Braun MQ 5000 WH Soup

Specificaties
Vermogen
750 watt
Fabrikant kleur(en)
grijs, wit
Type/soort
blender
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 28 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 5000 WH Soup op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

MH 28-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit/prijs verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5000 WH Soup

Algemene score

8,0
Net gekocht. Fijn dat het meerdere standen heeft en werkt makkelijk, glijdt niet uit je handen door anti slip op de mixer zelf.

Pluspunten

  • meerdere snelheden
  • stevig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

P.Rutten 27-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

multifunctioneel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5000 WH Soup

Algemene score

8,0
voor een staafmixer aardig aan de prijs maar de extra accessoires zorgen ervoor dat de prijs-kwaliteit verhouding toch goed is. Hij is namelijk voor meerdere zaken te gebruiken zoals pureren en kloppen met een garde en niet alleen als staafmixer.

Pluspunten

  • multifunctioneel
  • gemakkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Naziha 16-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

gaat lang mee

Geschreven voor: Braun MQ 5000 WH Soup

Algemene score

9,0
We hebben al jarenlang een Braun staafmixer in huis. Helaas, na ruim 10 jaar heeft de staafmixer na intensief gebruikt het begeven. Nu weer een nieuwe besteld en ga ervan dat ik ook hier jarenlang plezier van zal hebben

Pluspunten

  • Gaat lang mee
  • mooi design
  • eenvoudig in gebruik
  • betaalbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lesley 30-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige motor, fijne grip, handige accessoires

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5000 WH Soup

Algemene score

8,0
Gekregen voor mijn verjaardag ter vervanging van een oud beestje. Ik maak graag zelf soepen, sauzen en kook het meeste met verse ingrediënten. Dat vraagt om veel pureer, klop en snijwerk. Omdat je de snelheid in kan stellen maak je alles in een handomdraai klaar in de gewenste dikte of grootte. Bovendien is alles makkelijk schoon te maken. Super blij mee!

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Fijne grip
  • Goede asseccoires
  • Makkelijk schoon te maken
  • Instelbare snelheid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Alida 27-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevige mixer, fijne accessoires

Geschreven voor: Braun MQ 5000 WH Soup

Algemene score

8,0
werkt goed voor het pureren van soep, kloppen van slagroom.
Nog niet veel gebruikt. Mijn vorige Braun staafmixer beviel erg goed. Na een jaar of twintig versleten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Engel-2 23-07-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Niet krachtig genoeg voor smoothy

Geschreven voor: Braun MQ 5000 WH Soup

Algemene score

5,0
Ik heb dit product gekozen, omdat ik al eerder, en tot volle tevredenheid, een staafmixer van Braun heb gehad. Omdat ik nu alleen een staafmixer wilde, voor smoothies, heb ik deze gekozen. Ik vind hem alleen niet krachtig genoeg.
Misschien ok voor soep met gare groenten, maar de staaf heeft al moeite met een wat stevige avocado.
Jammer, ik had een krachtigere moeten kiezen.
De cashback actie waar ik gebruik van wilde maken ging ook de mist in.
Staafmixer gekocht in België en ik woon in Nederland.
Dus al met al teveel betaald voor een staafmixer die ook niet aan mijn verwachtingen voldoet.

Pluspunten

  • Ziet er mooi uit

Minpunten

  • Niet krachtig genoeg

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed

Reageer

kokkie 16-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

krachtige motor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5000 WH Soup

Algemene score

7,0
Ideaal voor het pureren van soepen, sauzen, puree of wat dan ook maar gepureerd kan worden. Makkelijk te reinigen.

Pluspunten

  • los koppelstuk

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

E. Houweling - Ebert 18-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sterke motor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5000 WH Soup

Algemene score

8,0
Het product voldoet aan de verwachtingen en ik heb voor het merk Braun gekozen omdat ik al lange tijd (tenminste 15 jaar) een Braun heb maar omdat ik nu hem meer nodig heb en een krachtigere nodig heb, heb ik voor dit model gekozen.

Pluspunten

  • Sterke motor
  • Handig in gebruik

Minpunten

  • Past niet op de oude accessoires

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

MCW 12-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Pas gekocht maar bevalt prima

Geschreven voor: Braun MQ 5000 WH Soup

Algemene score

8,0
Samen met vertrouwde winkelier eisen en mogelijkheden bekeken en keuze gemaakt. Degelijkheid, bedieningsgemak, schoonmaken etc waren belangrijke uitgangspunten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

nico 06-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

legt lekker in de hand .niet lawaaiig,

Geschreven voor: Braun MQ 5000 WH Soup

Algemene score

8,0
Braun is een goed merk.
prima prijs.
handig dat toerental regelbaar is.
ligt lekker in de hand , trilt niet.
prima product

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Vander 06-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5000 WH Soup

Algemene score

8,0
Goed apparaat, handig ding om soep mee te maken, prima kwaliteit. Stalen kop veel beter dan zo'n plasticen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lyd 03-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede accu

Geschreven voor: Braun MQ 5000 WH Soup

Algemene score

8,0
eerder model is stukgegaan. deze paste op de bestaande hulpmiddelen.
vorige model is meer dan 10 jaar meegegaan en beviel uitstekend! Alleen ging de motor stuk nadat ik er deeg mee gedaan had.

Pluspunten

  • krachtige motor, veel hulpmiddelen mogelijk
  • handzaam

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Corrie 21-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

.Braun MQ 5000 WH Soup

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5000 WH Soup

Algemene score

9,0
Handig en compact en onmisbaar in de keuken. Opnieuw een braun gekocht omdat ik hier goede ervaring mee heb. Daarnaast is de prijs kwaliteitverhouding uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mb 20-12-2018
  • Product gekocht

Mooie staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5000 WH Soup

Algemene score

8,0
Ideaal, past op mijn eerdere gekochte assecoires. 10 jaar geleden complete set gekocht. Na veelvuldig gebruik hield de oude ermee op. Nu kan ik weer 10 jaar vooruit.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Utrecht 31-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede staafmixer!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5000 WH Soup

Algemene score

8,0
Goede staafmixer van goede bouwkwaliteit. Alleen met ijsblokjes heeft hij moeite, verder gaat alles in de puree met deze staafmixer!

Pluspunten

  • Goede bouwkwaliteit
  • Lang snoer

Minpunten

  • Ijsblokjes pureren gaat niet altijd goed

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kirsten Schuurman 27-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer, ideaal voor soep/saus

Geschreven voor: Braun MQ 5000 WH Soup

Algemene score

9,0
Spat niet bij gebruik, maakt mooie gladde saus. Ook niet ontvelde tomaten gingen prima. Is heel handig schoonmaken.

Pluspunten

  • handig onderhoud
  • maakt heel mooi gladde saus/soep

Minpunten

  • scherp mes

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Braun MQ5000 29-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima keukeninstrument.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5000 WH Soup

Algemene score

10,0
Vorige Braun staafmixer heeft het 32 jaar naar volle tevredenheid gedaan!!!!!! Van de baby prutjes van onze kinderen tot de dressings bij hun huidige quinoa-salades......

Pluspunten

  • Pureert excellent

Minpunten

  • N.V.T.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Braun staafmixer 25-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer degelijk en robuust

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5000 WH Soup

Algemene score

9,0
Stevig en stabiel bij gebruik, geweldig de bijna traploze toerental instelling. zeker een aanrader. Ook het reinigen wat altijd vervelend is is bij dit model een flikje van een cent.

Pluspunten

  • degelijk
  • instelbaar toerental

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 23-03-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer

Geschreven voor: Braun MQ 5000 WH Soup

Algemene score

10,0
Nieuwe staafmixer gekocht! oude naar ruim 15 jaar intensief gebruik had het begeven! Zeer goed bevallen dus weer voor Braun gekozen! Zelf oude accessoires passen nog!

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Eenvoudig te reinigen
  • Veel accessoires te verkrijgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

syl 05-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

krachtige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5000 WH Soup

Algemene score

9,0
Zeer fijne staafmixer. Werkt erg goed en is zeer krachtig. Makkelijk schoon te maken en handige instelbare snelheid. Erg blij met deze aankoop.

Pluspunten

  • makkelijk schoon te maken
  • werkt erg krachtig

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews