Samsung Galaxy A40 64 GB / blauw / (dualsim) - Reviews

Specificaties
Display
5.9 inch scherm
Opslag
64 GB opslag
Besturingssysteem
Android 9.0
Bekijk 3 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 5 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy A40 64 GB / blauw / (dualsim) op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,6

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marion Sprangers 12-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi functioneel toestel, goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Fijne functioneel mobiele telefoon. Makkelijk hanteerbaar. Snelle functie schakeling. Scherpe foto's en panoramafunctiemogelijkheid geeft net dat extra, om mooie foto's te kunnen maken. Goede kwaliteit/prijsverhouding. Ik ben er heel blij mee.

Pluspunten

  • Snelle functieschakeling
  • Goede camera/pixels. Resultaat: mooie foto's.

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Petra 16-05-2019

Weet je toevallig ook of de A40 goed synchroniseert met de Fitbit?

Reageer

Anoniem 06-05-2019

Zeer fijn toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over dit toestel ligt fijn in de hand en heeft veel mogelijkheden
Ook de camera werkt mooi en makkelijk
En voor dit geld krijg een zeer mooi toestel
Beveel hem zeker aan
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

rbnwrdt 26-06-2019

Fijn in gebruik voor goede prijs.

Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

8,0
na de S7 was het even wennen geen homeknop, maar de A40 stelt mij niet teleur. De batterij gaat lang mee, de back camera is goed. In het donker zijn foto's wat blur, verder is het glasdesign mooi maar sneller kapot dan mijn S7.
Tevreden met mijn aankoop.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

M_Star 04-09-2019

Matig

Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

6,0
Er komen regelmatig Apps binnen en dan geeft de A40 geen hoorbare melding of ook soms maar de helft van mijn meldingsgeluid.
Hierdoor al een paar afspraken gemist
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

hoi2 27-07-2019

vingerscan en gezichtsherkenning doen het geweldig

Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

10,0
ik heb iets meer dan een maand deze telefoon en heb nog geen min punten het is een geweldige telefoon en ligt lekker in de hand
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Jiz 22-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

veel telefoon voor scherpe prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
+ mooi handzaam toestel, helder scherm, geen zwarte randen om scherm, erg goede camera's, laadt snel op
- volume van media en meldingen niet snel te regelen

Pluspunten

  • camera
  • prijs/kwaliteit

Minpunten

  • bediening volume

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Stephanie2003 16-07-2019

Goed toestel maar...

Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

8,0
Ik heb deze vorige maand gekocht en ik ben er zeer tevreden over. Ik vind het alleen wel heel irritant dat er steeds reclames tussen door komen. Het toestel heeft een mooi formaat en werk zoals het moet werken.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Arie051 12-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima toestel voor bescheiden prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Prachtig groot en helder scherm in een relatief klein toestel. Doet alles wat de duurdere Samsungs ook kunnen. De bijgeleverde oordopjes wel snel vervangen door betere. Prima aankoop voor een bescheiden prijs.

Pluspunten

  • mooi scherm
  • klein formaat
  • goede accu en snelle oplader

Minpunten

  • niet waterdicht
  • oordopjes slecht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cindy x 29-06-2019

Echt mooie handzame telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb het toestel nu 2 maand in mijn bezit en ben er zeer tevreden mee. Hij heeft een mooi handzaam formaat. Best veel opslag capaciteit. De foto's zijn mooi scherp. En de prijs is gewoon erg aantrekkelijk. Batterij gaat minder lang mee dan ik verwachtte bij een nieuwe telefoon maar gebruik hem ook veel. Bij minder intensief gebruik gast de batterij wel lang genoeg mee.
Mijn vorige samsung was waterresistant. Dat mis ik wel bij dit toestel. Maar dat nadeeltje weegt niet op tegen alle voordelen. Kortom prima toestel voor een prima prijs
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Julian12345 24-06-2019

Hyper telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik ben zo tevreden met deze telefoon, je krijgt heel veel voor wat je betaald. Hij is al een paar keer gevallen maar nog niet kapot. #debestetelvanditjaar
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 09-09-2019

De combinatie met de tv snap ik niet

Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

6,0
Ik heb geprobeerd hem met de tv te verbinden maar dat wees ie af

Kan.ik hem wel met de tv verbinden via
Blue toe ?
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 09-09-2019

Echt heel handig

Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb hem twee maanden geleden gekocht want mijn broer heeft een a50 maar die is te groot voor mij dus heb ik deze en deze is nog fijner en hij is heel makkelijk overal mee naartoe te nemen ik heb een vriend die een nieuwe telefoon gaat kopen en ik heb hem verteld over deze hij is ook goedkoop en heeft een grote accu en een goede camera
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Ariane2305 08-09-2019

Handig voor privé en werk!

Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

10,0
Makkelijk te besturen, ligt fijn in de hand, batterij gaat superlang nee ondank intensief gebruik, al om al, top toestel. De kleuren reflecteren ook mooi! Ben zeer tevreden met het toestel
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 08-09-2019

heel goed nooit vastlopende dingen

Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

10,0
ik heb mijn telefoon nu 1 a 2 maanden en ben zeer tevreden ben ook met lij met snelheid en niet kapotgaan van scherm als ie valt maar ok het geheugen niet te veel niet te weinig in andere woorden perfecte telefoon.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

De Vliegher Bosch Kelly 07-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastische gsm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Mijn man heeft hem sinds dinsdag cadeau gekregen en is hem nog aan het verkennen. Goede prijsverhouding , goed scherm, goede accu ,licht in de hand en gemakkelijke te hanteren gsm. Samsung is altijd een heel goed gsmmerk geweest en deze gsm bewijst het keer op keer.

Pluspunten

  • Lange batterijduur
  • Gemakkelijk om mee te werken
  • Mooi dessign
  • Prachtig beeldschermresolutie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iemand 06-09-2019

Geweldige telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

10,0
Het is veel telefoon voor je prijs; de voorkant is bijna volledig scherm en de camera is ook supergoed! Soms de foto's beter dan op mijn camera.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Suze_12 06-09-2019

Geweldige telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb deze telefoon pas net maar hij doet het supergoed. Je kan er veel spelletjes opzetten en hij heeft veel ruimte er zit vingerafdruk op en die is ook fijn.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

BridgetZ 05-09-2019

Geweldige telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

8,0
De telefoon heeft een prima voormaat. Niet te groot niet te klein. Ook erg mooi scherm en maakt erg goede fotos vergelijken mijn oude telefoon
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 04-09-2019

Ik vind hem top.

Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

10,0
Sinds ik de A40 in mijn bezit heb nu 2 maanden is net of ik een mini computer bij mij draag .Ik kan alles sneller bereiken en makkelijk te bedienen ik sta er zelf verstelt af.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Marcellusw79 04-09-2019

Na een week retour

Geschreven voor: Samsung Galaxy A40 64 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

4,0
Heb het toestel gekocht op basis van het formaat (geen 6 inch scherm maar vrij compact) en dat beviel goed. Wat niet goed beviel; teveel voor mij overbodige, maar niet verwijderbare Samsung-apps en een te kleine batterij.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews