Braun MQ 735 Sauce - Reviews

Best Reviewed mrt 2018 8,6 12 - 2013 Braun MQ 735 Sauce
Best Reviewed maart 2018
Testpanel score 8,6 - december 2013
Laagste prijzen
Specificaties
Materiaal voet
rvs
Afneembare voet
Ja
Variabele snelheid
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 237 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ayubowan56 10-01-2014
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,0
ik heb deze staafmixer getest via Kieskeurig.nl Testpanel.
de gebruiksmogelijkheden zijn zo goed, waar ik echt van opkeek was de sterke motor waarmee deze staafmixer is uitgerust, als ex brood banketbakker heb ik met diverse materialen gewerkt maar deze is echt !!! goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Droekes 06-01-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,7
De Braun MQ735 Sauce is met zijn easyclick en smartspeed systeem een handzame staafmixer die recht doet aan een optimale gebruikersvriendelijkheid. Daarnaast is de mixer door zijn vorm handzaam en makkelijk te reinigen. Het easyclick systeem doet recht aan zijn naam: de samen te stellen onderdelen zijn makkelijk in elkaar te "clicken". Vwb de functies die we uitgeprobeerd hebben: kloppen, pureren, hakken en mengen kunnen we zeggen dat de resultaten optimaal zijn. Door de smartspeedfunctie kunt je makkelijk de snelheid regelen. Alleen bij langdurig kloppen mis je de mogelijkheid tot het vastzetten van de snelheid. Voor ons: een welkome verbetering in de keuken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden gebruiker 03-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun Multiquick 7 Staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Degelijke staafmixer met een krachtige motor en een goede prijs kwaliteit verhouding. De bijgeleverde hakmolen is erg handig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Monique 28-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Top-cadeau! Na 10 jaar Braun weer een Braun Staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb al jaren een Braun Staafmixer, maar na intensief gebruik met babyhapjes maken was ie aan vervanging toe. En nu maak ik weer supergladde soepjes! Over Braun hoefde ik niet te twijfelen en met het oordeel van de Consumentenbond was de keuze ook snel gemaakt (en dat is eerder uitzondering dan regel bij mij!). Inmiddels ook de ijscrusher/hakmolen van 1250ml erbij, voor de smoothies en straks in de zomer de milkshakes. Ben nu nog erg benieuwd naar de werking van de pureervoet.

Pluspunten

  • varierende snelheden
  • beveiligingsknop
  • mooie uitstraling
  • metalen voet (verkleurd dus niet)

Minpunten

  • standaard hakmolen is wel wat aan de grote kant
  • niet alles kan in de vaatwasser

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yasmin 30-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Goede kwaliteit staafmixer!

Algemene score

10,0
Ik heb dit artikel aangeschaft vanwege de positieve recensies op bol Na ontvangst meteen uitgeprobeerd en hij werkt geweldig! De hakmolen snijdt ui en knoflook ontzettend fijn en het gaat heel snel! Ook de staafmixer zelf werkt helemaal prima. Een aanrader!

Pluspunten

  • Werkt snel en goed
  • Ziet er mooi uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MQ 735 Sauce 30-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Fantastische staafmixer

Algemene score

10,0
Een geweldige staafmixer vooral voor Reuma patienten. Door de smart-speed schakelaar is deze staafmixer voor mij goed te gebruiken, dit was voor mij met de druk knoppen op andere staafmixers niet mogelijk.

Pluspunten

  • makkelijk en handig in gebruik
  • spettert niet
  • mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christine 16-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Klein maar krachtig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima staafmixer met handige toebehoren. Licht materiaal, makkelijk schoon te maken en makkelijk in gebruik. Werkt krachtig!

Pluspunten

  • krachtig
  • licht materiaal

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

johan 09-04-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Braun MQ 735 Sauce

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De Braun Mq 735 een paar maanden al in gebruik doet zijn werk uitstekend
zeker een aanrader ,hadden we eerder moeten doen.

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Kenzo 09-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

heel solide, doet wat ie moet doen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Voorheen heb ik ook een Braun staafmixer gehad, en die is er naar ongeveer 10jaar mee uit gescheiden. Na veelvuldig gebruik in eerste instantie besloten een ander merk te halen en te gaan voor een foodprocessor. Deze haalt echter de kwaliteit niet van een Braun blender. Daarom alsnog een Braun Staafmixer aangeschaft. Via Coolblue uiteindelijk ook nog de grote bereidingskom aangeschaft. Helemaal tevreden!

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • prijs - kwaliteitsverhouding uitstekend
  • multifunctioneel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J W van Setten 07-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Praktische Staafmixer set

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Praktische staafmixer set, groot vermogen en een handige set hulpmiddelen bijgeleverd die in de afwasmachine kunnen. Ook de beveiliging om het apparaat aan te zetten vindt ik tof.

Pluspunten

  • Groot vermogen
  • Spat niet
  • Krachtig
  • Mooie praktische set hulpmiddelen
  • Toerental regelbaar

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk 06-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Werkt goed, mooi model,ligt stevig in de hand. Daarnaast is de prijs ook goed in verhouding met de kwaliteit.

Pluspunten

  • Acccesoires
  • Prijs

Minpunten

  • Geen oplader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Syn 06-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Handig in gebruik. Handmatig snelheid bepalen werkt prettig. Ligt goed in de hand. Bijgeleverde hakmolen ook erg gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Thijs 06-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heel fijn ding. Handig dat je de snelheid van de mixer kan bedienen met je vinger(smart speed knop). We hebber al soep en hummus meegemaakt er ging prima

Pluspunten

  • Smart speed knop
  • Kan in vaatwasser

Minpunten

  • Nog geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bert Hermans 04-04-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima staafmixer

Algemene score

8,0
DE staafmixer is een prima apparaat. Waar ik echter problemen mee heb is de geld retour aktie van Braun. Ik heb het geld niet terug gekregen wegens het ontmoedigingsbeleid van Braun. Om in aanmerking te komen voor de aktie moet je een oerwoud van formulieren invullen en dat tot twee keer toe!! Dit weerhoudt me in de toekomst om nog iets van deze fabrikant te kopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Piet 26-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact

Algemene score

7,0
Mijn oude staafmixer heeft het na zo'n kleine 30 jaar begeven.
Diverse winkels deze en vergelijkbare -staafmixers bekeken.
Opvallend mooi design, prettig in de hand en doet wat het moet doen.

Pluspunten

  • Eenvoudig schoon te maken.
  • Gemakkelijk verwisselbaar
  • Goed beveiligd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jose 23-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ideale staafmixer

Algemene score

9,0
Na meer dan 20 jaar mijn oude Braun staafmixer ingeruild voor deze prachtige nieuwe. Ideaal met afneembare accessoires en handig dat het in de vaatwasser kan. Werkt gemakkelijk en intuïtief.
Nog niet alles uitgeprobeerd, maar tot nu toe is het apparaat veelbelovend.

Pluspunten

  • onderdelen kunnen in de vaatwasser
  • afneembare onderdelen

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maryvd 23-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer stil, traploos regelbare knop zeer intuïtief

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heb weer een Braun gekozen nadat de hakmolen van mijn 27 jaar oude Braun kapot ging. Hoewel de staafmixer nog steeds werkt, toch maar ineens een nieuwe besteld er van uit gaand dat ik hier weer heel lang plezier van ga hebben. Hij is in elk geval heel geruisloos, lijkt bijna alsof hij niets doet, de intuitieve snelheid werkt heel fijn. Ik vind het heel belangrijk dat hij ook notenpasta kan maken. Heb dit nog niet geprobeerd maar wel filmpjes van gezien dus dat zal wel goed zitten.

Pluspunten

  • stil
  • traploze regeling
  • sterk genoeg voor notenpasta

Minpunten

  • geen ophangmogelijkheid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anink 22-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

zeer handig en stijlvol product.

Algemene score

9,0
Veel staafmixers bekeken en beoordelingen gelezen. Uiteindelijk hiervoor gekozen. Goede keus geweest.

Pluspunten

  • Zeer handig in de keuken
  • Stijlvol

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suus 19-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super

Algemene score

8,0
Super om smoothies en groente klein te hakken. Snel, stil, kan in de vaatwasser. Apparaat n al paar managen ingebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jacob 15-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een staafmixer van een ander merk na gebruik doorgegeven. Kon niet tippen aan de kwaliteit van de Braun. Krachtig in gebruik. Zie uit naar de pureer voet die ik erbij neem!

Pluspunten

  • Gewoon goed!!!

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews