Samsung Galaxy S9+ 64 GB / paars / (dualsim)

Bekijk 3 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 5 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy S9+ 64 GB / paars / (dualsim) op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,6

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dick Enschede 13-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige kamera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S9+ 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Omdat ik op reis ging had ik een telefoon nodig met een goede camera en de mogelijkheid om een 2e Sim kaart te gebruiken. Zo voorkwam ik gesleep met een camera en een tweede telefoon. De camera is in een woord geweldig. Ook vergrotingen op A4 formaat zijn prachtig. De opnames van concerten zijn mooi en afspeelbaar op mijn Samsung TV. Het telefoongeluid is luid en duidelijk en ook de microfoon is prima. Ik ga de telefoon nu met een opvouwbaar keyboard gebruiken en kan de IPad thuis laten. Het is een geweldige telefoon.

Pluspunten

  • Camera
  • 2 simkaarten mogelijk
  • Schermkwaliteit
  • Draadloos oplaadbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rick1998 19-03-2021

Een tijdloze telefoon.

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9+ 64 GB / paars / (dualsim)

Algemene score

10,0
Vanaf ik deze telefoon kocht heb ik er geen problemem mee ervaren, maakte mooie foto's en was super goed te gebruiken.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

arthurs9plus 16-03-2021

mooi en goed ..... en vooral leuk!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9+ 64 GB / paars / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik ben heel erg tevreden met de Samsung Galaxy S9+, Bellen kwaliteit is perfect! De resolutie van het scherm is prachtig, de foto's die je ermee kunt maken zijn mooi van kwaliteit, Dan de verschillende opties voor films te maken helemaal geweldig!
Ook heerlijk te gebruiken om te gamen, zie foto's
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Ed76 09-03-2021

Alles in m'n hand!!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9+ 64 GB / paars / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik had een S9... helaas kwijt.
Nu een S9 plus en ben nog blijer dan eerst.
Heb echt alles ineen. Van agenda tot #googlealles
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Han25 09-03-2021

Makkelijk en duidelijk ,

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9+ 64 GB / paars / (dualsim)

Algemene score

10,0
Hij is makkelijk ,zeer tevreden er mee. Ik mag al een andere na 2 jaar maar deze keer ga ik verder met de zelfde telefoon.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Dwayne22 26-02-2021

Super telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9+ 64 GB / paars / (dualsim)

Algemene score

10,0
Super telefoon alleen jammer de bixby knop is wel jammer vederest echt een aanrader fijne lens perfect verder
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 23-02-2021

Fijne betrouwbare telefoon.

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9+ 64 GB / paars / (dualsim)

Algemene score

10,0
Deze smartphone is een betrouwbare gebruiksvriendelijke telefoon, die ook in 2021 nog steeds niet misstaat.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

FlorisHimself 21-02-2021

Waarom deze telefoon het allemaal heeft!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9+ 64 GB / paars / (dualsim)

Algemene score

10,0
Deze telefoon krijgt van mij een dikke 10 als beoordeling, deze Samsung galaxy s9 plus is heerlijk in gebruik!! De camera is mega goed, en de batterij is ook nog eens prima. Kortom geen twijfel mogelijk, dit is de absolute winnaar voor mij.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Tanja71 15-02-2021

Oud en vertrouwd!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9+ 64 GB / paars / (dualsim)

Algemene score

10,0
Toen mijn oude samsung overleden was kreeg ik van mijn dochter haar oude IPhone want dat was beter en dan hoefde ik niet gelijk een nieuwe telefoon te kopen. Maar na een paar maanden wennen en vooral zuchten dat ik mijn oude Samsung zo miste kreeg ik van de kinderen voor mijn 50e verjaardag een nieuwe Samsung S9....!!! Ik kan je niet vertellen hoe blij ik daarmee ben een vooral was dat ik die IPhone weer terug kon geven!!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Staschya 14-02-2021

Goede en fijne telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9+ 64 GB / paars / (dualsim)

Algemene score

10,0
Een zeer goede mobiel
#goede foto's mooi geluid
Snelle updates werkt snel en ligt fijn in de hand ben altijd Samsung gewend maar was een tijdje over gestapt na ander merk maar ben blij dat ik de Samsung terug heb wil geen andere meer
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Macrido 09-02-2021

Top apparaat

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9+ 64 GB / paars / (dualsim)

Algemene score

8,0
Mooi toestel met goede features die heel intuïtief werken dat is de kracht van de u.i van Samsung maken het digitale leven simpel top
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Francisco Julianadorp 29-01-2021

Perfecte mobiel

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9+ 64 GB / paars / (dualsim)

Algemene score

10,0
Zeer tevreden met mijn mobiel. Zeer snel en maakt fantastische foto's. Het maakt een mooi koppel met mijn Samsung Watch 2 Active.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 22-01-2021

Goede camera

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9+ 64 GB / paars / (dualsim)

Algemene score

10,0
Dit samsung product de samsung s9+ is de beste telefoon die ik ooit heb gehad
Hij is snel
Heeft een helen goede camera
Ziet er mooi uit
En is niet te groot en niet te klein
De telefoon is in mijn ogen perfect.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Dooitze 21-01-2021

Geweldige telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9+ 64 GB / paars / (dualsim)

Algemene score

8,0
Was opzoek naar een grotere telefoon en deze s9+ voelt en werkt goed, alleen als soms krijg ik strepen in beeld die na een tijdje verdwijden hoe dit kan weet ik ook niet.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Gerard1952 09-01-2021

Geweldige telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9+ 64 GB / paars / (dualsim)

Algemene score

10,0
Zeer mooie foto's maakt de Samsung, waren even een paar dagen naar Californie, de zeehonden in San Francisco gefotografeerd met de Samsung.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 06-01-2021

Zeer goed .

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9+ 64 GB / paars / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik denk de beste telefoon die er bestaat , snel , hele mooie foto s , ligt goed in de hand , start snel op , top telefoon
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Bob5456 06-01-2021

De grote gemak bediening , goede camera,

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9+ 64 GB / paars / (dualsim)

Algemene score

10,0
Het uiterlijk mooi, goed geluids niveau, goede kwaliteit camera voldoende opslag door extra sd slot goede bel kwaliteit , goed te bedienen door de grote
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 29-12-2020

Beoordeling Samsung S9

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9+ 64 GB / paars / (dualsim)

Algemene score

10,0
Het toestel bevalt me zeer zeker, het kan tegen een stootje. Breekt dus niet snel, camerakwaliteit is ook erg goed in mijn mening.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Souldearly 22-12-2020

Geweldige telefoon!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9+ 64 GB / paars / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik gebruik de S9 nu voor ander half jaar en ik heb nog nooit zo'n fijne mobiel gehad al deze. Hij is snel, fijn in mijn handen, mooi groot scherm, heeft leuke functies, goed accuduur en veel geheugen.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Wil77 18-12-2020

Ben zeer tevreden

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9+ 64 GB / paars / (dualsim)

Algemene score

10,0
Fijn toestel goed met een hand te bedienen.
Lekker groot scherm .
Mooie foto,s en filmpjes kan hij maken .
Ik zal niet anders willen .
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews