Braun MQ 745 Aperitive

Specificaties
Vermogen
750 watt
Inhoud mengbeker
0,5 liter
Fabrikant kleur(en)
rvs, sand gold
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 50 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 745 Aperitive op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marjolein de Zoete 08-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie krachtige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 745 Aperitive

Algemene score

9,0
Deze staafmixer is echt een mooie aanvulling in de keuken. Het is een stevig,krachtig apparaat, voelt goed in de hand. De traploos instelbare snelheid vind ik ideaal. Ik vind het ook niet vervelend om bij elk gebruik het kinderslot even in te drukken. Het wisselen tussen de onderdelen gaat heel makkelijk en zit goed vast na wisselen. De kleine hakmolen is ideaal voor het hakken van nootjes !

Pluspunten

  • Veel onderdelen
  • Krachtig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Es 13-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer mq 745

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 745 Aperitive

Algemene score

8,0
Voelt zwaar en degelijk aan.
Jammer dat de verbindingststukjes van de as van plastic zijn. Bij mijn oude Braun staafmixer zijn deze van metaal. Kindvriendelijke knop geen enkel probleem, fijn dat deze niet ingedrukt hoeft te blijven.
Rubberen rand bakjes is handig.
Ijscrusher Leuk dat deze erbij zit.

Pluspunten

  • Snelheden intuïtief regelbaar
  • Kindveilige knop hoeft niet ingedrukt te blijven
  • Mooi dik RvS materiaal
  • Ijscrusher

Minpunten

  • Geen beschermkapje groot mes
  • Plastic verbinding(oude Braun metaal)

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Frits 28-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goed doordacht met veel hulpstukken

Geschreven voor: Braun MQ 745 Aperitive

Algemene score

7,0
Mooie materialen en veel hulpstukken. Jammer dat bij het eerste gebruik de kleine hakmolen al kapot is gegaan. Het asje dat vast hoort te zitten aan de beker draait mee.

Pluspunten

  • Veel hulpstukken
  • Sterke motor
  • Mooi design

Minpunten

  • kwetsbaar, snel kapot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Tim 14-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stevig apparaat; handige accessoires.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 745 Aperitive

Algemene score

8,0
Hiervoor de Braun uit de 5 serie gehad; met goed resultaat iedere dag gebruikt. Ook dit apparaat wordt elke dag intensief gebruikt; om soep te maken, smoothie te maken en zelf chocolade te maken, deeg te mixen en noem maar op. Buitengewoon tevreden over de machine. Super ook dat de accessoires van mijn vorige serie 5 machine gewoon te gebruiken zijn op dit nieuwe apparaat! Enig minpunt is de garde. Het materiaal is te slap om een goed resultaat neer te zetten; slagroom kloppen doe ik dan ook liever met mijn handmixer. Misschien dat een ei kloppen zou lukken maar dat doe ik net zo makkelijk met de hand.

Pluspunten

  • krachtig
  • makkelijk in gebruik
  • handig kliksysteem
  • accessoires van de vorige serie zijn compatibel

Minpunten

  • de garde is te slap

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

EuitG 06-07-2016
  • Product kwartaal in bezit

Product (staafmixer) al binnen vijf maanden stuk

Geschreven voor: Braun MQ 745 Aperitive

Algemene score

4,3
Wij gebruiken alleen de staafmixer frequent om babyvoeding te maken. De mixer is totaal los geschoten. Ik moet er niet aan denken dat het mes los vliegt bij het draaien.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
EuitG 03-08-2016

Update: na vijf-en-een-halve week geleden de mixer opgestuurd te hebben ter reparatie (onder garantie) een nieuwe retour gekregen. Zonder toelichting een nieuwe ontvangen. En wat blijkt? Aan de bovenkant van de mixervoet zit een plastic centreerstuk dat er voor zorgt dat de geleidingsas precies in de motornok valt. Deze zat er voorheen niet op. Of dit nu een productiefout (vergeten te monteren) is geweest of een verbetering kan ik niet aangeven.

Reageer

Willem 14-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super handig en multy functioneel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 745 Aperitive

Algemene score

8,0
Is iets duurder maar dan heb je ook wat. Perfect bediengemak.
Is ook zeer compleet alles zit erbij dan kan zelf zo`n onhandige man als ik er de meest perfecte dingen mee maken.

Pluspunten

  • Compleet
  • Makkelijk in gebruik
  • Goede kwaliteit

Minpunten

  • Iets aan de dure kant

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Charissa 11-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Fantastische mixer, multifunctioneel

Geschreven voor: Braun MQ 745 Aperitive

Algemene score

9,0
Een onwijs fijn product dat heel multifunctioneel is en compleet met alle accessoires. Makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Veel te doen met 1 product
  • De snelheid makkelijk aan te passen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jebby 06-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

rvs voet,smart speed,handige hulpstukken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 745 Aperitive

Algemene score

8,0
Degelijke staafmixer met uitgebreide assortiment hulpstukken makkelijk te veranderen,makkelijk in onderhoud

Pluspunten

  • hulpstukken
  • rvs voet
  • design
  • smart speed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mascha 30-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfect voor smoothies

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 745 Aperitive

Algemene score

8,0
Het apparaat is krachtig genoeg om bevroren fruit te pureren en daarmee een heerlijke smoothie te maken. De grote kan is perfect voor 4 glazen smoothie.

Pluspunten

  • Krachtige machine
  • complete set
  • traploze snelheid instellen werkt goed

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Gusta 28-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 745 Aperitive

Algemene score

10,0
Ik vind het een krachtig en degelijk apparaat met schitterende accessoires. Werkt snel, spat niet en is heel handig in het gebruik.

Pluspunten

  • Spat niet!

Minpunten

  • veiligheidsknop is even wennen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

sharon slomp 16-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

makkelijk te bedienen, veel mogelijkheden

Geschreven voor: Braun MQ 745 Aperitive

Algemene score

8,0
Makkelijk te bedienen apparaat, goed schoon te maken en veel keuze in gebruik door de bijbehorende opzetstukken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pauline 20-01-2019
  • Product gekocht

Veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 745 Aperitive

Algemene score

10,0
Hebben nu al een paar dagen deze staafmixer en gebruik hem elke dag. Ben blij met de kracht van de mixer en de verschillende opzetstukken zorgen ervoor dat het een veelzijdig apparaat is.

Reageer

Fon 13-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Luxe en vooral veilige vormgeving.

Geschreven voor: Braun MQ 745 Aperitive

Algemene score

10,0
mooie strakke uitvoering van een bekend concept. Als deze het net zo lang volhoud als mijn vorige BRAUN staafmixer (18 jaar) dan ben ik weer dik tevreden!
Van de 7 serie zijn bovendien alle accessoires los verkrijgbaar. Weer een fijne gedachte mocht er iets kapot gaan.

Pluspunten

  • krachtig, ,
  • mooie strakke vormgeving
  • veilig in gebruik
  • accessoires los verkrijgbaar

Minpunten

  • n.v.t.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Flipje k 05-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima alleskunner

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 745 Aperitive

Algemene score

8,0
Prima alleskunner van goede kwaliteit. De slimme bedieningsknop werkt ook heel fijn. Veel acessoires.

Pluspunten

  • Veelzijdigheid
  • Kwaliteit

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tineke 24-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

multifunctionele staafmixer

Geschreven voor: Braun MQ 745 Aperitive

Algemene score

8,0
staafmixer met als extra een grote blender met smoothiefunctie waardoor ik geen extra blender nodig heb

Pluspunten

  • krachtig
  • grote mengbeker

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Akki 07-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gemak dient de mens

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 745 Aperitive

Algemene score

9,0
Ik houd van lekkere soepjes, gehakte noten in de salade en ijskoffie als het zo heet is. Met deze staafmixer gaat dat super goed.

Pluspunten

  • mooie vormgeving
  • makkelijk te gebruiken

Minpunten

  • garde erbij had voor mij niet gehoeven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Floor 29-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne krachtige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 745 Aperitive

Algemene score

10,0
Na veel onderzoek gedaan te hebben ben ik uitgekomen bij deze staafmixer. Ik zocht een staafmixer die niet spettert bij het maken van bijvoorbeeld soepen en waar je smoothies mee kan maken. Ook met bevroren fruit. Dat gaat perfect met de grote kan die erbij zit. Die werkt eigenlijk als een blender. Ook de bediening is fijn. Je kan gemakkelijk de snelheid bepalen. Een ander pluspunt is dat de onderdelen makkelijk schoon te maken zijn.

Pluspunten

  • Veelzijdig
  • Krachtig
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Een extra mesje bij de grote kan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 09-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat een fantastische staafmixer!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 745 Aperitive

Algemene score

9,0
Ik heb nog niet alles uit geprobeerd maar ben nu al heel enthousiast over de staafmixer. Ligt goed in de hand en is vrij stil. De accessoires zien er mooi en stevig uit. Ik was eerst bezorgd over de vergrendeling maar dit is geen probleem, deze gaat heel makkelijk met één hand eraf. Ik kan niet wachten om het apparaat verder te ontdekken!

Pluspunten

  • ligt goed in de hand en is stil
  • grote en kleine mengkom
  • vele accessoires na te bestellen
  • mes voor ijs en harde ingrediënten
  • mooi ontwerp

Minpunten

  • vergrendeling (maar vind het geen probleem)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

CharlesL 23-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtige staafmixer, veel accessoires

Geschreven voor: Braun MQ 745 Aperitive

Algemene score

9,0
Het is een krachtige staafmixer met een 750 Watt motor. De accessoires zijn van stevig kunststof met RVS messen. Deze superkwaliteit vind je alleen bij Braun!

Pluspunten

  • Staafmixer met krachtige motor
  • Veel accessoires

Minpunten

  • Witte schaalverdeling op mixerkom

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mar10 01-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige mixer!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 745 Aperitive

Algemene score

8,0
Zeer handige mixer waarmee je van alles klaar kan maken. We hebben hem nog niet zo lang, dus het moet zich nog wel verder bewijzen. Voor de babyvoeding werkt het perfect. Voor het mixen van deeg voor bepaalde Indische gerechten gaat wat minder goed.

Pluspunten

  • Robuust
  • Veelzijdig

Minpunten

  • Maakt deeg (van zacht zaad) niet goed fijn.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews