Braun MQ 9005 Cream

Specificaties
Vermogen
1000 watt
Fabrikant kleur(en)
rvs, sand gold
Type/soort
blender

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 215 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 9005 Cream op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tevreden klant 14-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtpatser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Algemene score

8,0
Een ware krachtpatser onder de staafmixers. En leuk detail, in tegenstelling tot andere keukenapparatuur is dit echt een product voor mannen!
Doet wat hij moet doen en betet!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rob 15-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Staafmixer, subliem verlengstuk van kok's hand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Algemene score

10,0
Staafmixer ligt prachtig stevig in de hand door ergonomische vorm van de handgreep. Het geheel is prachtig in balans te houden door evenwichtige gewichtsverdeling. De smooth trillingsvrij lopende en traploos regelbare krachtige motor en de spatvrije werking, maken het gemakkelijk gebruik tot ultiem genot en dus keukenplezier. Schoonhouden een fluitje van een cent. Mooie uitstraling door vorm en kleur geeft extra uitstraling aan de genoten kwaliteit en klasse.

Pluspunten

  • Geluidsarm en trillingsvrij lopende motor
  • Uitermate krachtige motor
  • Ligt prettig in de hand
  • Spatvrije werking
  • Verticaal beweegbaar mes

Minpunten

  • moeite met vinden van nog meer toepassingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

G. Schol 13-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stevig en krachtig staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Algemene score

10,0
Stevig en krachtige staafmixer voor wie niets te veel is. Mijn vorige was dol gedraaid vanwege te harde arbeid, maar dat zal met deze Braun niet gebeuren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trijntje 16-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Algemene score

10,0
Dit product is gekocht omdat het een krachtige motor heeft en eenvoudig is te bedienen. Het is simpel om de onderdelen van de motor te verwijderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Y. Kuiper 19-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitstraling, veel kracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Algemene score

8,0
Mooi disign, krachtige staafmixer, handige tools erbij, makkelijk in gebruik. Vandaag voor het eerst in gebruik genomen, maar zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Activeblade technology
  • Licht apparaat (niet zwaar)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M S 16-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te reinigen, alles rvs, stevig, weinig knoppen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Algemene score

8,0
Makkelijk te reinigen, alles rvs, stevig, weinig knoppen. Voelt steviger aan in vergelijking met het plastic van de vorige versie staafmixer die ik had (ook Braun).

Pluspunten

  • Veel rvs
  • Makkelijk te reinigen
  • voelt stevig aan
  • weinig plastic

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sebastian 15-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima staafmixer met veel opties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Algemene score

8,0
Ik heb dit product gekocht om tapas en sausje te kunnen maken. Het biedt veel mogelijkheden en het is erg handig dat de de steel van de staafmixer op en neer kan gaan zodat de mesjes van de mixer wat beter hun werk kunnen doen.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid

Minpunten

  • Redelijk zwaar in de hand

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

De Jong 13-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Algemene score

9,0
Krachtige RVS staafmixer, vermaalt alles goed tot fijne massa dankzij hoog vermogen (1000 W). Fijne en eenvoudige bediening.

Pluspunten

  • mooie uitvoering
  • hoog vermogen
  • krachtig
  • veiligheidsknop

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Nathalie Markgraaff_Mous 30-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heel tevreden!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Algemene score

10,0
Geweldig apparaat,ik gebruik hem dagelijks,met minder tijd en moeite zet je de meest lekkere dingen op tafel,ik kan in ieder geval niet meer zonder!

Pluspunten

  • Blend en MixFunctie
  • Eigenlijk alles

Minpunten

  • niet draadloos zoals de MultiQuick 7

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

linda 27-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Algemene score

8,0
ligt goed in de hand en werkt prima. Ook de mixer doet het prima en fijn dat er geen extra apparaat voor nodig is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marije 26-06-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Goede staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Algemene score

9,0
Prima staafmixer met hoog wattage waardoor ook bevroren fruit goed kapot gaat. Ideaal voor de smootie en verse soep

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

LW 15-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima apparaat

Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Algemene score

9,0
Ik heb al eerder van dit merk een staafmixer gehad en ook nu weer een prima apparaat. Pureert goed en ligt makkelijk in de hand. Ik gebruik het wekelijks in de keuken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

itzmi 08-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Algemene score

9,0
Ik vind dat deze staafmixer heel veel kracht heeft. Ik zag hem bij iemand anders en zij was heel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost 07-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Algemene score

8,0
De machine is wat aan de grote kant en iets te zwaar, maar doet zijn werk prima. Op het eerste gezicht een degelijke machine. ik hoop dat we er jaren plezier van hebben.

Pluspunten

  • Werkt prima
  • Ziet er degelijk uit
  • Handig in gebruik

Minpunten

  • Kan iets lichter
  • Machine is vrij lang

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

awjbos 03-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn veilig gemakkelijk degelijk aparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Algemene score

10,0
fijn degelijk robuust degelijk mooie uitstraling 1000 wat sterk
gemakkelijk hulpstukken verwisselen en schoonhouden
zeer gemakkelijk in gebruik en veilig voor alle leeftijden

Pluspunten

  • alles

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

awj bos 03-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

veilig blokkerknop robuust degelijk materiaal en 1000 wat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Algemene score

10,0
Robuust veilig blokkerknop degelijk 1000 wat makkelijk te gebruiken en onderdelen bij te kopen mooie uitstraling werkt krachtig eenvoudig gemakkelijk
kan door iedereen gebruikt worden is een heel gemakkelijk product betreft gebruik monteren hulpstukken en schoonmaken van alles

Pluspunten

  • alles oke met dit apparaat

Minpunten

  • geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Keukenprins 24-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Algemene score

8,0
Het product/de mixer werkt geweldig, in het bijzonder door het unieke smartspeed systeem! Het is tevens eenvoudig te bedienen en kent een een plezierige vormgeving.

Pluspunten

  • Smartspeed systeem
  • Eenvoudig te bedienen
  • Plezierige vormgeving

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Bonte 15-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch apparaat

Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Algemene score

9,0
Zeer gebruiksvriendelijk, mooi van design, en werkelijk alle grondstoffen worden fijn gemalen door de variabele instelling van de messen.

Pluspunten

  • ontwerp, ligt goed in de hand
  • variabele hoogte van de meseen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bonte 15-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat, schitternd design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Algemene score

9,0
Door zijn mogelijkheden, vooral de variable hoogte, dit kun je instellen door simpelweg op de staaf te drukken, daardoor gaan de messen vlak over de bodem en wordt echt werkelijk elk stukje grondstof fijn gemalen.

Pluspunten

  • Active Blade dat door variabele hoogte instelling
  • schitternd design, ligt perfect in de hand

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik Jansen 14-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacte “keukenmachine"

Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Algemene score

8,0
Prettig product dat door losse componenten eenvoudig is op te bergen en relatief weinig ruimte in beslag neemt ten opzichte van een foodprocessor, maar wel dezelfde prestaties levert!

Pluspunten

  • Gemakkelijk in gebruik
  • Eenvoudig schoonmaken

Minpunten

  • Vering in poot niet water/vuil dicht.

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Toon meer reviews