan voldoend. Siemens staat bekent om duurzaamheid, dus dat komt wel goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

kerkemeijer 13-12-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Mooi compact design,Duitse degelijkheid, energiezuinig en toch goede zuigkracht, licht en wendbaar. Voldoende lang snoer.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

kresa 09-12-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Hij is erg licht van gewicht! Beweegt ook goed mee door de kamer mbv de wieltjes. De zuigkracht is in te stellen in een aantal sterktes, waardoor je voor elke ondergrond de juiste zuigkracht hebt.
Het apparaat zelf is klein, en goed op te bergen doordat de slang los gemaakt kan worden.
Daarnaast zitten er 2 opzetborstels bij voor de kieren en voor zachtere stoffen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

snoopy13 29-11-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
ik heb hem net dus kan er verder weinig van zeggen hij heeft weinig wattage zuigt goed is licht in gewicht en de prijs is aangenaam.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gezin met 4 28-11-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Hele prettige stofzuiger. Maakt niet veel lawaai en heeft goede zuigkracht. Zeker de drie zwenkwielen zijn heel prettig. Hij is lekker ligt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop1931 25-11-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Ideale compacte, lichte stofzuiger met veel zuigkracht voor zowel harde als zachte vloeren.
Met deze krachtpatser kan ik jaren vooruit.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

j.haas680 21-11-2014
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,3
Lichte en handige stofzuiger, goede zuigkracht. De 360 graden draiende wieltjes zijn erg praktisch.
De stoffen zakken kunnen niet zo goed het fijne stof van boorwerk etc. opvangen, maar voor de rest een hele prettige stofzuiger.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark uit Zutphen 21-11-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Mede vanwege de drie zwenkwielen zeer handig in gebruik.
Het lage gewicht is fijn. Instelbaar vermogen en daardoor energieverbruik naar behoefte.
Een zeer compacte stofzuiger, die je makkelijk kan opbergen. Het lage gewicht is ook een groot voordeel!
De stang kan voor het opbergen aan de onderzijde van de stofzuiger gekoppeld worden, zodat deze niet los hoeft te hangen. Dit is een stofzuiger waar goed over is nagedacht!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

az67 12-11-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Een erg gemakkelijk en lichtgewicht apparaat. Snel wendbaar en genoeg kracht. Makkelijk mee te nemen naar een andere ruimte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. Bruinsma 08-11-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,7
Kleine maar zeer krachtige stofzuiger.
Nou een paar weken in ons bezit, maar bevalt zeer goed.
De draai/druk-knop werkt heel makkelijk om de stofzuiger in te stellen, apparaat op zich is compact en ook zeer wendbaar.

Over de duurzaamheid kan ik helaas nog niet echt iets vermelden, daarvoor zijn wij nog niet lang genoeg in het bezit van deze stofzuiger, maar onze ervaring met Siemens apparaten zegt ons wel dat we nog lang plezier van deze stofzuiger gaan hebben.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SXF 08-11-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Eenvoudig Siemens model. Echter eenvoud kan de duurzaamheid ten goede komen. Wat er niet op zit kan ook niet kapot. 750W moter met dezelfde kracht van een 2200 watt moter. De ervaring leert dat dit waarschijnlijk klopt. Ik verwacht Duitse kwaliteit.
Deze is in Duitsland gemaakt. Het model hieronder qua prijs is niet in Duitsland gemaakt en ik zag duidelijk het verschil in de winkel.
Prijs-kwaliteitsverhouding moet wel goed zijn van dit model. De prijs was doorslaggevend.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

RTG57 03-11-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

7,2
Superlichte stofzuiger. Mooie prijs - kwaliteit verhouding. Functioneert uitstekend! De steel zou nog iets langer mogen zijn. Ik ben niet al te groot, en hij is tot het maximale uitgeschoven.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Flavia57 01-11-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,7
Nou, bij de eerste gebruik voelde ik al het gemak van deze stofzuiger. Ik heb er al vele gehad, diverse merken, maar het eerste gevoel is bepalend. Hoe ligt ie in de hand, hoe zuigt de stofzuiger, hoe ligt de borstel op de vloer, kan ik rechtop zuigen, is hij niet te zwaar, want dat is ivm met mijn rugletsel heel belangrijk. Nee, deze voelt prima aan en werkt ook prima. De eerste indruk....chapeau.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

fotoexpert 30-10-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Prima stofzuiger makkelijk handelbaar
En lichtgewicht dus idiaal voor de trap te zuigen
Goede vormgeving
En goede zuigkracht

Prijs: voor dit geld een prima stofzuiger die aan mijn verwachtingen voldoet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

michael de Schrijver 26-10-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
super lekkere stofzuiger.
lekker makkelijk in gebruik e wendbaar.
kan er alle kanten mee op gewoon een lekker makkelijke stofzuiger.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer