Braun MQ 5000 WH Soup

Specificaties
Vermogen
750 watt
Fabrikant kleur(en)
grijs, wit
Type/soort
blender
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 38 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 5000 WH Soup op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

BAM 11-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

compleet systeem

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5000 WH Soup

Algemene score

7,0
solide betrouwbaarheid, complete uitrusting voor veel gebruikte activiteiten. extra kosten echt waard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Plank 19-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Goede kwaliteit, makkelijk schoon te maken

Geschreven voor: Braun MQ 5000 WH Soup

Algemene score

8,0
Goede staafmixer, maakt niet veel geluid. Met goede maatbeker erbij (helaas wel zonder deksel). De mixer is van metaal waardoor hij ook niet verkleurt door het mixen van bijvoorbeeld soep,

Pluspunten

  • Metalen mixer
  • Stil

Minpunten

  • Geen deksel bij de maatbeker

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Arjen 07-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

fijn apparaat

Geschreven voor: Braun MQ 5000 WH Soup

Algemene score

9,0
fijne mixer die goed het eten voor mijn zoontje pureert. Ideaal! Ik kan het apparaat dan ook zeer aanbevelen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 04-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig effectief

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5000 WH Soup

Algemene score

10,0
Deze MultiQuick mixer is een apparaat zonder poespas die letterlijk doet wat belooft! What you see is what you get. Makkelijk in gebruik en zeer veilig. De snel regelbare optie is prettig in het gebruik. Als je de mixer in een grote pan gebruikt, spat hij niet. Het resultaat is altijd uitstekend. Ook heel makkelijk schoon te maken. Kortom: in al zijn eenvoud enorm effectief!

Pluspunten

  • Simpel in gebruik
  • Doet wat ie belooft
  • Veilig
  • Makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arthur Meertens 08-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfect keukenhulpmiddel deze staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5000 WH Soup

Algemene score

9,0
We hebben al jaren een gelijksoortige Braun staafmixer met toebehoren nummer MR 5550. De nu gekozen nieuwe staafmixer aangeschaft wegens defect van de aan-/uitschakelaar van de oude ( mag na tien jaar. Het mooie is dat de MQ5000Soup uit dezelfde serie is en alle toebehoren bruikbaar is.

Pluspunten

  • krachtige motor
  • uit dezelfde serie als de oude

Minpunten

  • kan geen minpunt aangeven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

greetje 03-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lligt heel fijn in de hand en werkt heel goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5000 WH Soup

Algemene score

8,0
Omdat ik al een braun staafmixer had die stuk is gegaan, heb ik gekozen voor deze mixer. hij is fijn in gebruik en makkelijk schoon te maken.alleen je moet er niet te veel oude kaas tegelijk in doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

An De 31-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun staafmixer MQ 5037 WH sauce

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5000 WH Soup

Algemene score

8,0
Goede prijs-kwaliteit, doet wat ie moet doen. Compleet met hakmolentje en garde om slagroom of eiwit te kloppen.

Pluspunten

  • Prijs-kwaliteit
  • Compleet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rene 31-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie Mixer

Geschreven voor: Braun MQ 5000 WH Soup

Algemene score

9,0
De hakmolen van de oude is na 9 jaar voor de derde keer stuk gegaan. Een vervangende hakmolen kost 29 euro. Deze update is bijna net zo duur en alles is weer fris. Wij gebruiken dit ding dageljks. De motor is ook sterker. En hij is stiller dan mijn oude. Top aankoop!

Pluspunten

  • Stil
  • Krachtig
  • makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Ijs kan hier niet heel goed mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 28-12-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Stevige staafmixer, kan tegen hitte en spat niet.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5000 WH Soup

Algemene score

9,0
Mooie stevige staafmixer, geschikt voor warm en koud. Gaat lang mee, goede snelheid en kracht. Spat niet door de grote kop met gaten.

Pluspunten

  • Kan tegen hitte
  • Spat niet
  • Stevig model, wij hadden de laatste 10 jaar

Minpunten

  • Bijgeleverde plastic bakje breekbaar
  • Bakje roest in de dop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BL 25-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5000 WH Soup

Algemene score

9,0
Product verwacht op dit moment aan onze eisen. We hebben nog niet alle accessoires kunnen uitproberen, maar voor een zelfgemaakt soepje is hij in ieder geval perfect. Makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • handig in gebruik
  • ligt fijn in de hand

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

MH 28-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit/prijs verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5000 WH Soup

Algemene score

8,0
Net gekocht. Fijn dat het meerdere standen heeft en werkt makkelijk, glijdt niet uit je handen door anti slip op de mixer zelf.

Pluspunten

  • meerdere snelheden
  • stevig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

P.Rutten 27-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

multifunctioneel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5000 WH Soup

Algemene score

8,0
voor een staafmixer aardig aan de prijs maar de extra accessoires zorgen ervoor dat de prijs-kwaliteit verhouding toch goed is. Hij is namelijk voor meerdere zaken te gebruiken zoals pureren en kloppen met een garde en niet alleen als staafmixer.

Pluspunten

  • multifunctioneel
  • gemakkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Naziha 16-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

gaat lang mee

Geschreven voor: Braun MQ 5000 WH Soup

Algemene score

9,0
We hebben al jarenlang een Braun staafmixer in huis. Helaas, na ruim 10 jaar heeft de staafmixer na intensief gebruikt het begeven. Nu weer een nieuwe besteld en ga ervan dat ik ook hier jarenlang plezier van zal hebben

Pluspunten

  • Gaat lang mee
  • mooi design
  • eenvoudig in gebruik
  • betaalbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lesley 30-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige motor, fijne grip, handige accessoires

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5000 WH Soup

Algemene score

8,0
Gekregen voor mijn verjaardag ter vervanging van een oud beestje. Ik maak graag zelf soepen, sauzen en kook het meeste met verse ingrediënten. Dat vraagt om veel pureer, klop en snijwerk. Omdat je de snelheid in kan stellen maak je alles in een handomdraai klaar in de gewenste dikte of grootte. Bovendien is alles makkelijk schoon te maken. Super blij mee!

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Fijne grip
  • Goede asseccoires
  • Makkelijk schoon te maken
  • Instelbare snelheid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Alida 27-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevige mixer, fijne accessoires

Geschreven voor: Braun MQ 5000 WH Soup

Algemene score

8,0
werkt goed voor het pureren van soep, kloppen van slagroom.
Nog niet veel gebruikt. Mijn vorige Braun staafmixer beviel erg goed. Na een jaar of twintig versleten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Engel-2 23-07-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Niet krachtig genoeg voor smoothy

Geschreven voor: Braun MQ 5000 WH Soup

Algemene score

5,0
Ik heb dit product gekozen, omdat ik al eerder, en tot volle tevredenheid, een staafmixer van Braun heb gehad. Omdat ik nu alleen een staafmixer wilde, voor smoothies, heb ik deze gekozen. Ik vind hem alleen niet krachtig genoeg.
Misschien ok voor soep met gare groenten, maar de staaf heeft al moeite met een wat stevige avocado.
Jammer, ik had een krachtigere moeten kiezen.
De cashback actie waar ik gebruik van wilde maken ging ook de mist in.
Staafmixer gekocht in België en ik woon in Nederland.
Dus al met al teveel betaald voor een staafmixer die ook niet aan mijn verwachtingen voldoet.

Pluspunten

  • Ziet er mooi uit

Minpunten

  • Niet krachtig genoeg

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed

Reageer

kokkie 16-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

krachtige motor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5000 WH Soup

Algemene score

7,0
Ideaal voor het pureren van soepen, sauzen, puree of wat dan ook maar gepureerd kan worden. Makkelijk te reinigen.

Pluspunten

  • los koppelstuk

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

E. Houweling - Ebert 18-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sterke motor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5000 WH Soup

Algemene score

8,0
Het product voldoet aan de verwachtingen en ik heb voor het merk Braun gekozen omdat ik al lange tijd (tenminste 15 jaar) een Braun heb maar omdat ik nu hem meer nodig heb en een krachtigere nodig heb, heb ik voor dit model gekozen.

Pluspunten

  • Sterke motor
  • Handig in gebruik

Minpunten

  • Past niet op de oude accessoires

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

MCW 12-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Pas gekocht maar bevalt prima

Geschreven voor: Braun MQ 5000 WH Soup

Algemene score

8,0
Samen met vertrouwde winkelier eisen en mogelijkheden bekeken en keuze gemaakt. Degelijkheid, bedieningsgemak, schoonmaken etc waren belangrijke uitgangspunten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

nico 06-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

legt lekker in de hand .niet lawaaiig,

Geschreven voor: Braun MQ 5000 WH Soup

Algemene score

8,0
Braun is een goed merk.
prima prijs.
handig dat toerental regelbaar is.
ligt lekker in de hand , trilt niet.
prima product

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews