Bosch MSM87180 - Reviews

8,9 Lees 14 reviews
Specificaties
Materiaal voet
rvs
Afneembare voet
Ja
Variabele snelheid
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 14 reviews

8,9

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Irene 04-07-2016 Product paar dagen in bezit

Heel blij met de aankoop

Algemene score

10,0
Mijn eerste indruk is dat het apparaat goed voldoet. Met accessoires heb ik alles wat ik nodig heb. De mixer en de staafmixer heb ik gebruikt. Het apparaat is degelijk, maar niet te zwaar en ziet er mooi uit. Het wisselen van verschillende onderdelen verloopt heel makkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Magic 11-06-2016 Product paar weken in bezit

Perfect choice for the kitchen

Algemene score

10,0
This blender/cutter is the perfect choice for any kitchen...
All the needed accessories included, you can use it for many different meals... Silent, powerful, handy, looks good and works perfect. For that money you cannot find any other better offer with the similar quality...
In that case Bosch really rules...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Priti Srinivasan 03-06-2016 Product paar dagen in bezit

Bosch Staff mixer

Algemene score

9,3
Ik heb de Bosch staff mixer gekocht. Het zit er mooi uit. Werkt heel goed. Makkelijk om te gebruiken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Btje73 03-06-2016 Product paar dagen in bezit

Prima Mixer

Algemene score

10,0
Deze mixer van Bosch is echt super in gebruik. Hakken doet hij perfect. En fijn dat de kop van de staafmixer in de vaatwasser kan. Deze gaat veel gebruikt worden hier, een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
ruud 19-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Lekker zware (degelijk) en eenvoudige mixer met veel power. De gebruiksaanwijzing heb je eigenlijk niet nodig en zo hoort het ook.Voldoende benodigdheden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Gijs 11-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Het apparaat voelt goed aan! Je weet dat je kwaliteit in je handen hebt! Verder is het fijn dat de staaf van de mixen van metaal is waardoor het niet kan vervormen als je in hete soep blend.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
anoniem 08-12-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

8,3
Het is een erg prettig apparaat dat ik daarom graag gebruik. Helaas bleek 750 watt onvoldoende voor sommige bereidingen met de garde, waardoor dat na circa 10 maanden niet meer ging. Ook kunnen sommige onderdelen niet in de afwasmachine of zelfs onder de kraan, maar de waarschuwing hiervoor staat op een plek die niet snel in het zicht springt, waardoor het snel te laat is. Pureren/staafmixen bleef geen probleem en het geluidsniveau is heerlijk laag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Margo 14-11-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,0
Dit is de derde versie van de MSM87180 staafmixer/keukenmachine van Bosch. We zijn vel in de keuken bezig met het bereiden van lekker eten. Grepen vaak mis en nu kunnen we tegelijk aan het werk. Hiervoor veel verschillende merken gehad. Maar bij de 1e koop van de Bosch waren we verkocht. Hier komt nooit meer een andere.
Geachte Bosch, deze niet uit het asortiment halen. Als u dit toch doet een verbeterde versie op de markt brengen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
G van der Hoorn 29-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Deze Bosch staafmixer is een toppertje. Krachtig en daarnaast vooral door de traploze snelheidsaanpassing heel gebruikersvriendelijk. Met alle hulpstukken die er bij zitten maakt het voor mij m'n keukenuitrusting compleet.
Een aanrader voor eenieder !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Oalekale 27-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
deze bosch staafmixer ziet er goed en stevig uit
heb deze net in mijn bezit,maar de hulpstukken en aansluitingen zien er beter uit dan die van philips,waar ik maar 4 maand plezier van mocht hebben

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Suzanne K. 23-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
De machine biedt de mogelijkheden die het meest gebruikt worden in de keuken. Ook lastige, plakkerige ingrediënten als dadels, noten en abrikozen verwerkt hij met gemak.
De staafmixer ligt goed in de hand, de mixer is gemakkelijk van het bovengedeelte te ontkoppelen. Eenvoudig schoon te maken.
Het apparaat is stevig en behoorlijk zwaar, maar niet te zwaar om te hanteren.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
vdweide 14-12-2014 Product maand in bezit

Algemene score

8,7
Degelijk en uitgebreide machine.
Doet wat het moet doen en is makkelijk schoon te houden.
Tot nu toe erg tevreden met deze aankoop!
Ruim voldoende mogelijkheden, gebruiksvriendelijkheid prima en de degelijkheid tot nu toe niets op aan te merken. Het voelt allemaal prima aan.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Anonyme1 01-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
We zijn tot nu toe super tevreden over de staafmixer. Het aparaat is heel gebruiksvriendelijk en je kunt groenten en fruit heel gemakkelijk kloppen, mixen, pureren, hakken en ijs crushen. Echt een aanrader....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
RianneCulinair 05-11-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Met name de XL hakmolen extra komt erg goed van pas bij het bereiden van babyvoeding. Het apparaat werkt snel, gemakkelijk en hygiënisch.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend