Virtufit Etappe 1 Spinbike

Best Reviewed okt 2019 Virtufit Etappe 1 Spinbike
Best Reviewed - oktober 2019
Specificaties
Weerstandsysteem
enkele rem
Zadel horizontaal verstelbaar
Ja
Gewicht vliegwiel
22 kg
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 22 reviews die zijn achtergelaten voor de Virtufit Etappe 1 Spinbike op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jennifer 17-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Stevige fiets, makkelijk in elkaar te zetten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Etappe 1 Spinbike

Algemene score

8,0
Stevige fiets met een mooie uitstraling. Deze fiets is ideaal voor thuisgebruikers die toch fanatiek willen fietsen. Blijft door het zware vliegwiel goed staan. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Scherm met duidelijke informatie qua afstand, tijd, calorien, alleen jammer dat deze geen licht geeft en lastiger af te lezen is in het donker. Informatieve spinning dvd ontvangen. Enige minpuntje is dat de fiets wat herrie maakt als de weerstand wordt verzwaard.

Pluspunten

  • Stevige fiets
  • Mooi uitstraling
  • In hoogte verstelbaar zadel en stuur
  • Duidelijke fietscomputer
  • Makkelijk verrijdbaar door wieltjes

Minpunten

  • Maakt geluid als weerstand wordt verzwaard
  • Schermpje heeft geen licht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ali 27-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

10 km per dag!

Geschreven voor: Virtufit Etappe 1 Spinbike

Algemene score

9,0
10 km per dag kan goed en vermakelijk. Spinnen gaat goed en stabiel. Ook geen geluidjes. Ook display die goed werkt

Pluspunten

  • Goed spinnen
  • Niet schuiven
  • Display

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arlette 29-10-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende Spinning-bike met nog betere service!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Etappe 1 Spinbike

Algemene score

10,0
Om als sportfietser door de wintermaanden heen te komen het besluit genomen een eigen spinning-bike aan te schaffen. Het blijkt een juiste keus geweest. Voor een beetje extra geld wordt de fiets door een monteur naar boven gebracht en volledig in elkaar gezet.
Een irritant piepend geluid wordt veroorzaakt door te veel wrijving in het weerstandsmechanisme. Dit lost Fitwinkel direct op door een potje vet op te sturen. Hoe simpel kan het zijn!
De fiets is nu fluisterstil. Hij is stabiel, degelijk en ik heb er bijzonder veel plezier van. De display is inderdaad niet verlicht. Ik maak er geen gebruik van en dus heb ik er geen last van.

Pluspunten

  • Prima levering door monteur
  • Stabiele en degelijke fiets
  • Uitstekende service door Fitwinkel
  • Mogelijkheid afterpay
  • Goede kwaliteit-prijs verhouding

Minpunten

  • Vaseline voor viltje niet standaard meegeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N Admiraal 25-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima spinningfiets

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Etappe 1 Spinbike

Algemene score

7,0
Voor de prijs een prima stevige spinningfiets.
Makkelijk in elkaar te zetten. Genoeg instellingsmogelijkheden.
Verwacht geen spinningfiets van € 2500,- voor iemand die heel fanatiek spinning doet als sport.
Maar voor 99% van de mensen een prima fiets voor thuis om te gebruiken.

Pluspunten

  • degelijk
  • stevig
  • prijs

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Carine Strampel 24-10-2019
  • Product gekocht

Review virtufit etappe 1

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Etappe 1 Spinbike

Algemene score

9,0
Om de wintermaanden te overleven heb ik een paar weken geleden de virtufit etappe 1 spinbike aangeschaft. Mijn ervaring met het product is tot op heden zeer positief. Het zelfstandig installeren ging zeer eenvoudig. Ik had vooraf wat twijfels over de stabiliteit van de fiets meden vanwege mijn lichaamslengte en gewicht (wat iets hoger dan gemiddeld is). Maar ook op de maximale zadelhoogte staat de spinbike erg stabiel op de grond! 100% veilig dus. Daarnaast is de spinbike erg stil in gebruik waardoor niemand in huis er verder last van heeft. Inmiddels heb ik ook een paar keer gebruik gemaakt van de dvd, handig toevoeging alleen de opties qua training zijn gering. Maar al met zeer tevreden en de aankoop heeft al mijn verwachtingen waargemaakt.

Pluspunten

  • Stil in gebruik
  • Eenvoudig te installeren
  • Erg stabiel

Minpunten

  • Dvd weinig opties

Reageer

Steven Maaswinkel 08-10-2019
  • Product gekocht

Bezwijkt niet onder druk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Etappe 1 Spinbike

Algemene score

8,0
Prima spinning bike. Frame bezwijkt niet omder druk van mijn 105 kilo staand op de trappers. Alleen displaytje werkt wisselvallig en slecht leesbaar. Maar voor deze prijscategorie is dat geen echt euvel.

Pluspunten

  • Stabiele trap
  • Versnellingsknop

Minpunten

  • Display

Reageer

Marco 07-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie moderne uitvoering, vooral stevig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Etappe 1 Spinbike

Algemene score

8,0
Product gekocht na beoordelingen op internet gelezen te hebben en product voldoet goed. Is zwaar en massief van uitvoering, makkelijk in elkaar te zetten en handzaam te verplaatsen door wieltjes eronder

Pluspunten

  • stevig
  • snel in elkaar te zetten

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Vdakkervincent 29-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wintermaatje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Etappe 1 Spinbike

Algemene score

10,0
Deze spinfiets gekocht om in de winter toch de nodige km’s te maken. Apparaat functioneert prima en erg makkelijk in gebruik. Monteren van de spinfiets was overigens een fluitje van een cent!

Pluspunten

  • Eenvoud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mautje 28-09-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prettig vliegwiel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Etappe 1 Spinbike

Algemene score

9,0
Voor deze prijs toch een prima spinner. Vliegwiel is zwaar en maakt de beweging erg prettig, van alle gemakken voorzien zoals drinkhouder, verstelling van stuur/zadel etc.. Scherm was in het begin niet of niet goed leesbaar. Dit is gelukkig erg snel opgelost met een nieuw scherm. Dat noem ik nog eens top service van virtufit!

Pluspunten

  • Service
  • Vliegwiel

Minpunten

  • Scherm

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

FeliciaM 26-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Blije buren!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Etappe 1 Spinbike

Algemene score

8,0
Ik heb het toestel nu een aantal weken in gebruik en ik moet zeggen wat fijne een spinbike!

Vanaf het begin geniet ik er van, de spinbike maakt bijna geen geluid, biedt genoeg weerstand en is verstelbaar. Hierdoor is het apparaat ook savonds te gebruiken zonder dat buren hier last van ondervinden. Helaas moet er wel een goede verlichte ruimte zijn want het scherm is niet verlicht.

Pluspunten

  • Geluid
  • Lengte

Minpunten

  • Geen verlicht scherm

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tom Peters 26-02-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekregen

Simpele, maar goede spinner

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Etappe 1 Spinbike

Algemene score

10,0
Ik heb het toestel nu 1 maand in gebruik en ben er erg tevreden mee! De spinnige is erg stil en registreert alle gegevens. Slaat de gegevens helaas niet op maar dit is niet zo'n groot probleem.

Pluspunten

  • Stil
  • Weerstand
  • Computer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Guido 23-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Sterk apparaat

Geschreven voor: Virtufit Etappe 1 Spinbike

Algemene score

8,0
Sterk apparaat, kan er goed op los gaan. Hij verschuift niet. Ook kan ik er heel licht op trainen en display werkt goed. Aantal weken in gebruik en de prijs kwaliteit verhouding blijft goed.

Pluspunten

  • Display
  • Sterk

Minpunten

  • Wiel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henk-Jan 19-02-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Geen mankementen

Geschreven voor: Virtufit Etappe 1 Spinbike

Algemene score

10,0
Geen mankementen. Doet wat de spinbike moet doen. Traint goed, ziet er mooi uit en heeft veel opties.

Pluspunten

  • Fietsen
  • Opties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anique 13-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Review waardig!

Geschreven voor: Virtufit Etappe 1 Spinbike

Algemene score

10,0
Kort samengevat: mooi, stevig en stabiel, heavy trainen en een goede houding op de fiets. Tevreden gebruiker

Pluspunten

  • Mooi
  • Stevig en stabiel
  • Heavy trainen
  • Goede houding

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Slagers 09-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede deal

Geschreven voor: Virtufit Etappe 1 Spinbike

Algemene score

10,0
Wiebelt niet en kraakt niet, super. Kan er alles op doen wat ik wil. Ik train intensief en mijn man ook. Dus voor mensen die dat ook doen probeer deze spinbike een keer. Hij fietst goed

Pluspunten

  • Kraakt niet
  • Fietst goed
  • Wiebelt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dyl 07-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed om afvallen

Geschreven voor: Virtufit Etappe 1 Spinbike

Algemene score

10,0
De etappe heeft mij in een paar weken tijd al een een flink aantal kilo’s laten verliezen, en dat voor een prijs van niks. Die verhouding met kwaliteit is dus gewenst. Verstelbaarheid is ook prima, kan er met iedereen thuis op trainen zo heavy al gewenst

Pluspunten

  • Trainen heavy
  • Verstelbaar
  • Verhouding kwaliteit prijs

Minpunten

  • Niks aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Engelen 05-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prijskwaliteit is helemaal mooi

Geschreven voor: Virtufit Etappe 1 Spinbike

Algemene score

9,0
Ik heb voor dit product gekozen omdat die er goed ziet en aan mijn voldeed in de winkel. Dit doet deze spinbikenog steeds. Hij is stabiel, traint lekker zwaar en ziet er goed uit

Pluspunten

  • Stabiel
  • Zwaar
  • Rem
  • Uitstraling

Minpunten

  • Geenn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram 02-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Blij met de spinnike aankoop

Geschreven voor: Virtufit Etappe 1 Spinbike

Algemene score

9,0
Inmiddels een aantal weken blij met de spinbike. Ik vind vooral prettig dat ik heel zwaar kan trainen en de spinbike goed verstelbaar is naar mijn lange lengte. Mijn vorige begon te piepen en kraken en daar heb ik tot nu toe geen last van gehad. De prijs viel mij ook reuze mee dus de prijs kwaliteitsverhouding is goed

Pluspunten

  • Zwaar trainen
  • Lengte
  • Weinig geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nicky 31-10-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Geweldige spinbike!!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Etappe 1 Spinbike

Algemene score

9,0
Fijne spinbike. Weerstand is goed in te stellen en het zadel zit fijn. Verplaatsen van woonkamer naar berging is niet moeilijk door de transportwieltjes. Super aankoop en fiets er veel op.

Pluspunten

  • Zadel
  • Stuur (zweet is niet erg)
  • Transport
  • Verplaatsen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mijntje 30-10-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Spinner trapt lekker en goed!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Etappe 1 Spinbike

Algemene score

9,0
De spinbike trapt erg lekker. In het begin de dvd nog even gebruikt om erin te komen maar train inmiddels voor mezelf met eigen schema's. In elkaar zetten was een makkie, hij staat als een huis en dit is wel een vereiste voor als je ´s avonds begint te rammen op de spinfiets!

Pluspunten

  • Trapt soepel en goed
  • installeren
  • gratis DVD
  • stevig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews