Fysic Alecto FM-7950 GPS Senioren mobiele telefoon + GPS - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Fysic Alecto FM-7950 GPS Senioren mobiele telefoon + GPS op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Frank 23-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ideale senioren telefoon

Geschreven voor: Fysic Alecto FM-7950 GPS Senioren mobiele telefoon + GPS

Algemene score

9,0
Deze telefoon aangeschaft voor mijn schoonmoeder van 84 die niet echt "handig" meer is met elektronische apparatuur. Alles voor haar ingesteld en simpele instructie gemaakt en dat werkt prima, ze kan er nu mee bellen.
Voor het geld zeker een goede koop.

Pluspunten

  • Eenvoud van gebruik
  • Houder voor opladen

Minpunten

  • Mogelijkheden zijn beperkt

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Tiny 18-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima toestel voor senior van 97 jr oud

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Fysic Alecto FM-7950 GPS Senioren mobiele telefoon + GPS

Algemene score

9,0
Prettig toestel, grote toetsen, behoorlijk scherm. Dus prima voor senior van 97 jr.
Daarbij kregen we van Hesdo in Den Bosch súper telefonische service. Er zat nl geen Hollandse beschrijving in het doosjebij aankoop.

Pluspunten

  • Grote toetsen
  • Groot schermpje

Minpunten

  • Nog geen
  • Nog geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simpel en handig voor oudere mensen. 30-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handig voor opa

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Fysic Alecto FM-7950 GPS Senioren mobiele telefoon + GPS

Algemene score

10,0
Simpele telefoon zonder toeters en bellen, wel veilig met alarm nrs. En GPS bepaling bij problemen. Ideaal voor ouderen die niet veel ophebben met al die moderne apparaten.
En zeer betaalbaar.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

J.P. Evers 27-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Fysic Alecto FM-7950 GPS Senioren mobiele telefoon + GPS

Algemene score

10,0
Omdat ik deze telefoon al een paar jaar gebruik, maar helaas was hij in de wasmachine terecht gekomen. Dus maar snel een nieuwe besteld natuurlijk weer dezelfde daar ben ik aan gewend geraakt en hij bevalt mij super goed. Toppie Fysic een pracht telefoon. Hij hoeft voor mij alleen maar te bellen en sms dus daarvoor is hij prima.

Pluspunten

  • Grote toetsen
  • Goed geluid
  • Gemakkelijk in gebruik

Minpunten

  • Weet het niet
  • Niks

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans 27-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige seniorentelefoon met NOOD-knop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Fysic Alecto FM-7950 GPS Senioren mobiele telefoon + GPS

Algemene score

10,0
Duidelijke handleiding en makkelijk in te stellen. Grote toetsen welke uitgesproken worden. Een onmisbare NOOD-knop die de contactpersoon/contactpersonen belt (bij geen gehoor tot 3x toe). Wordt er opgenomen, dan ontstaat een luidsprekende verbinding, oftewel de oproeper hoeft de telefoon niet vast te houden.
En... tegelijkertijd wordt ook een SMS verzonden met een locatie-link. Klik op de link en de locatie wordt getoond in Google Maps.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • grote toetsen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Toon 17-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Helder scherm en goed leesbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Fysic Alecto FM-7950 GPS Senioren mobiele telefoon + GPS

Algemene score

8,0
Fijne telefoon,alleen lastig in te stellen.
Als dat eenmaal is gebeurd is het een handzame telefoon.

Pluspunten

  • Prettig in gebruik.

Minpunten

  • Klepje van telefoon ideaal

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

bakker 04-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

grote toetsen, makkelijke nl gebruiksaanwijzing

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Fysic Alecto FM-7950 GPS Senioren mobiele telefoon + GPS

Algemene score

9,0
zeer makkelijk in te stellen
ideaal met gps functie
geen poespas gewoon bellen en sms
en je hoort welk cijfer je indrukt als je telefoonnummer intoetst

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Wim 27-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in de hand en mooi dessin

Geschreven voor: Fysic Alecto FM-7950 GPS Senioren mobiele telefoon + GPS

Algemene score

9,0
De oude telefoon was aan vervanging toe en dit was de beste keuze. Als eenmaal alles is ingesteld is de bediening erg eenvoudig. De toetsen zijn zodanig groot dat ik er nooit naast kan zitten.

Pluspunten

  • Helder scherm
  • Grote toetsen
  • Lange stand-tijd

Minpunten

  • De instellingen vergden nogal wat tijd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eddy 1948 26-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote toetsen en handige sos knop via gps.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Fysic Alecto FM-7950 GPS Senioren mobiele telefoon + GPS

Algemene score

9,0
Makkelijke bediening echte senioren mobiel geen overbodige toestanden.De gps in het toestel geeft een bijkomend veiligheidsgevoel .

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer