Nikon D3500 + AF-P DX NIKKOR 18-55mm f/3.5-5.6G VR zwart

Best Reviewed jul 2019 Nikon D3500 + AF-P DX NIKKOR 18-55mm f/3.5-5.6G VR zwart
Best Reviewed - juli 2019
Specificaties
Filmen in full-HD
Filmen in Full-HD
Schermgrootte
1.2 inch scherm
Kleur(en)
zwart

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten voor de Nikon D3500 + AF-P DX NIKKOR 18-55mm f/3.5-5.6G VR zwart op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rick 01-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige eerste camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D3500 + AF-P DX NIKKOR 18-55mm f/3.5-5.6G VR zwart

Algemene score

9,0
Ik heb deze camera nu een week in bezit. Lange tijd heb ik zitten twijfelen of ik een spiegelreflexcamera zou gaan kopen, en zo ja, welke.
Na wat vergelijkingswerk ben ik uiteindelijk op deze Nikon D3500 gekomen en ik heb daar tot op de dag van vandaag nog geen spijt van.
Hij is ontzettend makkelijk in gebruik te nemen.
Met de automatische stand kun je vrijwel gelijk gaan beginnen met foto's maken.
Voor het gebruik van de manuele stand is het wel aan te raden om even op te zoeken wat voor effect de verschillende functies nu eigenlijk op je foto hebben (ik ben totaal nieuw in de fotografie wereld).
Gelukkig zijn er op Youtube vele tutorials.
Ook kreeg ik bij het bestellen van deze camera bij Kamera-Express een gratis cursus basisfotografie en modelfotografie.
Dit zijn hele handige cursussen om de basis principes te leren kennen.

Al met al ben ik ontzettend blij met mijn aankoop, en hoop ik nog vele mooie foto's te kunnen maken.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik te nemen
  • Accu gaat heel lang mee
  • Te bedienen met je smartphone via bluetooth
  • Handige hulpstand ingebouwd

Minpunten

  • nog geen ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amit Kumar Singh 02-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Excellent Camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D3500 + AF-P DX NIKKOR 18-55mm f/3.5-5.6G VR zwart

Algemene score

10,0
This is the best entry level DSLR camera. Easy to use and take pictures. I had a digicam of sony cybershot which had issues of low light pictures but here pictures are very good.

Pluspunten

  • Good Design
  • Low light Pictures
  • Light Weight
  • Low Price

Minpunten

  • Rotating screen missing
  • No WiFi

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Handige starterscamera 15-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handige starterscamera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D3500 + AF-P DX NIKKOR 18-55mm f/3.5-5.6G VR zwart

Algemene score

10,0
Fijne camera voor de beginnende fotograaf. Maakt mooie foto’s, zeker met een grotere lens erbij. En dat voor een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Buzzyboy 30-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie camera voor de beginnende fotograaf

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D3500 + AF-P DX NIKKOR 18-55mm f/3.5-5.6G VR zwart

Algemene score

9,0
Gelijk maar 2 gekocht. Mooie actie bij Kamera Express. Bundel van Camera (Kit), tas en SD kaart. Samen met de zomeractie van Nikon was de keuze snel gemaakt.

Pluspunten

  • Mooie foto's
  • Ook bij matig licht goed resultaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sabine 19-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

TOP!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D3500 + AF-P DX NIKKOR 18-55mm f/3.5-5.6G VR zwart

Algemene score

10,0
Ik wilde graag een camera voor een beginnende fotograaf. Tot nu toe meer dan tevreden! Batterij gaat lang mee, niet super zwaar en makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • Lange batterij
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A 06-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik en batterij gaat lang mee.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D3500 + AF-P DX NIKKOR 18-55mm f/3.5-5.6G VR zwart

Algemene score

9,0
Deze camera is fijn in de omgang. Het grootste pluspunt is de bijbehorende app voor op je telefoon. Je kunt snel foto's van je camera naar je telefoon versturen. Top Camera!

Pluspunten

  • Lange batterijduur
  • Makkelijk gebruik
  • Foto's snel naar je telefoon
  • Licht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

emstelon 01-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super keuze

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D3500 + AF-P DX NIKKOR 18-55mm f/3.5-5.6G VR zwart

Algemene score

9,0
De camera is super! Mijn eerste camera en ik leer makkelijk de basics.
Deze camera is voor een beginner makkelijk te bedienen.
De camera licht lekker in de hand.
Goede kwaliteit foto's.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Goede kwaliteit fotos

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anna 25-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lichte spiegelreflexcamera met prachtig resultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D3500 + AF-P DX NIKKOR 18-55mm f/3.5-5.6G VR zwart

Algemene score

8,0
M'n oude Nikon D5000 was toe aan vervanging. Belangrijk voor mij was, naast mooie resultaten, het gewicht. Gevonden in deze camera met vooruitgang in de kwaliteit door de vele focuspunten en toename pixels. Oude lenzen zijn compatibel, dat was ook een pré.
Heel blij mee.

Pluspunten

  • gewicht
  • kwaliteit opnames
  • oude lenzen compatibel

Minpunten

  • nog niets

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jordy 19-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie kwaliteit foto’s

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D3500 + AF-P DX NIKKOR 18-55mm f/3.5-5.6G VR zwart

Algemene score

9,0
Camera voelt kwalitatief goed aan, heeft een groot scherm en veel opties. Vooral de Bluetooth is erg handig

Pluspunten

  • Bleutooth

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jannet 05-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D3500 + AF-P DX NIKKOR 18-55mm f/3.5-5.6G VR zwart

Algemene score

9,0
Als leek in de camera-branche heb ik gekozen voor de Nikon D3500 n.a.v. het handzame model met vele opties en toch makkelijk te bedienen. Klinkt perfect voor een beginneling, en dat is het ook! Ik ben zeer tevreden over deze camera. Licht van gewicht, makkelijk in gebruik en maakt mooie foto's!
Gekocht bij kamera-express. Goede service en communicatie. En (tijdelijk?) een gratis fotografiecursus inbegrepen. Op deze manier leer ik mijn camera nog beter kennen en haal ik het beste uit elk fotomoment.

Pluspunten

  • licht gewicht
  • ligt lekker in de hand
  • prachtige foto's
  • makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kvdbergen 23-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handzame instapkamer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D3500 + AF-P DX NIKKOR 18-55mm f/3.5-5.6G VR zwart

Algemene score

10,0
Product is exact zoals verwacht, handzaam, licht perfect en gebruiksvriendelijk. Maakt prachtige foto's.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Franja 28-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D3500 + AF-P DX NIKKOR 18-55mm f/3.5-5.6G VR zwart

Algemene score

10,0
Ik heb afgelopen weekend de Nikon D3500 aangeschaft en ik ben er erg tevreden mee. Camera ligt goed in de hand en maakt erg mooie en scherpe foto's. De camera komt dan ook zeker na wat het beloofd te doen. Aanrader!

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Resolutie foto's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer