Braun MQ745 Aperitive - Reviews

7,9 Lees 10 reviews
Laagste prijzen
Specificaties
Materiaal voet
rvs
Afneembare voet
Ja
Variabele snelheid
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 10 reviews

7,9

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

H&M 18-01-2017 Product paar weken in bezit

Perfecte nieuwe keukenhulp!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De pluspunten van de Braun MQ745 Aperitif Multiquick vinden wij:
mooi design, krachtige mixer, eenvoudig in gebruik, veilig in gebruik!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 14-01-2017 Product paar dagen in bezit

zeer goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijn degelijk apparaat met veel accessoires voor smoothies, ijs crushen etc. we zijn zeer tevreden met deze aankoop

Pluspunten

  • degelijk
  • krachtig
  • regelbaar
  • veel accesoires
  • goede prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Wilko 31-12-2016 Product paar dagen in bezit

Ergonomisch lekker in de hand

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Voelt lekker aan, materiaal is degelijk. Prijs is goed, zeker met de cash back actie. Voldoende accessoires

Pluspunten

  • Ergonomisch lekker in de hand

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

keukenhulp 31-12-2016 Product paar dagen in bezit

geluid

Algemene score

7,0
Zeer mooi degelijk gebruikersvriendelijk apparaat ,de machine is erg stil tot je hem in een van de kommen en gaat hakken of snijden . Het draaien van de kunststoffen messen constructie in de kunststof kom maakt te veel lawaai dit doet de bijna geruisloze mixer zelf compleet te niet . Dit is erg jammer.

Minpunten

  • te veel lawaai tijdens hakken en snijden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Olena 29-12-2016 Product paar weken in bezit

Top apparat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een top staafmixer. Hij doet precies wat hij moet doen. Ik ben echt tevreden dat er twee komen zijn in verschiellende mates - erg handig.
En wat viel me nog op, dat hij helemaal niet lawaairig is.
Een aanrader dus.

Pluspunten

  • prijs
  • veel functies
  • goede kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alistair 28-12-2016 Product paar dagen in bezit

Degelijk, werkt goed, mooi ontwerp

Algemene score

9,0
Gekozen voor RVS en BPA vrij plastic, en krachtige 750 w motor. Ook fijn dat er een kleine en grote kommetjes bijzit, alsook een extra mes voor het crushen van ijs. Smart speed knop werkt goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ferry 06-10-2016 Product paar dagen in bezit

Krachtig, degelijk.

Algemene score

8,0
Krachtig en degelijk en de smartcontrol is ideaal om mee te werken. Alles is goed uit elkaar te halen om goed schoon te maken.

Pluspunten

  • Smartcontrol
  • Geen herrie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wilco 22-09-2016 Product paar dagen in bezit

Tip

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijke bediening en eenvoudig te reinigen. Door het sterke vermogen is hij in staat om te mixen, hakken en crunchen.

Pluspunten

  • Compleet
  • IJs crunchen
  • Veiligheidsknop
  • Met een hand te bedienen
  • 1 knop voor de snelheden

Minpunten

  • Geen opbergbox

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Wuppie60 11-09-2016 Product paar dagen in bezit

Perfect apparaat, doet wat het moet doen!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden over dit geweldige maar vooral ook super handige apparaat. Mijn vorige hakmolen ging stuk, en besloot maar gelijk voor de volledige set te gaan zodat ik minder verschillende apparaten op het aanrecht heb. Kleine onderdelen makkelijk op te bergen. Mesjes zitten in een beschermhoesje!

Pluspunten

  • krachtige motor
  • snel, mooi design

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EuitG 06-07-2016 Product kwartaal in bezit

Product (staafmixer) al binnen vijf maanden stuk

Algemene score

4,3
Wij gebruiken alleen de staafmixer frequent om babyvoeding te maken. De mixer is totaal los geschoten. Ik moet er niet aan denken dat het mes los vliegt bij het draaien.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
EuitG 03-08-2016

Update: na vijf-en-een-halve week geleden de mixer opgestuurd te hebben ter reparatie (onder garantie) een nieuwe retour gekregen. Zonder toelichting een nieuwe ontvangen. En wat blijkt? Aan de bovenkant van de mixervoet zit een plastic centreerstuk dat er voor zorgt dat de geleidingsas precies in de motornok valt. Deze zat er voorheen niet op. Of dit nu een productiefout (vergeten te monteren) is geweest of een verbetering kan ik niet aangeven.

Reageer