Braun Staafmixer Multiquick 9 MQ9097

Best Reviewed okt 2019 Braun Staafmixer Multiquick 9 MQ9097
Best Reviewed - oktober 2019
Specificaties
Vermogen
1000 watt
Inhoud mengbeker
0,6 liter
Garantie
2 jaar
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 26 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun Staafmixer Multiquick 9 MQ9097 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Keukenprinses 28-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koken supermakkelijk dankzij MultiQuick complete set

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Staafmixer Multiquick 9 MQ9097

Algemene score

9,0
Mijn oude Braun had ik gekregen toen ik op mijzelf ging wonen 11 jaar geleden. Ik had gedacht dat hij op een gegeven moment kapot zou gaan, maar nog steeds is hij nog te gebruiken. Toch heb ik nieuwe gekocht. Ik wilde een complete set. Uit de consumentenbond en reviews lees ik alleen maar goede dingen over deze Braun set.
Deze staafmixer beschikt over de nieuwste
Deze staafmixer sprak me aan omdat hier de nieuwste technologie in verwerkt is en dat merk je ook meteen in het gebruik. Het is een veelzijdige, krachtige en praktische staafmixer Activeblade technologie zorgt ervoor dat je noten of zelfs groente met pit kunt pureren zonder kracht te zetten wat heel ergonomisch in gebruik is. Je kunt ook zelf de snelheid aanpassen. Hoe harder je de knop indrukt, hoe sneller hij gaat. Ik koop alles tegenwoordig vers en maal alles zelf waardoor wij ook gezonder eten. Ik ben enorm blij met deze aanschaf, deze staafmixer ontlast mij van al het zware werk!

Pluspunten

  • geen herrie
  • snel en makkelijk in gebruik
  • complete set, veel accessoires
  • krachtig
  • spettert niet

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Milou 08-11-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Werkt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Staafmixer Multiquick 9 MQ9097

Algemene score

8,0
Mooi product waarbij de mogelijkheden oneinding zijn. Zoveel mogelijkheden zelfs dat we de handleiding erbij hebben moeten pakken.

Pluspunten

  • Werkt perfect met veel opties.

Minpunten

  • Geen handige opbergdoos.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Alfer 07-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top Mixer, kabel wat kort, voor de rest prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Staafmixer Multiquick 9 MQ9097

Algemene score

9,0
Stevig model, plastiek wel wat goedkoop afgewerkt, kabel is wat kort. Mixt prima ook noten en vlees.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Veel spullen bij

Minpunten

  • kabel wat kort
  • plastiek stukjes zitten nog aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Alfer 31-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top Mixer, kabel wat kort, voor de rest prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Staafmixer Multiquick 9 MQ9097

Algemene score

9,0
Stevig model, plastiek wel wat goedkoop afgewerkt, kabel is wat kort. Mixt prima ook noten en vlees.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Veel spullen bij

Minpunten

  • kabel wat kort
  • platiek stukjes zitten nog aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

FER 29-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Staafmixer Multiquick 9 MQ9097

Algemene score

10,0
zeer uitgebreid en krachtig staafmixer. Een betere kan je volgens mij niet vinden. Het straalt luxe uit. IJscrushen avocadopitten crush je nu moeiteloos. Het is een zeer compleet pakket

Pluspunten

  • kracht
  • uiterlijjk

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arthur 29-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Chique, degelijke, kwalitatieve MQ 9097X staafmixer

Geschreven voor: Braun Staafmixer Multiquick 9 MQ9097

Algemene score

10,0
Voor een koolhydraatarm dieet ga je veel bereiden, smoothies, groente en fruit snijden, klutsen, deeg maken, mengen. Met de 1000W motor van de Braun is het een peulenschil. Uitstekende en degelijk apparaat. Bovendien erg mooi.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Fraaie vormgeving
  • Handig, door veel toepassingen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kim 26-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig en compleet apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Staafmixer Multiquick 9 MQ9097

Algemene score

9,0
Alles-in-1, goede kwaliteit en handig in gebruik. Super compleet voor goede prijs. Ik heb deze gekozen, gezien ik maar een kleine keuken en opbergruimte heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bert 17-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

makkelijk in gebruik , sterk, veel toebehoren,

Geschreven voor: Braun Staafmixer Multiquick 9 MQ9097

Algemene score

9,0
gekocht ophand van de ressencie s . werkt perfect, ligt goed in de hand .de op en neer fuctie is minder vermoeiend bij gebruik.

Pluspunten

  • sterk,
  • makkelijk te reinigen

Minpunten

  • nog niet ondekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

T.N. 15-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

1e Ervaring

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Staafmixer Multiquick 9 MQ9097

Algemene score

9,0
Ik kon gelijk een heerlijke stamppot maken door de groente te versnipperen en de aardappelen te pureren. Super multifunctioneel deze staafmixer!

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • Regelbaar vermogen

Minpunten

  • Tot nu toe geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 07-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer krachtige motor, extra beveliging

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Staafmixer Multiquick 9 MQ9097

Algemene score

10,0
Ik heb voor de MQ9097 gekozen vanwege de vele hulpstukken. Het hakken van noten gaat fantastisch. Dit kan in de hakmolen of in de foodprocessor, ik heb de hakmolen gebruikt. Ik heb hem nog niet zo lang maar kijk ernaar uit de andere hulpstukken te gebruiken. Vooral de Icecrusher lijkt een uitdaging.

Pluspunten

  • Zeer krachtig
  • Erg veilig
  • uiterst doelmatig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wout 06-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtig een veelzijdig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Staafmixer Multiquick 9 MQ9097

Algemene score

9,0
Een complete machine, krachtig een met veel accessoires. Zeer ergonomisch waardoor het prettig werkt. Verrassend 'kinderslot' door extra in te drukken boven knop.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Compleet
  • Veelzijdig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erbo 05-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi en functioneel produkt met genoeg mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Staafmixer Multiquick 9 MQ9097

Algemene score

8,0
Na het lezen van de gebruiksaanwijzing wijst de rest van zelf.
Dit een een veilig product met de juiste beveiliging voor het gebruikt kan worden.

Pluspunten

  • Mooi design
  • veel mogelijkheden
  • veilig in gebruik

Minpunten

  • nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Inkykooktgraag 03-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk handig en veelzijdig apparaat

Geschreven voor: Braun Staafmixer Multiquick 9 MQ9097

Algemene score

8,0
Veelzijdig apparaat die alles doet wat een grote keukenmachine ook doet. Heel gemakkelijk in gebruik, en hij doet z'n werk razendsnel.

Pluspunten

  • Veelzijdig
  • Goed vermogen van 1000 watt
  • ruimtebesparend t.o.v. een grote keuekenmachine

Minpunten

  • prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Alfer 02-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima Mixer

Geschreven voor: Braun Staafmixer Multiquick 9 MQ9097

Algemene score

8,0
Werkt prima, super snel en stil. - punten de plastic is niet helemaal top verwerkt. en de snoer wat kort.

Pluspunten

  • veel toeborden
  • stil

Minpunten

  • plastic niet helemaal nedjs afgewerkt
  • snoer wat kort

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maartje 30-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sterke Staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Staafmixer Multiquick 9 MQ9097

Algemene score

8,0
Ik heb de multiquick 9 gekocht omdat het alles in 1 is. Blenden, kloppen, hakken, snijden, ik kan er alles mee. Ik heb hem 2 dagen in huis en ik heb al hazelnootpasta gemaakt, eieren opgeklopt, en groentes ermee gesneden. Het werkt perfect. De harde hazelnoten waren echt in seconden fijngemalen tot een pasta. Mijn vorige staafmixer was luid genoeg om de hele buurt wakker te maken, deze is niet stil maar ook echt niet luid, prima te doen. De kinderbeveiliging is vrij simpel, je hoeft het knopje niet steeds ingedrukt te houden. Je drukt 1 keer op de knop en je kan gaan. Als je stopt voor langer dan 2 seconden, moet je weer eerst op de knop drukken om verder te gaan. De messen zijn extreem scherp, bij het schoonmaken heb je je zo gesneden. Handige handleiding erbij en veel extras. Ik ben er heel tevreden mee!

Pluspunten

  • alles in 1 met veel extras
  • simpel en handig in gebruik
  • niet te luid
  • doet het goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. v. L 24-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

compleet en een krachtige mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Staafmixer Multiquick 9 MQ9097

Algemene score

8,0
Goede ervaringen met Braun producten. Vorige staafmixer was ook een braun.
Compact en handig apparaat. Goede afwerking.

Pluspunten

  • Groot vermogen

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Chris 16-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Erg compleet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Staafmixer Multiquick 9 MQ9097

Algemene score

9,0
Sinds een paar dagen in ons bezit. Relatief stil apparaat met erg veel onderdelen wat het een zeer veel mogelijkeheden heeft

Pluspunten

  • veel mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meltem 11-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Very nice blender, love it!

Geschreven voor: Braun Staafmixer Multiquick 9 MQ9097

Algemene score

10,0
I love how good it works and it is quiter than I thought. Every piece is very convenient and makes cooking more fun and easy.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Wies Rebel 05-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel mogelijkheden, krachtige motor.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Staafmixer Multiquick 9 MQ9097

Algemene score

9,0
Het heeft zoveel mogelijkheden dat ik ze nog niet allemaal heb geprobeerd maar het is fijn dat het allemaal bij elkaar zit. Krachtige motor!

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Veel mogelijkheden

Minpunten

  • Ruimte.. maar daar kies ik zelf voor.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daphnek 04-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een mooie staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Staafmixer Multiquick 9 MQ9097

Algemene score

9,0
Voor mijn uitzet heb ik deze mooie luxe staafmixer gekocht. Super fijn is hij! Er zitten ook zoveel opzetstukken bij!

Pluspunten

  • Stevig
  • Mooi

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews