Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bose Solo TV

8,0 Lees 8 reviews

Vergelijkbare producten

Yamaha YSP-1600 + WX-030

Subwoofer plaatsing
geïntegreerd
Bluetooth
Ja
Totaal uitgangsvermogen
80 watt
Yamaha YSP-1600 + WX-030

Sony HT-XT2

Subwoofer plaatsing
geïntegreerd
Bluetooth
Ja
Totaal uitgangsvermogen
170 watt
Sony HT-XT2

Pioneer SBX-B70

Subwoofer plaatsing
geïntegreerd
Bluetooth
Ja
Totaal uitgangsvermogen
160 watt
Pioneer SBX-B70

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews

8,0

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Willemdeschaker 11-01-2016 Product half jaar in bezit

Algemene score

4,8
Na een tijdje kom ik erachter dat via I-tunes, waarmee Boose-apparatuur werkt, niet goed werkt indien je niet in bezit bent van een apple-computer. Blijkt dan opeens allemaal niet te werken. Bovendien is e.e.a. tamelijk ingewikkeld en DUS erg gebruiksonvriendelijk. Jammer, want het kan toch allemaal veel eenvoudiger. Dit gaat echt ten koste van -potentiële- klanten. Zelf ga ik ook wat anders zoeken omdat ik er zo niets aan heb. weggegooid geld dus, achteraf.....

Review criteria:

Goed
Slecht
Slecht
Onvoldoende
Voldoende
Bert Persoon 14-09-2013 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,4
Dit systeem is ontworpen voor datgene wat je mist aan geluid uit een Flat-screen. De mooie BOSE bas en heldere tonen zijn aanwezig en geven een veel rijker geluid in de woonkamer vooral bij film muziek. Verder voordeel is de afwezigheid van allerlei luidsprekertjes (groot of klein en bekabeling). Wel zou wat meer stereo scheiding mogen, waardoor het ruimtelijk effect toe zou kunnen nemen. Maar een perfecte vervanging voor een redelijke prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
zhorax 27-07-2013 Product half jaar in bezit

Algemene score

9,2
Geweldig ding, had mijn twijfels gezien formaat en prijs, maar blijkt uiteindelijk meer dan waar voor zijn geld!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
David G 29-04-2013 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,4
Het ding doet waarvoor hij gemaakt is, nl. het geluid uit je tv dynamischer maken, of je nu in je luie zetel ligt of op de PS3 speelt. Beoordeling slechts een 8 omdat ik het geluid minder ruimtelijk aanvoelt als gedacht.
Voor mogelijkheden heb ik een 5 gegeven gezien er geen zijn, buiten harder/zachter/mute. Is voor mij voldoende.
Gebruiksgemak een 10. Puur plug/play via een bijgeleverd optisch kabel.
Vormgeving een 9: klassiek, elegant, maar groter dan verwacht.
Duurzaamheid: Een 10 gegeven gezien ik nog nooit een defect Bose toestel ben tegengekomen.

Niet goedkoop, maar ik betaal liever iets meer dan het mij achteraf te beklagen. Geen resonantie, geen gekraak en zeer stevig gemaakt.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
wmvb 26-01-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
ik ben opgegroeid in de wereld van hifi waarin Bose met de nek werd aangekeken. Amerikaanse, slecht klinkende dure rommel, daarmee was het wel gezegd. Duur klopt ook wel, want bijna 400 euro voor een kleine soundbar is geen kattenpis, dus dan mag je ook kritisch zijn. Ik had de solo sound al een keer gehoord bij Mediamarkt en dat klonk niet slecht. Maar de gedachte dat het in zo'n winkelopstelling mooier wordt voorgedaan dan het in werkelijkheid is bleef knagen. Pas kochten we voor op de slaapkamer van Philips een kleine full hd tv met ingebouwde dvd speler. I.t.t. onze grote Philips is het geluid van deze tv bijzonder abobinabel, lees slecht. Dus toch maar de solosound erbij gekocht (net zo duur als de tv, slik). De aansluiting kan niet simpeler en het werkte direct. Het geluid is voor zo'n klein systeem ronduit verbluffend. Eigenlijk is de tv nu niet meer goed genoeg. Ik mis het ontbreken van geluidsinstellingen helemaal niet (ook mijn stereoinstallatie heeft dat niet en ik mis het nooit). Dus... werp af de vooroordelen over Bose, zet je over de prijs heen en verwen je zelf met een prachtige soundbar!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
JJST 28-12-2012 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Dit is wat mij betreft gewoon een soundbar die precies doet waarvoor ik hem gekocht heb. Het is niet de vervanger voor onze home cinema 5.1 set maar maakt wel dat het geluid van onze LED TV héél veel beter is. De home cinema gebruiken we echt voor films, de sounbar voor dagelijks gebruik. Het werkt allemaal simpel. In ons geval aansluiten met optische kabel en gaan.

Er wordt soms wel kritisch gereageerd op Bose maar dit apparaat is gewoon goed. Mooie balans in de verschillende tonen. Heldere spraak en voldoende bas. We hebben ook andere sets met actieve subs geprobeerd maar wat ons betreft is deze set eigenlijk de eerste die aan al onze eisen voldoet. Mogelijkheden een 6 omdat je die in feite nauwelijks hebt. De instellingen zoals ze door Bose in het apparaat gezet zijn moet je het mee doen. Duurzaamheid kan ik niet beoordelen.

Niet echt goedkoop maar er zijn duurdere sets die minder presteren, ik heb ze geprobeerd. Wat mij betreft een echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Voldoende
theo-1966 20-12-2012 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,4
simpel maar goed,verwacht niet dat je alles in huis haalt maar ter ondersteuning van tv geluid is het perfect,mooi vol geluid door gehele kamer,makkelijk aan te sluiten en geen extra speakers....wil je dit systeem gaan gebruiken voor muziek denk dan niet dat je een ware disco in huis haalt want daar is dit systeem niet voor bedoelt.let wel,voor films en de dagelijkse dingen is dit systeem echt goed en voor muziek is het een aanvulling maar geen disco sound.

theo

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Goed
Goed
Roell 23-09-2012 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Wat een geluid! Nooit gedacht dat het geluid van je tv zo slecht is.....
Je kunt altijd tv kijken via een 2.1 5.1 en zo voorts. Echter echt lekker kijken is dat niet metnal die basmodules. Daar heb ik me altijd aan gestoort vandaar mijn home cinema vervangen voor dit mooie bose systeem. Had bose cinemate. Dit si veel rustiger en naar mijn mening meer dan voldoende.
De prijs is wel aan de stevige kant dat wel. Maar meer dan de moeite waard.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed