Canon EOS 77d zwart

Best Reviewed jun 2019 Canon EOS 77d zwart
Best Reviewed - juni 2019
Specificaties
Megapixel
24,2 megapixel
Schermgrootte
1.2 inch scherm
HD type
Full HD
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 41 reviews die zijn achtergelaten voor de Canon EOS 77d zwart op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Joke 20-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi toestel voor beginner

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 77d zwart

Algemene score

9,0
Dit toestel heb ik na zeer uitgebreide uitleg bij Kamera Express gekocht. Er zitten heel veel mogelijkheden op en ligt lekker in de hand. Ik heb hem pas een paar dagen dus moet nog veel leren. Heb er zin.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 07-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie toestel voor beginner

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 77d zwart

Algemene score

9,0
Goede kamera voor de beginner. Deze body gekocht samen met tamro 16-300 mm lens een hele mooie combinatie. Ik hoef nu niet te wisselen met lenzen.

Pluspunten

  • handzaam
  • makkelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Elly v D 26-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prachtige foto's

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 77d zwart

Algemene score

9,0
Ik had hiervoor de EOS 500D en miste daar een kantelbaar scherm. Dat heb ik nu met de 77D wel en ik heb daarnaast nog zoveel meer! De programmaknop is vergrendeld zodat je nu niet meer per ongeluk van de gekozen stand af gaat. Daarnaast is de knop verplaatst zodat er ook ruimte voor een klein schermpje bovenop de body is, waar je je instellingen kunt aflezen. De foto's met deze camera zijn mooier en scherper dan met mijn vorige camera!

Pluspunten

  • kantelbaar scherm
  • programma knop is vergrendeld
  • 24.2 mega pixels

Minpunten

  • maakt meer geluid bij fotograferen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wijsman 30-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede vervanging voor de EOS 500D boddy

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 77d zwart

Algemene score

9,0
In de winkel van Kamera Express gekocht. Op advies van de verkoper gekozen voor deze body, dit omdat mijn lenzen mooi passen op deze kamera. Bevalt uitstekend, niet te zwaar, goede kwaliteit en binnen budget.

Pluspunten

  • aantal pixels
  • wifi
  • kantelbaar scherm

Minpunten

  • Nog geen ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ingrid Smit 07-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

camera met kantelbaarscherm

Geschreven voor: Canon EOS 77d zwart

Algemene score

9,0
Begin januari 2020 deze body gekocht. Ik had de eos 100d nu dus een upgrade naar de 77d. Belangrijkste pluspunten zijn: meer pixels, sneller, wifi en een kantelbaar scherm wat heel handig is als je de camera op de grond wilt zetten (macrofotografie). Je kantelt het scherm en je kunt van bovenaf alles bekijken.

Pluspunten

  • aantal pixels
  • meer foto's per seconde (actie foto's)
  • wifi
  • kantelbaar scherm

Minpunten

  • geen bluetooth met ios telefoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ed 11-12-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede camera

Geschreven voor: Canon EOS 77d zwart

Algemene score

9,0
Degelijke camera die uitstekende foto's maakt. Grote hoeveelheid scherpstelpunten, draaibaar touchscreen.

Pluspunten

  • Grote hoeveelheid scherpstelpunten
  • Draaibaar touchscreen
  • Kwaliteit foto's
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Prestatie bij hogere ISO-waarden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Pascal 02-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 77d zwart

Algemene score

9,0
Besteld bij Kamera Express. Pas een paar foto’s kunnen maken met de Canon 10-18mm lens, maar wat een geweldige scherpte en kleuren. Een hele stap voorwaarts vergeleken met mijn oude Sony dslr.
Tijd om mooie landschapsfoto’s te gaan maken.
Het verbinden met je smartphone werkt perfect, waardoor je geen andere afstandsbediening nodig hebt.
Ontzettend tevreden over deze aankoop en de snelheid waarmee Kamera Express, ondanks de drukte van Black Friday, het pakket heeft geleverd!

Pluspunten

  • Formaat
  • Foto kwaliteit
  • Wifi

Minpunten

  • Nog geen ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DVZ 16-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 77d zwart

Algemene score

8,0
Op advies van Kamera Express voor deze body gekozen (past bij de lenzen die we al hadden). Bevalt uitstekend! Niet te zwaar, goede kwaliteit en binnen budget.

Pluspunten

  • Niet te zwaar
  • Kwaliteit
  • Kantelbaar scherm

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Wim 24-09-2019
  • Product gekocht

Vervanging van een EOS 500D boddy

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 77d zwart

Algemene score

10,0
Ik heb deze camera gekocht ter vervanging van de EOS 500D op advies van de medewerker in de winkel, omdat ik alles, lenzen en flitsers, van mijn oude camera op de nieuwe body kan gebruiken.
De mogelijkheden van deze camera zijn zeer ruim en na de eerste serie foto's ben ik zeer tevrede met de nieuwe aankoop.

Pluspunten

  • Snelle camera
  • Veel instellingen mogelijk
  • Touchscreen voor scherpstelpunt aangeven
  • Wifi verbinding
  • Bediening met smartphone

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josine 06-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima body voor net iets meer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 77d zwart

Algemene score

8,0
Zelf heb ik een 8 jaar oude 450D body. Ik was opzoek naar een nieuwe body voor een leuke prijs waar ik weer jaren mee verder kan. Zo doende uitgekomen bij de 77D.

Pluspunten

  • Draaibaar touchscreen
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Cobi 29-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm, duidelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 77d zwart

Algemene score

8,0
Voorheen jarenlange goede ervaringen met Canon, na informatie nu vervangen door de Canon EOS 77d. De overgang van oude naar niet camera is eenvoudig, resultaten beter. voldoet aan mijn verwachtigingen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anita 29-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

tevreden met de aankoop

Geschreven voor: Canon EOS 77d zwart

Algemene score

9,0
Nog maar pas aangekocht ter vervanging van mijn oude canon, maar al heel blij met het toestel. Veel mogelijkheden en mooie foto's. Verder heel goed geholpen en uitleg gekregen in de winkel van Kamera Express in Turnhout

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • goede resultaten
  • licht en compact

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Barend van Maanen 20-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede prijs-kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 77d zwart

Algemene score

9,0
De Canon Eos D77 heb ik onlangs gekocht ter vervanging van mijn Canon Eos 1100. Dat is dan wel gelijk twee klassen hoger hoor: Wat een mooie krachtige sensor en een snelle sluitertijd.
Ook goede foto's bij donkere omstandigheden. Het is een aanrader!

Pluspunten

  • goede sensor
  • goed bij weinig licht
  • meerdere foto's per seconde
  • verbinding met met Iphone met wifi

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Joyce 20-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijke camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 77d zwart

Algemene score

9,0
Voorheen had ik een oud EOS model van de Canon, nu deze update gedaan naar een Canon 77d, zeer tevreden over de uitgebreide mogelijkheden van deze camera die erg gebruiksvriendelijk is. Ook het LCD scherm is van grote toegevoegde waarde!

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk menu
  • LCD scherm

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tjerk Melis 29-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 77d zwart

Algemene score

9,0
Ben over gestapt van mijn 1000D naar een 77D zou wat een verschil. De foto's die mijn 77D maakt zijn wel 10 keer mooier als mijn 1000D. Ik gebruik nog steeds mijn oude lensen. Het kantelbare scherm is heel fijn. De camera is snel met foto's maken en met de app kun je de foto's meteen naar je telefoon om zetten.

Pluspunten

  • Snelheid
  • Kantelscherm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Esther 20-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtig toestel!

Geschreven voor: Canon EOS 77d zwart

Algemene score

9,0
Handzaam toestel met fijn kantelbaar scherm. Touchscreen werkt erg prettig. Mooie scherpe foto's. Ik kom van een oudere body 500d dus een enorme verbetering voor mij. Wel wennen aan de hoeveelheid instelmogelijkheden en opties en knoppen op andere plekken, maar dat is gewoon een kwestie van veel gebruiken ; ) Werkt prima met 18-135mm lens en met 10-18mm mooie groothoekresultaten.

Pluspunten

  • touchscreen en kantelbaar scherm
  • creatieve mogelijkheden
  • snelheid
  • handige app voor link met smartphone

Minpunten

  • héle uitgebreide digitale handleiding

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jasmijn 19-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super snel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 77d zwart

Algemene score

8,0
Vorige week de Canon 77d gekocht, onwijs blij hier mee. Het heeft touchscreen wat heel fijn werkt. Daarnaast zitten er snelkoppelingsknoppen op wat de snelheid van het maken van een mooie foto optimaliseert. Daarnaast kan er door middel van wifi de foto's snel en goed bekeken worden op de mobiele telefoon of laptop, geen gedoe met draden etc. Helemaal top dus!!

Pluspunten

  • Wifi
  • Touchscreen
  • Snelkoppelingsknoppen

Minpunten

  • Te veel opties voor beginnende fotograven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans en Marianne 10-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snelle autofocus

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 77d zwart

Algemene score

9,0
We zochten een waardige opvolger voor onze Canon 450D die het begeven had, maar waarvan de lenzen het nog prima doen. Via Kamera Express zijn we op deze 77D uitgekomen. In de winkel kregen we een heldere uitleg en duidelijke antwoorden op onze vragen. We hebben nog even de duurdere 80D overwogen, maar de voordelen daarvan waren voor ons het grote prijsverschil niet waard. We bezitten nu een Pro camera voor een consumenten prijs, zeker na aftrek van de Canon promotie. Waarbij we met name aangenaam zijn verrast door de snelle autofocus en het gemak van het touch screen. De bediening is in het algemeen erg duidelijk, maar in sommige opnamemodi kun je de flitser alleen via menus op aan/uit/auto zetten, terwijl de camera een flitsknopje heeft dat op dat moment niet beschikbaar is.

Pluspunten

  • Autofocus
  • Touch screen
  • Uitgebreide instelling mogelijkheden
  • Prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Bediening soms wat onhandig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Niek Sanders 10-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prijs/kwaliteit uitstekend met handige extra's

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 77d zwart

Algemene score

9,0
Ik mocht een tijdje het fototoestel lenen van mijn zus om deze uit te testen. Dit was de Canon 4000D. Na de test tijd van 4 maanden ben ik achter een aantal dingen gekomen die ik nodig vind in een camera om aan mijn eisen te voldoen. Deze zijn:
- goede grip tijdens vasthouden
- een aan knop ipv een OFF setting aan het wiel gezien je hierdoor je toestel in je standaardsetting kan houden i.p.v. elke keer te draaien.
- de video optie niet als optie aan het wiel, omdat je anders helemaal rond moet hiervoor op het wiel wat tijd kost.
- een kantelbaar scherm om ook in lastige situaties goed te kunnen zien wat je fotografeert.
- NFC optie gezien het verbinden met je telefoon via WiFi soms wat slomer gaat.
- een wiel om door het menu te gaan i.p.v. losse knoppen. Dit om sneller door foto's te kunnen kijken.

Deze camera heeft al deze opties. Als je ook zoekt naar deze vereisten, zoek niet verder en koop deze camera. Je krijgt zeker geen spijt van je aankoop.

Voor fotografie maar ook voor filmen is deze camera een topper. Het heeft alle handige functies die nodig zijn voor een camera voor zowel beginners als professionals. Zeker een goede koop voor de prijs.

Ikzelf heb deze camera gekocht bij Kamera express in combinatie met de EF-S 18-55mm F/3.5-5.6 iS STM en de EF-S 55-250MM F/4.0-5.6 IS STM.

Het voordeel is dat je nu €110 canon tegoed krijgt met de combideal van de body met de 18-55mm en als je deze in combinatie met de 55-250mm koopt krijg je ook nog eens €30 cashback op deze lens. Hierdoor betaal je maar €35 extra voor een telelens wat een hele goede deal is. Zeker aan te raden!!

Pluspunten

  • Kantelbaar scherm
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
  • 45 scherpstelpunten
  • NFC

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Maurice 01-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Compact en snel!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 77d zwart

Algemene score

9,0
Sinds een aantal weken overgestapt op de Canon 77D. Hiervoor had ik een Canon 500D en dat verschil merk je wel! De camera is ontzettend snel, heeft alle knoppen die nodig hebt en zit in een compact jasje. De camera zit standaard in mn rugzak.

Helemaal tevreden

Pluspunten

  • Compact
  • Touchcreen
  • Veel knoppen
  • Snelle autofocus in live view

Minpunten

  • De viewfinder geeft 95% weer van het beeld
  • Het wieltje aan de achterkant is wat klein

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews