Bosch BBS812AM wit

Specificaties
Type/soort
stofzuiger
Type
steel-stofzuiger
Type apparaat
steel-stofzuiger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 54 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BBS812AM wit op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

HMBosma 06-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

mooi om te zien, fijn om mee te werken

Geschreven voor: Bosch BBS812AM wit

Algemene score

9,0
Mooie steelstofzuiger om te zien maar ook zeer fijn om mee te zuigen. Als de accu leeg is kun je verder gaan met de 2e accu. Het bereik van 1 accu is al redelijk groot. Wat ik ook erg prettig vind is dat het geluidsniveau erg laag is vergeleken de ouderwetse stofzuigers. Stofcompartiment is gemakkelijk te legen; geen stofzak nodig! Het enige wat ik mis is een zak waarin ik alle assescoires kan bewaren.

Pluspunten

  • groot bereik
  • 2e accu
  • schoon resultaat

Minpunten

  • ik mis een tas voor de assecoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erwin 29-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede zuigkracht, lekker compact

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS812AM wit

Algemene score

9,0
Fijne stofzuiger, zuigt verbazingwekkend goed. Kan m makkelijk ophangen terwijl oplaadt en neemt daardoor vrijwel geen ruimte in. Erg handig dat je mobiel bent en oa makkelijk de auto kan zuigen!

Pluspunten

  • zuigkracht
  • compact
  • mobiel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Melissa 29-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede accuduur, krachtig en stil voor zijn soort!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS812AM wit

Algemene score

8,0
Een fijne stofzuiger met veel mogelijkheden. Ligt wel wat zwaar in de hand. (maar alsnog lichter in gewicht in de hand dan andere snoerloze stofzuigers). Dat is dus wel even wennen.
Zuigkracht op de normale stand is al top! Je hebt er zelfs nog een turbo stand op zitten. Op deze manier pak je heel makkelijk even snel de stofzuiger erbij. Qua geluid is hij voor een snoerloze stofzuiger vrij stil!

Pluspunten

  • Geluid
  • Zuigkracht
  • Opties/accesoires

Minpunten

  • Ligt zwaar in de hand

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Prima stofzuiger 28-07-2020

Fijne snoerloze stofzuiger met twee accu's

Geschreven voor: Bosch BBS812AM wit

Algemene score

8,0
De stofzuiger is handig in gebruik, doet wat hij moet doen en vanwege de twee accu's die meegeleverd worden heb je voldoende capaciteit om je huis grondig te stofzuigen. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Cor 27-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke stofzuiger!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS812AM wit

Algemene score

10,0
Na lang nadenken, vergelijken en reviews lezen uiteindelijk gekozen voor deze Bosch steelstofzuiger. Wat betreft de prijs/kwaliteit verhouding kan ik nog moeilijk oordelen, we hebben de stofzuiger pas één dag in huis... Maar het voelt aan als een degelijk apparaat, is niet zwaar, maakt minder geluid als onze "normale" stofzuiger en heeft een prima zuigkracht op de gewone stand. Een voordeel is de twee accu's en de snellader. En het grootste voordeel voor mij is géén snoer en géén slang, waar ik altijd ruzie mee had...hahaha. Ik ben tervreden!!

Pluspunten

  • Geen snoer en slang
  • Prima zuigkracht
  • Niet zwaar
  • 2 accu's + snellader
  • Voldoende accecoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ronald 27-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne stofzuiger. minder lawaai dan een gewone

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS812AM wit

Algemene score

8,0
Fijne stille stofzuiger met voldoende accessoires. In ons geval zie ik dat de kinderen de stopfzuiger wat vaker ter hand nemen.
Waarschijnlijk omdat het iets handzamer is dan een conventionele stofzuiger met een snoer en slang die altijd de verkeerde kant op gaat of in de weg staat en op zijn kop eindigt. Zuigresultaat is denk ik wel minder dan een conventionele stofzuiger maar valt zeker niet tegen. de draaiende borstel in de zuigmond is makkelijk te verwijderen om hem schoon te maken. bij ons zijn er drie met lange haren dus die moet regelmatig schoongemaakt worden.
Het reservoir is redelijk snel vol, wat begrijpelijk is omdat het anders een lomp ding zou worden.
Made in China wat prima is maar had graag made in Germany / Europe gezien

18v accu van blauw (pro) bosch gereedschap is niet compatibel!

Pluspunten

  • redelijk stil
  • handzaam
  • batterijduur is ruim voldoende

Minpunten

  • Accu past niet op blauw 18v gereedschap

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Willem 26-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handzame stille stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS812AM wit

Algemene score

9,0
Bijzonder handzaam omdat er geen snoer aan zit. Handig is ook dat alle hulpstukken op de muurbevestiging vastgezet kunnen worden. Bovendien is de motor, ten opzicht van een conventionele stofzuiger, heel erg stil. Prima apparaat!!

Pluspunten

  • Stillke motor
  • Hulpstukken op muurbevestiging
  • Handzaam zonder snoer
  • 2e accu met aparte oplader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aimar 26-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtig & handig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS812AM wit

Algemene score

8,0
Presteert boven verwachting, heeft een fijne besturing een makkelijk leeg te maken. De dubbele accu zorgt ervoor dat je kunt blijven continueren.

Pluspunten

  • Besturing
  • Krachtig

Minpunten

  • Na ieder gebruik legen en schoonmaken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Antoi 25-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

likt goed te werken

Geschreven voor: Bosch BBS812AM wit

Algemene score

8,0
lijkt goed te werken
Heb reeds 4 verschillende stofzuigers op accu gekocht en deze gekochr omdat de batterij te verwisselen is
de eerdere werkten goed totdat de batterij op was

Pluspunten

  • snellader met extra batterij
  • ondanks andere berichten toch relatief stil

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Flexibel en snel 23-07-2020

Flexibel, snel en handig

Geschreven voor: Bosch BBS812AM wit

Algemene score

10,0
Deze machine is licht snel en handig. De zuigkracht valt me 100 procent mee! En twee accu's heb ik wel eens nodig. De snellader biedt ook een oplossing wanneer je daarna weer snel verder moet! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Rachel 21-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Had eerst een dyson, deze is echt fijner

Geschreven voor: Bosch BBS812AM wit

Algemene score

10,0
Een super stofzuiger. Had eerst een dyson. Deze maakt een minder hard geluid. En met 2 accu’s is hij echt perfect.
Goede opzet stukken. Ik ben echt helemaal blij. :)

Pluspunten

  • 2 accu’s
  • Stil
  • Mooi
  • Flexibel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

xafax1975 16-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handig, snel en flexibel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS812AM wit

Algemene score

9,0
Lang getwijfeld omdat er her en der wordt gezegd dat de zuigkracht tegenvalt, toch gekocht. Dat hadden we veel eerder moeten doen. Geen gedoe meer met stekkers, snoeren en stofzuigerzakken, lekker flexibel en snel stofzuigen. De bosch is licht, handig en wendbaar. Maar bovenal valt de zuigkracht niet alleen mee, maar hij is gewoon zeer goed te noemen.
Ik kan deze machine bij iedereen van harte aanbevelen!

Pluspunten

  • Felxibiliteit
  • Gewicht
  • zuigkracht
  • hulpstukken
  • universele bosch accu's

Minpunten

  • 1 acuu op volle zuigkracht is na 7 minuten leeg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

valentijn 14-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede steel zuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS812AM wit

Algemene score

8,0
goede prijs kwaliteit verhouden
fijn tot je de accu kan omwisselen naar andere apparaten van bosch
komt goed uit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Chantal 11-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een echt aanrader voor iedereen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS812AM wit

Algemene score

10,0
Ik had dit veel eerder moeten doen. Na veel research uiteindelijk toch voor een dure luxe variant gekozen en geen moment spijt van gehad. 1 accu is voldoende voor het hele huis (en trap met vloerbedekking) en er zit zelfs nog een 2e accu bij. Ik pak nu veel vaker de stofzuiger, m'n huis is nog nooit zo schoon geweest

Pluspunten

  • Snelle acculader
  • Meerdere accu's
  • Krachtig
  • Behendig

Minpunten

  • Handvat is zwaar goed opletten dat hij niet omvalt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjanie van Eijk 07-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede keuze

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS812AM wit

Algemene score

9,0
Na lang wikken en wegen hebben we een steelstofzuiger gekocht. Onze oude stofzuiger deed het nog prima, maar we zijn blij dat we de knoop hebben doorgehakt. Het stofzuigen gaat ons veel makkelijker af! Geen gehannes meer met het snoer, het apparaat is veel lichter en maakt aanmerkelijk minder lawaai. Doordat de stofzuiger ook als kruimeldief gebruikt kan worden, pakken we hem nog sneller.
Naast de stofzuiger kregen we de nodige hulpstukken en een oplader met 2 accu´s meegeleverd, In verhouding viel de prijs erg mee. Een meevaller was de actie: na 3 dagen kregen we 70 Euro teruggestort op onze rekening!

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • licht
  • minder lawaai
  • geen snoer
  • prima prijs - kwaliteit verhouding

Minpunten

  • schoonmaken filter moet je even leren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

chris 06-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi handzaam apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS812AM wit

Algemene score

8,0
Handig apparaat die mooi in een hoekje weggestopt kan worden, met goede zuigkracht. erg handig dat er standaard twee accu's bij geleverd worden. Bijgeleverde borstel is iets te log, waardoor je niet goed bij de kleine hoekjes komt.

Pluspunten

  • compact
  • stil

Minpunten

  • borstel is iets te log

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Kuypertje 02-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en handig design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS812AM wit

Algemene score

9,0
Super handige stofzuiger zonder snoer en zak. Mooi design en handig in gebruik. Compleet set gekocht met 2 accu's, standaard met lader, losse snel lader en borstel / mondstuk accessoires.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Handig design
  • Handige mondstukken voor bijvoorbeeld auto
  • Hoge zuigkracht

Minpunten

  • iets aan de zware kant

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Erica 02-07-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

praktisch en veelzijdig

Geschreven voor: Bosch BBS812AM wit

Algemene score

9,0
Deze Bosch steelstofzuiger aangeschaft na maanden twijfelen. Zou deze net zo krachtig zijn als mijn 'normale' stofzuiger? Ja zeker wel!! Ik ben aangenaam verrast over de zuigkracht van dit model. Daarbij is het apparaat ook nog eens zeer veelzijdig door de meegeleverde accessoires. Deze zijn praktisch en kwalitatief zeer goed. De aanwezigheid van een tweede accu zorgt ervoor dat ik het huis volledig kan stofzuigen en tussendoor eenvoudig de 'kruimeldief' pak voor het kleine schoonmaakwerk.

Pluspunten

  • krachtig
  • aanwezigheid tweede accu
  • meegeleverde accessoires

Minpunten

  • iets aan de zware kant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

lazuri 02-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super degelijk stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS812AM wit

Algemene score

10,0
Eerst natuurlijk in de winkel met vergelijkbare artikelen vergeleken. De Bosch steelstofzuiger is in mijn ogen zeker de beste in zijn soort. Je voelt direct dat je een degelijk apparaat in handen hebt. stevig, mooie uitstraling en zeker qua prestatie een top product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Errol 02-07-2020

Beste Stofzuiger ooit!

Geschreven voor: Bosch BBS812AM wit

Algemene score

10,0
We zijn zeer tevreden over de stofzuiger. Zuigt goed op alle oppervlakken. Je kunt hem ook makkelijk gebruiken tot kruimeldief wanneer je de steel eraf klikt. Als je hem ophangt dan wordt de stofzuiger direct opgeladen. neemt weinig ruimte in beslag. En er is geen snoer meer waarmee je rekening moet houden. Nooit meer terug naar een snoerstofzuiger! En je krijgt er een extra batterij bij die je ook voor andere Bosch apparaten kunt gebruiken! Echt handig! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Toon meer reviews