Philips PowerPro FC8769 groen

Specificaties
Vermogen
1600 watt
Stofopvang
stofzak
Type/soort
stofzuiger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips PowerPro FC8769 groen op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hero35 11-03-2016
  • Product paar weken in bezit

Sterke regelbare zuigkracht, relatief goedkoop. Aanrader!

Geschreven voor: Philips PowerPro FC8769 zwart, groen

Algemene score

9,0
Stofzuiger is ondanks de 650 Watt een krachtige stofzuiger.
Het snoer is redelijk, maar kan nooit lang genoeg zijn.
Stofzuiger is relatief stil. Jammer genoeg bij dit model geen meubelzuigmond met haren meegeleverd, die ik normaliter veel gebruik. Legen v.d bak is zoals bij alle zakloze modellen stoffig, maar het gemak van het niet meer hoeven te vervangen van stinkende stofzuigerzakken staat daar uiteraard tegenover.
Al met al voor deze prijs zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Balders 23-12-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,8
Ik kan deze stofzuiger in twee woorden samenvatten: Top apparaat! Het is een verademing om met deze stofzuiger te werken! positief: lekker lang snoer, daardoor grote actieradius. Hij is met 76db heel erg stil, je zou bijna denken dat hij op halve kracht draait. Maar nee want punt 3, zuigkracht: Die is echt fenomenaal. Waar mijn oude stofzuiger veel kruimels en stof niet tussen de naden van het laminaat vandaan kon krijgen, is hier gelijk alles echt schoon. De steel is uitschuifbaar dus met mijn 1,90m lengte is het ook prima stofzuigen zonder last van mijn rug te krijgen. De stofbak is met één klik los te maken en te legen, wel zo makkelijk.Over de gebruiksduur kan ik nog niets zeggen maar hij het voelt allemaal solide dus dat zal wel snor zitten. Ook nog eens energiezuinig begrijp ik, ook mooi meegenomen. Al met al kan ik alleen maar positief zijn over dit apparaat, deze had ik veel eerder moeten kopen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
sannie1105 30-08-2016

En nog steeds tevreden over de stofzuiger?Ben namelijk op zoek naar een nieuwe,maar ben nog orienterend en deze sprak me wel aan.

Reageer

Sam2maS 03-09-2016
  • Product paar maanden in bezit

Fijne stofzuiger, erg sterk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips PowerPro FC8769 zwart, groen

Algemene score

9,0
Deze stofzuiger is een verademing na onze vorige! Met 3 katten in huis moet hier elke dag gestofzuigd worden. Met de Philips PowerPro FC8769/91 zijn wij hier zo mee klaar. De grote standaard zuigmond heeft een groot bereik en werkt zelfs goed op tapijt. De bijgeleverde zuigstukken zijn makkelijk te verwisselen en dankzij het lange snoer hoeven wij de stekker niet veel van stopcontact te laten wisselen. Naar onze mening een echte aanrader!

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Erg stil
  • Sterke zuigkracht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

van de Vliet 04-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

waarom geen nederlandse gebruiksaanwijzing erbij?

Geschreven voor: Philips PowerPro FC8769 zwart, groen

Algemene score

7,0
De stofzuiger zuigt goed. Maar er zit geen nederlandse gebruiksaanwijzing bij.Ook op internet alleen een gebruiksaanwijzing te vinden met pictogrammen maar niet met tekst. En dat voor een Nederlands bedrijf. Ik vind het slordig. Hoe dat ding nu schoongemaakt moet worden etc. zoek het lekker op in het pools, Roemeens Slowakisch ....

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Passat01 15-07-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Deze stofzuiger gekocht als vervanger van mijn oude philips die na ruim 10 jaar slechter werd. Wat mij direct opviel is dat het apparaat een bescheiden geluid produceert, en is voor zover mogelijk is voor een stofzuiger erg stil. De stofzuiger voelt erg solide aan en de gebruikte materialen zijn dik voor elkaar. Het filter van de stofzuiger kan gewoon onder de kraan afgespoeld worden. Het stof reservoir laat zich makkelijk uit de houder nemen en erin zetten gaat even makkelijk. de stofzuiger is lekker wendbaar en laat zich erg gemakkelijk door het huis manoeuvreren mede dankzij de rubberen wielen en het mondstuk met extra wielen. De stofzuiger is ook lekker compact en een echte lichtgewicht. De tri active borstel is weer een verbeterde versie van de voorgaande modellen. Als ik 1 nadeel mag noemen is het wederom weer de houder van de hulpstukken, het is beter als bij de oudere philips stofzuiger maar het houd niet over. Graag zou ik de hulpstukken geïntrigeerd zien in de stofzuiger. Alles bij elkaar opgeteld een goede stofzuiger voor een acceptabele prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kadir58 10-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Stil en krachtig

Geschreven voor: Philips PowerPro FC8769 zwart, groen

Algemene score

8,5
Werkt heel goed, maakt weinig geluid en zuigt als de beste. Weinig poespas maar gewoon een degelijke stofzuiger. Let bij het legen van de opvangbak wel op dat je het buiten doet in plaats van binnen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
sannie1105 30-08-2016

En nog steeds tevreden met deze stofzuiger?Ben namelijk op zoek naar een nieuwe en deze spreekt me wel aan,maar hoor graag of hij na een paar maanden nog steeds voldoet aan de verwachtingen mbt zuigkracht ed.

Reageer

Ruud_001 10-10-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
mooie compacte stofzuiger welke ook nog energie zuinig is en niets afdoet aan zijn werk!..................

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeanet 18-12-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

spijt van mijn aankoop

Geschreven voor: Philips PowerPro FC8769 zwart, groen

Algemene score

2,0
In eerste instantie was ik helemaal blij. Super zuigkracht.. echter als je huisdieren hebt en mensen met lang haar in huis, is deze stofzuiger waardeloos. Alles gaat in de opvang bak om het aanzuigdeel heen zitten en de filter raakt super snel verstopt. Deze moet ik bijna na iedere zuigbeurt uitspoelen. Helaas.

Pluspunten

  • lang snoer

Minpunten

  • snel verlies van zuigkracht
  • kan niet overweg met lange haren

Review criteria:

Slecht
Slecht
Goed
Onvoldoende

Reageer

Klant 10-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Super stofzuiger

Geschreven voor: Philips PowerPro FC8769 zwart, groen

Algemene score

9,0
Super stofzuiger. Zuigt goed, zeker ook met de nieuwe soort borstel. Maakt minder herrie dan andere stofzuigers.

Pluspunten

  • Zuigt goed
  • Weinig geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

DeArie 27-07-2020

Redelijk stille, goedwerkende stofzuiger

Geschreven voor: Philips PowerPro FC8769 groen

Algemene score

10,0
De stofzuiger is behoorlijk stil en dat is fijn in het gebruik.
Er is geen stofzak; de bak kan geleegd, maar vergeet van tijd tot tijd de filters niet te reinigen!
Het gewicht is lekker laag. Een handig handvat op de juiste plek zorgt er voor dat hij makkelijk de trap op gaat.
Tevreden met dit apparaat
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Amennie 05-06-2020

Zeer content van

Geschreven voor: Philips PowerPro FC8769 groen

Algemene score

10,0
Goede stofzuiger, geen rare geluidjes of defecten tot nu toe. Gemakkelijk leeg te maken, en maakt goed schoon. Redelijk compact apparaat, dus je kan het onderin een kast kwijt.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Verkuijl 30-04-2020

Piepende motor

Geschreven voor: Philips PowerPro FC8769 groen

Algemene score

6,0
Motor begon heftig te piepen ook na grondig schoonmaken filters en slang enz. Zuigkracht ook minder. Helaas niet erg lang mee gedaan.
Uit noodzaak maar een nieuwe gekocht.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Alex 11-01-2020
  • Product gekocht

Slechtste koop ever

Geschreven voor: Philips PowerPro FC8769 zwart, groen

Algemene score

3,0
Ik wilde vraag een zakloze stofzuiger en deze leek me wel wat.
In 1 woord mijn grootste miskoop ever.
Geen zuigkracht, blijft met de te grote wielen overal achter haken, maakt veel lawaai en het mondstuk is veel te groot waardoor je niet overal bij/onder kunt. Apparaat fluit ook regelmatig heel hoog en irritant.
Op zoek naar iets anders dus.
Absoluut niks goeds aan dit ding.

Pluspunten

  • Geen stofzuigerzak nodig

Minpunten

  • Te veel lawaai
  • Te grote wielen die overal achter blijven haken
  • Te groot mondstuk
  • Geen zuigkracht
  • Stofzuiger geeft een fluitend geluid

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende
Slecht

Reageer

EnnovyB 17-11-2019

Mooi design, hoog piepgeluid en slechte prestatie

Geschreven voor: Philips PowerPro FC8769 groen

Algemene score

2,0
Al een keer retour geweest vanwege hoog piepgeluid. Daarna twee keer zonder piepgeluid en langzamerhand komt het terug. Ondanks verwisselen origineel filter div keren. Duur grapje ook nog. Hij zuigt ook erg slecht. Overal tegels of laminaat. Zonde. Weggegooid geld dus. Terugsturen heeft geen zin. Oude Philips ging 12 jaar mee. Deze 2 weken...
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

M. vd Berg 14-11-2019

Matige zuigkracht en irritant hoog piepend geluid

Geschreven voor: Philips PowerPro FC8769 groen

Algemene score

4,0
We hebben deze stofzuiger gekocht mede omdat we een kat hebben, en deze stofzuiger hiervoor goed beoordeeld werd. De zuigkracht valt echter nogal tegen en stofzuiger maakt met enige regelmaat een zeer hoog en hard piepend geluid wat het stofzuigen nog vervelender maakt.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Longfellow 29-09-2019

Prima product

Geschreven voor: Philips PowerPro FC8769 groen

Algemene score

10,0
Het is een handzame stofzuiger die heel goed doet wat hij moet doen, hij is wendbaar niet te groot en heeft een prettig in de handliggende steel die ook goed verstelbaar is en daardoor uitstekend is te gebruiken door kleine mensen maar ook grote, zoals mijzelf.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

D.J. 23-08-2019

Goede keuze

Geschreven voor: Philips PowerPro FC8769 groen

Algemene score

10,0
Toen de oude versleten was moest de keuze voor een nieuw gemaakt worden. De keuze voor deze Philipsstofzuiger bleen een goede te zijn. Gemakkel;ijk in het gebruik. Geen gezeur met zakken en wel goede prestaties.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

nr94 15-06-2019

Echt een onding - zuigt voor geen meter

Geschreven voor: Philips PowerPro FC8769 groen

Algemene score

2,0
Denk je een goede stofzuiger te hebben, nou hij verplaatst meer het stof en vuil dan dat hij dit opzuigt. Echt investeer in een degelijke stofzuiger en NIET in dit onding!!!!!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Mokkeltsje 02-06-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Irritant harde pieptoon!

Geschreven voor: Philips PowerPro FC8769 zwart, groen

Algemene score

4,0
Wat een tegenvaller! In het begin geweldig, goede zuigkracht, zacht en flexibel. Maar na een paar weken een irritante harde pieptoon. Van Philips wel keurig een nieuwe opvangbak gekregen, maar het probleem herhaalt zich weer.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Geen zakken nodig

Minpunten

  • Pieptoon

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

LvdM 14-04-2019

Waardeloze stofzuiger.

Geschreven voor: Philips PowerPro FC8769 groen

Algemene score

2,0
Enorm teleurgesteld in deze stofzuiger. Zuigkracht beneden verwachting en een enorm hoog piepgeluid. Filter moet je vreselijk vaak schoonmaken.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Toon meer reviews