Kenwood HDP408WH

Specificaties
Vermogen
800 watt
Inhoud mengbeker
0,8 liter
Fabrikant kleur(en)
wit

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood HDP408WH op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

rik 17-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

handige hulpstukken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood HDP408WH

Algemene score

9,0
Goede ervaring met andere Kenwood producten, die een lange levensduur hadden. Betrouwbaar merk. Goede, functionele hulpstukken, die ook goed schoon te maken zijn.

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • veel nuttige hulpstukken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jolanda 15-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk alles in èèn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood HDP408WH

Algemene score

8,0
Ik heb zelf een aantal kenwood producten waar ik zeer tevreden over ben, dus vond ik het van zelfsprekend om mijn dochter ook een goed produkt te geven voor haar verjaardag.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeroen 12-11-2018
  • Product gekocht

Goede kwaliteit, veel accessoires

Geschreven voor: Kenwood HDP408WH

Algemene score

8,0
Goed apparaat, ik kreeg er accessoires bij en alles is degelijk. Mijn vorige set was binnen de kortste keren kapot. Deze is echt stukken beter (helaas ook duurder)

Pluspunten

  • Degelijk
  • Veel accesoires

Minpunten

  • Vrij prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DESSI 05-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel accessoires

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood HDP408WH

Algemene score

10,0
Veelzijdig en toch compact! Soep blender is inderdaad no splash. Beaker is ook superhandig = ook no splash.

Review criteria:

Goed

Reageer

Kees Rundvlees 03-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

hadige staafmixer set

Geschreven voor: Kenwood HDP408WH

Algemene score

8,0
Mooie complete set, afwasmachinebestendig. stevig en degelijk. jammer dat je er geen ijsklontjes mee kunt crushen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rina Voortman 26-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige motor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood HDP408WH

Algemene score

8,0
Ik gebruik hem dagelijks op mijn werk, om fruit , brood en warm eten mee te malen.
Enkele cliënten van me, moeten gemalen voeding en deze staafmixer werkt hiervoor prima!

Pluspunten

  • Maalt snel en mooi fijn

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan-wes 23-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handzaam, ligt goed in de hand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood HDP408WH

Algemene score

8,0
Eerdere ervaring met Kenwood keukenmachine was positief. Cashback actie maakt de totaal prijs nog aangenamer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bosch L. 18-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede apparatuur

Geschreven voor: Kenwood HDP408WH

Algemene score

7,0
De staafmixer ligt fijn in de hand. De opzetstukken zijn makkelijk te monteren en demonteren. De mixer voor soep is erg fijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

NiHa 18-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat

Geschreven voor: Kenwood HDP408WH

Algemene score

9,0
Werkt prima in de keuken. Geruisloze motor en hakt moeiteloos door harde groenten. Prettig in de hand en duidelijke handleiding

Pluspunten

  • Zware motor

Minpunten

  • Werkt perfect, geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 18-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel accessoires

Geschreven voor: Kenwood HDP408WH

Algemene score

6,0
Nog niet geprobeerd. Ik heb m net ontvangen. Ik kan er dus nog niks over zeggen. Maar het lijkt prima te zijn.

Pluspunten

  • Veel accessoires

Minpunten

  • Het verplicht invullen van deze review.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Moeder 15-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood HDP408WH

Algemene score

9,0
Ik heb de staafmixer nu een paar dagen maar vind het nu al een goed product! Staafmixer uitgeprobeerd bij het bereiden van soepen binnen een paar minuten helemaal glad zonder stukjes. Hij is in snelheid te verstellen wat erg fijn is en hij maakt niet veel geluid bij het mixen. Ik heb hem gekocht voor het pureren van babyhapjes dit was na aanraden van iemand. Dit moet ik zelf nog uitproberen.
Kortom goede kwaliteit voor een goede prijs.
Enige minpunt wat ik me kan bedenken is dat er geen mooi opbergbox of iets bij zit maar dat is ook simpel op te lossen.

Pluspunten

  • Stil
  • Geen spatten
  • Instellen van snelheden

Minpunten

  • Opbergbox of iets

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sjaakmortel 12-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

HDp408WH

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood HDP408WH

Algemene score

8,0
Wou mijn keuken machine van Kenwood verder uitbreiden met hulpstukken die mijn werkzaamheden. Heb deze aankoop al aan diverse mensen laten zien. Deze waren enthousiciact

Reageer

Karin 24-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Kenwood HDP408WH staafmixer met veel accessoires.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood HDP408WH

Algemene score

9,0
Prima degelijk apparaat, met veel extra accessoires en met powerful mixer element. Fluitje van een cent om alles mooi fijn te krijgen, zonder veel inspanning. Zeer solide in de hand. Ook makkelijk dat er bekers met deksel bijzitten.
Had net een nieuwe Braun gekocht die veel duurder was, maar die ging na 1x gebruik al stuk, dus direct teruggestuurd en nu dus de KENWOOD aangeschaft. Goede keus en goede prijs via www.4launch.nl en super snel in huis. Klasse!!

Pluspunten

  • Gewoon heel goed en heel degelijk.

Minpunten

  • Geen minpunt te bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer