Bosch BGS5ALL1 - Reviews

Specificaties
Model stofzuiger
slede
Vermogen
700 watt
Energielabel
A
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 203 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jeroen 13-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Ja en Nee

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Ja en Nee, het is fraai vormgegeven stofzuiger die er gelikt uitziet, enige nadeel vind ik de grootte deze is toch vrij fors ten opzichte van onze vorige zakloze stofzuiger. De zuigkracht is goed en zelfs op tapijt (laagpolig) ging het beter dan verwacht, nadeel vind ik de bijgeleverde koppen, deze draaien niet fijn waardoor je niet in de kleinste hoekjes komt. Ander nadeel vind ik de parketkop, deze is gewoon nutteloos door de stand van de borstels. Gelukkig paste mijn oude laminaatkop van Samsung op de stang en daarbij nam de zuigkracht aanzienlijk toe en was het gemak om in de kleine hoekjes te komen weer terug. Jullie hebben een goede opvangbak alleen jammer dat je je handen vies moet maken om deze goed te kunnen legen of om het filter schoon te maken, en het is even wennen aan het systeem. Ik denk dat dit makkelijker had gekund. Snoer is lekker lang. De stang is een verademing voor mijn rug, deze is lekker lang. Het rijden met de stofzuiger is even wennen maar lekker soepel.

Pluspunten

  • Goede zuigkracht op tapijt \ parket
  • Zuigkracht instelbaar
  • Lange stang
  • HEPA filter
  • Lang snoer

Minpunten

  • Forse stofzuiger
  • Koppen zijn niet fijn voor de kleine hoekjes
  • Parket kop werkt slecht
  • Vieze handen bij opvangbak legen \ reinigen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Bosch BGS5ALL1 29-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Hij is inderdaad heel stil

Algemene score

7,8
als je hem aanzet denk je dat hij niet goed zuigt omdat hij zo stil is. Na een "proefrondje" door het huis zat er echter al gelijk een flinke klont hondenhaar en fijn zand in het reservoir. zuigkracht dus oké, het zelfreinigende filter is een leuke feature en het leeggooien van de bak een peulenschil. wat ik ook prettig vind is dat alle filteronderdelen gewoon onder de kraan schoongemaakt kunnen worden.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

jaap visser 06-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

uitstekende stofzuiger zijn er blij mee

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb dit product gekozen voor zijn zuigkracht en stof klop functie
veel stofzuigers getest en deze kwam voor ons het beste naar voren
Het is qua gewicht net echt een lichte stof zuiger maar is wel erg stabiel
Nu een paar weken in gebruik
Prijs en kwaliteit zijn goed op elkaar afgestemt

Pluspunten

  • Zuigkracht uitstekend de beste die wij getest hebn
  • Energie verbruik beter dan vroeger
  • stabiel
  • geen stofzuigerzak nodig
  • Maakt weinig herrie

Minpunten

  • wat aan de zware kant

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nynke 03-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

het geruisloze beest

Algemene score

9,0
Het beest volgt mij geruisloos, het doet wat ik wil. De kamer en de hal bereikt hij in een keer. En ik zie wat hij zuigt. Ondertussen staat de radio aan en swingen wij verder.

Pluspunten

  • lang snoer
  • weinig geluid
  • goede zuigkracht

Minpunten

  • houder voor toebehoren laat makkelijk los

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Chris de Jong 01-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede stofzuiger voor elk huishouden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze Bosch BGS5ALL1 is een prima stofzuiger voor een goede prijs. Goede zuigkracht en erg makkelijk schoon te maken. Door de self clean functie hoef je niet teveel bij het vieze filter. Ook is deze stofzuiger erg stil en maakt zijn reputatie waar. Lekker lang snoer en rolt zich makkelijk weer op. Ook worden er genoeg hulpstukken bij geleverd om stofzuigen tot een succes te maken.

Pluspunten

  • Stil
  • Lang snoer
  • Hoge Zuigkracht
  • Makkelijk schoon te maken
  • Goed voor hondenharen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

anja 31-10-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

fijne stofzuiger , met lang snoer , zuigt super ,

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
fijne stofzuiger , dit model gekocht omdat er geen binnenzak in hoeft en om zijn lange snoer
het model is handzaam met de juiste hulpstukken erbij

Pluspunten

  • lang snoer
  • geen stofzak nodig
  • vele hulpstukken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Veenstra 30-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ZakloE stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Eindelijk een goed zuigende stille stofzuiger , die aan practisch al onze wensen voldoet, o.a. Zelfreinigende filter, schone uitstoot.

Pluspunten

  • Super stil
  • Enorme zuigkracht

Minpunten

  • Zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bas 21-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stille krachtige stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De Bosch BSGS5 ALL1 aangeschaft direct de dag erop geleverd. Helaas bleek stofzuiger niet te werken en werd deze de volgende dag al vervangen voor een andere door Vodelca. Prima service. De stofzuiger werkt prima en is stil en zuigt krachtig.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Stil
  • Geld terug actie bosch €50,-
  • Bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mpurad 18-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Alsof hij het niet doet

Algemene score

9,0
Het is dat je de afvalbak moet legen anders zou je denken hij doet het niet. Hij is zo stil. Hij zuigt alles op met geen enkele moeite. Het enige wat ik tot nu toe kan bedenken is dat hij vrij groot is en zwaar. Ik raad hem iedereen aan.

Pluspunten

  • Stilte
  • Optimale zuigkraht

Minpunten

  • Groot
  • zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

herrewijnen 11-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

monster van een stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
wat een mooi ding.Wel groot maar vind het een stoer ding. Maakt weinig herrie, mijn moeder had hem nodig voor al dat katten haar.Nou dat zag je wel. Handige leeg bak. Zo groot als een emmer! Nee prima ding.Ga er zelf ook 1 kopen

Pluspunten

  • mooi om te zien
  • doet zijn werk prima

Minpunten

  • slang is wat minder,beetje dik en stug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 05-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Superstille stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze stofzuiger is echt heel stil. Zo stil dat je denkt daar zit nauwelijks zuigkracht in. Maar niets is minder waar, hij heeft enorme zuigkracht.

Hij is is goed wendbaar, het snoer rolt makkelijk op zonder knop.

Minpunten zijn dat de lengte van het snoer iets te kort is en dat de slang wat stug is.

Pluspunten

  • Erg stil
  • Goed wendbaar
  • Prettig handvat
  • Veel zuigkracht

Minpunten

  • Snoer iets te kort
  • Stugge slang

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

S.A.P. Willems 03-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stille en krachtige stofzuiger

Algemene score

8,0
Stofzuiger die doet wat die moet doen, en is daarbij ook nog lekker stil
Filters vervangen is niet meer nodig, met het handige selfclean systeem hoef je daar niet naar om te kijken
Handig zijn ook de 4 zwenkwieltjes die eronder zitten waardoor deze niet snel zal omkiepen

Pluspunten

  • zuigkracht
  • 4 zwenkwieltjes
  • lekker stil
  • geen filters vervangen

Minpunten

  • alleen droge vloeren dus geen natte vloeren
  • prijs maar filters hoeven niet te worden vervangen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Yvd 09-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

Mooie..stofzuiger

Algemene score

5,0
Veel te zwaar met stofzuigen ..geen goede borstels erbij..en een nieuwe borstel kost 65e bij Bosch....zelfs..mijn man kon er niet mee zuigen.

Pluspunten

  • Goede Zuigkracht

Minpunten

  • Zuigt heel erg zwaar.. geen goede borstels

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Goed
Goed

Reageer

Hans Jetten 06-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Meer dan dat, beter zuigen met MINDER watt

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Lang gezocht nu gevonden, van een oude naar een nieuwe en wat zuigt dat kreng, wij hadden nooit gedacht of mogen dromen dat deze energie zuinige apparaten zo'n resultaat hebben, zeer tevreden dus !!!

Pluspunten

  • Geen zakken meer
  • Minder lawaai
  • Langerer zuigsteel
  • Recht op werken dus
  • 2 honden, haren geen probleem

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Michael 21-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Super stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Stil, goed, sterk. Alles klopt aan deze stofzuiger. De honden reageren niet, de haren worden goed opgezogen. Makkelijk leeg te maken. De zwenkwieltjes zorgen ervoor dat mijn stofzuiger eindelijk niet meer omvalt. Zeker aan te raden, ook met harige huisdieren. Zeker ook met de aparte hulpstukjes kun je overal in en tussen komen.

Pluspunten

  • Stil
  • sterk
  • makkelijk schoon te maken
  • Ideaal met zwenkwieltjes
  • goede hulpstukken

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TS 17-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Zeer stille stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer goede stofzuiger. Instelbare zuigkracht en zeer stil wat geluid betreft. Zuigt goed op zowel harde vloer als op tapijt. Rijdt ook goed achter je aan en het opvangreservoir is makkelijk te legen.
Ook zeer geschikt voor lange mensen door instelbare telescoopsteel.

Pluspunten

  • Goede instelbare zuigkracht
  • Telescoopsteel is heel lang (instelbaar)
  • Erg stil wat geluid betreft.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marloes 17-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Perfecte stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze stofzuiger werkt perfect! Heeft een zeer goede zuigkracht en is heel erg stil. De bak is makkelijk te legen en door de 4 wielen rijd hij perfect mee. Ik heb een hond en 2 kinderen en alles maar dan ook echt alles zuigt hij probleemloos op.

Pluspunten

  • Goede zuigkracht
  • Heel erg stil
  • Zeer wendbaar

Minpunten

  • De 2 extra opzetmondjes vallen van stang

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jannie 15-05-2017
  • Product paar maanden in bezit

Zeer goede zuigkracht en super stil

Algemene score

9,0
Ik wilde graag een goede stofzuiger mij eerdere hadden altijd maar weinig zuigkracht en lieten veel liggen. Dat is met deze stofzuiger totaal niet het geval en het is ook zeker handig dat je deze zuigkracht aan kan passen voor bijvoorbeeld gordijnen. Daarnaast heeft deze stofzuiger een zelf cleanings systeem erg handig. Ook vind ik het zeer prettig dat hij maar weining lawaai maakt. Ben dus zeer tevreden over dit procuct. Als je een nieuwe stofzuiger wilt ga voor deze!!!

Pluspunten

  • zuigkracht
  • stil

Minpunten

  • in gaan van snoer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael 07-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

zeer goede zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Product gekocht bij mediamarkt, super tevreden over, zeer hoge zuigkracht waardoor alles met gemak opgezogen word.
er fijn en hanteerbaar in gebruik, zeker een aanrader. zelfs als man zijnde kan ik nu mooi het huishouden doen :)

Pluspunten

  • goede zuigkracht
  • makkelijk schoon te maken
  • lange snoer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniel Jan 07-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Zuinig, Superstil en een goede zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na veel vergelijken, bekijken en testen hebben wij gekozen voor de BGS5ALL1. Een zakloze stofzuiger waarbij alle negatieve vooroordelen worden weggenomen. Kan tegen fijnstof en reinigt zichzelf.

Vreemd geluid in het begin wanneer het apparaat zichzelf schoon gaat maken. Maar uiteindelijk een super ervaring. Stille motor, doordat het bagless is hoor je wel het vuil in de 'opvangbak' circuleren.

Stofzuiger is wat aan de maat en gewicht maar dat hebben we graag over voor de zuigkracht en capaciteit.

Pluspunten

  • Super zuigkracht
  • Erg zuinig
  • Stil motorgeluid
  • Reinigt zichzelf (voorkom motorschade)

Minpunten

  • Wat zwaarder dan gemiddeld
  • Wel geluid van stukjes vuil in de opvangbak

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews