Braun MQ 735 Sauce - Reviews

Best Reviewed okt 2017 8,6 12 - 2013 Braun MQ 735 Sauce
Best Reviewed oktober 2017
Testpanel score 8,6 - december 2013
Laagste prijzen
Specificaties
Materiaal voet
rvs
Afneembare voet
Ja
Variabele snelheid
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 216 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ayubowan56 10-01-2014
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,0
ik heb deze staafmixer getest via Kieskeurig.nl Testpanel.
de gebruiksmogelijkheden zijn zo goed, waar ik echt van opkeek was de sterke motor waarmee deze staafmixer is uitgerust, als ex brood banketbakker heb ik met diverse materialen gewerkt maar deze is echt !!! goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Droekes 06-01-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,7
De Braun MQ735 Sauce is met zijn easyclick en smartspeed systeem een handzame staafmixer die recht doet aan een optimale gebruikersvriendelijkheid. Daarnaast is de mixer door zijn vorm handzaam en makkelijk te reinigen. Het easyclick systeem doet recht aan zijn naam: de samen te stellen onderdelen zijn makkelijk in elkaar te "clicken". Vwb de functies die we uitgeprobeerd hebben: kloppen, pureren, hakken en mengen kunnen we zeggen dat de resultaten optimaal zijn. Door de smartspeedfunctie kunt je makkelijk de snelheid regelen. Alleen bij langdurig kloppen mis je de mogelijkheid tot het vastzetten van de snelheid. Voor ons: een welkome verbetering in de keuken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden gebruiker 03-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun Multiquick 7 Staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Degelijke staafmixer met een krachtige motor en een goede prijs kwaliteit verhouding. De bijgeleverde hakmolen is erg handig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Monique 28-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Top-cadeau! Na 10 jaar Braun weer een Braun Staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb al jaren een Braun Staafmixer, maar na intensief gebruik met babyhapjes maken was ie aan vervanging toe. En nu maak ik weer supergladde soepjes! Over Braun hoefde ik niet te twijfelen en met het oordeel van de Consumentenbond was de keuze ook snel gemaakt (en dat is eerder uitzondering dan regel bij mij!). Inmiddels ook de ijscrusher/hakmolen van 1250ml erbij, voor de smoothies en straks in de zomer de milkshakes. Ben nu nog erg benieuwd naar de werking van de pureervoet.

Pluspunten

  • varierende snelheden
  • beveiligingsknop
  • mooie uitstraling
  • metalen voet (verkleurd dus niet)

Minpunten

  • standaard hakmolen is wel wat aan de grote kant
  • niet alles kan in de vaatwasser

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yasmin 30-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Goede kwaliteit staafmixer!

Algemene score

10,0
Ik heb dit artikel aangeschaft vanwege de positieve recensies op bol Na ontvangst meteen uitgeprobeerd en hij werkt geweldig! De hakmolen snijdt ui en knoflook ontzettend fijn en het gaat heel snel! Ook de staafmixer zelf werkt helemaal prima. Een aanrader!

Pluspunten

  • Werkt snel en goed
  • Ziet er mooi uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MQ 735 Sauce 30-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Fantastische staafmixer

Algemene score

10,0
Een geweldige staafmixer vooral voor Reuma patienten. Door de smart-speed schakelaar is deze staafmixer voor mij goed te gebruiken, dit was voor mij met de druk knoppen op andere staafmixers niet mogelijk.

Pluspunten

  • makkelijk en handig in gebruik
  • spettert niet
  • mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 22-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top, ter vervanging van ouder

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ter vervanging van een oude staafmixer deze gekocht, werkt zoals het moet, met met extra accessoires zoals een slagroom klopper, beker en hakmolen, net zo handig in gebruike als een keukenmachine

Pluspunten

  • veel accesoires

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mooi Design 21-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design en degelijk

Algemene score

9,0
Mooi design, stevig. De staafmixer is makkelijk in gebruik. Het product is goed te reinigen en beschikt over diverse toepassingsmogelijkheden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.J. 20-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun Multiquick 7 Staafmixer (MQ 735)

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Degelijke staafmixer met een krachtige motor en een goede prijs kwaliteit verhouding. De bijgeleverde hakmolen en garde zijn erg handig.

Pluspunten

  • Makkelijk en veilig in gebruik
  • Mooi design
  • Degelijk
  • Krachtig en traploos instelbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suzan 20-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handzaam, praktisch en effectief

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De staafmixer heeft geen standen maar kan harder en zachter door middel van 'smart speed', dit zorgt ervoor dat je precies de goede stand kunt vinden. Het product ziet er mooi uit en werkt zoals het hoort.

Pluspunten

  • Smart speed
  • Verschillende accessoires
  • Hakmolen werkt goed

Minpunten

  • Niet alles kan in vaatwasser
  • Maatbeker heeft geen deksel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Muis 19-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Fijne mixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
mooi, stevig, sterk. fijn dat alles in de vaatwasser kan! met een actie ook nog een gratis accessoire, dan is het helemaal een goeie deal!

Pluspunten

  • degelijk
  • stijlvol
  • krachtig

Minpunten

  • aansluiting stekker zit net iets in de weg

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Silvia 16-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

robuust, mooie vormgeving, goede resultaten

Algemene score

9,0
Ik heb me eerst heel erg verdiept in de keuze op verschillende sites zoals kieskeurig.nl en besteproduct.nl. Deze staafmixer had hele hoge cijfers van zowel consumenten als professionele testpanels. Ik twijfelde nog tussen deze en de Bosch MSM67140. De laatste had ik besteld. Maar op de avond nadat ik de bestelling had geplaatst, zag ik een filmpje op YouTube van een Duitse test van de prestaties tussen de Braun MQ735 en de Bosch MSM67140. En toen zag ik met eigen ogen dat ik voor mijn eerste ingeving had moeten gaan, de Braun. Dus toen 2 dagen later het pakket met de staafmixer van Bosch kwam, is deze ongeopend geretouneerd. Ik had het er voor over dat ik de kosten voor de retourzending zelf moest betalen..... en ben nu heel happy met deze keuze en geniet van de Braun MQ735. En de actie dat ik ook nog een extra accessoire mag uitkiezen voelt werkelijk als een luxe. Ik weet zeker dat ik de kleine hakmolen van 350ml ook veel zal gebruiken. Oftewel, ik heb weer zin om de keuken in te gaan!!

Pluspunten

  • krachtig
  • gebruiksvriendelijk
  • mooie vormgeving
  • goede prestaties
  • veel kookplezier

Minpunten

  • het snoer had langer en flexibel mogen zijn
  • een deksel voor de maatbeker ontbreekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Germien ten Hoven 15-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handige keukenhulp

Algemene score

8,0
Eerder een lichtere staafmixer gehad van Braun. Helaas door onjuist gebruik(de hakmolen te vol gevuld) is die kapot gegaan.

Pluspunten

  • zwaardere motor

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Louise 12-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijn apparaat als je geen grote keukenmachine wilt Ik mis alleen de deeghaken tov mijn vorige apparaat

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Anita 10-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Super accuduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Makkelijk voor soep te maken en handig in gebruik.
Hakmolen snijdt super fijn.
Echt een aanrader voor iedere hobbykok

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MQ 01-02-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Perfecte prijs kwaliteit verhouding.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Perfecte prijs kwaliteit verhouding. De hele familie heeft deze Multiquick en iedereen gebruikt ze voor van alles in de keuken en al jaren erg gelukkig mee. niet verder zoeken gewoon deze kopen en je zult tevreden zijn

Pluspunten

  • makkelijk en veilig in gebruik

Minpunten

  • ik had liever alle onderdelen in edelstaal gewild

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sandra Huygens 31-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De beste in zijn soort

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mijn oude Braun staafmixer heeft het 22 jaar volgehouden en reken maar dat ik hem veel gebruikt heb. Hij is stevig, heeft precies de goede hulpstukken en doet wat hij moet doen, door de turbostand. Dus was er geen twijfel mogelijk, dit model is een prima vervanging. Het lijkt prijzig, maar verdeeld over 22 jaar is het het geld meer dan waard. Op naar de volgende 22 jaar.

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Hulpstukken
  • Design

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pup 28-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitgebreide set!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een praktisch, makkelijk in gebruik, en uitgebreide staafmixer!
Heel erg blij mee ondanks de eerste direct een doorgebrande geur afgaf.
Van bol meteen een nieuwe opgestuurd gekregen.
Gekocht om de voeding voor mijn kleintje mee te kunnen malen, ideaal!

Pluspunten

  • Gemakkelijk in gebruik

Minpunten

  • Niet alle delen mogen in de vaatwasser

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toos 26-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goed product

Algemene score

8,0
prima staafmixer fijn in gebruik. Veel extra hulpstukken goede kwaliteit .
hoop er lang plezier van te hebben met koken , bakken en braden en mixen.

Pluspunten

  • degelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Lioba hoogenstraaten 18-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer Braun

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Voor het eerst in mijn leven een staafmixer!
Voor al mijn groentes uit de tuin, soep maken.
Ik dacht: laat ik de beste nemen!

Pluspunten

  • Omdat deze zo fijn mixtet

Minpunten

  • Niks

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews