Braun MQ 735 Sauce - Reviews

Best Reviewed dec 2016 8,6 12 - 2013 Braun MQ 735 Sauce
Best Reviewed december 2016
Testpanel score 8,6 - december 2013
Laagste prijzen
Specificaties
Materiaal voet
rvs
Afneembare voet
Ja
Variabele snelheid
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 59 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Droekes 06-01-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,7
De Braun MQ735 Sauce is met zijn easyclick en smartspeed systeem een handzame staafmixer die recht doet aan een optimale gebruikersvriendelijkheid. Daarnaast is de mixer door zijn vorm handzaam en makkelijk te reinigen. Het easyclick systeem doet recht aan zijn naam: de samen te stellen onderdelen zijn makkelijk in elkaar te "clicken". Vwb de functies die we uitgeprobeerd hebben: kloppen, pureren, hakken en mengen kunnen we zeggen dat de resultaten optimaal zijn. Door de smartspeedfunctie kunt je makkelijk de snelheid regelen. Alleen bij langdurig kloppen mis je de mogelijkheid tot het vastzetten van de snelheid. Voor ons: een welkome verbetering in de keuken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yasmin 30-12-2016 Product paar dagen in bezit

Goede kwaliteit staafmixer!

Algemene score

10,0
Ik heb dit artikel aangeschaft vanwege de positieve recensies op bol Na ontvangst meteen uitgeprobeerd en hij werkt geweldig! De hakmolen snijdt ui en knoflook ontzettend fijn en het gaat heel snel! Ook de staafmixer zelf werkt helemaal prima. Een aanrader!

Pluspunten

  • Werkt snel en goed
  • Ziet er mooi uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MQ 735 Sauce 30-12-2016 Product paar dagen in bezit

Fantastische staafmixer

Algemene score

10,0
Een geweldige staafmixer vooral voor Reuma patienten. Door de smart-speed schakelaar is deze staafmixer voor mij goed te gebruiken, dit was voor mij met de druk knoppen op andere staafmixers niet mogelijk.

Pluspunten

  • makkelijk en handig in gebruik
  • spettert niet
  • mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ayubowan56 10-01-2014 Product maand in bezit

Algemene score

9,0
ik heb deze staafmixer getest via Kieskeurig.nl Testpanel.
de gebruiksmogelijkheden zijn zo goed, waar ik echt van opkeek was de sterke motor waarmee deze staafmixer is uitgerust, als ex brood banketbakker heb ik met diverse materialen gewerkt maar deze is echt !!! goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Juutsels 23-06-2017 Product paar dagen in bezit

Zelf snelheid bepalen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nadat mijn eigen staafmixer overleden was en ik opzoek was naar een nieuwe, deze van de buurvrouw geleend en was gelijk om. Mooi compact, fijn in gebruik en vooral ontzettend fijn dat je zelf de snelheid kan bepalen door de knop harder of zachter in te knijpen

Pluspunten

  • Zelf controle op snelheid
  • Compact

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pita 17-06-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie vormgeving, degelijk, robuust en toch sierlijk.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een werkelijk goede hulp in de keuken. Gooi alle andere mixers maar weg: met deze staafmixer met zijn krachtige motor kun je alles aan. Handig in gebruik, makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Deelbaar: maalgedeelte eenvoudig schoon te maken
  • Verschillende maalsnelheden

Minpunten

  • kleine hoeveelheden zijn wat lastiger te malen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

N. Wijermars 15-06-2017 Product paar dagen in bezit

Krachtig en veilig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Op zoek naar een nieuwe staafmixer kwamen we al snel op deze genoeg accessoires, krachtig en veilig Door de beveiliging meer heb je niet nodig in ons geval

Pluspunten

  • Krachtig
  • Velig
  • Uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. Martens 14-06-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi model ligt stevig in de hand

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Naast een mooi design, een erg makkelijk apparaat om te gebruiken. Voelt ook heel degelijk aan. Mixen en hakken gaat erg goed. Met de veiligheidsknop voorkom je dat kinderen er mee kunnen gaan spelen. Alleen jammer dat de deksel van de grote kom niet in de vaatwasser mag. Slagroom kloppen in een mum van tijd.
Zelfs mayonaise maken gaat geweldig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jorn Vos 09-06-2017 Product paar dagen in bezit

Snelle Mixer, prima kwailieteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede machine, werkt naar behoren. Maakt keurige sausen, werkt snel en makkelijk in gebruik. Geen klachten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

mieke 06-06-2017 Product paar weken in bezit

Vele mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze staafmixer is handig in het hanteren, compact in het opruimen en vooral sterk. Met name de combinatie met de mixer voor slagroom etc. maakt het compleet.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Karaca 30-05-2017 Product paar dagen in bezit

Stevig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Braun topkwaliteit. Vertrouwbaar. Must have voor je keuken. Stevig. Veilig. Zoek niet verder. Happy.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mustafa 28-05-2017 Product paar weken in bezit

Klein en compact

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Handig in bediening en mixt heel efficient.
Door de vorm van de kop wordt alles mooi aangezogen en gemixt. De klopper is ook makkelijk in gebruik door de gemakkelijke bediening. Zo kan je makkelijker traag kloppen en dan wat harder doorkloppen zonder veel nadenken en dat met enkel 1 vinger te verplaatsen.

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Goede kwaliteit

Minpunten

  • Hoge prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

deLindtjes 24-05-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi Uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Staafmixer ligt goed in de hand, sterke motor (750w) en muis stil.
Het mixen van bijvoorbeeld wortels, bloemkool en brocoli is een fluitje van een cent.
Ik ben er zeer content mee had er eerder aan moeten beginnen, ik had nu een kleintje van 160w.

Pluspunten

  • mooi uiterlijk
  • sterke motor
  • stil
  • ligt goed in de hand

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HGR 20-05-2017 Product paar dagen in bezit

mooi design, makkelijk in gebruik

Algemene score

8,0
Artikel doet wat het moet doen
Cadeau voor mijn moeder gekocht voor moederdag. Is er erg blij mee. Makkelijk schoon te maken.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

W 18-05-2017 Product paar dagen in bezit

Braun sauce MQ 735

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Braun is een degelijk topproduct. altijd goede ervaringen. Het is gemaakt van deugdelijk materiaal en mooi design.

Pluspunten

  • design
  • duurzaamheid

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

rve 14-05-2017 Product half jaar of langer in bezit

Top staafmixer!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb al jaren een Braun staafmixer. Mijn Braun staafmixer was aan vervanging toe. Deze is nog krachtiger dan mijn vorige en nog makkelijker te reinigen. Braun is echt de beste met zijn staafmixers.

Pluspunten

  • Krachtig
  • makkelijk te reinigen
  • Maalt veel beter dan Kenwood

Minpunten

  • Prijzig, maar gaat jaren mee...

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MQ 735 10-05-2017 Product paar dagen in bezit

krachtige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie staafmixer om te zien en werkt echt goed.
De smartspeedknop is erg handig
Wel redelijk zwaar en groot

Pluspunten

  • Ziet er mooi uit
  • Makkelijk en handig in gebruik

Minpunten

  • Groot en redelijk zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

p 09-05-2017 Product paar weken in bezit

goede actuur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
it is really nice product to use, i used it for many purpose in kitchen for blending the tomato or mixing onion and many other things.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nanda 09-05-2017 Product paar dagen in bezit

Braun MQ735 Sauce

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goed product! Ik wil dit product aanbevelen, betrouwbaar en degelijk. Gebruiksvriendelijk en handig in het gebruik.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Linda 05-05-2017 Product paar dagen in bezit

Degelijke staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prachtige staafmixer, die goed werkt. Veel steviger dan mijn vorige en vooral ook stiller. Ideaal dat er een slot op de bovenkant van de mixer zit.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews