Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Samsung HW-N650 zwart

Vergelijkbare producten

Heos HomeCinema HS2 zwart

Heos HomeCinema HS2 zwart
7,6 (9)

LG SK5 zwart

LG SK5 zwart
9,0 (1)

Sony HT-X8500 zwart

Sony HT-X8500 zwart
8,1 (9)
Bekijk alle Soundbars
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 29 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung HW-N650 zwart op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

willy 05-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

prachtige soundbar met een nog mooier geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-N650 zwart

Algemene score

10,0
nu 2 maanden in gebruik en wat een geluid en uitstraling.
ik heb een samsung QLED TV en een LG soundbar maar het geluid was niet top en de verbinding was niet lekker, dus een originele samsung soundbar gekocht en wat een gemak. het ophangen was simpel en handig want je kunt de BAR er ook afhalen omdat er haakjes aan zitten, na het ophangen aangesloten via HDMI(kan ook draadloos) en hoppa gelijk met de tv contact en en geluid de subwoofer was stekker in het stop contact en deed het gelijk, dus alles simpel en snel. de bediening met de afstands bediening is simpel en via de tv kon ik ook een equalizer regelen net als via de mobiel na het installeren van een app.
alles verwijst zich zelf door de simpelheid, maar wat een geluid, hoog, midden en laag is goed tot zeer goed ook al heb ik geen extra boxjes die ook bij gekocht kunnen worden voor nog meer surround, maar deze balk geeft een zeer ruimtelijk geluid en dat zal wel komen doordat er ook aan de boven kant geluid uit de balk komt die het via via door de kamer geeft. ik moest wel even de kpnbox instellingen zetten op dolby(stond op stereo) zodat de midden luidspreker het ook deed. de subwoofer geeft een mooi zwaar geluid en is behoorlijk goed in te stellen van niets naar heel veel net als de balk zijn de tonen goed in te stellen, en als dit niet genoeg is kun je ook nog via de tv instellingen een equalizer gebruiken die automatisch aanwezig is nadat je de balk hebt aangesloten op de tv.... ik moet wel zeggen dat ik een Qled samsung heb van een jaar jong en kan dus niet zeggen over andere samsung tv's maar ik ga er van uit dat als je een redelijk nieuwe tv hebt dat het het zelfde werkt.
via mobiel muziek afgespeeld en zeer mooi vol geluid.
Dus ik ben er zeer tevreden mee en zit misschien nog te denken aan een extra uitbreiding van de SWA9000S maar ik heb het nog niet echt nodig ook niet bij films want daar is het geluid ook zeer goed, maar je weet maar nooit als ik het kan betalen dat ik er nog een set bij koop.

Pluspunten

  • geluid
  • balk en subwoofer draadloos
  • design
  • qua prijs vind ik het redelijk, en wordt goedkoper

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob 25-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kraakhelder geluid bij 4K films en bij muziek!

Geschreven voor: Samsung HW-N650 zwart

Algemene score

9,0
Prachtig design, mooi strak geluid, makkelijk aan te sluiten, goede bass.

Ik moet alleen nog even wennen aan het hard en zacht van het apparaat. Sommige tv programma's heel zacht, en soms heel hard.

Geen WIFI is natuurlijk geen probleem met een Smart TV en ARC kabel!

Pluspunten

  • Helder geluid
  • Gemak

Minpunten

  • hard/zacht verandering bij tv en film

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ayla 16-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Perfecte geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-N650 zwart

Algemene score

10,0
Ik had in het begin niet veel verwachtingen omdat ik een ouderwetse surround sound gewend ben met losse boxen.
De installatie ging heel makkelijk via Bluetooth binnen 5 minuten was het product gereed voor gebruik.
Meteen you tube aangezet voor muziek en werd letterlijk weg geblazen door het geluid.
Het geluid blijft duidelijk en je kan zeker een feestje geven met het geluid uit de soundbar.
Ook films is een hele beleving normaal had ik het tv geluid op 20 staan voor een beetje effect maar nu lijkt het alsof ik in de bioscoop zit met het volume op 12. Het is heerlijk om zo tv te kijken zou niet meer anders willen en de prijs van dit product voor de kwaliteit vind ik ook meevallen.
Zou het zeker aanbevelen.

Pluspunten

  • Makkelijke installatie
  • Draadloos
  • Duidelijk geluid

Minpunten

  • Losse subwoofer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.Schuivens 01-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig zuiver geluid

Geschreven voor: Samsung HW-N650 zwart

Algemene score

9,0
Ik was al een tijd aant kijken voor een soundbar die mijn Yamaha surround set kon vervangen. Mij werd de JBL aangeprezen maar ik las daar toch veel dezelfde klachten over. Aangezien ik best een zeikert ben en ik het geluid loepzuiver wil hebben heb ik dus lang gezocht. Een tijd geleden een 4k tv aangeschaft van Samsung en nu dus de soundbar van Samsung. Geluid in de winkel was goed en de aansluiting en het bedieningsgemak vond ik ook fijn. Uitpakken, aansluiten en klaar en dat binnen vijf minuten. Geluid thuis is natuurlijk veel mooier dan in een grote winkel dus de prestaties van deze soundbar vallen heel goed in de smaak. Echt een super strak loepzuiver geluid en ook doet deze het geweldig bij 4k uitzendingen. De bassen gaan lekker mee en zijn niet overdreven waardoor het allemaal mooi strak blijft. Design is mooi en handig zijn de bijgeleverde ophang beugels. Voor mij een super set met een top prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Loepzuiver geluid
  • Mooie strakke bas
  • Eenvoudige plug and play
  • Bleutooth

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald uit Klijndijk 18-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-N650 zwart

Algemene score

9,0
Geluid boven verwachting. Gunstige prijs , daardoor aantrekkelijk.
Mooie strakke vormgeving , pas overal bij.

Pluspunten

  • Mooi geluid
  • Strakke vormgeving

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Geert Verplancke 04-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heel fijne klank, perfect. Precies wat ik er wat verwachtte.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-N650 zwart

Algemene score

10,0
Prijs kwaliteit uitstekend. Ik had het veel eerder al aangekocht moeten hebben . Ik ben er super tevreden van.

Pluspunten

  • prijs kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 29-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

SOUNDBAR hw-n650

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-N650 zwart

Algemene score

8,0
Omdat ik in het bezit ben van een samsung TV7000 serie heb ik deze soundbar van
samsung gekocht.
Bovenstaande type soundbar heeft een redelike prijs en geeft goed geluid.
Het geluid van de sub woofer vind ik goed en is draadloos.
Aanwijzingen voor het aansluiten is duidelijk omschreven in het instructie boekje.
Uiterlijk is het nette soundbar, finctioneerd goed en van redelijk goed materiaal gemaakt.
ik heb deze soundbar pas een kleine week, dus nog niet veel kunnen vertellen over
duurzaamheid en mankementen zoals los zittende delen of knoppen die niet werken.

Pluspunten

  • Goed geluid
  • draadloos sub woofer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Nguyen Venlo 04-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Great Sound!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-N650 zwart

Algemene score

9,0
Black Friday 2018 actie bij Mediamarkt deze Soundbar Samsung HW-N650/XN gekocht. Voor bijna de helft van de prijs ( € 299,-- minus € 50,-- Cashback actie). Prijs is zeer gunstig. Geluid is perfect! En het past bij mijn TV SS Q7 2017.

Pluspunten

  • gemakkelijk installatie
  • mooi tijdloos design
  • prijs

Minpunten

  • geen wifi

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Den78 03-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Samsung HW-N650....Top soundbar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-N650 zwart

Algemene score

9,0
als je een betaalbaar soundbar zoekt....zoek niet meer verder.
deze Samsung HW-N650 heeft een topgeluid.
vormgeving van sounbar is ook een lust om te zien.
mooie diepe bass geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Haris Kamberovic 02-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Great cinematic soundbar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-N650 zwart

Algemene score

9,0
Great sound for movies, games and music. Before using this soundbar I only used my TV's speakers, and didn't know what was missing. This soundbar is a great choice for movie and game lovers, as well as music enthusiasts. It will definitely change your listening experience for better.
It took me 5 minutes to set it up and I was ready to go. It comes with an optical cable and also wall mount brackets.
The only negative is that it doesn't come with an HDMI cable.
Still, highly recommended.

Pluspunten

  • Great sound
  • Good price
  • Easy set up

Minpunten

  • No HDMI included

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DINO 30-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

GOED GELUID

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-N650 zwart

Algemene score

8,0
GOED GELUID EN STERKE BASS. DAARNAAST GOED HANDELBAAR EN VERDER STAAT MOOI IN EEN MODERNE WOONKAMER.

Pluspunten

  • GELUID
  • BASS

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

MN 29-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-N650 zwart

Algemene score

9,0
Fijne soundbar voor een redelijke prijs. Mooi design, strak.
Gekocht voor 299 (black friday) in combinatie met cashback-actie.
Installatie was een makkie.

Via de audio app kun je met je telefoon (via BT) ook muziek afspelen.

Pluspunten

  • Geluid
  • Design
  • Gemak

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wilpstra 29-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed en helder geluid uit de soundbar!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-N650 zwart

Algemene score

9,0
Zeker een aanrader, de soundbar geeft een perfecte geluids/effect combinatie
dankzij het firtuele geluid wat via de muren naar achteren komt heb je geen geluidsboxen extra in de woonkamer nodig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marvin 27-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie soundbar met goed geluid.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-N650 zwart

Algemene score

9,0
Super geluid heerlijk bij je TV.
Het is echt een bioscoop gevoel.
Hij sluit goed aan bij mij samsung TV.
Via bluethooh te bedienen met telefoon.

Pluspunten

  • Bass
  • Geluid
  • aansluiting

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jorge 24-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed helder geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-N650 zwart

Algemene score

8,0
Ik heb deze nu net een halve dag en sta nu al versteld van de klanken die uit dit apparaat komen. ongekend!

Pluspunten

  • Mooi strak design
  • Kraakhelder geluid

Minpunten

  • Een best groot apparaat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter D 24-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Samsung Soundbar HW-N550

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-N650 zwart

Algemene score

7,0
Heb deze gekocht bij Platte TV op Black Friday voor Euro 299 een goede Soundbar voor die prijs en het is een goede keus geweest want de TV luidsprekers voordoen niet beluister Films nu als in de Bioscoop

Pluspunten

  • Goed Geluid
  • Mooie vormgeving
  • eenvoudige aansluiting

Minpunten

  • Soundbar gaat aan als de TV aangaat
  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascal 24-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super geluid en eenvoudig aan te sluiten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-N650 zwart

Algemene score

9,0
Gekozen voor deze soundbar, vanwege uiterlijk, prijs en het geluid. Vorige home theaterset (Philips) leverde problemen op met koppeling TV. Deze soundbar is eenvoudig aan te sluiten en levert een fantastisch geluid (voor de prijs van het product). De echte geluidsfreaks zullen waarschijnlijk veel opmerkingen hebben, maar voor degene die het gebruiken voor vervanging van de tv luidsprekers is dit een goede keus. Geluid van films en zeker ook muziek is mooi helder. Subwoofer wel naast de TV zetten voor het beste effect. Kortom zeer tevreden en een aanrader voor degene die onder de €300 wil blijven.

Pluspunten

  • Mooi geluid
  • Eenvoudig aan te sluiten
  • prijs/kwaliteit

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Peter Vijfwinkel 23-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

sOUNDBAR

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-N650 zwart

Algemene score

8,0
Ik had ooit eerder een ander merk soundbar gekocht, maar was daar niet tevreden mee. Deze soundbar van Samsung geeft een mooi geluid en bovendien kan je de bassen trapsgewijs hoger of lager zetten. Mooi, want de diverse soorten muziek klinken mooier wanneer je het geluid in kan stellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Hans 22-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijke installatie middels HDMI. Prima geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-N650 zwart

Algemene score

8,0
Ik heb deze soundbar aangeschaft vanwege de prijs en zijn eenvoud. Installatie was makkelijk. Ook de mogelijkheid om muziek af te spelen via bluetooth. Prima geluid tijdens film en muziek.

Pluspunten

  • Makkelijke installatie
  • Prima geluid

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

T.W.van Utrecht 21-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Samsung Soundbar HW-N650

Geschreven voor: Samsung HW-N650 zwart

Algemene score

9,0
Prachtige soundbar, goed geluid i.c.m. samsung QE55Q7FNAL televisie. Soundbar is ook afzonderlijk te koppelen aan diverse andere apparaten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews