Braun MQ 9038X

Specificaties
Vermogen
1000 watt
Inhoud mengbeker
0,6 liter
Fabrikant kleur(en)
zwart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 25 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 9038X op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Keukenhulp 22-12-2019
  • Product gekocht

Keukenhulp

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

8,0
Zitten de juiste onderdelen bij om snel mee te kunnen werken in de keuken
Handig voor verse kruiden soep sausjes taart.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

yves 13-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

8,0
prijs kwaliteit verhouding. je krijgt een hoop onderdelen die er stevig uitzien en goed werken. een staafmixer met een hoog vermogen die er uit ziet dat ie lang mee gaat.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

BRAUN MQ9038 SPICE+ 13-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

8,0
Cadeau voor mijn vrouw. Vervangen van oude Braun staafmixer. De nieuwe is een 1000 watt staafmixer, en de oude waren 250 watt. Met de nieuwe BRAUN MQ9038 SPICE+ ga dit veel sneller en kun zij veel meer mee doe. De Spice+ model hebben een hakmolen voor kruiden, dat vond zij heel fijn.

Pluspunten

  • krachtige motor
  • veel accessoires

Minpunten

  • zwaar
  • geen ophang beugel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

J. Hoving 12-01-2020
  • Product gekocht

Braun Multi Quick 9

Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

8,0
Weg geven dit product als kado, dus kunnen er verder weinig over zeggen.
We hebben het gekocht op advies van de verkoopster.

Reageer

Th. Ronden 09-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer met toebehoren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

10,0
Robuuste uitvoering, stevig vermogen, goede ergonomie, goed reinigbaar, mooie en nuttige accessoires.

Pluspunten

  • robuust
  • goed reinigbaar
  • stevig vermogen
  • nuttige accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 03-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Sterke motor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

8,0
Het mixen van soep, het hakken van noten, het schuimlaagje op mijn bulletproof koffie, de Braun staafmixer doet dit allemaal perfect!! En door de speciale vorm van de mixerkop, vliegt mijn eten niet de hele keuken door.

Pluspunten

  • hakken van noten
  • mixerkop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anita 31-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

9,0
Super fijne staafmixer met eenvoudige controle door middel van de variabele knop. Bij het mixen spat hij ook bijna niet door de verbeterde kop. De accessoires zijn fijn, en praktisch. Ook is alles makkelijk schoon te maken en compact op te bergen. Door de sterke motor kan hij elke klus aan een heb je eigenlijk geen grote keukenmachine meer nodig.

Pluspunten

  • Spat niet
  • Sterke motor met regelbare snelheid

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Niek 23-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede functionaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

8,0
De mix/hak, blend-eigenschappen zijn fenomenaal. Goede accessoires , mooi uiterlijk. Wat wil je nog meer.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

smits druten 22-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

braun staafmixer

Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

9,0
Is geschikt om harde noten te kraken. Daarom deze met 100wattmoter gekocht.
Handzaam en krachtig. Goed resultaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Bruin 19-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

8,0
Ziet er al gelijk heel erg mooi uit! Heel degelijk product, goede accessoires om kruiden en andere producten mee te vermalen. Ik kijk er naar uit om deze mixer met de Kerstdagen te gaan gebruiken. Ik heb hiervoor ook een Braun gehad en heb er vele jaren mee gedaan, ik hoop dat deze mixer ook heel erg lang mee mag gaan!

Pluspunten

  • degelijk
  • veel mogelijkheden

Minpunten

  • zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Huub 19-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Ligt goed in de hand

Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

7,0
Apparaat is degelijk en ligt goed in de hand. Het verplaatsbare mes heeft toegevoegde waarde. Prijs/prestatie is zeer goed.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Bas 07-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ActiveBlade

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

9,0
Top aankoop voor in mijn nieuwe keuken, compleet met koffiemolen en klopper. Grote hakkom maakt met gemak porties guacamole en de active blade maakt het pureren van de soep extra fijn. Erg tevreden!

Pluspunten

  • antislip grip
  • active blade technologie
  • grote hakkom

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Patrick 06-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beest van een staafmixer

Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

9,0
Zocht een echte staafmixer na er een aantal versleten te hebben. Deze gevonden, en is naast een mooi vormgegeven, ook nog eens een die alles goed fijn hakt zonder moeite en zonder knoeien. Er zitten goede accessoires welke een mooie aanvulling zijn op het apparaat. Hakt ook met gemak harde voorwerpen. De keuze voor deze is met name de sterkte van de motor, het anti spetter systeem en het gemak waarmee hij harde voorwerpen hakt.

Pluspunten

  • veel vermogen
  • geen brokken, glad restultaat
  • hakt zonder moeite
  • spettert niet

Minpunten

  • niet geheel geluidloos

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

marjan 06-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

8,0
Ik heb voor deze staafmixer gekozen omdat het een speciaal notenmolentje heeft als accessoire. Voor de rest verwacht ik gewoon dat hij naar behoren zal functioneren. Ziet er goed uit.

Pluspunten

  • Notenmolen
  • Mooie vormgeving

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Multuquick 9/miniprimer 9 10-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel mogelijkheden, makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijke staafmixer, krachtig. Noten hakken en meel maken (van haver en kokos) is geen probleem

Pluspunten

  • krachtig
  • gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bozena 31-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waar voor je geld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

10,0
Uitstekend product! Super tevreden. En nog 20 euro cashback! Het werkt snel en mengt alles nauwkeurig. Het spat niet in vergelijking met het oude model.
Het ligt lekker in de hand. de veer is er een bijzondere uitvinding waardoor alles optiemaal wordt gehakt en gemalen in erg korte tijd. Daarom zou ik dit product iedereen aanbevelen. Het kost wat maar je hebt waar voor je geld. Brain heeft z'n best gedaan om alle gemaken bij elkaar te brengen. De vormgeving is ook bijzonder mooi. Dit apparaat is een aanwinst voor je keuken en neemt geen ruimte in beslag.
Je hoeft geen keukenrobot aan te schaven en toch alles kunt je met dit apparaat.

Pluspunten

  • DEGELIJK,GOEDE KOPELLING VAN ONDERDELEN

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 28-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gemakkelijk in gebruik

Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

9,0
Op deze deze staafmixer zit een kinderbeveiliging en is de snelheid met 1 knop te veranderen. Dit maakt het leven zoveel gemakkelijker.

Pluspunten

  • Gemakkelijke bediening en snelheid aanpassen
  • Veel accessoires

Minpunten

  • nvt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

M. Calon 27-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige alleskunner

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

9,0
Veelzijdig product.
Sterke motor.
Degelijk en stoer materiaal.
ACTIVEBlade werkt perfect.
Compact en veelzijdig door meegeleverde spullen

Pluspunten

  • active blade
  • veel vermogen

Minpunten

  • nog geen gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ron 24-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun mq9038x multiquick

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

6,0
Ik heb deze aangeschaft omdat het tijd is ver een nieuwe.
Ziet er robust uit met fijne hulpstukken.
Zeker het kruidenbakje is voor ons handig

Pluspunten

  • Robust
  • Mooi design
  • Stille motor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole 24-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijke staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

10,0
Mijn vorige staafmixer was ook van Braun jaren gebruikt, begon wat minder mooi te worden (was niet defect). Vandaar de keuze om weer een Braun staafmixer te kopen. Deze staafmixer is zeer krachtig, ziet er mooi en degelijk uit en heeft diverse toepassingen. Naast de staafmixer zit er ook een hakmolen en een kruiden hakmolen bij. De staafmixer en de hakmolen al diverse keren gebruikt, ik ben zeer tevreden!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Degelijk
  • Hakmolen
  • Kruiden hakmolen
  • Krachtig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews