Bosch MSM87165 - Reviews

Specificaties
Materiaal voet
rvs
Afneembare voet
Ja
Variabele snelheid
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 14 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

M. van Gemert 31-10-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Verschillende apparaten bekken. De Bosch heeft het meest degelijke koppelsysteem voor de accessoires. Daarnaast is de pureerstaaf een uitkomst. Met de oude die ik had maakten wij nog wel eens puree. Met de mix staaf wordt dat wel erg dun. De pureerstaaf is daar veel beter geschikt voor. De extra grote mengbeker is kan ook wat grotere hoeveelheden aan. Waardoor je niet telkens de hele keukenmachine hoeft vuil te maken. Tenslotte de mogelijkheid om alles in de afwasmachine te zetten. Waardoor je het ook in een oogwenk goed schoon hebt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Haub1 12-07-2016

Degelijk apparaat

Algemene score

8,0
Een goed geconstrueerd apparaat dat er degelijk uitziet. Ligt goed in de hand, instelbare snelheid is ook prettig.
Minder handig vind ik de verloopstukken voor het aankoppelen van de hulpstukken: ik had liever gezien dat alles universeel op elkaar zou passen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Cees de Gier 15-06-2016 Product paar dagen in bezit

prima apparaat

Algemene score

9,0
Staafmixer ziet er degelijk en verzorgd uit. Voldoende hulpmiddelen aanwezig. Bediening met ruim voldoende mogelijkheden. Goede prijs/prestatieverhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Haub1 13-06-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi en degelijk uitziend apparaat

Algemene score

8,3
Deze staafmixer ziet er chic uit: niet dat lelijke plastic maar mooi RVS. Hij voelt solide aan.
Erg handig dat de hulpstukken in de vaatwasser kunnen, dat kon bij mijn vorige nl. niet.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Arjen 09-05-2016 Product paar dagen in bezit

Ziet er degelijk en gebruiksvriendelijk uit.

Algemene score

8,3
We hebben de staafmixer net een paar dagen. Dit is tot nu toe mijn kijk op de mixer. Ik heb tot nu toe met tevredenheid 17 jaar een Braun staafmixer gehad.

+ Oogt degelijk, mooie materiaalkeuze
+ Ligt goed in de hand
+ Stil

- Met 700 watt motor veel zwaarder dan de 300 watt Braun
- Het nippeltje van de hakmolen is van plastic. Weet niet hoelang deze stand houdt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Nel62 02-01-2016 Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Ik had al jaren eerder mijn oude staafmixer vervanger als ik geweten had dat een nieuwe veel fijner is. De verschillende standen en de bijbehorende hulpmiddelen zijn ideaal. Ik geniet van mijn smoothies en soepies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ikke 29-12-2015

Direct gebruikt en super ok !

Algemene score

10,0
nou direct bij het Kerstdiner gebruikt, en geweldig dat hij was !
Met de kleine fijne garde slagroom kloppen ? super !
De staafmixer met diverse snelheden werkt goed en snel.
De "foodprocessor kom" werkt ook super, de rest heb ik nog niet uitgeprobeerd maar gezien de voorgaande ervaring zal dit ook wel eneorm ok zijn !
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Gerry 15-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Wat een super fijn apparaat. Ik kan er mee mixen, hakken en pureren.
Ik ben er meteen mee aan de slag gegaan en was meteen tevreden. Alle onderdelen zijn makkelijk te gebruiken en heel handig schoon te maken!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M C van Dijk 11-12-2015

Must have!!!

Algemene score

10,0
Wat een geweldige keukenhulpje!! Hoe heb ik jaren zonder kunnen doen. Eiwitten kloppen is een makkie. Het pureren van het groentehapje voor de kleinkinderen doe ik in een hand omdraai. Soep van verse spinazie, recept van de kookworkshop, gaat echt geweldig. Kortom een product wat een "must have" is!!!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Iefke 08-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Mooi, degelijk apparaat. Heb hem nog niet zo lang maar ik heb er al veel plezier van gehad. Pannenkoekbeslag, daar draai ik mijn hand nu niet meer voor om. Kortom, blij!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rverschure 06-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Echte kwaliteit zoals je van Bosch mag verachten. Degelijk en veelzijdig. Alles Accesoires doen het prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan01w 02-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Het slagroom kloppen gaat prima, het apparaat ligt goed in de hand, maakt niet te veel lawaai. Even afwachten of de tussenstukken (draai-mechanisme) met een doekje goed schoon te houden zijn (het mag niet onder de kraan worden afgespoeld).

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

-Adri- 28-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Nog maar net in bezit, voelt degelijk en betrouwbaar aan. De motor loopt soepel, maakt weinig geluid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nalickana 01-12-2014 Product maand in bezit

Algemene score

10,0
I have chosen this model because it is the strongest. It served well so far. I have chopped different kind of nuts, cookies and potatoes. I am very please so far.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer