Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Braun MQ735 Sauce

8,8 Lees 38 reviews

Vergelijkbare producten

Braun MQ9045 Aperitive

Materiaal voet
rvs
Afneembare voet
Ja
Variabele snelheid
Ja
Braun MQ9045 Aperitive
10,0 (1)

Braun MQ9087 Gourmet

Materiaal voet
rvs
Afneembare voet
Ja
Variabele snelheid
Ja
Braun MQ9087 Gourmet
8,3 (9)

Braun MQ9037 Sauce+

Materiaal voet
rvs
Afneembare voet
Ja
Variabele snelheid
Ja
Braun MQ9037 Sauce+
8,7 (15)

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 38 reviews

8,8

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Yasmin 30-12-2016 Product paar dagen in bezit

Goede kwaliteit staafmixer!

Algemene score

10,0
Ik heb dit artikel aangeschaft vanwege de positieve recensies op bol Na ontvangst meteen uitgeprobeerd en hij werkt geweldig! De hakmolen snijdt ui en knoflook ontzettend fijn en het gaat heel snel! Ook de staafmixer zelf werkt helemaal prima. Een aanrader!

Pluspunten

  • Werkt snel en goed
  • Ziet er mooi uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MQ 735 Sauce 30-12-2016 Product paar dagen in bezit

Fantastische staafmixer

Algemene score

10,0
Een geweldige staafmixer vooral voor Reuma patienten. Door de smart-speed schakelaar is deze staafmixer voor mij goed te gebruiken, dit was voor mij met de druk knoppen op andere staafmixers niet mogelijk.

Pluspunten

  • makkelijk en handig in gebruik
  • spettert niet
  • mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Droekes 06-01-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,7
De Braun MQ735 Sauce is met zijn easyclick en smartspeed systeem een handzame staafmixer die recht doet aan een optimale gebruikersvriendelijkheid. Daarnaast is de mixer door zijn vorm handzaam en makkelijk te reinigen. Het easyclick systeem doet recht aan zijn naam: de samen te stellen onderdelen zijn makkelijk in elkaar te "clicken". Vwb de functies die we uitgeprobeerd hebben: kloppen, pureren, hakken en mengen kunnen we zeggen dat de resultaten optimaal zijn. Door de smartspeedfunctie kunt je makkelijk de snelheid regelen. Alleen bij langdurig kloppen mis je de mogelijkheid tot het vastzetten van de snelheid. Voor ons: een welkome verbetering in de keuken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marian 11-01-2017 Product paar dagen in bezit

prima prestaties

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Super werkende staafmixer; gekocht omdat van de vorige Braun de hakmolen roest kreeg in de bovenkant. Die was per ongeluk in de vaatwasser gewassen. Verder deed alles het nog prima, maar een nieuwe accessoire is zo duur, dat je net zo goed de hele set nieuw kunt kopen.

Pluspunten

  • sterke motor
  • heel makkelijk te gebruiken
  • heel snel weer schoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roberto 09-01-2017 Product paar dagen in bezit

Goede staafmixer van Braun

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Doet alles wat je van een goede staafmixer kan verwachten en daarbovenop komt nog het voordeel dat smart speed technologie je nog meer druk kan uitoefenen en een mooiere gladde saus kunt krijgen

Pluspunten

  • Doet alles prima

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Doortje 07-01-2017 Product paar weken in bezit

Prima Staafmixer

Algemene score

8,0
Een erg degelijk appartaat. krachtig. Hij doet wat ie moet doen. snijden en mixen. mooie grote hakkom erbij.

Pluspunten

  • RVS
  • Varierende snelheid
  • Stevig

Minpunten

  • Beveiliging gaat te snel op slot

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Dennis 05-01-2017 Product paar dagen in bezit

Stevig en krachtig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie staafmixer uitgezocht als kerstcadeau. Niet te vergelijken met mijn opzetstuk voor een handmixer, vele male beter! Het metalen frame geeft een mooie stevige indruk. Daarnaast is de veiligheidsknop een fijne additie.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MQ 735 staafmixer 31-12-2016 Product paar dagen in bezit

maakt niet veel geluid

Algemene score

8,0
De staafmixer is wel wat aan de zware kant, verder heel compleet.
Hij maakt weinig geluid.
De uitvoering/ design is mooi.

Pluspunten

  • maakt niet veel geluid

Minpunten

  • gewicht

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Sevda 30-12-2016 Product paar dagen in bezit

staafmixer

Algemene score

9,0
Mooie staafmixer om te zien en werkt echt goed.
De smartspeedknop is erg handig.
Mixt en mengt goed.
Zeker een aanrader!!!

Pluspunten

  • Smartspeedknop
  • Krachtige motor
  • Mooie design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.de Bruijn 29-12-2016 Product paar weken in bezit

prima toerenregeling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
aanbeveling door familielid dat dit apparaat gebruikt en erg tevreden hierover is,maakt ook weinig geluid.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bzziebijtje 23-12-2016 Product paar dagen in bezit

Prima

Algemene score

9,0
Prima prijs kwaliteit verhouding, fijn meerdere snelheden.
Mooie mixer voor fijne sauzen. Maakt heerlijke mayonaise.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Classy 22-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi glad

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Altijd stukjes in mijn soepen en sauzen. Nu verleden tijd. De eerste soep is een feit en heerlijk glad.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Janny 15-12-2016 Product paar dagen in bezit

Goede vervanger voor m'n oude Braun

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mijn oude Braun staafmixer is er na 33 (!) jaar mee opgehouden vandaar dat ik graag trouw blijf aan dit merk.
De staafmixer ligt uitstekend in de hand en lijkt tot nu toe aan z'n verwachtingen te voldoen.
Op naar de volgende 30 jaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Graat 11-12-2016 Product paar dagen in bezit

Vrijwel geruisloze sterke motor, ruime hakmolen, goede vorm.

Algemene score

7,0
Door de vrijwel geruisloze krachtige motor en de ruime hakmolen is het een genot om met dit apparaat in de keuken te werken. Neem daarbij de perfecte vormgeving, gebruiksvriendelijkheid en gemakkelijke wijze van schoonmaken dat maakt van dit product een solide aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor 10-12-2016 Product paar dagen in bezit

stille krachtige motor, grote hakmolen

Algemene score

7,0
Deze staafmixer doet wat het moet doen, het heeft een mooie vormgeving, een stille motor en in de grote hakmolen kan veel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Martine 26-09-2016 Product paar dagen in bezit

Ideale keukenhulp

Algemene score

9,0
Voor het maken van soepen is het een geweldig apparaat. Ook voor het snipperen van uien, knoflook etc.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ser 21-09-2016 Product paar dagen in bezit

Uitstekende Staafmixer.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze staafmixer voldoet geheel aan mijn verwachting. Verschillende onderdelen zoals de garde en de hakmolen zijn makkelijk schoon te maken. In het gebruik is de hakmolen niet luidruchtig, wat een pluspunt is. Krachtige motor waarbij je noten, vlees en groente in een handomdraai door de hakmolen in kleine stukjes kan snijden. Daarna kun je ze als gemalen lekker in je wokpan bereiden. Degelijk product die ook nog eens veilig in gebruik is.

Pluspunten

  • Krachtige Motor
  • Gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geertje H. 23-11-2014 Product half jaar in bezit

Algemene score

9,7
Eindelijk een staafmixer waarmee ik kleine hoeveelheden kan mixen zonder te spatten!makkelijk in gebruik door variabele snelheid, handige handgreep, makkelijk schoon te houden. iets duurder maar wel elk cent waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mjmajo 05-02-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Super goede staafmixer. Erg makkelijk in gebruik en makkelijk schoon te maken. Onderdelen kunnen ook in de vaatwasser.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ayubowan56 10-01-2014 Product maand in bezit

Algemene score

9,0
ik heb deze staafmixer getest via Kieskeurig.nl Testpanel.
de gebruiksmogelijkheden zijn zo goed, waar ik echt van opkeek was de sterke motor waarmee deze staafmixer is uitgerust, als ex brood banketbakker heb ik met diverse materialen gewerkt maar deze is echt !!! goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews