Sony Xperia 10 Plus 64 GB / zwart / (dualsim) - Reviews

Specificaties
Display
6.5 inch scherm
Opslag
64 GB opslag
Besturingssysteem
Android 9.0
Bekijk 1 andere uitvoering
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 37 reviews die zijn achtergelaten voor de Sony Xperia 10 Plus 64 GB / zwart / (dualsim) op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kunchen Ye 06-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mobiele ervaring

Geschreven voor: Sony Xperia 10 Plus 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

6,0
Deze mobiele telefoon is zeer comfortabel om films te kijken, en de camera is ook erg goed. Maar de aanpassing ervan op 3D-games is erg slecht, zoals Asphalt 9. Je ziet verschillende stippellijnen en fuzzy-modellen in deze game. De prestaties in 2D-games zijn nog steeds erg goed. Als je een game-enthousiast bent. Ik denk niet dat deze telefoon voor jou is.

Pluspunten

  • Beeldhelderheid
  • Hoofdtelefoonaansluiting

Minpunten

  • Levensduur van de batterij
  • Aanpassing van 3D-spellen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

kazim 02-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede prijs/kwaliteitsverhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia 10 Plus 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

7,0
de sony experia 10 plus is een zeer mooie en fijne telefoon. de telefoon is een beetje aan de grote kant maar daar wen je wel aan. het enige min puntje wat ik tot nu toe heb ervaren is dat de accu snel leeg gaat.

Pluspunten

  • mooie telefoon
  • scherp en helder display

Minpunten

  • accu duur

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Xperia10+ 28-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia 10 Plus 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ligt goed in de hand. Zakelijk en privé ineen en met dubbele
Scherm goed en overzichtelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter B 28-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia 10 Plus 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
Fijn toetsel. Het lange scherm bevalt beter dan de het oude formaat. Toestel houdt zelf bij wanneer het 't beste opgeladen kan worden en geeft ook meldeingen als het bijvoorbeeld verstandig is om het weer even te herstarten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

mjwdj 23-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm, goede functionaliteit!

Geschreven voor: Sony Xperia 10 Plus 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Prima telefoon met een groot scherm, goede functionaliteit, en ligt goed in de hand. Voor de prijs is deze telefoon een goede koop!

Pluspunten

  • Scherm
  • Gebruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raymond R. 18-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heel veel telefoon voor je geld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia 10 Plus 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
De Xperia 10 Plus heeft een slanke lijn en ligt vast in de hand. Met het prachtig lange 6,5 inch Full HD+ scherm en de 21:9 beeldverhouding, heb je een eigen bioscoop de palm van je hand. Reageert razendsnel bij dagelijks gebruik dankzij de Qualcomm Snapdragon 636 processor, het 4 GB werkgeheugen en Android 9. Andriod 9 draait al jouw favoriete apps moeiteloos en is een stukje simpeler en gebruiksvriendelijker geworden omdat de navigatieknoppen zijn vervangen door één simpele homeknop. Meer opslag nodig dan 64Gb? Plaats een sd kaart van maximaal 512Gb. De dubbele camera 12 MP + 8 MP met dubbele optische zoom maakt vlot heldere en scherpe foto's. Maak gebruik van 2 telefoonnummers door twee SIM kaarten te plaatsen. Verbindt met de rest van de wereld via o.a. mobiel netwerk G2-G4, Wifi 4-5, Bluetooth 5.0 en Near Field Communication (NFC). Kortom veel telefoon voor je geld.

Pluspunten

  • Mooi lang scherm
  • Reageerd snel bij gebruik
  • Ruim interngeheugen (64Gb)
  • Scherpe prijs
  • Ligt vast en comfortabel in de hand

Minpunten

  • Niet waterdicht
  • Niet draadloos opladen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Remco 11-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker groot scherm

Geschreven voor: Sony Xperia 10 Plus 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Lekker lang scherm ideaal voor splitscreen activiteiten. Toestel ligt lekker in de hand en is ondanks het grote scherm goed te bedienen.

Pluspunten

  • Groot/lang scherm
  • goede camera's

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John B 10-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia 10 Plus 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Mooie vormgeving, makkelijke bediening, uitmuntende foto's. Zoal van Sony verwacht weer een uitstekend alternatief voor de Xperia 1.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Mooi design

Minpunten

  • Aparte aan en uit knop

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marc 05-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed scherm en goede prestaties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia 10 Plus 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
De Xperia 10 Plus is een zeer goed werkende telefoon voor een niet al te hoge prijs. De helderheid en de echtheid van de kleuren kan ik als fotograaf zeer waarderen. Daarnaast is het bedieningsgemak nog beter dan bij de voorgaande modellen. De snelheid van het toestel is ook ontzettend goed.

Pluspunten

  • groot en helder scherm
  • mooie kleuren
  • goede camera
  • goede snelheid
  • fantastisch bedieningsgemak

Minpunten

  • heb ik nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annnnnnnnn 03-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

groot helder scherm mooie foto's makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia 10 Plus 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
ik heb al vanaf bestaan van sony niets anders dan sony mobiel gebruikt zijn makkelijk in gebruik zijn mooi en elegant en eenvoudig . maakt mooie foto's en opslag is groot

Pluspunten

  • mooie scherm
  • goede camera

Minpunten

  • niet overal te verkrijgen
  • modellen lijken op elkaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joris 03-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en duidelijk groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia 10 Plus 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
Prachtige gsm, zeker een aanrader. Ideaal voor films te maken of te bekijken. De accuduur en de beeldkwaliteit hebben mij echt verbaasd

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Prijs/kwaliteit

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huib Heijden 01-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prettig toestel, snel en betrouwbaar. Goede accuduur.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia 10 Plus 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

7,0
Handige smartphone met vlot werkende vingerafdruksensor. Het duurde even met vingerafdruk, maar daarna probleemloos openen.
Accu opladen niet zo snel, maar accu gaat langer mee dan voorgangers. Prima camera. Handig dat Contacten met Google Gmail automatisch terugkwamen.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak incl vingerafdruksensor
  • Accuduur en camera.

Minpunten

  • Laad niet snel op.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nicky van de Ketterij 31-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi scherm, heldere camera en een geweldig design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia 10 Plus 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Prijs kwaliteit verhouding is heel goed.. Waar voor je geld.
Goeie camera en een fantastisch geluid.. Ik raad sony voor iedereen aan. Weg met Apple en Samsung ;)

Pluspunten

  • Hoge resolutie
  • Haarfijne camera
  • Mooi design
  • Werkt snel
  • Helder geluid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Frans Rooze 30-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super beeld. Grote scherm.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia 10 Plus 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Razendsnelle processor en GPU.
Camera die smetteloze foto's neemt en haarscherpe video's.
Timescape UI is simplistiek, Less Is More, geen haperingen zoals Touchwiz.
Sony PC Companion is een uitstekende programma.
Afwerking en stijl.
De kleppen zijn rigide, dus geen vrees.

Pluspunten

  • Scherp beeld
  • Betaal baar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huib Heijden 29-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prettig toestel, snel en betrouwbaar. Goede accuduur.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia 10 Plus 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

7,0
Handige smartphone met vlot werkende vingerafdruksensor. Het duurde even met vingerafdruk, maar daarna probleemloos openen.
Accu opladen niet zo snel, maar accu gaat langer mee dan voorgangers. Prima camera. Handig dat Contacten met Google Gmail automatisch terugkwamen.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak incl vingerafdruksensor
  • Accuduur en camera.

Minpunten

  • Laad niet snel op.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ramon 26-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Sony Xperia ?? plus

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia 10 Plus 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Groot scherm en helder. Langer dan zijn voorganger. Ligt lekker in de hand. Batterij gaat lang mee. Reageert heel snel. Simpel in te stellen. 64 GB aan ruimte plus extra snelle sd-kaart. Dubbel sim dus geen extra mobiel meer.

Pluspunten

  • Reageer snel.
  • Moie brede beeldscherm.
  • Normaal gewichten batterij gaat lang mee.
  • Makkelijk om in te stellen.
  • Weinig reclame of onnodige apps.

Minpunten

  • Keuze om een andere virusscanner te gebruiken.
  • De AVG app is niet te verwijderen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ceel 18-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vooruitgang tov van mijn oude xperia van 4 jaar geleden

Geschreven voor: Sony Xperia 10 Plus 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Net een uurtje bezig en al geheel vertrouwd. Wat simpel! De komende dagen zal er nog meer plezier beleefd worden. Bedankt, ga zo door met ontwikkeling.
Tot over 3 of 4 jaar. Want Sony is betrouwbaar.

Pluspunten

  • formaat
  • installatie

Minpunten

  • geen hoesje direct beschikbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wulan Mawar 17-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte smartphone

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia 10 Plus 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Met langdurige batterij kan ik met Sony Xperia 10 plus op mijn gemak perfecte foto's maken tijdens het reizen zonder iedere keer te hoeven zorgen met opladen

Pluspunten

  • Maakt super mooie foto's
  • Grote scherm
  • Langdurige batterij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nalyu 16-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snelle response, wel wennen aan het grote scherm.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia 10 Plus 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
Ik ben sinds het batterij debacle van samsung overgestapt naar Sony en heb er nooit spijt van gehad. Nu ik de xperia 10 plus heb gekozen als mijn volgende telefoon zeker niet. Het is even wennen als je kleinere telefoons gewent bent om gelijk naar zo een groot scherm te gaan maar na een week ben je er aan gewent.

Pluspunten

  • groot scherm
  • vinger scan aan de zijkant

Minpunten

  • achter camera steekt een klein beetje uit.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lia de Klerk 14-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Absolute kraker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia 10 Plus 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Al jaren gebruiker van Sony telefoons evenals mijn man die van de google telefoons is overgestapt naar de Sony XA 1 Ultra welke ik reeds 2 jaar gebruik.
Ik moest wel even wennen aan de scherm verhouding maar het is op alle gebied een absolute knaller, gebruik, foto`s , video noem maar op. Het geluid, van alle internet radio stations is uitstekend. Tenslotte batterijduur evenals zijn voorganger een dubbele plus.

Minpunten

  • nog niet kunnen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews