Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch BGL8310

8,4 Lees 42 reviews

Vergelijkbare producten

Miele Complete C3 Excellence EcoLine - SGSP3

Miele Complete C3 Excellence EcoLine - SGSP3
9,7 (3)

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 42 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Robert Webbe 13-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Zeer krachtige en stille stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is de eerste stofzuiger in mijn level waarbij ik het vermogen niet altijd op maximaal heb staan. Als die wel maximaal zuigt dan trekt die bijna vacuüm met de vloer. Vijftig procent vermogen is ruim voldoende om mijn laminaatvloer schoon te krijgen. De stofzuiger is dan heel erg stil. In het begin moest ik er even aan wennen, het gaat zo zachtjes dat je begint te twijfelen of dat dat wel kan. Maar het resultaat is prima!

De stootranden erom heen zijn ook veel beter dan mijn vorige stofzuigers, door de zachte rand gaat dat nu heel zachtjes. De stofzuiger volgt ook mee makkelijk dankzij de 4 zwenkwieltjes en het 12 meter lange snoer.

Pluspunten

  • Enorme zuigkracht
  • Zeer stil
  • Volgt goed tijdens zuigen
  • Zachte stoot randen
Geschreven voor: Bosch BGL8310

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvia & Paul van Oers 10-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

lang snoer en dus groot bereik,weinig db veel zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
apparaat heeft een lekker lang snoer en dus groot bereik en hoge zuigkracht. wij zijn er blij mee ! hadden veel eerder afscheid moeten nemen van het oude apparaat :-)

Pluspunten

  • zuigkracht
  • bereik
  • weinig db

Minpunten

  • rode kleur (dus geen)
Geschreven voor: Bosch BGL8310

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wendy 19-04-2016
  • Product paar weken in bezit

Mooie stofzuiger, prettig in gebruik

Algemene score

8,3
Deze stofzuiger hebben wij nu 2 weken in gebruik. Hij voelt en ziet er stevig uit. Hij zuigt ontzettend hard, gelukkig is de kracht in te stellen. Op gladde vloeren doet hij het erg goed, op vloerkleden zuigt hij eigenlijk iets te hard, zelfs op de zachtste stand. De kleden verschuiven er vaak van.
Hij stuurt goed, het lange snoer is erg fijn en de verstelbare steel werkt ook prettig.

Prijs-kwaliteitverhouding is wat ons betreft prima in orde.
Geschreven voor: Bosch BGL8310

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

JJ 19-03-2016
  • Product paar weken in bezit

Hele fijne stofzuiger van Bosch

Algemene score

8,0
Veel zuigkracht bij laag vermogen. Weinig geluid!
Lekker lang snoer, hele benedenverdieping op één stopcontact.
Iets groter/zwaarder dan we gewend waren.
Fijne wendbare stofzuiger die degelijk aanvoelt.
Geschreven voor: Bosch BGL8310

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mia 25-05-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Miskoop van de eeuw

Algemene score

1,0
Ben ik de enige met een vervelende ervaring. Een nachtmerrie!! Het enige pluspunt is het snoer.
Pistoolhandvat onhandig. Te dikke slang buigt amper mee. Zuigt erg slecht, parket afzuigen mond omzetten , kleed afzuigen mond omzetten en op lagere stand zetten. Stoelen afzuigen katten haren blijven gewoon zitten. Niet soepel in het meerijden.
Nog nooit z'n slechte stofzuiger gehad en dan voor die prijs. Jammer.
En dat dwaze gedoe van die Europese norm. Je kunt beter een stofzuiger van 2000watt hebben dan een van 650watt ben je eerder klaar en net zoveel stroom gebruikt en geen ergernis.
Geschreven voor: Bosch BGL8310

Review criteria:

Slecht
Slecht
Goed

Reageer

Martine 04-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

Goede zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie design stofzuiger met handige airbumpers. De zuigkracht is uitstekend. De radius van 15 meter is bijzonder praktisch, zelden meer de stekker verwisselen.

Pluspunten

  • Elektronisch verstelbare zuigkracht
  • airbumpers
  • snoerlengte
Geschreven voor: Bosch BGL8310

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

KlaasG 03-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Makkelijk in gebruik, voldoet aan verwachtingen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Degelijke kwaliteit voor een goede prijs. Makkelijk om mee te werken. Goede reikwijdte, lange steel, voldoende inhoud afvalzak. Voldoende vermogen en toch stil.
Tip voor fabrikant, klanten laten kiezen voor welke zuigmond ze willen gaan. In ons geval hebben we alleen de parketzuiger nodig. De bijgeleverde is daardoor overbodig.
Prima apparaat!

Pluspunten

  • wendbaar
  • stil
  • reikwijdte
  • inhoud
Geschreven voor: Bosch BGL8310

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sandra 28-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

goede zuigkracht, gebruikersvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De Bosch BGL8310 is een fijne stofzuiger, zuigt prettig, handzaam in gebruik. Handig vind ik het snoer dat vanzelf meegeeft, geen gedoe met lange snoeren die in de weg zitten, en de extra borstels die op de slang bevestigd kunnen worden, waardoor je ze makkelijk bij de hand hebt.

Pluspunten

  • lang snoer dat vanzelf in-en uitrolt
  • extra borstels bij de hand
Geschreven voor: Bosch BGL8310

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mr. T 27-12-2016
  • Product paar weken in bezit

lekker lang snoer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
makkelijk te hanteren stofzuiger met lekker lang snoer en goede borstel die over de grond rijdt, waardoor minder belastend voor je rug

Pluspunten

  • goede borstel
  • lang snoer
Geschreven voor: Bosch BGL8310

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

marjan 23-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

lekker lang snoer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Lang snoer en handvat aan de stang.
Met extra accesoires en grote stofzak.
Maakt zeer weinig geluid en is mooi compact.

Pluspunten

  • lang snoer
  • handvat aan de stang
  • grote stofzak
Geschreven voor: Bosch BGL8310

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Gerard Schukkink 14-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Handige Stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is een prachtig apparaat en lekker licht en daardoor goed hanteerbaar.
Mooi lang snoer zodat je een grote ruimte in een keer kunt zuigen.
Prima zuigkracht en daarnaast ook nog eens erg zuinig in gebruik.

Pluspunten

  • Mooi design.
  • weinig lawaai.
Geschreven voor: Bosch BGL8310

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben van Kesteren 14-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Wat een zuigkracht!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Afstand doen van de oude jarenlang vertrouwde stofzuiger was wel even moeilijk. Maar gisteren bij de eerste rondgang met deze nieuwe Bosch is het verdriet omgeslagen in uitbundige vreugde. Wat een verschil! Heerlijk hoe zich over de vloer beweegt, met het lange snoer kan ik overal komen en hij is bijna geruisloos.
Ik ben enthousiast!

Pluspunten

  • extra lang snoet
  • grote zuigkracht
  • energiezuinig
  • wendbaar
Geschreven voor: Bosch BGL8310

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Monique 12-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Dat was even schrikken!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie, compacte en makkelijk te bedienen stofzuiger die, dat was even schrikken, echt goed zuigt en de prijs zeker waard is.
Geschreven voor: Bosch BGL8310

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nmgn1963 04-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Ook voor het oog een prima keuze

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zuigt perfect, hoef niet eens volledig vermogen te gebruiken anders trekt hij het zeil uit mijn keuken. Mooi dessing, erg rustig en wendbaar.

Pluspunten

  • Geluidsarm
  • Dessing
  • Lang snoer
  • Lange telescoopsteel
  • Prijs

Minpunten

  • Zuigsteel iet te fors
Geschreven voor: Bosch BGL8310

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Stanley 27-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Fantastische stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn oude stofzuiger was aan vervanging toe. Na wat onderzoek op internet bij deze stofzuiger van Boch aangekomen. Hij is erg stil en makkelijk wendbaar door de kleine wieltjes. Ook een zeer goede zuigkracht ik hoef het nooit op max te zetten. Tevens heeft de stofzuiger een stootrand wat het beschermt tegen bijv. meubels. Kortom een aanrader

Pluspunten

  • Makkelijk wendbaar
  • Goede zuigkracht
  • Fijn in gebruik dankzij de handgreep
  • Maakt weinig geluid
  • Een bereik van 15 meter
Geschreven voor: Bosch BGL8310

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S. Akdogan 16-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

geen geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik was verbaasd van de zuigkracht op minimaal en het geluid dat amper te horen is. Ook hoef ik nu niet iedere keer de snoer te verplaatsen. Goede keuze geweest.
Geschreven voor: Bosch BGL8310

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Riemslag 17-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Stofzuigen met de Bosch een genot

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Bosch BGL 8310, is de perfecte stofzuiger.
Met de actie radius van 15 meter snoer, de optimale zuigkracht die instelbaar is voor alle soorten ondergronden.
Een perfecte aankoop.

Pluspunten

  • Grote actie radius
  • Perfecte zuigkracht
  • Stille motor

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Bosch BGL8310

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

frankderuig 05-08-2016
  • Product paar weken in bezit

Kwaliteit stofzuiger

Algemene score

8,0
Het apparaat werkt werkelijk ongelofelijk goed. Vrijwel perfect. Zeker het daadwerkelijke stofzuigen is super. Enige aanpassingen zijn wellicht mogelijk maar dat zou gaan om marginale verbeteringen.in 1 woord: top-product!!
Geschreven voor: Bosch BGL8310

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Maaike 05-08-2016
  • Product paar weken in bezit

Super fijne stofzuiger!

Algemene score

9,0
De Bosch is erg wendbaar, het lange snoer is de beste uitvinding ooit, echt ideaal! De zuigkracht is meer dan aanwezig, ik moet soms zelf de zuigkracht op een iets lager niveau zetten. Daarnaast vind ik de Bosch erg licht, voor als je bijvoorbeeld de trap wilt stofzuigen.
Geschreven voor: Bosch BGL8310

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rinze Bottema 04-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Het komt niet alleen uit de lengte......

Algemene score

7,5
Ook 15 meter van het stopcontact nog steeds een handzame, krachtige en stille machine. Je hoort nauwelijks of hij aan staat!
Geschreven voor: Bosch BGL8310

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews