Braun MQ 9087 Gourmet

Best Reviewed mei 2019 Braun MQ 9087 Gourmet
Best Reviewed - mei 2019
Specificaties
Vermogen
1000 watt
Inhoud mengbeker
1,5 liter
Fabrikant kleur(en)
rvs, sand gold
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 187 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 9087 Gourmet op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dirkje 11-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een krachtige alleskunner!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Algemene score

10,0
Ik zocht een zeer krachtige staafmixer omdat ik al een keer een minder krachtig model kapot maakte doordat ik dadels wilde fijnmaken om als "deeg" voor een taart te gebruiken. Deze kan dat met gemak aan. En vervolgens heeft hij nog zoveel andere mogelijkheden! Kneden, pureren, snijden, hakken, raspen, echt een alleskunner! Door de indrukknop om de snelheid te regelen is hij erg gemakkelijk te bedienen. Ik heb hem nog maar een paar dagen, maar al heel veel gebruikt omdat hij zo veelzijdig is. Dik tevreden dus!

Pluspunten

  • kan zwaar werk aan door de 1000 watt motor
  • makkelijk harder of zachter door de indrukknop
  • alle hulpstukken kunnen in de vaatwasser
  • mooi design in zwart en roestvrijstaal

Minpunten

  • wat duurder dan de 700 watt modellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Staafmix gebruiker 14-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Braun staafmixer

Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Algemene score

7,0
Net pas in huis. Nog niet gebruikt. De verpakking geopend en alle hulpstukken bekeken. Enkele mogen niet in de afwasmachine.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Paul Bakker 21-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Meest gebruikt keukenapparaat in huis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Algemene score

9,0
Zeer complete staafmixer/keukenmachine combinatie. Vervangt een complete keukenmachine en neemt een hoop minder ruimte in.
Krachtig en snel in gebruik en door de vele accessoires oneindig veel mogelijkheden.
Ideaal voor het maken van smoothies en snel hakken van bijvoorbeeld uien en noten.
Wordt bij ons thuis ook gebruikt voor het vermalen van ijsblokjes.

Pluspunten

  • Compact
  • Sterke motor
  • Veilig in gebruik
  • Veel mogelijkheden
  • Goede snijmessen

Minpunten

  • Mis een goed opbergsysteem voor accessoires
  • Controlelampje knippert met stekker in stopcontact

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dinie 18-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kwalitatief zeer goede staafmixer, zeer compleet.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Algemene score

9,0
Na lang vergelijken en informatie te hebben ingewonnen kwam ik bij dit product uit, Braun Multiquick 9 MQ9087 Gourmet staafmixer

Pluspunten

  • zeer compleet
  • veel mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hami 12-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handy chopping machine - MQ9087X Gourmet

Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Algemene score

9,0
Very powerful stick mixer with many other possibilities like kneading, mashing, slicing, chopping and etc

Pluspunten

  • SmartSpeed
  • Design

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jane 02-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Eerste indruk is goed

Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Algemene score

7,0
Twee keer gebruikt met de kerst. 1x de foodprocessor en 1x de hakmolen. De eerste indruk is goed. Ik heb de Braun Multiquick gekozen vanwege de krachtige motor die gemakkelijk noten kan hakken. Dat ging prima, gemakkelijk en snel. Wel is de inhoud van de hakmolen en de foodprocessor kleiner dan ik had verwacht. En de veiligheidsknop gaat wel heel snel aan. Maar waarschijnlijk is dat gewoon gewenning en leer je vanzelf aan dat je 2 knoppen in moet drukken voor gebruik.

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Compleet product

Minpunten

  • Veiligheidsknop gaat snel aan
  • Kleine inhoud van de hakmolen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Braunie 04-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Algemene score

9,0
Prima apparaat waarmee je alles kunt don wat je van een staafmixer verwacht. Ook is het apparaat makkelijk schoon te maken

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • functionele accessoires

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacques 03-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfect voor babyvoeding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Algemene score

8,0
We zochten een apparaat om eerste babyhapjes te maken.
Met de Braun hebben we wellicht een duur apparaat maar voeding fijn maken kan die zeker! De overige accessoires gebruiken we nu voor simpel snijwerk zoals bijvoorbeeld champignon. Al met al een fijn apparaat.
Qua herrie vind ik het reuze meevallen, volgens mij vergeten mensen dat ze met een 1000 watt motor werken die aan het versnijden is... De gemiddelde blender maakt 2x zoveel geluid.

Pluspunten

  • Goede scherpe messen
  • Voeding wordt zeer fijn gemalen
  • De snijknop kan op en neer bewegen

Minpunten

  • Opbergmogelijkheden (nu in een grote plastic bak)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RinskeVA 22-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Veel accessoires, mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Algemene score

9,0
Ik heb deze staafmixer met al zijn accessoires gevraagd voor mij verjaardag en gekregen. Er zitten allemaal losse onderdelen bij zodat je er alles mee kunt maken.. ik ben er heel erg blij mee.. noten hakken voor de Granola, mixen, kneden, snijden en raspen.. het kan allemaal, echt top.

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • Veel accesoires
  • Niet opspatten
  • Sterke, krachtige motor
  • Veiligheidsknop, verstelbaar in snelheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcia 13-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

MQ 9087X

Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Algemene score

10,0
super goed.
Handig in gebruik met vele opties.
Voorheen een gewone staafmixer gehad maar deze is 100x beter.
Waar voor me geld.

Pluspunten

  • snel
  • active blade

Minpunten

  • kleine chopkom

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Audrey 12-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handige keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Algemene score

8,0
Op advies van mijn ouders deze braun staafmixer gekocht. Heel handig in gebruik en niet te groot waardoor ook praktisch in opruimen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anne 10-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Compleet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Algemene score

9,0
Mooi apparaat met veel functies en mogelijkheden. Het ideale alternatief voor een foodprocessor. Makkelijk schoon te maken! Hij heeft een krachtige motor die naar verhouding minder lawaai maakt en je voelt en ziet dat je hier een stevig kwaliteitsproduct in handen hebt.
Blij met mijn aankoop!

Pluspunten

  • Compleet
  • Goede kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Oma 09-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige staafmixer/keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Algemene score

10,0
Staafmixer met toebehoren gekocht voor onze kleindochter, die binnenkort op kamers gaat wonen. Zij kookt en bakt graag. Is zeer enthousiast over de Multiquick 9 staafmixer. Zeer uitgebreid. Ben bijna jaloers ;-)
Binnenkort gaat zij een bruidstaart maken en daar komt de staafmixer zeer goed bij van pas.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 01-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima Staafmixer, kan er alles mee.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Algemene score

9,0
Voor een prima prijs een super staafmixer met alle accessoires die je maar nodig hebt. snelheidsregeling bevalt ook prima, voelt heel natuurlijk.

Pluspunten

  • Compleet
  • gemakkelijk te bedienen
  • goed te reinigenb

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Th 01-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Algemene score

7,0
Deze staafmixer van Braun is zeer handig, ik heb deze een aantal dagen geleden gekocht via bol en hij bevalt prima. Je kunt er verschillende dingen mee doen en alle onderdelen voelen heel stevig aan, prima kwaliteit dus. Ben erg benieuwd als ik de mixer voor andere toepassingen ga inzetten hoe hij dan mixt . Voor nu dus zeker aan te raden.

Pluspunten

  • Handig
  • Veelzijdig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Corien 29-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige staafmixer die doet wat hij moet doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Algemene score

9,0
Ik vind dit een geweldig produkt. Heb vele merken vergeleken en deze komt als beste uit mijn vergelijking. Heeft een krachtige motor die niet gelijk doorbrand als je wat doet.

Pluspunten

  • krachtige motor
  • vele uitgebreide accessoires

Minpunten

  • geen opbergbox o.i.d. voor de vele accessoires
  • niet alle kan in vaatwasser

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sanne 28-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super sterke staafmixer!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Algemene score

10,0
Met een handomdraai alles super snel gemixed, geshacked of wat je maar in kleine stukjes wilt krijgen! Had een staafmixer van Braun, dacht dat die super was... maar deze echt heel krachtig!

Pluspunten

  • Keukenmachine + Staafmixer in 1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 24-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Doet wat hij belooft.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Algemene score

8,0
Zie titel. Met name het gemak waarmee hij pastadeeg kneedt is erg handig. Verder simpel te reinigen (alles in de vaatwasser, behalve het deksel van de grote kom). Prima apparaat.

Pluspunten

  • Veel toepassingsmogelijkheden.
  • Eenvoudig in gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 23-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende degelijke staafmixer met veel accesoires

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Algemene score

9,0
Ik had al eerder een staafmixer van Braun die na lange lange tijd echt door slijtage kapot ging. De nieuwe voldoet nog beter en heeft bovendien allerlei extra voordelen door de uitgebreide set accesoires

Pluspunten

  • Degelijke bouw
  • Door accesoires is het vrijwel een keukenmachine
  • Door het op en neer bewegende mesje effectiever

Minpunten

  • geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hester 21-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top staafmixer: voor al het werk!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9087 Gourmet

Algemene score

10,0
Wat een fijne staafmixer. Geruisloos (in vergelijking met mijn 20 jaar oude staafmixer), super krachtig en spatvrij. De bijgeleverde accessoires maken 'm helemaal compleet. En toch makkelijk op te bergen en dus geen sta-in-de-weg op mijn aanrecht.

Pluspunten

  • krachtig
  • veelzijdig
  • weinig geluid
  • accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews