Braun MQ 735 Sauce - Reviews

Best Reviewed okt 2017 8,6 12 - 2013 Braun MQ 735 Sauce
Best Reviewed oktober 2017
Testpanel score 8,6 - december 2013
Specificaties
Materiaal voet
rvs
Afneembare voet
Ja
Variabele snelheid
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 125 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ayubowan56 10-01-2014
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,0
ik heb deze staafmixer getest via Kieskeurig.nl Testpanel.
de gebruiksmogelijkheden zijn zo goed, waar ik echt van opkeek was de sterke motor waarmee deze staafmixer is uitgerust, als ex brood banketbakker heb ik met diverse materialen gewerkt maar deze is echt !!! goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Droekes 06-01-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,7
De Braun MQ735 Sauce is met zijn easyclick en smartspeed systeem een handzame staafmixer die recht doet aan een optimale gebruikersvriendelijkheid. Daarnaast is de mixer door zijn vorm handzaam en makkelijk te reinigen. Het easyclick systeem doet recht aan zijn naam: de samen te stellen onderdelen zijn makkelijk in elkaar te "clicken". Vwb de functies die we uitgeprobeerd hebben: kloppen, pureren, hakken en mengen kunnen we zeggen dat de resultaten optimaal zijn. Door de smartspeedfunctie kunt je makkelijk de snelheid regelen. Alleen bij langdurig kloppen mis je de mogelijkheid tot het vastzetten van de snelheid. Voor ons: een welkome verbetering in de keuken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yasmin 30-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Goede kwaliteit staafmixer!

Algemene score

10,0
Ik heb dit artikel aangeschaft vanwege de positieve recensies op bol Na ontvangst meteen uitgeprobeerd en hij werkt geweldig! De hakmolen snijdt ui en knoflook ontzettend fijn en het gaat heel snel! Ook de staafmixer zelf werkt helemaal prima. Een aanrader!

Pluspunten

  • Werkt snel en goed
  • Ziet er mooi uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MQ 735 Sauce 30-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Fantastische staafmixer

Algemene score

10,0
Een geweldige staafmixer vooral voor Reuma patienten. Door de smart-speed schakelaar is deze staafmixer voor mij goed te gebruiken, dit was voor mij met de druk knoppen op andere staafmixers niet mogelijk.

Pluspunten

  • makkelijk en handig in gebruik
  • spettert niet
  • mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manon 12-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

multifunctioneel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Je kan er alles mee doen. Kloppen pureren, hakken. Heel fijn apparaat. Ik heb nu geen keukenmachine meer nodig. Dit neemt ook vrij weinig ruimte in beslag in mijn keuken. Ideaal.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

thel 11-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede mixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vind het een hele goede mixer met een hele goede prijs product verhouding. De bediening is makkelijk en alles kan in de vaatwasser wat ook heel makkelijk is

Pluspunten

  • ergonomisch
  • gebruiksgemak

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

moeder van 3 10-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat, onmisbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Kan niet zonder. Gebruik het veelvuldig voor soep te pureren, verse pastasaus te maken etc. Handig in gebruik. Je kunt het gebruiken zonder de gebruiksaanwijzing te lezen. Alles is logisch op te volgen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

mixer 07-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

onze vorige mixer was/is ook een Braun tot tevredenheid.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ziet er goed uit,voldoende onderdelen en variabele snelheid.
Ligt goed in de hand.
Krachtige motor en veiligheids knop.

Pluspunten

  • r.v.s.staafmixer.
  • ruime mengkom.

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Smit 05-12-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Een erg handig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De oude heeft het na jaren te hebben gebruikt het begeven waar ik ontzettend veel gemak en plezier van heb gehad. Groot genoeg voor ons en zeer handig in gebruik. Neemt weinig ruimte In. Dus een nieuwe aangeschaft

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pietsje 05-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heel mooi uiterlijk modern strak , gekozen omdat hij de best uit de test kwam
met extra mixer en kom er bij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Multiquick/Miniprimer 7 04-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

duurzaam, krachtig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
duurzaam, krachtig, makkelijk in gebruik.
heb al jaren een braun staafmixer was nu aan vervanging toe.
Echte aanrader.

Pluspunten

  • langsnoer
  • krachtige moter
  • makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nathalie 04-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooien praktische staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Handige staafmixer voor alle soorten mixen, van pureren tot hakken tot mixen. Makkelijk schoon te maken en op te Bergen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geen 02-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Goed merk en meer heb ik er niet over te zeggen maar ik moet door tot 100 karakters en daar ben ik dan nu gekomen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Lia van Grevenbroek 02-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun Multiquick 7 MQ735 Sauce

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Sterke motor goed stelbaar. Hakmolen voor alles te gebruiken nootjes chocolade enz.. Ziet er heel robuust uit .Is goed schoon te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gonnie 01-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prettig om mee te werken

Algemene score

8,0
Goed werkend met extra beveiliging. Goede vormgeving en voldoende extra benodigdheden om mee te werken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick Harderwijk 01-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

werkt precies zoals je er van mag verwachten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben een kookliefhebber en gebruik een blender met grote regelmaat dus nadat mijn oude braun het na 31 jaar begaf heb ik meteen een andere aangeschaft.
en ik heb er nu meteen paprika's en uien met knoflooktenen in gemalen voor de goulash... heerlijk!!! afspoelen, klaar!

Pluspunten

  • duurzaamheid
  • kwaliteit

Minpunten

  • prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Catelijn 01-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig sterk design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een verademing. Na jaren een nieuwe staafmixer gekocht. Deze is echt geweldig. Reageert goed en maakt mijn soepen in een handomdraai tot een prachtig geheel.

Pluspunten

  • Design
  • Reactievermogen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brenda 01-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer Sauce

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne handgreep, snelheidbepaler echt een goede meerwaarde.
De hulpstukken zijn goed passend en zorgen voor een multifunctioneel apparaat.

Pluspunten

  • handgreep
  • extra items

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hh 01-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fantastisch product! Zelfs bevroren fruit is geen probleem. Zelf dit alleen nog maar gebruikt met koude gerechten, maar ik verwacht dat warm ook geen probleem is.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Snelheid te regelen
  • Kinderslot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.L. 01-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie mixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een mooie stevige mixer. Onderdelen sluiten goed op elkaar aan. Het was in het begin even wennen om handmatig de snelheden onder de knie te krijgen, maar eenmaal gedaan werkt het zeer fijn.
Jammer dat de electriciteitskabel een beetje in de weg zit als je met je duim de beveiligingsknop moet indrukken.

Pluspunten

  • mooi design
  • sterke motor
  • werkt goed voor wat die moet doen

Minpunten

  • kabel zit een beetje in de weg

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews