Samsung Galaxy S10 512 GB / prism white - Reviews

Specificaties
Display
6.1 inch scherm
Opslag
512 GB opslag
Besturingssysteem
Android 9.0
Bekijk 8 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 131 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy S10 512 GB / prism white op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Joram 26-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi ding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

8,0
Het is een prachtige mobiel om tezien. Er zitten vresselijk veel mogelijkheden op echt het geld waard. Zeker een aan rader. Ps maakt hele mooie foto's.

Pluspunten

  • Scherm
  • Camera

Minpunten

  • Soms trage vingerscan

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josien 25-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede camera, slechte scanner

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

7,0
Lekker toestel, snel en mooie foto's. Ook in het donker, leuke effecten en vooral fijn dat heel veel handmatig in te stellen is. Voor het eerst mis ik niet echt mijn spiegelreflex camera
Helaas werkt de vingerafdrukscanner niet goed. Het koste moeite om er een ingesteld te krijgen. "Druk harder", nou mijn vinger werd er lam van. En eenmaal ingesteld kost het te veel gedoe om het gescand te krijgen.
Er wordt aanbevolen om geen screenprotector te gebruiken. Maar ja, zo'n duur toestel....

Pluspunten

  • Goede camera
  • Snel

Minpunten

  • Vingerafdrukscanner

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Remco76 14-09-2019

Hele goede gsm

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 512 GB / prism white

Algemene score

10,0
Een aantal dagen geleden heb de nieuwe S10 gekocht.
Ik heb al jarenlang de Samsung Galaxy-versie in gebruik sinds de S5
De S10 is weer een hele vooruitgang met de vorige versie.
De kwaliteit is heel erg goed.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 14-09-2019

Gewoonweg Super

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 512 GB / prism white

Algemene score

10,0
Ik heb deze telefoon gister gekocht en ben nu al helemaal verliefd. Super goede camera en een super mooie telefoon
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Hongi55 13-09-2019

Gebruikskenmerken Samsung S10

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 512 GB / prism white

Algemene score

8,0
Sinds een 2 tal maanden in het bezit van nieuwe S10 omdat abonnement aan verversing nodig was. Tot nu toe nog lang niet alles uit kunnen proberen maar zeer tevreden met de prestaties van deze mobiele telefoon.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Celes 13-09-2019

Zeer overzichtelijk

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 512 GB / prism white

Algemene score

10,0
Ik heb de telefoon inmiddels 1 maand. Overgestapt van apple naar samsung. Aangenaam verrast. Ik vind de indeling en gebruikswijze zeer overzichtelijk en totaal niet complex. Zeer tevreden over de samsung galaxy S10.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

KhalidA91 13-09-2019

Typisch Samsung Great Deals.

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 512 GB / prism white

Algemene score

10,0
Sinds ik mijn Galaxy S10 heb, heb ik geen moment spijt gehad ik kom elke dag achter nieuwe snufjes die ik nog niet ken super apparaat.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Mikc 13-09-2019

Mijn beste samsung tot nu toe

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 512 GB / prism white

Algemene score

10,0
Gekocht voor de camera en omdat scherm van S7 stuk was. Eenvoudig gegevens overzetten met de switch app(na update naar laatste versie).
Camera is goed, 128gb is voor mij voldoende en scherm is fantastisch.
Vingerafdruk sensor werkt goed en snel en scherm is enorm
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Samanthajaxx 13-09-2019

Geweldige uitstraling

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 512 GB / prism white

Algemene score

10,0
Ik heb deze telefoon vandaag vrijdag de 13e gekocht. ik hoop dat je lang heel blijft.o
Ik ben er super blij mee, ik heb voor een prism bleu gekozen. en uiteraard een beschermd hoesje er bij gekocht. Altijd een samsung gehad.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

jovake 13-09-2019

is precies wat je verwacht en nogmeer

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 512 GB / prism white

Algemene score

8,0
Ik heb deze telefoon een korte periode en hij bevalt me heel erg. het product ziet er super modern en strak uit. de snel hij van het product was nog beter dan ik verwacht had en ook kan ik er makkelijk een hele dag mee doen zonder op te laden. dit product is zeker een aanrader
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

GijsS10 13-09-2019

Toptoestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 512 GB / prism white

Algemene score

10,0
Ik dacht dat mijn S8 het beste toestel dat ik ooit heb gehad was. Maar de S10 gaat er nog even een flinke stap overheen wat bertreft batterij, snelheid en camera!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Specialmade 04-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastische telefoon, groot scherm en perfect geluid.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism blue

Algemene score

9,0
De batterij van deze telefoon gaat erg lang mee. Het toestel is makkelijk te bedienen en is voorzien van allerlei (nuttige) functies. De mogelijkheid om een ander apparaat (telefoon of b.v. de ear buds te laten laden werkt uitstekend. Ook de camera (met 3 lezen) is een feest om te gebruiken.

Pluspunten

  • Geweldig geluid
  • Uitzonderlijk goede camera
  • Batterij gaat erg lang mee
  • Mogelijkheid of een ander apparaat te laten laden

Minpunten

  • n.v.t.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 26-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Valt tegen

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

3,0
Dit high end toestel van Samsung valt mij erg tegen op volgende punten:
- Accuduur. Een hele dag volhouden lukt alleen bij beperkt gebruik
- Gebruiksgemak: De knoppen die het meest gebruikt worden, zijn onhandig ver uit elkaar geplaatst. De aan/uit knop zit (veel te) hoog rechts. De volume knoppen aan de linkerkant. En de navigatie soft buttons zitten onderaan en zijn heel klein. Je kunt de knoppen niet allemaal bereiken vanuit 1 positie.
- Bixby: Totaal nutteloze toevoeging die helaas niet verwijderd kan worden.
- Vingerafdruklezer: Werkt niet of niet snel

Mijn vorige toestel was een xiami redmi 4 pro was een stuk beter en zat qua prijs op 25% van dit toestel.

Minpunten

  • Accu
  • Gebruiksgemak
  • Vingerafdruk lezer

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Slecht
Voldoende
Voldoende

Reageer

Desiree 08-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Samsung s10

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Super telefoon. Ben er erg blij mee
Batterij gaat lang mee.
Beeldscherm goede kwaliteit.
Snelheid is goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

soetje 07-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooi ding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
De telefoon heeft een ruim geheugen, reageert snel en mooi heeft een mooi design. De camera kan in en uitzoomen waardoor je ook van heel dichtbij (en veraf) mooie foto's kunt maken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

aydin 07-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede scherm maar accu is slecht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

8,0
ik had deze toestel 2 week geleden gecokt via mijn vriend maar hij is mooie desing mooie beld en gluid. daar vooor al 15 jaar apple gebruikt nooit van samsung maar samsung ook goede toestel behalve accu

Pluspunten

  • duidelijke schern

Minpunten

  • slechte accu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mdwjm 06-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi beeld, lange accu duur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
Goede camera, mooi beeld quaiteit en een lange accuduur. Zeer tevreden klant van deze telefoon. Ook de voor camera is erg goed en duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr Hey 06-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top telefoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
Deze telefoon is echt een aanrader! Mooi formaat met een mooi groot scherm. Ook de vingerafdrukscanner in het scherm is echt een uitvinding. De scanner herkent namelijk snel je vinger, waardoor de ontgrendeling snel verloopt. De kwaliteit van de camera is ook super. Zeker door de 3 verschillende lenzen, waardoor de foto's nog scherper worden. Ook de geluidskwaliteit is mega goed. Ik ben echt super blij met de s10!

Pluspunten

  • Mooi formaat
  • Groot scherm
  • Geluidskwaliteit
  • Camera kwaliteit
  • Vingerafdrukscanner in het scherm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 05-04-2019
  • Product gekocht

Samsung galaxy s10

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

7,0
Super fijne eerste indruk van de telefoon.
Leuke functies.
Fijne nieuwe camera's. Scherp beeld.
Super vette groene achtergrond.

Minpunten

  • Geen lichtje bij een nieuwe melding

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Samantha 05-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super telefoon s10

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism blue

Algemene score

9,0
Super telefoon geen min punten alleen maar plus. Mooi groot scherm maakt fijne fotos Zou hem zeker aan raden de samsung S10

Pluspunten

  • Camera
  • Opslag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews