Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch BGL8ALL2

8,7 Lees 825 reviews
Bosch BGL8ALL2 Best Reviewed feb 2016

Vergelijkbare producten

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 824 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Conny 13-01-2017 Product half jaar of langer in bezit

wat valt het tegen

Algemene score

3,0
Op basis van reviews heb ik dit product uitgezocht. Helaas voldoet het niet aan de verwachtingen. Hij zuigt na een half jaar een stuk minder. De steel laat steeds los. En de ene borstel schuift het vuil voor je uit, terwijl de andere een vreselijk geluid produceert op een pvc vloer. Jammer, want het was zeker niet de goedkoopste.

Pluspunten

  • Lang snoer
  • geluid

Minpunten

  • Borstels
  • Kwaliteit steel
  • zuigvermogen na een half jaar

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Voldoende
Slecht

Reageer

Hessel 30-08-2016 Product paar weken in bezit

Geweldige aankoop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hadden een stofzuiger van 2300 watt, zonder zak. Hij deed zijn werk prima, maar maakte veel herrie en het filter vervangen was best een rotwerkje. Mijn vrouw en ik wilden graag een krachtige, stille stofzuiger, met zak. Wij zijn toen naar een dealer gegaan en mijn vrouw ging eigenlijk voor een ander model. Toen zagen we deze Bosch staan, 15 mtr snoer, mooi vormgegeven en erg zuinig. Alleen het lage wattage stond ons niet aan. Na een gesprek en een demonstratie van de verkoper waren wij echter om. Wat een topmachine, heerlijk stil, veel zuigkracht en veel snoer. We hebben de stofzuiger nu een maand in bezit en wij moeten iedere dag zuigen, vanwege de hond, maar vanwege de ergonomische grip en de goede zuigkracht is dit geen straf meer.

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Zuinig in gebruik
  • Ergonomische grip
  • Uitstekende zuigkracht

Minpunten

  • Kapje niet heel sterk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rob 02-12-2016 Product paar dagen in bezit

Super stil

Algemene score

10,0
Wij waren toe aan een nieuwe stofzuiger, deze Bosch overtreft onze grootste verwachtingen super stil, sterke zuigkracht en heerlijk lang snoer. Hadden we hem maar eerder aangeschaft.

Pluspunten

  • Super stil
  • Zuigkracht
  • Lang snoer

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bryan 27-11-2016 Product paar dagen in bezit

Top stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is mijn eerste stofzuiger dus ik kan het niet met andere stofzuigers vergelijken, maar wat een topding is het.
De 15m kabel is super handig, ik kan in een keer mijn halve appartement stofzuigen zonder de kabel 10x om te hoeven steken.
Er zitten 4 zwenkwielen onder dus de zuiger kan alle kanten op bewegen, en volgt je daarom overal perfect.
Er zitten hulpstukken bij voor zo'n beetje alles.
De zuigkracht is geweldig, en dat met een motor die bijna geruisloos is. Als mijn ouders thuis deden stofzuigen moest je niet de pech hebben met een kater in bed te liggen, want dan kreeg je toch een pesthumeur, maar daar heb je hier geen last meer van. Deze zuiger maakt echt minimaal geluid, wat overigens ook ideaal is als je in een flat woont.
En niet heel belangrijk maar wel leuk, de slang ziet er wel leuk uit.

tl;dr: Lang bereik, wendbaar, goede zuigkracht, weinig geluid, mooie slang.
Nadeel is dat de houder voor de zuigmondjes snel van de stang afvalt. De filters zitten heel erg strak en zijn niet zo makkelijk eruit te halen om te reinigen.

Pluspunten

  • lang bereik
  • wendbaar
  • zuigkracht
  • weinig geluid
  • mooie slang

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Duinzicht 02-09-2016 Product paar weken in bezit

Stil en krachtig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Compact, krachtig en stil apparaat. Handige stuurknop om de zuigmond moeiteloos te sturen. Lang snoer. Mooie vormgeving.

Pluspunten

  • Krachtig en stil
  • Handige stuurknop
  • Lang snoer
  • Mooie vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maarten 01-09-2016 Product paar maanden in bezit

Grote zuigkracht, weinig geluid in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heerlijk stille stofzuiger. Maximale zuigkracht voor houten vloer, tapijt of vloerbedekking. Optimaal bereik door extra lang elektra snoer. Zeer wendbaar en licht.

Pluspunten

  • stil
  • wendbaar en licht
  • bereik met snoer
  • flexibele slang
  • variabele zuigkracht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Borger 28-08-2016 Product paar weken in bezit

Handzame en compacte stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij zijn zeer tevreden over deze stofzuiger. Aanzienlijk lichter dan onze vorige en veel minder lawaai. Zuigkracht is regelbaar wat ook heel praktisch is. Dankzij het lange snoer hoef je de stekker niet steeds naar een ander stopcontact over te zetten, met andere woorden: een ruim bereik.

Pluspunten

  • Weinig lawaai
  • Groot bereik
  • Regelbare zuigkracht

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bosch stofzuiger 23-08-2016 Product paar weken in bezit

Dansje met de stofzuiger...

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een heel fijne stofzuiger in de eerste plaats omdat hij veel stiller is dan ik gewend ben. Daarbij is het snoer erg lang en volgt de stofzuiger me erg makkelijk bij alle bewegingen. We 'dansen' als het ware het huis door samen!!

Pluspunten

  • licht in gewicht
  • stil
  • lang snoer
  • verstelbare zuigkracht
  • handvat

Minpunten

  • losse attributen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 17-08-2016 Product paar dagen in bezit

eindelijk een goede stofzuiger een BOSCH

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Actieradius van 15 meter
Goede zuigkracht
ik had alleen een langere slang verwacht is even wennen

Pluspunten

  • Actiradius
  • Lange snoer

Minpunten

  • Korte slang

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

L 15-08-2016 Product paar weken in bezit

Heerlijk stil, zuigt veel op en groot bereik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Veel stiller dan de Dyson die we hiervoor hadden. Zuigt ook veel meer en makkelijker op. Groot bereik, dus niet continu van stopcontact wisselen. Zuigkracht regelbaar voor verschillende vloeren of meubels.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • stil
  • groot bereik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

n jager 19-07-2017 Product paar weken in bezit

veel zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
een goede stofzuiger met veel zuigkracht . Deze is wel regelbaar qua kracht zodat er ook tapijt gezogen kan worden zonder dat de zuigmond zig vast zuigt :)
echter is ie wel wat aan de zware kant . vergeleken met onze vorige .

Pluspunten

  • goede zuigkracht
  • stofzuigerslang verstevigd met vlechtwerk

Minpunten

  • zwaar
  • geen wieltjes op zijn achterzijde

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Ed Savelsbergh 18-07-2017 Product paar dagen in bezit

Licht, wendbaar en grote zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De Bosch BGL8ALL2 is zeer makkelijk te gebruiken. Giga zuigkracht en is zeer wendbaar en makkelijk in het gebruik. Voor mij een aanzienlijke verbetering.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Kevin 18-07-2017 Product paar dagen in bezit

wendbaar degelijk

Algemene score

7,0
Geruisloos, degelijk en wendbaar. ook het handvat is wel makkelijk bij het stofzuigen. Intrekken van de kabel is wel even wennen,zal wel nieuwigheid zijn. Nog geen echt nadeel kunnen ondervinden!

Pluspunten

  • wendbaarheid

Minpunten

  • kabel intrekken

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Annemieke 14-07-2017 Product paar dagen in bezit

Muisstil maar zuigt perfect

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Jaren lang ander merk stofzuiger merk gebruikt op aanraden van verkoopmedewerker een Bosch stofzuiger gekocht. Thuis gekomen geprobeerd moest erg wennen aan stilte maar zuigt heel krachtig goed wendbaar en super lang snoer . Heel handig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Cin 14-07-2017 Product paar dagen in bezit

goede zuigkracht, fijne slang, erg wendbaar en zeer stil!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De stofzuiger is verrassend stil en heeft een enorme zuigkracht. Zowel voor tapijt als harde vloeren een ontzettend fijne stofzuiger, echt een alleskunner. Hij heeft een lange snoer en een fijne flexibele slang. Een aanrader!
Zelfs mijn mannelijke collega's pakken nu met gemak de stofzuiger om zelf even hun kantoor te stofzuigen als het nodig is, dus ik ben helemaal blij!

Pluspunten

  • zuigkracht
  • stevige slag
  • stil

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bosch stofzuiger 11-07-2017 Product paar weken in bezit

stofzuiger bosch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
de stofzuiger van bosch is qua sterkte instelbaar en zuigt uitermate goed,is handig in het gebruik,kortom doet alles wat een stofzuiger moet doen.

Pluspunten

  • zuigsterkte instelbaar
  • handig bij trappen zuigen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 07-07-2017 Product paar dagen in bezit

Bosch BGL8ALL2

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Superstil en uitstekend apparaat met een snoer van goeie lengte, mooi vormgegeven en uitgebreide accessoires.

Pluspunten

  • Stil
  • Snoer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MdW 06-07-2017 Product paar maanden in bezit

Krachtige, stille stofzuiger

Algemene score

9,0
Dit is een heel fijne stofzuiger. Deze stofzuiger zuigt goed op verschillende ondergronden. De bediening is makkelijk en duidelijk.

Pluspunten

  • krachtig en toch stil
  • goede hulpstukken

Minpunten

  • ik mis een kleine zuigmond voor de trap

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

a.kleij 04-07-2017 Product paar weken in bezit

Sofzuiger die doet wat hij beloofd

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne stille stofzuiger met heel veel zuigkracht, lekker lang snoer en goed wendbaar. Ik heb mij voor de koop heel goed ingelezen waarop te letten bij het kopen van een stofzuiger. Vanwege de prijs erg getwijfeld, maar kwam toch steeds weer bij deze uit. Tot dusver geen spijt van. Mijn huishoudelijke hulp vindt het ook een erg goede en fijne stofzuiger.

Pluspunten

  • lang snoer, goede actieradius
  • stil
  • goed stoffilter
  • grote stofzak
  • goede zuigkracht op laminaat en vloerbedekking

Minpunten

  • kleine borstels op slang klikken valt er snel af

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.V. 03-07-2017 Product paar dagen in bezit

Stofzuiger Bosch BGL8ALL2

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Stofzuiger Bosch, makkelijk wendbaar en instelbaar voor harde en zachte ondergrond. Heeft zachte zoemtoon. Lang snoer.

Pluspunten

  • makkelijk wendbaar
  • instelbaar vinyl of vloerkleed
  • zacht geluid
  • lange snoer van 15 m.

Minpunten

  • Handvat steel
  • losse attributen.
  • loskliksysteem steel en voet

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews
>