Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch BGL8ALL2

8,7 Lees 735 reviews

Vergelijkbare producten

AEG VX8-2-CB-E

model stofzuiger
slede
vermogen
700 watt
energielabel
A
AEG VX8-2-CB-E
9,3 (4)

Rowenta RO 6432 EA

vermogen
750 watt
energielabel
A
draadloos
Nee
Rowenta RO 6432 EA
8,3 (10)

Bosch BSGL53192 AQPA

model stofzuiger
slede
vermogen
700 watt
energielabel
A
Bosch BSGL53192 AQPA
6,5 (1)

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 734 reviews

8,7

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hessel 30-08-2016 Product paar weken in bezit

Geweldige aankoop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hadden een stofzuiger van 2300 watt, zonder zak. Hij deed zijn werk prima, maar maakte veel herrie en het filter vervangen was best een rotwerkje. Mijn vrouw en ik wilden graag een krachtige, stille stofzuiger, met zak. Wij zijn toen naar een dealer gegaan en mijn vrouw ging eigenlijk voor een ander model. Toen zagen we deze Bosch staan, 15 mtr snoer, mooi vormgegeven en erg zuinig. Alleen het lage wattage stond ons niet aan. Na een gesprek en een demonstratie van de verkoper waren wij echter om. Wat een topmachine, heerlijk stil, veel zuigkracht en veel snoer. We hebben de stofzuiger nu een maand in bezit en wij moeten iedere dag zuigen, vanwege de hond, maar vanwege de ergonomische grip en de goede zuigkracht is dit geen straf meer.

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Zuinig in gebruik
  • Ergonomische grip
  • Uitstekende zuigkracht

Minpunten

  • Kapje niet heel sterk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rob 02-12-2016 Product paar dagen in bezit

Super stil

Algemene score

10,0
Wij waren toe aan een nieuwe stofzuiger, deze Bosch overtreft onze grootste verwachtingen super stil, sterke zuigkracht en heerlijk lang snoer. Hadden we hem maar eerder aangeschaft.

Pluspunten

  • Super stil
  • Zuigkracht
  • Lang snoer

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bryan 27-11-2016 Product paar dagen in bezit

Top stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is mijn eerste stofzuiger dus ik kan het niet met andere stofzuigers vergelijken, maar wat een topding is het.
De 15m kabel is super handig, ik kan in een keer mijn halve appartement stofzuigen zonder de kabel 10x om te hoeven steken.
Er zitten 4 zwenkwielen onder dus de zuiger kan alle kanten op bewegen, en volgt je daarom overal perfect.
Er zitten hulpstukken bij voor zo'n beetje alles.
De zuigkracht is geweldig, en dat met een motor die bijna geruisloos is. Als mijn ouders thuis deden stofzuigen moest je niet de pech hebben met een kater in bed te liggen, want dan kreeg je toch een pesthumeur, maar daar heb je hier geen last meer van. Deze zuiger maakt echt minimaal geluid, wat overigens ook ideaal is als je in een flat woont.
En niet heel belangrijk maar wel leuk, de slang ziet er wel leuk uit.

tl;dr: Lang bereik, wendbaar, goede zuigkracht, weinig geluid, mooie slang.
Nadeel is dat de houder voor de zuigmondjes snel van de stang afvalt. De filters zitten heel erg strak en zijn niet zo makkelijk eruit te halen om te reinigen.

Pluspunten

  • lang bereik
  • wendbaar
  • zuigkracht
  • weinig geluid
  • mooie slang

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Duinzicht 02-09-2016 Product paar weken in bezit

Stil en krachtig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Compact, krachtig en stil apparaat. Handige stuurknop om de zuigmond moeiteloos te sturen. Lang snoer. Mooie vormgeving.

Pluspunten

  • Krachtig en stil
  • Handige stuurknop
  • Lang snoer
  • Mooie vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maarten 01-09-2016 Product paar maanden in bezit

Grote zuigkracht, weinig geluid in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heerlijk stille stofzuiger. Maximale zuigkracht voor houten vloer, tapijt of vloerbedekking. Optimaal bereik door extra lang elektra snoer. Zeer wendbaar en licht.

Pluspunten

  • stil
  • wendbaar en licht
  • bereik met snoer
  • flexibele slang
  • variabele zuigkracht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Borger 28-08-2016 Product paar weken in bezit

Handzame en compacte stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij zijn zeer tevreden over deze stofzuiger. Aanzienlijk lichter dan onze vorige en veel minder lawaai. Zuigkracht is regelbaar wat ook heel praktisch is. Dankzij het lange snoer hoef je de stekker niet steeds naar een ander stopcontact over te zetten, met andere woorden: een ruim bereik.

Pluspunten

  • Weinig lawaai
  • Groot bereik
  • Regelbare zuigkracht

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bosch stofzuiger 23-08-2016 Product paar weken in bezit

Dansje met de stofzuiger...

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een heel fijne stofzuiger in de eerste plaats omdat hij veel stiller is dan ik gewend ben. Daarbij is het snoer erg lang en volgt de stofzuiger me erg makkelijk bij alle bewegingen. We 'dansen' als het ware het huis door samen!!

Pluspunten

  • licht in gewicht
  • stil
  • lang snoer
  • verstelbare zuigkracht
  • handvat

Minpunten

  • losse attributen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 17-08-2016 Product paar dagen in bezit

eindelijk een goede stofzuiger een BOSCH

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Actieradius van 15 meter
Goede zuigkracht
ik had alleen een langere slang verwacht is even wennen

Pluspunten

  • Actiradius
  • Lange snoer

Minpunten

  • Korte slang

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

L 15-08-2016 Product paar weken in bezit

Heerlijk stil, zuigt veel op en groot bereik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Veel stiller dan de Dyson die we hiervoor hadden. Zuigt ook veel meer en makkelijker op. Groot bereik, dus niet continu van stopcontact wisselen. Zuigkracht regelbaar voor verschillende vloeren of meubels.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • stil
  • groot bereik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rutger 17-01-2017 Product paar weken in bezit

Bosch BGL8ALL2

Algemene score

9,0
Wij ervaren de stofzuiger al zeer stil( je hoort hem echt bijna niet).
Verder "loopt" hij soepel achter je aan door de vier zwenkwieltjes.
Met de draaiknop is de zuigkracht makkelijk te regelen

Pluspunten

  • lengte snoer
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Patrick 16-01-2017 Product paar dagen in bezit

Stil en krachtig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
eenvoudige bediening dmv draai-drukknop. Door het lange snoer kun je alle ruimtes goed bereiken en de stofzuiger rolt soepel achter je aan. Bij maximaal vermogen erg stil en krachtig.

Pluspunten

  • Stil
  • Volgt soepel
  • Lengte buis
  • Lengte snoer
  • Krachtig

Minpunten

  • Buis losmaken
  • Prijs
  • Hulpstukken niet in apparaat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Piet 16-01-2017 Product paar weken in bezit

goede stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
stille stofzuiger (zelfs de kat is er niet meer bang voor), deze is goed wendbaar, volgt je op de voet en heeft een groot bereik (15 meter),

Pluspunten

  • stil
  • groot bereik

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dagmar 16-01-2017 Product paar weken in bezit

Bosch stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer fijne stofzuiger met een lang snoer. Goede zuigkracht op zowel parket als vloerkleed. De stofzuiger is heel stil.

Pluspunten

  • Stil
  • Gebruiksgemak
  • Zuigkracht

Minpunten

  • Extra opzetborstels los op de stang

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kamil 15-01-2017 Product paar weken in bezit

Perfecte stofzuiger!!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De Bosch stofzuiger voldoet aan alle verwachtingen! Stofzuiger is erg stil, zuinig, makkelijk in gebruik door de soepele wielen en handige stang en doet zijn werk heel goed! Wij zijn onwijs tevreden over deze stofzuiger!

Pluspunten

  • Zuinig
  • Stil
  • Makkelijk in gebruik
  • A kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

doorduin 13-01-2017 Product paar weken in bezit

en hij heeft een goede zuigkracht en het is een stil apperaa

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
wij zochten een goede en stille stofzuiger tegen een redelijke prijs en met stofzak en aangezien de bosch produkten goed aangesgreven staan kozen wij voor bosch

Pluspunten

  • hij is stil
  • zuit goet

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Conny 13-01-2017 Product half jaar of langer in bezit

wat valt het tegen

Algemene score

3,0
Op basis van reviews heb ik dit product uitgezocht. Helaas voldoet het niet aan de verwachtingen. Hij zuigt na een half jaar een stuk minder. De steel laat steeds los. En de ene borstel schuift het vuil voor je uit, terwijl de andere een vreselijk geluid produceert op een pvc vloer. Jammer, want het was zeker niet de goedkoopste.

Pluspunten

  • Lang snoer
  • geluid

Minpunten

  • Borstels
  • Kwaliteit steel
  • zuigvermogen na een half jaar

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Voldoende
Slecht

Reageer

oostendorp 13-01-2017 Product paar weken in bezit

super stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onze oude stofzuiger maakte zoveel lawaai dat je nu soms niet in de gaten hebt dat er gezogen word.
De zuigkracht is ook goed. De lengte van het snoer is ook fijn omdat je niet telkens een ander stopcontact moet pakken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Eric Brouwer 12-01-2017 Product paar dagen in bezit

Stille stofzuiger !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goed en licht manouvreerbaar, zuigt prima en is relatief stil vergeleken veel andere stofzuigers. Je kunt prima muziek luisteren tijdens het werk !

Pluspunten

  • stil
  • goed manouvreerbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

FamilyW4 12-01-2017 Product paar dagen in bezit

Ideaal voor grindvloer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We zijn erg blij met deze stofzuiger. Tijdens het eerste gebruik bleek al dat onze vorige zuiger niet toereikend was voor onze grindvloer. Ondanks dat er enkele uren eerder nog gezogen was net de oude hoorde we het vuil door de buis omhoog rinkelen. Ook ziet de vloer er minder dof uit.
Hij is prijzig, maar hopelijk hebben we vele jaren plezier van dit apparaat

Pluspunten

  • Grindvloer/laminaatvloer borstel is toegevoegd
  • Harde zuigkracht
  • Geschikt voor huisdieren haren

Minpunten

  • Best groot in opslag
  • Geen vakje voor extra borsteltjes

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

peter 10-01-2017 Product paar dagen in bezit

stofzuiger wat geweldig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
heb voor dit product gekozen omdat deze het beste uit de bus kwam zeer lange snoer flexibele slang blijft nergens achterhaken en aardig geruisloos.
goeie zuigkracht met weinig vermogen met honden en katten haren heeft hij weinig moeite mee . zelfs de kids vinden het leuk om met deze stofzuiger te werken daarom zeg ik het is een goeie keus

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews