Braun MQ 3038 Spice+

Specificaties
Vermogen
700 watt
Inhoud mengbeker
0,5 liter
Fabrikant kleur(en)
blauw, wit

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 66 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 3038 Spice+ op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tua 27-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handig gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3038 Spice+

Algemene score

10,0
Ik ben al jaren een trouwe klant van Braun. Erg tevreden met dit product. Handig voor vele Turkse soepen die ik maak. Ik ben blij. Ik beveel dit product zeker aan bij de huisvrouwen.

Pluspunten

  • HAndig
  • Blij
  • Snel
  • Structuur

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arianne 26-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne staafmixer...

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3038 Spice+

Algemene score

9,0
Deze staafmixer en de hakmolen deden 't prima! De garde heb ik nog niet gebruikt, maar ik heb er 't volste vertrouwen in.
Het verwisselen van accessoires en het schoonmaken ging allebei prima.

Pluspunten

  • accessoires wisselen gaat eenvoudig
  • goed schoon te maken
  • werkt snel en goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marjolein 24-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3038 Spice+

Algemene score

9,0
Goede staafmixer. Ligt fijn in de hand. Door de verschillende opzet stukken veelzijdig in gebruik en makkelijk te combineren.

Pluspunten

  • Ligt fijn in de hand
  • Eenvoudige bediening
  • Meerdere opzetstukken

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

P 24-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prima mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3038 Spice+

Algemene score

7,0
Vorige mixer jaren lang mee daarom nu exact dezelfde gekocht. Heel erg tevreden mee. Maakt makkelijk schoon en prima in gebruik.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

annette vande wijgerd 19-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Het apparaat is prettig om te gebruiken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3038 Spice+

Algemene score

8,0
De staaf mixer bevalt mij heel goed. De staafmixer is heel handig in het gebruik, het is niet te zwaar en als het eten en vloeistoffen worden goed gemixt. Daarnaast is het apparaat makkelijk schoon te houden. Ik ben heel tevreden.

Pluspunten

  • Het voedsel wordt goed gemixt

Minpunten

  • ik heb geen minpunten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mr Ed 16-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

compleet set

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3038 Spice+

Algemene score

7,0
Ter vervanging van onze oude Braun staafmixer,zeer tevreden met nieuwe en toch vertrouwde model. Door de verschillende bijgeleverde onderdelen voor meerdere maaltijden toepasbaar / bruikbaar.

Pluspunten

  • gebruiskvriendelijk
  • zeer gemakkelijk schoon te maken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Thea 16-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot gebruiksgemak!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3038 Spice+

Algemene score

8,0
Een super staafmixer! Heel makkelijk in gebruik, en hakt zelfs grote stukken fruit nog fijn. Makkelijk schoon te maken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerard 14-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Braun staafmixerset MQ3135WH

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3038 Spice+

Algemene score

10,0
Handiger dan een mixer en sneller inzetbaar voor lekkere gerechten!

Voldoet geheel aan de verwachtingen.

Pluspunten

  • voldoende vermogen
  • handige hulpstukken
  • snel weer schoon en opgeruimd

Minpunten

  • nog geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick 14-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3038 Spice+

Algemene score

8,0
Het apparaat doet wat het moet doen. De steel is van metaal en dat is hygienisch en gemakkelijk schoon te maken.
Verder is het fijn dat het toerental regelbaar is: dat komt goed van pas bij het maken van sauzen.
De hakmolen is een mooie handige extra accesoire waarmee je kruiden en noten gemakkelijk fijn krijgt.

Pluspunten

  • Sterke motor
  • Variabel toerental
  • Goed handgreep

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fijn apparaat! 14-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat

Geschreven voor: Braun MQ 3038 Spice+

Algemene score

8,0
Het apparaat ligt goed in de hand. De mixer mixt niet zo hard als ik zou willen, maar alles werkt erg goed! Ook makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te maken
  • Goede grip

Minpunten

  • Mixen moet iets langer dan ik gewend ben

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Cashback 13-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima koop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3038 Spice+

Algemene score

8,0
Prima koop. Werkt fantastisch. Geweldig. En nu met 15 euro cashback. Je betaalt daarmee hetzelfde als het goedkopere model.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Tot 20 euro cashback

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Ruud Werner 13-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke, betrouwbare staafmixer

Geschreven voor: Braun MQ 3038 Spice+

Algemene score

9,0
Specificaties van deze staafmixer vergeleken met andere types en fabrikanten, waardoor de keus vrij snel gemaakt kon worden.

Pluspunten

  • degelijkheid
  • ligt goed in de hand
  • krachtig

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Henk 12-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een degelijke mixer met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3038 Spice+

Algemene score

9,0
Ik heb dit product gekozen omdat ik al meer dan 25 jaar een Braun Multimixer gebruik en over de mogelijkheden en kwaliteit zeer tevreden ben

Pluspunten

  • kwaliteit
  • gebruikersvriendelijkheid

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruya 12-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3038 Spice+

Algemene score

8,0
Prima product. De onderdelen zijn handig en kunnen gebruik worden ik verschillende gerechten. De verschillende levels voor de snelheid maakt dat je meer controle hebt over het apparaat.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

braun MQ3135WH 12-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijne mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3038 Spice+

Algemene score

8,0
braun staafmixer gekocht omdat hij veel opties heeft.
ziet er mooi uit en zit veel bij makkelijk schoon temaken

Pluspunten

  • veel mogelijk
  • ziet er mooi uit

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Do 12-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3038 Spice+

Algemene score

9,0
Makkelijke, praktisch en degelijke staafmixer. De vorige is bijna 20 jaar meegegaan dus nu weer eenzelfde gekocht.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ivo Gerritsen 11-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sterke staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3038 Spice+

Algemene score

10,0
Apparaat heeft een groot vermogen maar je kunt er ook ook heel gedoseerd mee werken door zijn grote aantal variabele snelheden. De delen laten zich makkelijk en stevig en vooral spelingsvrij samenklikken. Design is als gewend van Braun: strak en maatgevend.

Pluspunten

  • Vermogen
  • Robuust click systeem

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc Sinnige 11-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ligt goed in de hand, prettig in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3038 Spice+

Algemene score

10,0
Staafmixer is prettig in gebruik, makkelijk schoon te maken. Vooral de enkele garde is een fantastisch attribuut. Hiervoor een 4199 gehad, losse hulpstukken onderling uitwisselbaar.

Pluspunten

  • Prettig in de hand liggend
  • Enkele garde zeer fijn in gebruik.
  • Eenvoudig schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Braun staafmixerset MQ3135WH 11-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staafmixerset MQ3135WH

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3038 Spice+

Algemene score

7,0
Ik heb deze staafmixerset gekocht omdat er velen hiervoor na een paar keer al kapot gingen. Nu een duurdere en degelijke staafmixer gekocht. Deze is tot nu toe veel beter. Er zijn veel standen mogelijk en is stil. Naast een staafmixer kun je ook een garde aansluiten. Ideaal voor pannenkoekenmix! En een hakmolen (voor bijv noten fijn hakken).

Pluspunten

  • Veel snelheden
  • garde en hakmolen erbij

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

A. v.d. S 10-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beste aankoop!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3038 Spice+

Algemene score

10,0
Ik twijfelde tussen een staafmixer of handmixer.. een handmixer vond ik altijd zo lomp in de hand en een staafmixer dacht ik dat je daar alleen mee kon pureren. Nu ik de staafmixer 3 MQ3135 zag staan dacht ik, JA! Dit is wat ik zoek. Ideaal dat deze staafmixer van onderkant kan wisselen. Zo kan ik het eten voor mijn kindje pureren en ik kan ook door de bijbehorende garde makkelijker iets mixen!

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te maken
  • Gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews