Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch BGL8430

8,6 Lees 345 reviews

Vergelijkbare producten

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 345 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

van Buuren 24-04-2016
  • Product jaar of meer in bezit

Absoluut niet tevreden

Algemene score

3,3
Ik heb deze stofzuiger nu een jaar en heb erg spijt van mijn aankoop. Ik had deze stofzuiger uitgezocht omdat de reclame je liet geloven dat het een fijne soepele stofzuiger was met een goede zuigkracht. Echter de eerste maand lag de zuigkop er af. Floept elke keer los als ik mijn vloerbedekking zuig. Als ik mijn laminaat zuig met de speciale parket borstel heb ik meer het idee dat ik de kruimels voor mij uit duw dan dat ze werkelijk in de stofzuiger zie verdwijnen. Erg frustrerend! Was een dure aanschaf met een waardeloos resultaat!

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende

Reageer

de Nijs 17-04-2016
  • Product paar dagen in bezit

Dit apparaat volgt zichzelf op!

Algemene score

8,5
Betrouwbaar, makkelijk in het gebruik en een prima service. Sinds jaar en dag trouw gebruiker van deze stofzuiger. Nu op de onder - en bovenetage een zelfde apparaat

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 05-04-2016
  • Product paar dagen in bezit

degelijke stille stofzuiger, goede zuigkracht

Algemene score

8,7
het is een mooie stofzuiger die goed zuigt. Hij is mooie lichte stofzuiger en heeft een stille motor.
Een topapparaat.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ironjohnny 08-09-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
degelijke stofzuiger die gewoon doet wat hij moet doen, met 15 mtr snoer kom je overal in een keer zonder stekker wisselen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M 21-10-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Slechte kwaliteit koppeling Stofzuigermond - slang

Algemene score

3,0
Een mooie stille stofzuiger met een lang snoer voor de stroom aansluiting. Maar dat naar ruim 2 jaar de stofzuigermond om de haverklap losschiet van de slang is niet prettig. Als ik deze vergelijk met de koppeling bij een miele (onze andere stofzuiger) en met een Nilfisk (onze vorige stofzuiger), dan is die van Bosch van slechte kwaliteit. Het constant losschieten is zeer irritant. Ik wacht op Bosch wat zij hiermee gaan doen, maar naar mijn mening een fout in design. Geen oplossing dan wordt deze vervangen en wordt het zeker geen Bosch meer.

Pluspunten

  • relatief stil
  • Lang snoer

Minpunten

  • Zwakke koppeling stofzuigermond slang

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Slecht

Reageer

M 01-07-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Spijt van deze aankoop

Algemene score

2,0
Wij zijn sinds 2 jaar in het bezit van deze stofzuiger van bosch. Na een paar maand hadden wij al twijfels over de zuigkracht maar volgens de fabriek was er niks mis mee
- Het snoer rolt zichzelf weer terug tijdens het stofzuigen,
- de wieltjes zijn te klein waardoor je hem steeds over het snoer moet tillen. Ook is de stofzuiger niet zo wendbaar als je mag verwachten.
Maar langzamerhand begon de stofzuiger ook steeds meer dingen te mankeren;
- De plastic houders achter en in het midden van de stofzuiger waar je je stang in kan doen breken binnen de kortste keren af.
- de stofzuigermond laat los tijdens het stofzuigen en niet alleen bij vloerbedekking!
- de hendel om de stofzuiger te openen is afgebroken!
Wij zijn absoluut niet te vreden en ook niet over de service van bosch
Een stofzuiger moet toch langer mee kunnen dan 2 jaar ??

Pluspunten

  • Mooie vromgeving
  • De zak is makkelijk te verwisselen

Minpunten

  • Het snoer rolt vanzelf weer terug
  • De wieltjes zijn te klein, niet wendbaar
  • Stofzuigermond laat los
  • Kleppen breken af
  • Zuigkracht valt tegen

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Elly 23-02-2017
  • Product paar weken in bezit

voldoende zuigkracht met lange snoer (15 meter)

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede zuigkracht met lange snoer zodat je ook een flinke kamer zonder oversteken van stekker kunt stofzuigen. Is de prijs zeker waard.

Pluspunten

  • Snoerlengte
  • 4 zwenkwielen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jaap 01-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

prima zuigkracht/lekker lang snoer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
prima stofzuiger met een uitstekende zuigkracht (instelbaar).
ook de lengte van het snoer maakt werken met deze stofzuiger een stuk makkelijker.

Pluspunten

  • INSTELBARE ZUIGKRACHT
  • LANG SNOER

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henk Kalfsterman 15-12-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

Krachtig en schoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Al jaren zuigen wij ons huis schoon met Bosch stofzuigers. Onze ervaring is, dat Bosch met zorg producten fabriceert en de prijs-product verhouding is uitstekend. Bovendien zijn wij altijd uitstekend geadviseerd door Jacques Remmerswaal, dealer in Linschoten. Soms denk ik: "Bosch stofzuigers zuigen m'n oren schoon en het stof uit mijn hoofd!"

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • handig op te bergen

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elvan bozkurt celenk 15-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Goed zuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zuigd goed lange kabel hoef niet steeds te verplaatsen. ik ben er helemaal blij mee is een krachtige stofzuiger . :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ine 14-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

goede snoerlengte, perfecte wendbaarheid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Goed zuigkracht voor diverse vloeren, soepele slang, goede wendbaarheid en eindelijk een snoer dat lang genoeg is.

Pluspunten

  • snoerlengte
  • wendbaarheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PAT 09-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Lichtgewicht met power

Algemene score

8,0
Mooi niet al te grote stofzuiger. Makkelijke bediening, fijne grote stang en zeer licht. Werkt prima!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bert 28-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Bosch BGL8430

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Erg stil, de handgreep boven op de stofzuigerslang is erg handig, daardoor is de stofzuiger makkelijk vast te houden maar vooral ook pijnloos ( artrose). Daarnaast is een langs noer ook erg gemakkelijk

Pluspunten

  • stilte
  • handrgreep
  • lang snoer

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Huiskens 19-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Zeer goede zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij zochten een stofzuiger met goede zuigkracht, nou dat heeft deze zeker. Ook het 15 meter lange snoer zijn wij zeer blij mee, het is niet meer nodig om halverwege het huis het snoer om te steken.

Pluspunten

  • zeer sterke zuigkracht
  • lang (15 meter) snoer
  • lange stang, je hoeft niet krom te staan

Minpunten

  • Valt in de wat duurdere prijsklasse

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J. Vestjens 03-09-2016
  • Product paar weken in bezit

goede zuigkracht en stille motor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een goed product, met veel mogelijkheden, voor een redelijke prijs.
Deze stofzuiger is voor ons ideaal voor de verschillende soorten vloeren(bedekking)

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Mandy 28-08-2016
  • Product paar weken in bezit

Zeer fijne stofzuiger

Algemene score

9,0
De stofzuiger is makkelijk te verplaatsen door de 4 wielen, licht van gewicht, een lang snoer en een lange stofzuigerstang. Hierdoor is het hele huis makkelijk te stofzuigen zonder telkens van stopcontact te wisselen. Door het lichte gewicht is deze makkelijk de trap mee op te nemen en de lange stang maakt het makkelijk overal bij te komen. Ook is de stofzuiger redelijk stil. Het is fijn dat de extra stofzuiger mondstukken aan de stang kunnen worden vastgeklikt zodat je deze bij de hand hebt. Het enige kritiek puntje is dat dit niet altijd gemakkelijk is,bijvoorbeeld wanneer je onder meubels wilt zuigen, dan zit dit in de weg.
Kortom een fijne stofzuiger die zijn geld meer dan waard is.

Pluspunten

  • Licht
  • Wendbaar
  • Lange snoer
  • Lange stang

Minpunten

  • Mondstukken houder

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

erna 18-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Super stofzuiger én ook nog prachtig om te zien, TOPaankoop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Perfect werkend op diverse ondergronden (tapijt/harde vloer), lang snoer is zeer handig, weinig geluid en licht van gewicht

Pluspunten

  • sterke zuigkracht
  • energiezuinig
  • goed hanteerbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

KvD 16-08-2016
  • Product paar weken in bezit

Fijne stofzuiger met erg laaaaang snoer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben deze stofzuiger nu een paar weken in bezit en hij bevalt super goed. Hij zuigt er goed en maakt niet veel geluid. Ook de snoer lengte van 15 meter is ideaal. We kunnen bijna het hele huis vanuit 1 stopcontact zuigen.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Geluid
  • Lengte snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans 10-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Super stille, zeer krachtige en energiezuinige stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Positief:
Zeer stille en energiezuinige stofzuiger, te merken aan koele uitstroom van motorlucht. Bij de vorige Siemens stofzuiger kwam er gewoon warme lucht uit ten teken dat veel van de energie niet in zuigkracht maar in warmte gaat zitten.
Tevens is het geluid van deze Bosch heel aangenaam, zeker in verhouding tot de zuigkracht die deze machine ontwikkeld.
Negatief:
Aansluiting mondstuk op stang is in verhouding vind ik gevoelsmatig te slap. Ook de bevestigingsbeugel voor accessoires op de stang is niet erg handig.

Pluspunten

  • Stil
  • Krachtig
  • Energiezuinig
  • Veel accesoires

Minpunten

  • opruimmogelijkheid acc.
  • zuigstang metaal/plastic

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kea 04-08-2016
  • Product paar weken in bezit

zeer fijne stofzuiger

Algemene score

8,7
Na eerst een ander merk te hebben en deze van ellende te hebben terug gebracht hebben we hierna een Bosch Ingenius gekocht. Super fijne en degelijke stofzuiger! Blij dat we de andere retour gedaan hebben en alsnog de juiste hebben gekozen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews