Canon EOS 1300D + 18-55 IS II zwart - Reviews

Specificaties
Megapixel
18 megapixel
Filmen in full-HD
Filmen in Full-HD
Schermgrootte
1.2 inch scherm
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Laurasp 06-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Super fijne kamer die mooie foto's maakt!!

Algemene score

10,0
Het is hele fijne camera. De handleiding is erg makkelijk om uit te vinden. Super mooie heldere foto's! Ook is het veel fijn dat deze camera een WiFi verbinding heeft zo kun je verbinding maken met je telefoon en kun je alle foto's bekijken en opslaan. Je kunt zelfs met je telefoon foto's maken!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Menze Jan 17-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Fijne camera

Algemene score

8,2
Fotograveert goed,
accu gaat lang mee, opladen mag sneller
Wifi koppeling is erg fijn! kun je leuke dingen mee zoals zelf ontspanner!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim Logghe 26-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

compact maar krachtig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Kleine compacte reflexcamera voor een beginnende fotograaf. Tal van mogelijkheden. eenvoudige bediening. Veel keuze.

Pluspunten

  • prijs
  • kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jamie 19-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eerste camera

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik ben heel blij met het product ik moet er zelf nog mee leren omgaan omdat dit me 1ste camera is. Maar ondanks dat maak ik nu al prachtige foto's

Pluspunten

  • Kan goed tegen licht
  • Stelt goed scherp

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fien 26-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Canon eos 1300D

Algemene score

8,0
Mooie camera, wij hebben hem gekocht met de 18-55 lens, incl stabilisatie (IS) is onze eerste spiegelreflex. Er zitten genoeg mogelijkheden op. De eerste foto's zijn mooi scherp en zeer heldere. Tot nu toe bevalt hij prima. Maar nog een hoop te leren.

Pluspunten

  • Groot display
  • Scherpe foto's
  • De stabilisatie in de lens

Minpunten

  • Best zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Joyce Martens 25-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Super mooie camera en werkt echt geweldig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor dit product gekozen omdat ik graag hobby fotografie uitoefen. en met deze camera gaat dit perfect! Legt mooie beelden vast en je kunt hem direct delen met je mobiel.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Niet te groot
  • Uitbreidbaar
  • Licht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brian Bakker 21-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Full HD , betaalbare camera , Goede prijs en kwaliteit .

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prachtige camera voor een beginner zoals ik. Prachtige opnames en schitterende foto's ! Top Camera !

Pluspunten

  • Prachtige Full HD films

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Wester 18-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Veel camera voor aantrekkelijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Voor een redelijke prijs heb je een volwaardige, moderne spiegelreflexcamera met o.a. wifi. Het gewicht is ook een pluspunt.

Pluspunten

  • prijs-kwaliteit-verhouding
  • wifi
  • gewicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer