Nikon D5600 + AF-P DX 18-55mm + AF-P DX 70-300mm zwart

Specificaties
Megapixel
24,2 megapixel
Filmen in full-HD
Filmen in Full-HD
Schermgrootte
1.3 inch scherm
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Nikon D5600 + AF-P DX 18-55mm + AF-P DX 70-300mm zwart op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Paul uit Riemst 29-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Complete set, perfecte foto's, top communicatiemogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D5600 + AF-P DX 18-55mm + AF-P DX 70-300mm zwart

Algemene score

9,0
De D5600 met bijgeleverde lenzenset (18-55 + 70-300) is een camera die qua kwaliteit foto's en de uitgebreide functionaliteit zijn gelijke niet kent. De prijs/prestatieverhouding is helemaal top. Ik heb bewust dit toestel gekozen vanwege de bekende NIKON-kwaliteit qua body en de extra's op het gebied van communicatie : BlueTooth, WiFi én NFC bieden ongekende mogelijkheden wanneer je bijvoorbeeld de gemaakte foto's draadloos wilt kopiëren naar bijvoorbeeld een PC, iMac, server of GSM-telefoon, maar ook is het mogelijk middels de Nikon-Apps jouw toestel op afstand te bedienen. Dit toestel kan ik iedereen van harte aanbevelen die net iets meer wil dan een gemiddelde DSLR en tegelijkertijd toch een betaalbaar toestel wil hebben.

Pluspunten

  • perfecte foto's
  • accu gaat lang mee

Minpunten

  • nog niet kunnen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

C.K. 29-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

veelzijdige fantastische camera bundel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D5600 + AF-P DX 18-55mm + AF-P DX 70-300mm zwart

Algemene score

9,0
camera met een fantastisch bereik door de 2 lenzen, ideaal foto's maken met draaibare touchscreen. helemaal blij.

Pluspunten

  • zoomlens 70 - 300
  • draaibaar scherm
  • zeer intuitief

Minpunten

  • prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Laurens 01-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aan te raden als je begint met fotograferen!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D5600 + AF-P DX 18-55mm + AF-P DX 70-300mm zwart

Algemene score

9,0
Mijn vriendin heeft dit model van haar nichtje geleend, om eens te kijken wat het was. Ze was direct verkocht.
Na een uitstekend service bij Kamera Express hebben we dit model gekocht. Het voordeel dat er twee lenzen bij zitten is dat je meteen al een heleboel foto's kan maken, vanuit verschillende hoeken! Echt een aanrader!!

Pluspunten

  • Verhouding prijs/kwaliteit
  • Waar voor je geld
  • Snelle reactie
  • Makkelijk te bedienen
  • Snelle wisseling van standen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melanie 19-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede set, prijs- kwaliteitsverhouding is goed.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D5600 + AF-P DX 18-55mm + AF-P DX 70-300mm zwart

Algemene score

9,0
Zeer complete camera. De camera heeft veel mogelijkheden en is gebruiksvriendelijk. Lensen bevatten beeldstabilisator waardoor de telelens ook handzaam is.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Beelstabilisator op lensen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Nikon D5600 12-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nikon D5600

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D5600 + AF-P DX 18-55mm + AF-P DX 70-300mm zwart

Algemene score

9,0
Voor onze reis naar Afrika, had ik een nieuw toetstel nodig.
Heb een lijst met mogelijkheden opgesteld en daarmee naar de superstore gegaan, waar ik uitstekend uitleg kreeg.
Ben blij

Pluspunten

  • duidelijke info
  • mooi scherm

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 01-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D5600 + AF-P DX 18-55mm + AF-P DX 70-300mm zwart

Algemene score

10,0
Prachtig toestel dat zowel geschikt is voor de beginnende als de gevorderde fotograaf. Zeer handzaam en gebruiksvriendelijk. Geen overdaad aan knoppen daar veel functies in het menu zijn verborgen ivm onnodige knoppen. Gekozen voor de combi van een losse 18-55 lens en een 70-300 telelens.

Pluspunten

  • mooi design
  • zeer gebruiksvriendelijk
  • mooie beeldkwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ferry 30-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne camera

Geschreven voor: Nikon D5600 + AF-P DX 18-55mm + AF-P DX 70-300mm zwart

Algemene score

10,0
Camera met veel mogelijkheden en fijne combinatie lenzen. Ligt fijn in de hand en makkelijk te bedienen. In de winkel goed geholpen.

Pluspunten

  • set waarmee je gelijk aan de slag kan

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

IC 28-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne lichte camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D5600 + AF-P DX 18-55mm + AF-P DX 70-300mm zwart

Algemene score

8,0
Camera met veel mogelijkheden en fijne combinatie lenzen. Oude lens van Nikon D80 past ook prima. Licht fijn in de hand en makkelijk te bedienen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer