Samsung Galaxy S10+ 1000 GB / ceramic white - Reviews

Specificaties
Display
6.4 inch scherm
Opslag
1000 GB opslag
Besturingssysteem
Android 9.0
Bekijk 8 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 150 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy S10+ 1000 GB / ceramic white op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Frank Verschuur 19-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel nieuwe snufjes en een te gekke camera

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

5,0
Voor hetgeen ik er mee moet doen is tie te gek. Hij is lichter en de foto's zijn scherper dan ode foto's zijn scherper en beter. Dankzij deze s10 ben ik van mening dat ik nooit meer een ander wil

Pluspunten

  • Camera
  • Gewicht

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeffrey 17-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strak design, Premium bouw kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Ik heb dit product gekozen omdat ik toe was aan een nieuwe/grotere telefoon. Ik heb vele Samsung telefoons in mijn bezit gehad, maar dit is toch wel echt de beste tot nu toe. De in-screen fingerprint scanner is verbazingwekkend snel, ik heb dezelfde duim een aantal keer erin ge-mapped. Zodat hij mijn vinger sneller zou herkennen.

De Galaxy S10+ is dan ook zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • In-screen fingerprint scanner
  • Meerdere camera's
  • Stevige bouwkwaliteit
  • Mooi design

Minpunten

  • Bixby
  • Veel pre-installed apps

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rene 15-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Ik ben helen maal tevreden met de s10+ mooi groot scherm en super helder scherm en nog steeds vind ik samsung de beste mobiel die der is
Kwa menu ook makkelijk en alles goed te vinden

Pluspunten

  • Mooi
  • Groot scherm
  • Makkelijk menu
  • Licht goed in de hand

Minpunten

  • Zit wel een prijskaartje aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Chrissie 09-09-2019

Ligt lekker in de hand

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 1000 GB / ceramic white

Algemene score

10,0
Ik Vind het leuk om te zien dat samsung zich zo ontwikkeld. Als ik de s10+ vergelijk met bijvoorbeeld de voorgaande s modellen dan ben ik zeer tevreden.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 09-09-2019

Nooit eerder zo tevreden

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 1000 GB / ceramic white

Algemene score

10,0
Ik kocht mijn Galaxy S10+ dit weekend en ik kon er niet meer van afblijven. Razendsnel en zeer eenvoudig de gegevens van mijn oude telefoon overgezet en toen kon ik van start.
Het beeldscherm is prachtig, de foto's lijken door een dure professionele camera gemaakt, het toestel is razendsnel. Ik ben zeer tevreden, nog nooit had ik zo'n complete telefoon. gewoon super!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

QiQi 09-09-2019

Super tof

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 1000 GB / ceramic white

Algemene score

8,0
Ik heb nu een aantal dagen de 10 plus en ben er erg tevreden over. De foto's zijn ook van uitstekende kwaliteit.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Erwin d 09-09-2019

Zeer mooie telefoon. Super foto.s

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 1000 GB / ceramic white

Algemene score

10,0
Sinds deze telefoon uit was. Wilde ik hem al hebben. Heb alle Samsung modellen gehad. En de 10 plus. Is toch wel een hele gave. Ben er blij mee.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Kellyw 08-09-2019

Geweldige telefoon!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 1000 GB / ceramic white

Algemene score

10,0
Prachtige camera, maakt fantastische foto's.
Mooi groot scherm, licht qua gewicht, strak uiterlijk en geweldige functies.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Kimberley1989 08-09-2019

Zoals je van Samsung gewent bent :)

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 1000 GB / ceramic white

Algemene score

10,0
Ik heb deze telefoon bij een abonnement gekregen gisteren. Ik ben wederom nu al weer zeer tevreden.
Ik heb altijd de Samsung S telefoons en elke keer weer boven verwachting. Dus nu ook. Bij het uitpakken viel het grote scherm meteen op en werd ik verlieft op de prachtige Prism white kleur aan de achterkant van de telefoon. De S10+ is voorzien van de nieuwste snufjes, en je ziet duidelijk dat er uitgebreid nagedacht is over het gebruiksgemak.
Twijfel je nog over wat voor telefoon je zou moeten nemen? Zoek niet verder want de Samsung S10+ is het beste van het beste.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Troy 08-09-2019

Top telefoon!!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 1000 GB / ceramic white

Algemene score

10,0
Ik heb nu sinds een week de Samsung Galaxy s10+ en dit bevalt me prima! Super snel toestel en de batterij gaat lang mee. Over gestapt van een HTC toestel en is een dikke upgrade!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Raysa 07-09-2019

Super top top

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 1000 GB / ceramic white

Algemene score

10,0
Ik en mijn gezin zijn al 10 jaar klant vaan samsung il ben super blij dat samsung zo goed is en wat lief van samsung dat hij zo een leuke promotie geef ik ben dol op samsung ik zal nooiet wat anders willen allen samsung love it dankje wel samsumg om mij en veel mensen zo blij te maken
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Caparts 07-09-2019

Toch weer een stap vooruit

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 1000 GB / ceramic white

Algemene score

10,0
Ik kom van een S9. Nu een s10+. Dat is toch weer echt een stap vooruit.
Het grotere scherm en de snelheid waarmee alles verloopt is echt de moeite waard.
Ook de accu capaciteit is een echte vooruitgang.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Andrada 07-09-2019

Super nice phone

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 1000 GB / ceramic white

Algemene score

8,0
Don't think about it twice. The phone is very nice and the screen is truly the best. It is a bit expensive but it gives you the best cameras!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Gidjeem 07-09-2019

De Porsche onder te telefoons

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 1000 GB / ceramic white

Algemene score

10,0
Genieten. Super mooi product. Zie veel mensen klagen over de prijs. Echter, telefoons worden tegenwoordig meer gebruikt dan computers. Zorg dan dat je een goede hebt. Deze telefoon voldoet aan al mijn verwachtingen. Top!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

RoyD 07-09-2019

Supermooie telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 1000 GB / ceramic white

Algemene score

10,0
Telefoon gisteren gekocht. Installatie gaat makkelijk, neemt zo alles over van je oude (Samsung) telefoon. Mooi helder en groot scherm. Telefoon is snel. Nog geen kans gehad om de verschillende camera's te proberen.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Nance1981 06-09-2019

Geweldige camera

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 1000 GB / ceramic white

Algemene score

10,0
Na jarenlang een IPhone nu de overstap naar Samsung S10+. Wat een geweldige telefoon, blij met de overstap. Camera is geweldig.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Jordik 06-09-2019

Goed en snel geregeld !

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 1000 GB / ceramic white

Algemene score

10,0
Ik ben super tevreden met mijn nieuwe samsung Galaxy s10+ de camera is echt haar scherp en kan allemaal leuke dingen mee doen ik geef het toestel als cijfer een toepasselijke s10+ kortom super aankoop
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 05-09-2019

Prima telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 1000 GB / ceramic white

Algemene score

10,0
Heb gisteren de Galaxy s10+ gekocht prima toestel om mee te werken en erg mooi om te zien helder beeld en goede camera's ben er zeer blij mee
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Kokkie38 04-09-2019

Prachtig beeld, snel

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 1000 GB / ceramic white

Algemene score

10,0
Ik heb hem nu een paar uur wat een super telefoon en super snel.
Ook super dat je fortnite er op kan spelen
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 04-09-2019

Top toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 1000 GB / ceramic white

Algemene score

10,0
Top toestel waar je hele mooie foto's mee kunt maken en mee kunt multitasken dual sim voor zakelijk en prive
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews