Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Braun MQ 9097X

Braun MQ 9097X Best Reviewed okt 2019

Vergelijkbare producten

Braun MultiQuick 7 MQ 7045X

Braun MultiQuick 7 MQ 7045X

Braun MQ 9038X

Braun MQ 9038X
8,5 (25)

Braun MQ5064

Braun MQ5064
8,4 (6)
Bekijk alle Staafmixers
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 35 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 9097X op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Keukenprinses 28-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koken supermakkelijk dankzij MultiQuick complete set

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9097X

Algemene score

9,0
Mijn oude Braun had ik gekregen toen ik op mijzelf ging wonen 11 jaar geleden. Ik had gedacht dat hij op een gegeven moment kapot zou gaan, maar nog steeds is hij nog te gebruiken. Toch heb ik nieuwe gekocht. Ik wilde een complete set. Uit de consumentenbond en reviews lees ik alleen maar goede dingen over deze Braun set.
Deze staafmixer beschikt over de nieuwste
Deze staafmixer sprak me aan omdat hier de nieuwste technologie in verwerkt is en dat merk je ook meteen in het gebruik. Het is een veelzijdige, krachtige en praktische staafmixer Activeblade technologie zorgt ervoor dat je noten of zelfs groente met pit kunt pureren zonder kracht te zetten wat heel ergonomisch in gebruik is. Je kunt ook zelf de snelheid aanpassen. Hoe harder je de knop indrukt, hoe sneller hij gaat. Ik koop alles tegenwoordig vers en maal alles zelf waardoor wij ook gezonder eten. Ik ben enorm blij met deze aanschaf, deze staafmixer ontlast mij van al het zware werk!

Pluspunten

  • geen herrie
  • snel en makkelijk in gebruik
  • complete set, veel accessoires
  • krachtig
  • spettert niet

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 09-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Staaf mixer / Complete keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9097X

Algemene score

10,0
Een staafmixer met krachtige motor, die nergens moeite mee heeft. Deze staafmixer wordt met zoveel accesoires geleverd dat je een complete keukenmachine in huis hebt. Je kunt ermee mixen, blenden, kneden, hakken, snijden en de lekkerste verse gerechten maken.

Pluspunten

  • Veelzijdigheid (mixen, blenden, kneden, snijden)
  • Sterke motor (haks moeiteloos door ijs / noten)
  • Traploos instelbaar toerental
  • Bijna alles kan in de vaatwasser
  • Prijs / veelzijdigheid / kwaliteit

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tanja 06-01-2020
  • Product gekocht

Braun MultiQuick 9 MQ9097X - staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9097X

Algemene score

9,0
Geweldige uitgebreide set.
Alles zit erbij.
Je bent in 1 keer klaar.
Robuuste vormgeving, voelt degelijk aan.
Zeer tevreden met de aankoop.

Pluspunten

  • Uitgebreide set
  • Stevig materiaal
  • Mooi design

Minpunten

  • Geen

Reageer

F. 25-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi pakket

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9097X

Algemene score

8,0
Alles wat ik zocht zit in deze pakket, wel jammer dat de Braun specerijenmolen niet werkt op de multiquick 9.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nancy 24-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Net gekocht. Vast een goed ding. Was mijn vorige ook

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9097X

Algemene score

6,0
Ik heb nog niet echt de mogelijkheid gehad om te proberen, maar voor de cashback moet je dit invullen. mijn eerdere Braun Staafmixer heeft het 25 jaar volgehouden, dus ik heb er weer een gekocht

Pluspunten

  • spettert geloof ik niet
  • veel accessoires

Minpunten

  • cashback moeten aanvragen is ingewikkeld

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Eef 24-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastische machine, doet wat ie moet doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9097X

Algemene score

9,0
Doet wat ie moet doen! Hakken, snijden, blenden, pureren. Krachtig en snel. Mooie vormgeving ook. Bijna alles kan in de vaatwasser, makkelijk in onderhoud dus!

Pluspunten

  • Snel en krachtig
  • gebruiksvriendelijk
  • mooie vormgeving

Minpunten

  • ik mis iets om alles in op te bergen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Myra 22-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer uitgebreid pakket

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9097X

Algemene score

10,0
Heb sinds een paar dagen deze staafmixer. Ben er echt heel erg blij mee. Buiten dat hij erg degelijk aanvoelt is het een erg uitgebreid pakket. Ben ook erg blij met het pureer onderdeel, nog nooit zulke heerlijke luchtige puree gemaakt. Ook de inhoud van de hakmolen is geweldig, had eerder een andere staafmixer en die was altijd net te klein en aangezien ik dat juist veel gebruik. Fijne knop om snelheid te regelen, je hoeft niet stoppen gewoon harder of minder hard de knop indrukken. Dus al met al een prima keuze die ik iedereen aan kan raden.

Pluspunten

  • Inhoud hakmolen, uitgebreid pakket met accessoires
  • gebruiksgemak

Minpunten

  • geen kookboek met recepten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eef 21-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastische machine, doet wat ie moet doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9097X

Algemene score

9,0
Dit is een echte alleskunner, hakken, mixen, blenden, stamppot maken, snijden. Ik heb 'm nu voor een aantal zaken gebruikt en ik ben zeer tevreden. Daarnaast kan bijna alles in de vaatwasser en is alles makkelijk schoon te maken. Het is een investering maar dan heb je ook wat. Beter dan dat ik voor elk werkje een ander apparaat in de kast moet hebben staan.

Pluspunten

  • Snel en krachtig
  • Mooie vormgeving
  • Makkelijk schoon te maken
  • Gebruiksvriendelijk
  • Voelt degelijk aan

Minpunten

  • Ik mis iets waar ik alles in kan opbergen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kaylie 18-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

multiquick MQ9097

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9097X

Algemene score

7,0
ik vind het een mooi product omdat je alles in een hebt. Ik heb deze cadeau gegeven aan mijn moeder en ze vind het een fijn product om te gebruiken ze zou hem aan iedereen aanbevelen omdat je alles in een hebt dus het schilt super veel apparaten in de kast.

Pluspunten

  • Alles in een

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter Berkhout 18-11-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Braun MQ 9097X

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9097X

Algemene score

9,0
Goede krachtige snelle staafmixer/keukenmachine. Zeer compleet geleverd en voorzien van alle accessoires.

Pluspunten

  • Compleet
  • Makkelijk te reinigen

Minpunten

  • 'Beveiliging' voor inschakelen vind ik irritant.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Milou 08-11-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Werkt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9097X

Algemene score

8,0
Mooi product waarbij de mogelijkheden oneinding zijn. Zoveel mogelijkheden zelfs dat we de handleiding erbij hebben moeten pakken.

Pluspunten

  • Werkt perfect met veel opties.

Minpunten

  • Geen handige opbergdoos.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Alfer 07-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top Mixer, kabel wat kort, voor de rest prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9097X

Algemene score

9,0
Stevig model, plastiek wel wat goedkoop afgewerkt, kabel is wat kort. Mixt prima ook noten en vlees.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Veel spullen bij

Minpunten

  • kabel wat kort
  • plastiek stukjes zitten nog aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Alfer 31-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top Mixer, kabel wat kort, voor de rest prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9097X

Algemene score

9,0
Stevig model, plastiek wel wat goedkoop afgewerkt, kabel is wat kort. Mixt prima ook noten en vlees.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Veel spullen bij

Minpunten

  • kabel wat kort
  • platiek stukjes zitten nog aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

FER 29-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9097X

Algemene score

10,0
zeer uitgebreid en krachtig staafmixer. Een betere kan je volgens mij niet vinden. Het straalt luxe uit. IJscrushen avocadopitten crush je nu moeiteloos. Het is een zeer compleet pakket

Pluspunten

  • kracht
  • uiterlijjk

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arthur 29-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Chique, degelijke, kwalitatieve MQ 9097X staafmixer

Geschreven voor: Braun MQ 9097X

Algemene score

10,0
Voor een koolhydraatarm dieet ga je veel bereiden, smoothies, groente en fruit snijden, klutsen, deeg maken, mengen. Met de 1000W motor van de Braun is het een peulenschil. Uitstekende en degelijk apparaat. Bovendien erg mooi.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Fraaie vormgeving
  • Handig, door veel toepassingen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kim 26-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig en compleet apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9097X

Algemene score

9,0
Alles-in-1, goede kwaliteit en handig in gebruik. Super compleet voor goede prijs. Ik heb deze gekozen, gezien ik maar een kleine keuken en opbergruimte heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bert 17-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

makkelijk in gebruik , sterk, veel toebehoren,

Geschreven voor: Braun MQ 9097X

Algemene score

9,0
gekocht ophand van de ressencie s . werkt perfect, ligt goed in de hand .de op en neer fuctie is minder vermoeiend bij gebruik.

Pluspunten

  • sterk,
  • makkelijk te reinigen

Minpunten

  • nog niet ondekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

T.N. 15-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

1e Ervaring

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9097X

Algemene score

9,0
Ik kon gelijk een heerlijke stamppot maken door de groente te versnipperen en de aardappelen te pureren. Super multifunctioneel deze staafmixer!

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • Regelbaar vermogen

Minpunten

  • Tot nu toe geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 07-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer krachtige motor, extra beveliging

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9097X

Algemene score

10,0
Ik heb voor de MQ9097 gekozen vanwege de vele hulpstukken. Het hakken van noten gaat fantastisch. Dit kan in de hakmolen of in de foodprocessor, ik heb de hakmolen gebruikt. Ik heb hem nog niet zo lang maar kijk ernaar uit de andere hulpstukken te gebruiken. Vooral de Icecrusher lijkt een uitdaging.

Pluspunten

  • Zeer krachtig
  • Erg veilig
  • uiterst doelmatig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wout 06-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtig een veelzijdig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9097X

Algemene score

9,0
Een complete machine, krachtig een met veel accessoires. Zeer ergonomisch waardoor het prettig werkt. Verrassend 'kinderslot' door extra in te drukken boven knop.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Compleet
  • Veelzijdig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews