Siemens VSZ3A212 - Reviews

8,5 Lees 7 reviews
Best Reviewed dec 2014 Siemens VSZ3A212
Best Reviewed december 2014
Specificaties
Vermogen
600 watt
Energielabel
A
Nat en/of droog
droog
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 7 reviews

8,5

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

N_D 29-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Fijne handzame sotfzuiger, lekker licht in gebruik.
Fijn dat de extra hulpstukken gewoon in de stofzuiger passen, hoef je die niet apart te bewaren. Hij zuigt prima. Over de duurzaamheid kan ik nog niets zeggen want ik heb hem pas een paar dagen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Jennifer 2345 23-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
Heb hem net maar zuigt heerlijk was wel even wennen aan de snoer oproller. Wist niet hoe dat moest. Maar vind hem wel heel krachtig zuigen. En de stang is lekker stevig.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende
patricia46 23-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
lekker wenkbaar , stiller dan mijn vorige mooi glans kleur.
lekker ligt in het gebruik een groot voordeel vooral als je trappen in huis heb dan is deze stofzuiger fijn in het gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
BJ01 24-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Fijne stofzuiger met goede zuigkracht. Lang snoer. Geluidsniveau is ook aanvaardbaar. Heb een paar dagen in bezit en kan over de duurzaamheid nog niet veel vertellen.
Compleet geleverd met diverse hulpstukken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Cvlek 20-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Hele mooie stofzuiger.
Goede zuigkracht,je kunt hem ook zachter zetten dat vindt ik ook een plus punt.
De steel van de stofzuiger is een goede hoogte zodat je gewoon recht kunt staan tijdens je werk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
theeke 09-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Compacte en wendbare stofzuiger die zuinig met energie omgaat.mooie lange slang.met een zelf oprollende stoomkabel.de stofzuiger is lekker licht en zuigt uitstekend.makkelijk buis ophang.vind het een zeer goede stofzuiger.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Frits Riet 07-11-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Compacte en wendbare stofzuiger die zuinig met energie omgaat. Ondanks dat prima zuigkracht. Prettig lange buis voor lange mensen. Mondstuk doet wat goedkoop aan maar werkt goed. Buis en slang klikken niet aan elkaar zodat slang van buis kan schieten.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend