Braun MQ 735 Sauce

Test panel 8,6 dec 2013 Braun MQ 735 Sauce
8,6Testpanel score - december 2013
Specificaties
Vermogen
750 watt
Inhoud mengbeker
0,5 liter
Fabrikant kleur(en)
rvs, sand gold
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 474 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 735 Sauce op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ayubowan56 10-01-2014
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,0
ik heb deze staafmixer getest via Kieskeurig.nl Testpanel.
de gebruiksmogelijkheden zijn zo goed, waar ik echt van opkeek was de sterke motor waarmee deze staafmixer is uitgerust, als ex brood banketbakker heb ik met diverse materialen gewerkt maar deze is echt !!! goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Droekes 06-01-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,7
De Braun MQ735 Sauce is met zijn easyclick en smartspeed systeem een handzame staafmixer die recht doet aan een optimale gebruikersvriendelijkheid. Daarnaast is de mixer door zijn vorm handzaam en makkelijk te reinigen. Het easyclick systeem doet recht aan zijn naam: de samen te stellen onderdelen zijn makkelijk in elkaar te "clicken". Vwb de functies die we uitgeprobeerd hebben: kloppen, pureren, hakken en mengen kunnen we zeggen dat de resultaten optimaal zijn. Door de smartspeedfunctie kunt je makkelijk de snelheid regelen. Alleen bij langdurig kloppen mis je de mogelijkheid tot het vastzetten van de snelheid. Voor ons: een welkome verbetering in de keuken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esra 24-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super praktisch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Algemene score

9,0
Dit product is echt super fijn wanneer je bezig bent met een cakemix waarbij je moet werken met verschillende standen. Je hoeft tussendoor niet te stoppen. Het is makkelijk met 1 hand te bedienen. Wel vind ik de knop die je eerst moet indrukken soms onhandig, maar dit is wel heel veilig als je kleine kinderen hebt.
Verder de materialen die je er allemaal bij krijgt maakt het apparaat multifunctioneel!

Pluspunten

  • Praktisch
  • Multi functioneel

Minpunten

  • Kinderslot

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Tevreden gebruiker 03-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun Multiquick 7 Staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Algemene score

8,0
Degelijke staafmixer met een krachtige motor en een goede prijs kwaliteit verhouding. De bijgeleverde hakmolen is erg handig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Monique 28-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Top-cadeau! Na 10 jaar Braun weer een Braun Staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Algemene score

8,0
Ik heb al jaren een Braun Staafmixer, maar na intensief gebruik met babyhapjes maken was ie aan vervanging toe. En nu maak ik weer supergladde soepjes! Over Braun hoefde ik niet te twijfelen en met het oordeel van de Consumentenbond was de keuze ook snel gemaakt (en dat is eerder uitzondering dan regel bij mij!). Inmiddels ook de ijscrusher/hakmolen van 1250ml erbij, voor de smoothies en straks in de zomer de milkshakes. Ben nu nog erg benieuwd naar de werking van de pureervoet.

Pluspunten

  • varierende snelheden
  • beveiligingsknop
  • mooie uitstraling
  • metalen voet (verkleurd dus niet)

Minpunten

  • standaard hakmolen is wel wat aan de grote kant
  • niet alles kan in de vaatwasser

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yasmin 30-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Goede kwaliteit staafmixer!

Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Algemene score

10,0
Ik heb dit artikel aangeschaft vanwege de positieve recensies op bol Na ontvangst meteen uitgeprobeerd en hij werkt geweldig! De hakmolen snijdt ui en knoflook ontzettend fijn en het gaat heel snel! Ook de staafmixer zelf werkt helemaal prima. Een aanrader!

Pluspunten

  • Werkt snel en goed
  • Ziet er mooi uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MQ 735 Sauce 30-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Fantastische staafmixer

Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Algemene score

10,0
Een geweldige staafmixer vooral voor Reuma patienten. Door de smart-speed schakelaar is deze staafmixer voor mij goed te gebruiken, dit was voor mij met de druk knoppen op andere staafmixers niet mogelijk.

Pluspunten

  • makkelijk en handig in gebruik
  • spettert niet
  • mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tang 09-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Verwerking

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Algemene score

9,0
kwaliteit van Braun. Kracht van de motor, en gebruiksvriendelijkheid zijn op het hoogste niveau. Ook heel fijn om iemand cadeau te doen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Radwa 08-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mrs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Algemene score

10,0
Good purchase. The product arrived in time and in a good condition. Works as promised. Made work in kitchen easier

Pluspunten

  • Power
  • easy to clean

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 04-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

licht in gewicht, lang snoer

Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Algemene score

8,0
Product doet wat het moet doen, is licht in gewicht en heeft een lang snoer.
Goede prijs/kwaliteit verhouding

Pluspunten

  • licht in gewicht
  • lang snoer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Strijkkonijn 02-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Algemene score

9,0
De Braun Multimix 5 is een handmixer welke goed vast te houden is. Bediening is simpel met een draaiknop welke vloeiend verzet kan worden tijdens het mixen. Door de 750 w gaat het mixen snel. De deeghaken en garden zijn gemakkelijk in te het apparaat te doen en kunnen in de vaatwasser. Het geluid dat het apparaat maakt valt mee. Volgens mij is er geen mixer die geluidloos is...
Ik vind het een goede aankoop waar ik de komende jaren zeker mee vooruit kan!

Pluspunten

  • 750 watt
  • snoerlengte
  • makkelijke bediening

Minpunten

  • nog geen gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ekeim 31-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie mixer ligt goed in de hand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Algemene score

9,0
Het is een goede mixer, krachtig en ligt goed in de hand.
Ik gebruik mixer veel en ook voor zwaar deeg. Dit is voor deze mixer geen enkel probleem.

Pluspunten

  • ligt goed in de hand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 30-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Licht makkelijk in de hand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Algemene score

8,0
Deze handmixer heeft een groot vermogen van 750 W, zonder al teveel extra accessoires dit toch meestal niet gebruikt worden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Maarten 30-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede review

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Algemene score

8,0
Ik zocht een eenvoudige handmixer en deze mixer voldoet helemaal. Met de krachtige motor en traploze snelheidsregeling is hij erg makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Joël van Daalen 26-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, lekker stil.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Algemene score

8,0
Deze handmixer is lekker stil en ziet er goed uit. Ik vind ook het verstelwiel ook erg handig. Fijn dat er twee soorten opzetstukken worden meegeleverd, anders had ik die nog los moeten bestellen.

Pluspunten

  • Design
  • Stil

Minpunten

  • Formaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miep 25-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Algemene score

10,0
Goede krachtige mixer. Licht makkelijk in de hand. Makkelijk om de snelheid op te voeren. De mixer maakt weinig lawaai.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fijn apparaat 25-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Algemene score

9,0
Mooi degelijk apparaat, prettige bediening , makkelijk schoon te maken door het ontbreken van luchtspleten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

TU 24-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun Handmixer

Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Algemene score

9,0
Krachtige motor; veel werkstanden. Altijd een degelijk, vertrouwd merk geweest.
Goede grip. Zou geen andere willen!

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Handzaam
  • Oude attributen passen ook op de nieuwe mixer!

Minpunten

  • Relatief duur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nikolaus 22-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Algemene score

9,0
de handmixer heeft een bijzonder strakke vormgeving, het toestel is zodanig ontworpen dat je het goed kunt schoon maken en makkelijk is op te bergen.

Pluspunten

  • gebruik
  • design

Minpunten

  • geen compleet opzet assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Floor 22-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel en krachtig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Algemene score

9,0
Goede, krachtige mixer waarvan ik hoop dat hij nog lang mee gaat. Tot nu toe ben ik er tevreden over.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews