Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch BGS5ALL1

8,4 Lees 161 reviews

Vergelijkbare producten

Bosch BGS5222R

Model stofzuiger
slede
Vermogen
700 watt
Energielabel
A
Bosch BGS5222R
8,4 (10)

Bosch BGS5PERF IRSI

Model stofzuiger
slede
Vermogen
750 watt
Energielabel
A
Bosch BGS5PERF IRSI
9,0 (15)

Samsung SC07K51E0VB

Vermogen
750 watt
Energielabel
A
Nat en/of droog
droog
Samsung SC07K51E0VB
9,3 (3)

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 161 reviews

8,4

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bosch zakloze stofzuiger 21-11-2016 Product paar weken in bezit

Fijne handzame stofzuiger met goede zuigkracht

Algemene score

9,0
Fijne zakloze handzame stofzuiger met een goede zuigkracht.
Hij is wendbaar en een lang snoer zodat je niet steeds van stopcontact hoeft te wisselen.
Ook het reservoir is makkelijk leeg te maken en dus handig in gebruik

Pluspunten

  • langsnoet
  • groot reservoir
  • makkelijk te legen
  • self cleaning systeem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jeroen 13-11-2016 Product paar dagen in bezit

Ja en Nee

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Ja en Nee, het is fraai vormgegeven stofzuiger die er gelikt uitziet, enige nadeel vind ik de grootte deze is toch vrij fors ten opzichte van onze vorige zakloze stofzuiger. De zuigkracht is goed en zelfs op tapijt (laagpolig) ging het beter dan verwacht, nadeel vind ik de bijgeleverde koppen, deze draaien niet fijn waardoor je niet in de kleinste hoekjes komt. Ander nadeel vind ik de parketkop, deze is gewoon nutteloos door de stand van de borstels. Gelukkig paste mijn oude laminaatkop van Samsung op de stang en daarbij nam de zuigkracht aanzienlijk toe en was het gemak om in de kleine hoekjes te komen weer terug. Jullie hebben een goede opvangbak alleen jammer dat je je handen vies moet maken om deze goed te kunnen legen of om het filter schoon te maken, en het is even wennen aan het systeem. Ik denk dat dit makkelijker had gekund. Snoer is lekker lang. De stang is een verademing voor mijn rug, deze is lekker lang. Het rijden met de stofzuiger is even wennen maar lekker soepel.

Pluspunten

  • Goede zuigkracht op tapijt \ parket
  • Zuigkracht instelbaar
  • Lange stang
  • HEPA filter
  • Lang snoer

Minpunten

  • Forse stofzuiger
  • Koppen zijn niet fijn voor de kleine hoekjes
  • Parket kop werkt slecht
  • Vieze handen bij opvangbak legen \ reinigen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende
Chel 13-11-2016 Product paar dagen in bezit

Ik stofzuig kids kijken tv zonder irritatie

Algemene score

9,0
Wij hadden een stofzuiger die 9 jaar oud was. Hij maakte zo veel geluid dat het een vliegtuig was die opsteeg! De nieuwe bosch is een verademing! iedereen blij want deze stofzuiger maakt weinig geluid en is top!

Pluspunten

  • Stil
  • Krachtig
  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Larissa de Leeuw 11-11-2016 Product paar dagen in bezit

Super fijne en stille stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Voor het eerst een stofzuiger zonder zak. Het feit dat deze meer herrie maken heeft me altijd tegen gehouden. Daarom is dit de perfecte stofzuiger! Hij is stil en heeft enorm veel zuigkracht. Het is een licht en goed handteerbare zuiger. Hij heeft een soort van hendel waar je de slang kan vast houden, waardoor je heerlijk rechtop kan blijven staan! Wij zijn blij!

Pluspunten

  • stil
  • super zuigkracht
  • goed handteerbaar (rechtop staan)

Minpunten

  • uiterlijk iets minder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Cor 08-11-2016 Product paar dagen in bezit

Stille stofzuiger met pit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Stofzuiger met voldoende snoer en grote zuigstangen.
Even wennen aan de zuigkracht maar de energiezuinige motor produceert veel zuigkracht waardoor stozuigen weer plezierig word weinig lawaai en soepel bediening.

Pluspunten

  • Langsnoer
  • Prettig in de hand liggend

Minpunten

  • Op zeil maakt de borstel schurend geluid.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Jejosa 07-11-2016 Product paar dagen in bezit

Zeer stille en doch krachtige stofzuiger

Algemene score

10,0
We waren op zoek naar een stille en krachtige stofzuiger. De keuze was dan ook een Dyson maar wat een herry maken die dingen, Toen liet de verkoper ons deze testen en de keuze was al snel gemaakt. Ook het automatisch uitkloppen van de filter was een verrassing. Een goede keuze dus.
We hebben hem pas een paar dagen maar de eerste induk heeft ons al overtroffen en het stofzuigen is gewoon leuk geworden ;-)

Pluspunten

  • Zeer stil
  • krachtige zuigkracht

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
toppie 07-11-2016 Product paar dagen in bezit

top

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden met de nieuwe stofzuiger van
Bosch. Hij is er krachtig, makkelijk in gebruik het is een degelijk apparaat.

Pluspunten

  • zuigt krachtig
  • gebruiksvriendelijk
  • degelijk

Minpunten

  • geen handmatige zuigkrachtinstelling op buis

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
PP 06-11-2016 Product paar dagen in bezit

Zuigkracht maar stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zojuist de nieuwe stofzuiger getest. Wat is hij stil, en wat kan er toch veel stof in huis liggen. Daar komen we nu pas achter als je het reservoir leegt. Ook handig voor lange mensen aangezien de telescoop stang zeer lang gemaakt kan worden.

Pluspunten

  • stil
  • zuigkracht
  • makkelijk in gebruik
  • lange telescoop stang

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Bosch zakloze stofzuiger 06-11-2016 Product paar weken in bezit

goede zuigkracht, flexibel apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede stofzuiger, laat geen rommeltjes achter zoals kleine steentjes of 'grit' uit de kattenbak. Dat deed de vorige met zak wel.
Handig schoon te maken.

Pluspunten

  • goede zuigkracht
  • geen verlies zuigkracht
  • zakloos

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Joris 31-10-2016 Product paar dagen in bezit

Stille en degelijke machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze stofzuiger is erg stil en voelt zeer solide aan, er zijn degelijke materialen gebruikt.
De machine wordt met alle toebehoren geleverd die je nodig hebt en hoeven dus niet los aangekocht te worden. Ook het legen van het opvangreservoir is erg eenvoudig.

Pluspunten

  • Stil
  • Degelijk
  • Vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
The Brownes 29-10-2016 Product paar dagen in bezit

Ergomisch prettig in de hand en maakt weinig geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prachtig product. We gaan met veel plezier ermee stofzuigen. Zal het zeker aanbevelen in de kennissen kring

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Mrij 27-10-2016 Product paar dagen in bezit

Erg stil en prima zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij zijn erg blij met onze nieuwe aankoop. De stofzuiger voldoet aan onze eisen. Ligt makkelijk in de hand, zijn zuigkracht is geweldig en ook de zwenkwieltjes die eronder zitten rijden soepel. Al met al, prima stofzuiger en het geld zeker waard.

Pluspunten

  • Goede zuigkracht
  • Prima wieltjes eronder

Minpunten

  • Geen opbergplaats voor accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Diana 27-10-2016 Product paar dagen in bezit

Goede en stille stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze stofzuiger is zeer krachtig maar ook super stil. Bij gebruik viel op dat hij het vuil echt uit het tapijt zuigt. Verder is het snoer lang genoeg om de ruimte geheel te bestrijken.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Theo 24-10-2016 Product paar weken in bezit

Prima stofzuiger van Bosch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Lekker stil en met lang snoer, dus je kan overal heel gemakkelijk bij. Verder is deze stofzuiger gewoon erg mooi vorm gegeven.

Pluspunten

  • Stil
  • Lang snoer
  • Vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
vuilvretende stofzuiger Bosch 22-10-2016 Product paar dagen in bezit

Vuilvretende stofzuiger Bosch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Geen geklungel meer met de aparte stofzak. Sta verbaasd van het vuil in het stofreservoir. Aanbevolen door vriendin die dezelfde heeft en super tevreden is. Super stil. Zelf reiniging super handig. Loopt lekker licht achter je aan.

Pluspunten

  • zakloos stof reservoir
  • heel stil
  • gemakkelijk te verplaatsen
  • zelfclean.
  • eenvoudig stofreservoir leeg te maken.

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
M 21-10-2016 Product paar weken in bezit

Goede zuigkracht voelt degelijk aan

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
goed zuigkracht en degelijk stofzuiger
ook het zakloze systeem is idiaal als je wat van de kinder op zuigt kun je het makelijk weer vinden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Judith 20-10-2016 Product paar maanden in bezit

Prima zuigkracht

Algemene score

9,0
Stofzuigers moeten veel zuiniger omgaan met energie conform de nieuwe Europese norm. Mijn keuze is gevallen op de Bosch BGS5ALL1, super solide apparaat met een prima instelbare zuigkracht. Tevens is deze stofzuiger voorzien van een stille motor wat voor mijn huisgenoten als prettig wordt beschouwd :-) Geen dure zakken, gewoon de stofopvangbak leeg gooien en klaar! Ook handig is de pistoolgreep en het gemak om het filter met één druk op de knop te reinigen. Super machine!!

Pluspunten

  • Stil
  • Zuigkracht
  • Onderhoud
  • Zakloos

Minpunten

  • Beetje aan de prijs
  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Anneke 19-10-2016 Product paar dagen in bezit

Stil en wendbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een stille stofzuiger met grote zuigkracht. Erg wendbaar en licht verrijdbaar. Lijkt een goede kwaliteit, met stevige buizen en mondstukken. Is behoorlijk groot, maar heeft daarentegen ook een grote stofopvangbak. Handig dat het filter met een druk op de knop schoon gemaakt kan worden. De prijs is aan de hoge kant, maar daarentegen krijg je wel een goede kwalitiet.

Pluspunten

  • stil
  • wendbaar
  • groot stofreservoir

Minpunten

  • prijs
  • grootte van de gehele stogzuiger

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Gijs de Groof 17-10-2016 Product paar dagen in bezit

Krachtig en stil

Algemene score

9,0
Zeer krachtige stofzuiger, gebruikersvriendelijk en stil. Grootste voordeel vind ik dat het een zelfreinigende filter heeft! Een druk op de knop en hij kan er weer een aantal keer tegen aan. Hier gaan we veel profijt van hebben de komende jaren!

Pluspunten

  • zuigkracht
  • stilte

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
JG Bosch 17-10-2016 Product paar weken in bezit

Heel krachtig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben deze Bosch BGS5ALL1 stofzuiger recent aangekocht en WAT EEN GENOT! het lijkt wel vanzelf te gaan met deze krachtige machine!
GEWELDIG!

Pluspunten

  • KRACHT
  • GOED WENDBAAR

Minpunten

  • nog geen eigenlijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews