Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic white - Reviews

Specificaties
Display
6.4 inch scherm
Opslag
512 GB opslag
Besturingssysteem
Android 9.0
Bekijk 9 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 150 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic white op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Frank Verschuur 19-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel nieuwe snufjes en een te gekke camera

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

5,0
Voor hetgeen ik er mee moet doen is tie te gek. Hij is lichter en de foto's zijn scherper dan ode foto's zijn scherper en beter. Dankzij deze s10 ben ik van mening dat ik nooit meer een ander wil

Pluspunten

  • Camera
  • Gewicht

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeffrey 17-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strak design, Premium bouw kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Ik heb dit product gekozen omdat ik toe was aan een nieuwe/grotere telefoon. Ik heb vele Samsung telefoons in mijn bezit gehad, maar dit is toch wel echt de beste tot nu toe. De in-screen fingerprint scanner is verbazingwekkend snel, ik heb dezelfde duim een aantal keer erin ge-mapped. Zodat hij mijn vinger sneller zou herkennen.

De Galaxy S10+ is dan ook zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • In-screen fingerprint scanner
  • Meerdere camera's
  • Stevige bouwkwaliteit
  • Mooi design

Minpunten

  • Bixby
  • Veel pre-installed apps

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rene 15-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Ik ben helen maal tevreden met de s10+ mooi groot scherm en super helder scherm en nog steeds vind ik samsung de beste mobiel die der is
Kwa menu ook makkelijk en alles goed te vinden

Pluspunten

  • Mooi
  • Groot scherm
  • Makkelijk menu
  • Licht goed in de hand

Minpunten

  • Zit wel een prijskaartje aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Raysa 07-09-2019

Super top top

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic white

Algemene score

10,0
Ik en mijn gezin zijn al 10 jaar klant vaan samsung il ben super blij dat samsung zo goed is en wat lief van samsung dat hij zo een leuke promotie geef ik ben dol op samsung ik zal nooiet wat anders willen allen samsung love it dankje wel samsumg om mij en veel mensen zo blij te maken
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Caparts 07-09-2019

Toch weer een stap vooruit

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic white

Algemene score

10,0
Ik kom van een S9. Nu een s10+. Dat is toch weer echt een stap vooruit.
Het grotere scherm en de snelheid waarmee alles verloopt is echt de moeite waard.
Ook de accu capaciteit is een echte vooruitgang.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Andrada 07-09-2019

Super nice phone

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic white

Algemene score

8,0
Don't think about it twice. The phone is very nice and the screen is truly the best. It is a bit expensive but it gives you the best cameras!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Gidjeem 07-09-2019

De Porsche onder te telefoons

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic white

Algemene score

10,0
Genieten. Super mooi product. Zie veel mensen klagen over de prijs. Echter, telefoons worden tegenwoordig meer gebruikt dan computers. Zorg dan dat je een goede hebt. Deze telefoon voldoet aan al mijn verwachtingen. Top!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

RoyD 07-09-2019

Supermooie telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic white

Algemene score

10,0
Telefoon gisteren gekocht. Installatie gaat makkelijk, neemt zo alles over van je oude (Samsung) telefoon. Mooi helder en groot scherm. Telefoon is snel. Nog geen kans gehad om de verschillende camera's te proberen.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Nance1981 06-09-2019

Geweldige camera

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic white

Algemene score

10,0
Na jarenlang een IPhone nu de overstap naar Samsung S10+. Wat een geweldige telefoon, blij met de overstap. Camera is geweldig.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Jordik 06-09-2019

Goed en snel geregeld !

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic white

Algemene score

10,0
Ik ben super tevreden met mijn nieuwe samsung Galaxy s10+ de camera is echt haar scherp en kan allemaal leuke dingen mee doen ik geef het toestel als cijfer een toepasselijke s10+ kortom super aankoop
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 05-09-2019

Prima telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic white

Algemene score

10,0
Heb gisteren de Galaxy s10+ gekocht prima toestel om mee te werken en erg mooi om te zien helder beeld en goede camera's ben er zeer blij mee
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Kokkie38 04-09-2019

Prachtig beeld, snel

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic white

Algemene score

10,0
Ik heb hem nu een paar uur wat een super telefoon en super snel.
Ook super dat je fortnite er op kan spelen
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 04-09-2019

Top toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic white

Algemene score

10,0
Top toestel waar je hele mooie foto's mee kunt maken en mee kunt multitasken dual sim voor zakelijk en prive
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Lousyshot 04-09-2019

S10 + beter wordt het niet

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic white

Algemene score

10,0
Super snelle telefoon met hele goede camera. Zelf een leek als ik kan goede fotos maken. Verder blijft de telefoon heel intuïtief in gebruik.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 26-08-2019

Geweldig

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic white

Algemene score

10,0
Ik heb dit gekocht in maart en ben zeer re vreden er mee na nu een gebruik van bijna 4 maanden. Ben supper blij mee. Ik vind het veel malen beter dan de iphone.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 19-07-2019

Be kende naam voor alla mensen nu is SAMSUNG.

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic white

Algemene score

10,0
Mooiste foto van camera samsung mobiele telefoon.ok niet so duur,goed prijs Samsong Galaxy s10 ,kun jaren gebruikken ,sterke telefoon.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anja 08-07-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijn toestel S10+

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Fijn toestel. Lekker licht. Mooi groot helder scherm. Prachtig helder geluid.
Makkelijk in gebruik en niet meer dat irritantie knipperlichtje, als er een bericht is binnengekomen :-) Ik moet alleen nog even de tijd nemen om op onderzoek uit te gaan om er uit te halen wat er in zit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Katherina 01-06-2019

Top smartphone!! Fantastische kleuren!!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic white

Algemene score

10,0
Voor mijn kids gekocht...eerst voor mijn dochter en binnen 1 week voor mijn zoon....belift is beloft!!
Beiden ontzettend plezier hiermee!!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Leo 666 23-05-2019

Mooi ding jammer geen s pen als de note

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic white

Algemene score

8,0
Wel wennen na jaren diversen note
hebben gehad er zit nu wel veel meer opties voor de camera foto's en video's filmpje mooi toestel
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Joyce69 07-05-2019

Slechte keuze

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic white

Algemene score

2,0
Er zijn en aantal dingen die ik echt mis en wel aanwezig waren op de s8+. Ook loopt de telefoon continue vast, heb spijt van de aanschaf!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews