Braun MQ 745 Aperitive - Reviews

Specificaties
Materiaal voet
rvs
Afneembare voet
Ja
Variabele snelheid
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 28 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Frits 28-09-2017 Product paar dagen in bezit

Goed doordacht met veel hulpstukken

Algemene score

7,0
Mooie materialen en veel hulpstukken. Jammer dat bij het eerste gebruik de kleine hakmolen al kapot is gegaan. Het asje dat vast hoort te zitten aan de beker draait mee.

Pluspunten

  • Veel hulpstukken
  • Sterke motor
  • Mooi design

Minpunten

  • kwetsbaar, snel kapot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Handan zor 21-09-2017 Product paar dagen in bezit

Super

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Dit vind ik heel handig. Makkelijk schoon te maken. Super snel en compact, veilig, mooi. Alles werkt als beloofd.

Pluspunten

  • Makkelijk
  • Mooi

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mariannebs 19-09-2017 Product paar dagen in bezit

Geluidloze staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Maakt weinig geluid en is heel degelijk. De aangepaste snelheden zijn erg prettig. Bediening is makkelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

B.E. 18-09-2017 Product paar dagen in bezit

Stevig, uitgebreid en krachtig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Bij het eerste gebruik valt op dat het product van degelijke kwaliteit is. Zwaar, robuust en het geluid klinkt zoals een kwaliteitsproduct hoort te klinken.
Uitgebreide set van ook goede kwaliteit.

Pluspunten

  • robuust
  • veilig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

RJ 14-09-2017 Product paar dagen in bezit

MQ745 Good!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
This product is very useful. The six pedestals introduce the appropriate amount of food into the blades to introduce more volume
It prevents food from splashing.
It is good to be able to bounce food well, and it touches again very well.
I used to have a lot of old products ... I might be impressed, but it is very nice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JMMP 13-09-2017 Product paar dagen in bezit

Speed technologie heel handig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We zijn heel tevreden met deze staafmixer. Dit is de 3de staafmixer die we kopen. We hebben altijd die van Braun, omdat we er zeer tevreden mee zijn. Vooral de smart speed heeft de doorslag gegeven. Ziet er prima uit.

Pluspunten

  • Snelheid

Minpunten

  • Kleur zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Iris 13-09-2017 Product paar dagen in bezit

Apparaat met vele mogelijkheden!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Te kort in bezit om heel veel ervaringen te kunnen delen, maar de mogelijkheden voor aanvullingen zijn zeker een pluspunt en de RVS onderdelen die in de vaatwasser kunnen ook. Een keukenmachine, blender en staafmixer in 1.

Pluspunten

  • 1 apparaat met veel mogelijkheden
  • mooi vormgegeven, goede eerste indruk

Minpunten

  • Geen set met foodprocessor én blender beschikbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anke 06-09-2017 Product paar dagen in bezit

Ziet er mooi uit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heb hem nog niet gebruikt. Ik vindt het wel jammer dat je verschillende types hebt en niet één hele complete. Nu moet je nog een los onderdeel erbij kopen, wat hem toch prijzig maakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Koen 05-09-2017 Product paar weken in bezit

Goede staafmixer

Algemene score

9,0
Goede prijskwaliteit, fijne accessoires en krachtig apparaat.
De snelheid is makkelijk te bedienen en de vergrendeling werkt goed.

Pluspunten

  • Prijs kwaliteit
  • Accessoires

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marie-josé 17-07-2017 Product paar dagen in bezit

Staafmixer

Algemene score

8,0
Heb dit product gekocht omdat mijn mixer stuk is gegaan en ik een apparaat wilde hebben waar ik smoothies en ijscapuccino en andere dingen mee kon maken.

Pluspunten

  • Ligt goed in de hand
  • Snelheid zelf aan te passen

Minpunten

  • Nog geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

richvis 22-06-2017 Product paar dagen in bezit

Braun Hand blender MQ 745

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een prima blender die doet wat hij moet doen. Onze vorige blender kreeg niet alles even goed gehakt. Wat ook erg prettig is, is het fijn hakken van ijsblokjes, dit levert geen enkel probleem op. Zeker met de huidige warme temperaturen, is dit erg prettig.

Pluspunten

  • Stevig
  • compleet

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Els 19-06-2017 Product paar weken in bezit

Top

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar een blender met een extra grote mengbeker en kleine om onder andere verse pesto te maken. Begin juni gekocht en tot op heden elke dag gebruikt. Wat een power :) Veel kracht, dus wel even uitzoeken op welke stand ik hem moet zetten. Ik ben ontzettend blij met deze aankoop. Fijnmalen is geen probleem. Wel vind ik het jammer dat niet bijna alles in de vaatwasser kan zoals bij onze oude braun staafmixer. Gelijk afspoelen is dus wel aan te raden.
Ik geef geen 9 of 10 omdat ik hem nog maar net heb aangeschaft.

Pluspunten

  • Groot en kleine mengbeker
  • Krachtige motor
  • Straks design
  • Fijnmalen

Minpunten

  • Dat niet alles in de vaatwasser kan

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ali Ekrem 01-06-2017

Braun MQ745 Aperitive

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hele goede en een mooie product. Het voldoet zich aan alle eisen en is makkelijk te gebruiken. Jammer dat de hakmolen wel wat klein is, maar dat maakt niet zo veel uit. bedankt...

Pluspunten

  • Het is makkelijk om het te gebruiken.

Minpunten

  • Kleine hakmolen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim 14-05-2017 Product paar dagen in bezit

Stevig apparaat; handige accessoires.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Hiervoor de Braun uit de 5 serie gehad; met goed resultaat iedere dag gebruikt. Ook dit apparaat wordt elke dag intensief gebruikt; om soep te maken, smoothie te maken en zelf chocolade te maken, deeg te mixen en noem maar op. Buitengewoon tevreden over de machine. Super ook dat de accessoires van mijn vorige serie 5 machine gewoon te gebruiken zijn op dit nieuwe apparaat! Enig minpunt is de garde. Het materiaal is te slap om een goed resultaat neer te zetten; slagroom kloppen doe ik dan ook liever met mijn handmixer. Misschien dat een ei kloppen zou lukken maar dat doe ik net zo makkelijk met de hand.

Pluspunten

  • krachtig
  • makkelijk in gebruik
  • handig kliksysteem
  • accessoires van de vorige serie zijn compatibel

Minpunten

  • de garde is te slap

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

cdv 05-05-2017 Product paar dagen in bezit

werkt naar behore

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
braun blijft goed in werking en kwaliteit
deze staafmixer is zeker aan te raden, met de nodige hulpmiddelen

Pluspunten

  • krachtig
  • makkelijk

Minpunten

  • geen gevonden

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Carel 05-05-2017 Product paar dagen in bezit

multi functioneel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Werkt perfect, snel en heeft vele accessoires.
Ijs crushen gaat prima.
ideaal om shakes en smooties te maken

Hakken gaat ook zeer snel

Een hele goede aankoop wat ik van Braun gewend ben

Pluspunten

  • ijs crushen
  • snelheid variabel

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marlene 27-01-2017 Product paar dagen in bezit

Lange levensduur voor een goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is in 25 jaar de 3e keer dat ik een Braun staafmixer aanschaf. Gemiddelde levensduur dus 12,5 jaar! Voor een heel redelijke prijs een goed apparaat.
Nu maar hopen dat deze ook 12,5 jaar meegaat!

Pluspunten

  • Traploze versnelling
  • Redelijk stil

Minpunten

  • Geen ophangmogelijkheid
  • Kleine bakje hakmolen is te klein

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marlene 27-01-2017 Product paar dagen in bezit

Lange levensduur voor een goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is in 25 jaar de 3e keer dat ik een Braun staafmixer aanschaf. Gemiddelde levensduur dus 12,5 jaar! Voor een heel redelijke prijs een goed apparaat.
Nu maar hopen dat deze ook 12,5 jaar meegaat!

Pluspunten

  • Traploze versnelling
  • Redelijk stil

Minpunten

  • Geen ophangmogelijkheid
  • Kleine bakje hakmolen is te klein

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H&M 18-01-2017 Product paar weken in bezit

Perfecte nieuwe keukenhulp!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De pluspunten van de Braun MQ745 Aperitif Multiquick vinden wij:
mooi design, krachtige mixer, eenvoudig in gebruik, veilig in gebruik!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 14-01-2017 Product paar dagen in bezit

zeer goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijn degelijk apparaat met veel accessoires voor smoothies, ijs crushen etc. we zijn zeer tevreden met deze aankoop

Pluspunten

  • degelijk
  • krachtig
  • regelbaar
  • veel accesoires
  • goede prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews