Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Braun MQ 735 Sauce

8,8 Lees 71 reviews
Braun MQ 735 Sauce Best Reviewed jul 2017 8,6 12 - 2013

Vergelijkbare producten

Braun MQ 9087 Gourmet

Braun MQ 9087 Gourmet Best Reviewed jun 2017
8,5 (32)

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 71 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ayubowan56 10-01-2014 Product maand in bezit

Algemene score

9,0
ik heb deze staafmixer getest via Kieskeurig.nl Testpanel.
de gebruiksmogelijkheden zijn zo goed, waar ik echt van opkeek was de sterke motor waarmee deze staafmixer is uitgerust, als ex brood banketbakker heb ik met diverse materialen gewerkt maar deze is echt !!! goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Droekes 06-01-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,7
De Braun MQ735 Sauce is met zijn easyclick en smartspeed systeem een handzame staafmixer die recht doet aan een optimale gebruikersvriendelijkheid. Daarnaast is de mixer door zijn vorm handzaam en makkelijk te reinigen. Het easyclick systeem doet recht aan zijn naam: de samen te stellen onderdelen zijn makkelijk in elkaar te "clicken". Vwb de functies die we uitgeprobeerd hebben: kloppen, pureren, hakken en mengen kunnen we zeggen dat de resultaten optimaal zijn. Door de smartspeedfunctie kunt je makkelijk de snelheid regelen. Alleen bij langdurig kloppen mis je de mogelijkheid tot het vastzetten van de snelheid. Voor ons: een welkome verbetering in de keuken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yasmin 30-12-2016 Product paar dagen in bezit

Goede kwaliteit staafmixer!

Algemene score

10,0
Ik heb dit artikel aangeschaft vanwege de positieve recensies op bol Na ontvangst meteen uitgeprobeerd en hij werkt geweldig! De hakmolen snijdt ui en knoflook ontzettend fijn en het gaat heel snel! Ook de staafmixer zelf werkt helemaal prima. Een aanrader!

Pluspunten

  • Werkt snel en goed
  • Ziet er mooi uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MQ 735 Sauce 30-12-2016 Product paar dagen in bezit

Fantastische staafmixer

Algemene score

10,0
Een geweldige staafmixer vooral voor Reuma patienten. Door de smart-speed schakelaar is deze staafmixer voor mij goed te gebruiken, dit was voor mij met de druk knoppen op andere staafmixers niet mogelijk.

Pluspunten

  • makkelijk en handig in gebruik
  • spettert niet
  • mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 20-08-2017 Product paar dagen in bezit

handig en efficient

Algemene score

9,0
prima staafmixer! Vooral gekocht voor het maken van soep. Dit gaat uitstekend. Staafmixer doet precies wat ik ervan verwacht.

Pluspunten

  • handig
  • efficient
  • beveiliging

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

evita 11-08-2017 Product paar dagen in bezit

werkt snel, en krachtig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
werkt goed en snel, het is even wennen met smart speed technologie. Je drukt al gauw te hard als je de groenten grover gesneden wilt hebben met de hakmolen.
Voor mij hoeft het kinderslot er niet op. Je zou het aan of uit moeten kunnen zetten. Na 2 seconde niet in gebruik gaat hij al in het slot. In de beschrijving staat na 5 sec.

Pluspunten

  • motor
  • ligt goed in de hand

Minpunten

  • kinderslot

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Marieke 10-08-2017 Product half jaar of langer in bezit

Gaat super lang mee

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na 15 jaar werd het tijd om mijn Braun staafmixer toch echt te vervangen.
En natuurlijk door weer een Braun! Kunnen we weer 15 jaar vooruit.

Pluspunten

  • Lange levensduur
  • Vermogen
  • Compact

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Marianne 08-08-2017 Product paar dagen in bezit

mooi apparaat

Algemene score

8,0
Net gekocht. Zit nog in de verpakking. Maar uit eerdere ervaringen weet ik dat Braun staat voor kwaliteit en gebruiksgemak. Vandaar deze keuze.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Ad 24-07-2017 Product paar weken in bezit

Braun MQ735 Saus staafmixer set

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prachtig product, werkt erg goed, ligt makkelijk in de hand. Snelheid te regelen middels de knop, dus geen draai gezeur meer. Des te "dieper" je drukt, des te sneller het apparaat gaat. Wij zijn er iig erg tevreden mee.

Pluspunten

  • Krachtig en comfortabel
  • Makkelijk te bedienen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Cas 17-07-2017 Product paar dagen in bezit

Geweldige set!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een goede aankoop was dit. Er zijn uitgebreidere sets, maar hiermee kom je al een heel end. Het apparaat is erg eenvoudig in gebruik en heeft een stevige en luxe look. De smart speed knop werkt goed en is zelfs leuk om te gebruiken. Ik raad dit product zeer zeker aan!

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Eenvoudig in gebruik
  • Smart speed knop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Derk 17-07-2017 Product paar maanden in bezit

Super tevreden

Algemene score

9,0
Gekocht om soep en baby voedsel te pureren. Mooi stil en inderdaad spetter vrij.
Had ik veel eerder moeten aanschaffen

Pluspunten

  • Stil
  • Spettert niet
  • makkelijk te doseren snelheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kurt 12-07-2017 Product paar dagen in bezit

Mixer MQ735 Sauce

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Hoogwaardig kwalitatieve staafmixer die je handig kunt gebruiken. Zeker een aanrader, voelt meteen perfect aan in de hand.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel 11-07-2017 Product paar weken in bezit

Prima staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gekozen vanwege de accessoires en de variabele snelheid. nu al een paar keer gebruikt en ben dik tevreden.

Pluspunten

  • meegeleverde accessoires
  • kleur (zwart)

Minpunten

  • nvt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marian 02-07-2017 Product paar dagen in bezit

Krachtig en stil.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De staafmixer is in snelheid goed te doseren met de smart speed knop. Hij is stil en makkelijk schoon te maken.
Het nadeel is dat hij nogal groot is.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Braunmaster 02-07-2017 Product paar dagen in bezit

Staafmixer, altijd handig.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie en goede staafmixer. Dit was een vervangingsaankoop omdat onze staafmixer na aan vervanging toe was. Dus de kwaliteit is top en de accessoires die erbij zitten zijn precies goed.

Pluspunten

  • juiste accessoires
  • mooi uiterlijk
  • sterke motor

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mixer 01-07-2017 Product paar weken in bezit

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Handige en mooie staafmixer, zeer compleet en makkelijk schoon te maken na gebruik. Voelt erg degelijk aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Juutsels 23-06-2017 Product paar dagen in bezit

Zelf snelheid bepalen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nadat mijn eigen staafmixer overleden was en ik opzoek was naar een nieuwe, deze van de buurvrouw geleend en was gelijk om. Mooi compact, fijn in gebruik en vooral ontzettend fijn dat je zelf de snelheid kan bepalen door de knop harder of zachter in te knijpen

Pluspunten

  • Zelf controle op snelheid
  • Compact

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pita 17-06-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie vormgeving, degelijk, robuust en toch sierlijk.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een werkelijk goede hulp in de keuken. Gooi alle andere mixers maar weg: met deze staafmixer met zijn krachtige motor kun je alles aan. Handig in gebruik, makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Deelbaar: maalgedeelte eenvoudig schoon te maken
  • Verschillende maalsnelheden

Minpunten

  • kleine hoeveelheden zijn wat lastiger te malen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

N. Wijermars 15-06-2017 Product paar dagen in bezit

Krachtig en veilig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Op zoek naar een nieuwe staafmixer kwamen we al snel op deze genoeg accessoires, krachtig en veilig Door de beveiliging meer heb je niet nodig in ons geval

Pluspunten

  • Krachtig
  • Velig
  • Uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. Martens 14-06-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi model ligt stevig in de hand

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Naast een mooi design, een erg makkelijk apparaat om te gebruiken. Voelt ook heel degelijk aan. Mixen en hakken gaat erg goed. Met de veiligheidsknop voorkom je dat kinderen er mee kunnen gaan spelen. Alleen jammer dat de deksel van de grote kom niet in de vaatwasser mag. Slagroom kloppen in een mum van tijd.
Zelfs mayonaise maken gaat geweldig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews