Philips Performer Expert FC8723 grijs

Specificaties
Vermogen
650 watt
Stofopvang
stofzak
Energieklasse
A energieklasse
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 40 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips Performer Expert FC8723 grijs op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,4

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

MariV 26-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,5
2 maanden na de garantie en de aan/uit knop werkt niet meer. Voor het geld dat deze zuiger gekost heeft mag je meer verwachten.
Tevens begint de aansluiting waar de slang aan de stang gaat uit te lodderen.
Voor ons was dit een eerste maar tevens ook laatste Philips stofzuiger.
Dat deze uitgeroepen is als beste kan er bij ons echt niet in.
Het kan niet zo zijn dat een apparaat na 2 jaar en 2 maanden niet meer werkt.
We zijn met 2 personen en de stofzuiger wordt echt niet dagelijks gebruikt. Philips laat een behoorlijke steek vallen met dit product.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Fubar6 03-03-2016
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

8,8
Erg onder de indruk van deze stofzuiger. Bijzonder goede zuigkracht, zelf aan te passen. Filter en zak zijn makkelijk te vervangen. Hij heeft twee handvatten waardoor je hem makkelijk kan oppakken en hij is relatief licht. De slang draait soepel mee. Wat voor mij erg belangrijk is de verstelbare stang. Ik ben erg lang en wil zo min mogelijk bukken tijdens het stofzuigen, dat gaat perfect. Soms verschuift hij ongevraagd maar dat is meer uitzondering dan regel. Er zitten een aantal mondstukken bij, echter is er slecht nagedacht waar je die moet laten. Je kunt dit aan de basis van de slang vastmaken maar dat is totaal niet practisch. Alternatief is los bewaren maar dan heb je het niet direct bij de hand. Dit is in mijn optiek het enige nadeel op dit moment.

Stofzuigen is echt top en hij is echt heel erg stil vergeleken met "oude" >1000Watt stofzuigers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Monique 22-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Een verassend en geweldige stofzuiger!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Performer Expert FC8723 grijs

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een goede stofzuiger met hepa filter en die ook natuurlijk goed zuigt!
Na veel zoektocht kwam ik op deze uit ivm zijn werk goed kunnen doen en een mooie prijs.
Na vele positieve en negatieve reviews heb ik er toch aan gewaagd om deze te kopen.
Het kwam binnen en ben meteen aan de slag gegaan en moet zeggen...verassend geweldig! De negatieve reacties ivm opberg systeem onderdelen aan de slang is niet van toepassing naar mijn mening , want deze kun je ook aan de slang onderaan monteren zodat deze op zn plaats blijft. De zuigkracht van gladdevloer naar tapijt is krachtig maar ook daar kun je op in spelen door de knop naar een andere stand te draaien. Zuigmond die je er bij krijgt vind ik ook geweldig , de stof duw je niet want je tilt zo nu en dan het zuigmond omhoog zodat je alle stof en draadjes/ haren op zuigt. Het geluid is verassend laag , wel zo fijn want je hoort de bel of telefoon . Ook het zuigen van het tapijt is verassend , alle haren en stof zuigt het meteen op zonder te martelen dat echt alles weg is.( tapijt lijkt wel gewassen!) snoer is ook lang genoeg van boven verdieping naar zolder toe , geen gedoe om een stopcontact te zoeken. Al met al ben ik zeer tevreden en hoop dan ook heel lang van deze stofzuiger te mogen genieten.

Pluspunten

  • Lange snoer
  • Zuigt perfect
  • Weinig geluid
  • Hanteerbaar ivm gewicht

Minpunten

  • Moet ik nog ondervinden(hoop t niet)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge 20-06-2016
  • Product half jaar in bezit

Ideale en krachtige stofzuiger

Geschreven voor: Philips Performer Expert FC8723 grijs

Algemene score

9,8
Zeer krachtige stofzuiger. Na een half jaar is de zuigkracht nog steeds heel sterk en ik stofzuig dagelijks. Hij is licht in gewicht, je tilt hem makkelijk even op. Lang snoer, ik hoef 1 stopcontact te gebruiken voor het hele huis en dus niet steeds van stopcontact te verwisselen. De verschillende opzetstukken zijn ook handig voor bijvoorbeeld de bank of het bed. Ik heb in het half jaar dat ik de stofzuiger in bezit heb nog geen negatieve dingen opgemerkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AnPF 30-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Goede stofzuiger, zuigt erg goed hondenharen en langs de randen. Voor tapijt moet je 'm op de tapijtstand zetten, anders gaat hij een beetje zwaar. Stofzuiger zelf is erg licht van gewicht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

AnPF 10-10-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Na 3 jaar zijn diverse onderdelen aan vervanging toe.

Geschreven voor: Philips Performer Expert FC8723 grijs

Algemene score

4,0
Ik heb deze stofzuiger in november 2015 gekocht obv de aanbevelingen van de Consumentenbond. Nu, okt. 2019, amper 3 jaar later is de aansluiting van de pistoolgreep op de stang lam; de stang valt te pas en te onpas uit de pistoolgreep terwijl je aan het zuigen bent. Dit model heeft een pijltje op de pistoolgreep die in de slang in een daarvoor bestemd gedeelte zou moeten klikken. Waarom heeft Philips geen klemaansluiting gebruikt? Philips redeneert dat ik het onderdeel moet vervangen omdat de garantie is verlopen, maar alleen een pistoolgreep vervangen is niet mogelijk. Dus moet er een compleet nieuwe slang met pistoolgreep worden aangeschaft en mogelijk ook een nieuwe stang als de klikaansluiting daarin stuk blijkt. En over 3 jaar waarschijnlijk weer... Mensen, let op de aansluiting tussen de greep en de slang!

Inmiddels reactie van Philips op mijn ingediende klacht: Philips wil geen service verlenen op het product, maar ze willen me wel een kortingsbon van 40% op alle nieuwe producten (dus geen onderdelen) in hun webshop aanbieden. Heel bijzonder... En mijn review wordt op de site van Philips geweigerd omdat hij niet aan de richtlijnen voldoet. Een linkje naar die richtlijnen staat niet in de email. Ze zijn ook niet direct vindbaar op de site van Philips.

Pluspunten

  • zuigt goed

Minpunten

  • slechte aansluiting slang/stang
  • zwaar
  • luid

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

R 19-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne stofzuiger met lang snoer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Performer Expert FC8723 grijs

Algemene score

9,0
Het is een fijne stofzuiger heeft een goede zuigkracht en een lang snoer waarmee ik de hele verdieping kan stofzuigen. Handige hulpstukken bij geleverd en zelfs een extra zuigmond

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Goede zuigkracht

Minpunten

  • Beetje zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bloem 26-02-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Soepele fijne stofzuiger.

Geschreven voor: Philips Performer Expert FC8723 grijs

Algemene score

6,0
Allereerst een fijne soepele stofzuiger. Met de bijbehorende strakke borstel heel prettig. Na 2 maand bleef echter de strakke borstel al niet meer in het gedeelte te blijven waar je hem plaatst bij opruimen op de kont vd stofzuiger. Bevestigingsstuk aan de borstel zelf was al weggesleten (vreemd en zag er ook anders uit dan op de plaatjes) terug gestuurd via bol.com waar we hem gekocht hadden. Het viel niet onder de garantie. Als we hem terug wilden hebben moesten wij die kosten betalen of er van afzien. Dat hebben we maar gedaan aangezien een nieuwe borstel rond de €12 kost. Voor zo'n dure stofzuiger slaat dat maar mijn idee nergens op. Dat zo snel iets kapot gaat en toch geen garantie.
Nu hebben we nog wel de blauwe borstel, maar deze is stukken zwaarder en moeilijker te hanteren, laat veel liggen en daarmee krijg ik ook de lange haren niet van de deurmatten af.
Ook de hulpstukken blijven niet goed zitten of zitten in de weg. Ze liggen nu in de kast.
Jammer ik had meer verwacht

Pluspunten

  • Lang snoer

Minpunten

  • Snel kapot
  • Blauwe borstel

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

M. 11-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Lang snoer is top

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Performer Expert FC8723 grijs

Algemene score

9,0
Deze stofzuiger kan ik iedereen aanbevelen. Na alle merken die ik heb gehad is deze echt een topper. Mede door het lange snoer kan ik bijna het hele huis in 1x zuigen. Het oprolmechanisme van het snoer werkt ook uitstekend, en dat heb ik wel eens anders meegemaakt. De zuigkracht is goed te regelen, de twee bijgeleverde zuigvoeten zijn ook heel goed. Extra fijn is dat deze stofzuiger nooit omkiept of kantelt, en hij is ook ook niet zwaar zodat je hem makkelijk oppakt. Ik kan geen minpunten bedenken. Een dikke voldoende!

Pluspunten

  • lang snoer
  • goed op te tillen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sjanie 20-04-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

stofzuiger

Geschreven voor: Philips Performer Expert FC8723 grijs

Algemene score

5,0
Ik heb deze stofzuiger ruim een jaar. Goede zuigkracht, lang snoer, prima MAAR de zuigmond gaat bij mij telkens kapot. Lijk net of dat stukje slang telkens uitgedroogd is. heb niemand hier last van?

Pluspunten

  • zuigkracht
  • lang snoer

Minpunten

  • zuigmond
  • stukje slang in zuigmond gaat telkens kapot

Reageer

Frans de Wit 20-04-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Slechte kwaliteit Stang en slechte kwaliteit mondstuk

Geschreven voor: Philips Performer Expert FC8723 grijs

Algemene score

1,0
Binnen 2 jaar versleten stang en versleten mondstuk. De aansluiting van het mondstuk is versleten.

GEEN Garantie betreft slijtage volgens de klantenservice van Philips !!

De website van Philips geeft ook maar 2 sterren voor het mondstuk en dezelfde verhalen over de stang.

Advies: PHILIPS lets make things finally better. En niet deze trieste kwaliteit.

Voor mij geen Philips meer.

Minpunten

  • Snel versleten stang
  • Snel versleten mondstuk

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

PN 25-10-2017
  • Product paar maanden in bezit

Fijne stofzuiger!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Performer Expert FC8723 grijs

Algemene score

10,0
Fijne stofzuiger, zeer licht, waardoor ik stofzuigen veel minder vervelend vind! Bovendien is hij super wendbaar. Het snoer is lang genoeg om niet steeds te hoeven omsteken. De prijs is redelijk. Ik heb hem nu vier maanden in bezit en kan eigenlijk geen nadelen noemen.

Pluspunten

  • goede zuigkracht
  • licht en wendbaar
  • lang snoer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Britt 15-09-2017
  • Product paar maanden in bezit

Fijne stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Performer Expert FC8723 grijs

Algemene score

8,0
Nadat mijn 2e Bosch stofzuiger het weer begaf ben ik op deze overgegaan. Na het lezen van een aantal reviews bij Coolblue kwam deze voor mij als beste uit de bus. Hij zuigt krachtig en kan overal goed bijkomen. Voor de bovenverdieping hoef ik dan ook niet verder te zoeken en zal dan dezelfde nemen. Opbergvak voor hulpstukken vinden sommigen een gemis maar kunnen ook in de meterkast. Tot nu toe heb ik geen minpunten kunnen ontdekken. Goedkoper mag natuurlijk altijd.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Niet zwaar
  • Snoer lang genoeg

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

van Dalen 29-06-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Koop deze stofzuiger niet!!

Geschreven voor: Philips Performer Expert FC8723 grijs

Algemene score

1,0
Heeft alleen wat zuigkracht op het moment dat je er een nieuwe zak in doet. Daarna zuigt deze echt voor geen meter meer. Bijna zinloos om hem dan nog te bebriuiken. Echt een waardeloze aankoop!

Pluspunten

  • Wendbaar

Minpunten

  • Zuigkracht

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Ties 29-06-2017

beste v Dalen zit de zak er goed in ,haal de slang van de zuiger ,zet de zuiger aan en leg je hand op het gat en laat het weer los een paar keer doen dan weet je of de zuiger goed is ,

Reageer

B.A. Oude Wolbers 28-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prima product, ik zou het weer kopen als het nodig is

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Performer Expert FC8723 grijs

Algemene score

9,0
Deze stofzuiger is een verademing na de vorige stofzuiger. Hij presteert goed , makkelijk in gebruik en een lang snoer. Ik heb deze gekozen op basis van de vele reviews, tot nu geen spijt van gehad.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Wendbaar

Minpunten

  • Geen ruimte voor accesoires

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henk Maris 24-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Hoge zuigkracht, laag energieverbruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Performer Expert FC8723 grijs

Algemene score

10,0
De Philips Performer overtuigt met zeer goede zuigkracht op zowel gladde ( laminaat) vloer, als op laagpolig tapijt. De zuigkracht moet op tapijt zelfs lager gezet worden omdat je anders een hernia oploopt door de hoge zuigkracht en de daardoor nodige kracht om de zuigmond over het tapijt te bewegen. De zuigkracht is veel hoger dan van onze oude Dyson, bij een lager energieverbruik! Bovendien is de Philips een stille stofzuiger, zeker in vergelijking tot de Dyson.

Pluspunten

  • hoge zuigkracht
  • laag energieverbruik
  • laag geluidsniveau.

Minpunten

  • zuigmond aan de hoge kant.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Santon 31-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

Had er meer van verwacht

Geschreven voor: Philips Performer Expert FC8723 grijs

Algemene score

4,0
Nu een paar maanden in gebruik en moet eerlijk zeggen...hij valt me erg tegen!!
Zuigt erg slecht,vooral op harde vloeren.Duwt het vuil voor zich uit.
De stofzuiger stang is niet stevig en gaat regelmatig uit zichzelf naar beneden.Het voelt ook niet stevig aan allemaal,zit ongelooflijk veel speling op.
Als je fanatiek aan het stofzuigen bent,sla je zomaar onder het stofzuigen met de slang de stofzuiger uit.
En het oprollen van het snoer is ook elke keer weer een dinietje. Het laatste stuk moet je vaak met de hand verder duwen.
Vergeleken bij m'n vorige Philips stofzuiger is deze echt geen 140,00 waard!

Minpunten

  • Stang
  • Slang die stofzuiger uitzet
  • Zuigkracht
  • Oprollen snoer

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Voldoende

Reageer

McLake 09-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Een maandagochtend product?

Geschreven voor: Philips Performer Expert FC8723 grijs

Algemene score

5,0
Had deze stofzuiger gekozen vanwege specs en prijs + de goede ervaringen met Philips stofzuigers binnen onze familie. Op zich een mooi, stil, manoeuvreerbaar en prima zuigend apparaat, echter gaf hij na 10 dagen tijdens het stofzuigen de geest.

Pluspunten

  • Sril
  • Compleet uitgerust
  • Betaalbaar

Minpunten

  • Levensduur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Slecht

Reageer

BEntio 05-01-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

motor goed, voet kwetsbaar

Geschreven voor: Philips Performer Expert FC8723 grijs

Algemene score

3,0
op zich een goede stofzuiger. Motor werkt goed, zuigt goed schoon etc. Maar voet is binnen 6 maanden kapot (slang is losgeschoten) waardoor stofzuiger niet meer te gebruiken is. Philips gebeld maar die geven geen garantie (alleen op motor!). Dus denk na alle goede reviews toch nog even na of je deze stofzuiger van philips koopt!

Pluspunten

  • motor werkt goed

Minpunten

  • kewtsbare voet

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Ton 28-12-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

pia stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Performer Expert FC8723 grijs

Algemene score

8,0
We hebben hem nu 2 jaar en 2 maanden. Een review na enkele dagen vind ik niet zo zinvol. Wij hebben altijd een Miele gehad (we hoorden altijd dat er geen betere was, hahaha). Maar voorij nooit een Miele meer na deze Philips. Geweldige zuigkracht (motorvermogen zegt alleen iets over energieverbruik en niets over zuigkracht). Handig in gebruik, want niet zo groot. In het begin viel ons vooral op dat ie echt veel minder herrie maakt dan de Miele. Daar zijn we nu aan gewend, maar dat is natuurlijk ook een geweldig pluspunt. Het filter aan de uitgang wordt normaal niet erg vuil, wat natuurlijk iets zegt over filter(s) daarvoor en de zak. We hebben een keer papieren zakken genomen, maar die scheuren veel te snel. Nadeel: de hulpstukken staan in de kast, want die passen niet in het apparaat. En hij rolt nog al eens om tijdens het gebruik. Kan ook aan de lange snoer liggen, want je loopt makkelijk om stoel en tafelpoten heen. Goeie koop!

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Relatief weinig herrie
  • Klein

Minpunten

  • Rolt soms om

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews