Samsung Galaxy S10 512 GB / prism white

Bekijk 8 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 131 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy S10 512 GB / prism white op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Timothy L 09-04-2019

Super telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 512 GB / prism white

Algemene score

10,0
Ik ben van de Galaxy A5 naar de S10 gegaan en dit was een wereld van verschil. Een geweldige camera, super snelle processer en dat full display.. Wauw! Ik stond ervan te kijken hoe licht hij was.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Jayshree 04-07-2019

Led verlichting

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 512 GB / prism white

Algemene score

4,0
Dit had wel anders gekund. Zo'n mooi toestel en niet eens een degelijk verlichting bij het krijgen van een berichtje of íets anders.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 10-04-2019

goed

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 512 GB / prism white

Algemene score

8,0
ik heb de samsung s10 een maandgeleden aangeschaft bij verlengen van mij abonement.
Het is een heel fijn toestel werk heel erg soepel in gebruik.
maar zit ook een heel klein min puntje aan vind ik persoonlijk dat de accu duur best wat langer mag meegaan ik had van tevoren een 7edse van samsung die ging zeker een paar dagen mee dit toestel net 1 dag vind ik een min punt ik hoop dat er misschien een update er voor is, of een batterijcase voor de s10.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 09-04-2019

Topper

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 512 GB / prism white

Algemene score

8,0
De telefoon is een mooi design camera helemaal top snel en een nadeel hij is glad dus oppassen dat hij niet valt uit je handen maar verder een top toestel
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Joram 26-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi ding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black / (dualsim)

Algemene score

8,0
Het is een prachtige mobiel om tezien. Er zitten vresselijk veel mogelijkheden op echt het geld waard. Zeker een aan rader. Ps maakt hele mooie foto's.

Pluspunten

  • Scherm
  • Camera

Minpunten

  • Soms trage vingerscan

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josien 25-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede camera, slechte scanner

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black / (dualsim)

Algemene score

7,0
Lekker toestel, snel en mooie foto's. Ook in het donker, leuke effecten en vooral fijn dat heel veel handmatig in te stellen is. Voor het eerst mis ik niet echt mijn spiegelreflex camera
Helaas werkt de vingerafdrukscanner niet goed. Het koste moeite om er een ingesteld te krijgen. "Druk harder", nou mijn vinger werd er lam van. En eenmaal ingesteld kost het te veel gedoe om het gescand te krijgen.
Er wordt aanbevolen om geen screenprotector te gebruiken. Maar ja, zo'n duur toestel....

Pluspunten

  • Goede camera
  • Snel

Minpunten

  • Vingerafdrukscanner

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Anoniem 08-06-2021

Super telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 512 GB / prism white

Algemene score

10,0
Ik had al een galaxy s10, dus dat ik in plaats van een nieuwer type toch weer een s10 kies zegt denk ik genoeg. Hij maakt prachtige foto's, geluid meer dan prima, is lekker snel. Kortom topfoontje!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Erik 79 26-05-2021

Beste vriend

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 512 GB / prism white

Algemene score

10,0
Mijn zoon koopt elke twee jaar het nieuwste model Samsung. Hij dweept ermee! De "oude" telefoon krijg ik steeds, al vele jaren. Ik kan dus geen keuze maken en moet het altijd met een Samsung doen. Dat bevalt heel goed en ik zou niet anders willen. Onlangs dus zijn oude S10 in gebruik genomen en heb mijn zoon vooral gezegd voorzichtig te zijn met mijn toekomstige S21.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 25-05-2021

wonderful SAMSUNG.

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 512 GB / prism white

Algemene score

10,0
Begon mijn SAMSUNG traject met de S3 telkens was het een wereld van verandering geweest. Nu met mijn S10 kan ik terug kijken op een hele evolutie van ontwikkeling en verandering. Ben zeer blij en tevreden geweest en dat ben ik nog steeds. Dat er telkens weer nieuwe ontwikkelingen zijn om te gaan ontdekken. Degelijk en betrouwbaar toestel. Die je altijd blijft boeien.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Ezra_033 19-05-2021

Top telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 512 GB / prism white

Algemene score

8,0
Ik vind het echt een verbetering tegen over mijn oude telefoon (samsung galaxy s8)
Ben er erg blij mee
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

M Doezie 18-05-2021

Werkt perfect wat ik wilde hebben.

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 512 GB / prism white

Algemene score

10,0
Ik gebruik mijn telefoon voor alles dus eigenlijk als vervanger van een laptop/computer.
Niets te klagen over de S10.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Nic70 16-05-2021

Alles beter dan de a 40

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 512 GB / prism white

Algemene score

10,0
Deze van mijn zoon gekregen omdat mijn Samsung a40 vanaf het begin om.simkaart vroeg. Hij nam.de.s21 en ik kreeg deze wou al bijna geen Samsung meet
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Luiten 24-04-2021

Top telefoon!!!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 512 GB / prism white

Algemene score

10,0
Hij is sneller dan de S8 meer geheugen betere camera en scand zelfs documenten in. Makkelijker in gebruik en erg fijn tijdens werk waarbij ik hem dagelijks gebruik in documenten in te voeren op locatie. Kortom mega tevreden klant!!!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 18-04-2021

Geweldige telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 512 GB / prism white

Algemene score

10,0
De telefoon werkt goed, en is fijn in gebruik, de batterij verbruik is ook goed hij houd het ongeveer een dag vol, dus super telefoon
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Meertje Peertje 15-04-2021

Makkelijk in gebruik

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 512 GB / prism white

Algemene score

8,0
Het apparaat werkt goed. Camera's maken goede foto's. De accu was wel een kleine teleurstelling, hij gaat minder lang mee dan mijn oude telefoon, maar kom er gelukkig wel een dag mee door.
Hij is wel lekker snel en voelt stevig aan :)
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Jaivano 13-04-2021

Perfecte telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 512 GB / prism white

Algemene score

10,0
Ik ben heel blij met mijn s10. Heel makelijk en snel
Hij laad Heel snel op en een hele goede camera zeker een aanrader!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 11-04-2021

Heerlijk in gebruik

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 512 GB / prism white

Algemene score

10,0
De Samsung galaxy S10 is heerlijk in gebruik. De apps zijn overzichtelijk te plaatsen, het volume is lekker duidelijk en het afgeronde scherm zorgt ervoor dat ik maximaal kan genieten van mijn films en series.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 08-04-2021

Zeer fijne telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 512 GB / prism white

Algemene score

10,0
Hiervoor een Samsung Galaxy S9 gehad en vanwege wijziging van werkgever overgestapt op de Galaxy S10. Met de Samsung app heel eenvoudig alle apps en gegevens snel over kunnen zetten. Besturing is heel intuïtief. Van mij hoeft de telefoon niet weer nog groter te worden. Dual SIM is voor een werktelefoon ideaal. Voor een privé-telefoon is de prijs wel aan de hoge kant.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Far26 05-04-2021

Snel mobil

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 512 GB / prism white

Algemene score

10,0
De telefoon crashte snel, ik had ook een crash-ervaring en de dealer heeft hem binnen 20 dagen geretourneerd door het moederbord te vervangen en ik heb nog steeds een goede mobiele telefoon en ik ben tevreden
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Chloe12 03-04-2021

Geweldig, hou ervan!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 512 GB / prism white

Algemene score

10,0
Een prachtige telefoon en de kleur ook! Screenshots zijn perfect en een groot scherm. Ook is het leuk dat het scherm zo groot is. Als ik foto's maak heb ik meerdere keuze's hoe ver de afstand is en de camera's zijn gewoon perfect!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Toon meer reviews