Samsung Galaxy Note 8 64 GB / midnight black / (dualsim)

Specificaties
Display
6.3 inch scherm
Opslag
64 GB opslag
Besturingssysteem
Android

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 3 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy Note 8 64 GB / midnight black / (dualsim) op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anoniem 20-06-2019

Geweldig toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy Note 8 64 GB / midnight black / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb hem nu 2 maanden in bezit,en kan niet anders zeggen dan dat ik het een fantastische toestel vind,maakt prachtige foto's ,en aangezien ik koken erg leuk vind, is dat een leuke bijkomstigheid van de telefoon dat die een voedselstand heeft op de camera
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Vicktor 25-09-2017
  • Product paar weken in bezit

MOOI en snel !!! Een lust voor de ogen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Note 8 64 GB / midnight black / (dualsim)

Algemene score

9,0
Ik heb mijn Note8 nu iets van anderhalve week. Mooi toestel deze Samsung Galaxy Note8, zit goed in elkaar en is perfect afgewerkt. Veel handigheden die prima werken.
Nadelen? Mmm valt wel mee. De vingerscanner zit niet echt handig, maar dat heb ik opgelost door het toestel met één hand vast te houden en met de andere hand te scannen (net zoals ik dat jaren heb gedaan met mijn Note4). Overigens ook met één hand, dat is een kwestie van wennen. Op deze manier werkt het prima. Wat ik meer gebruik is gezichtsherkenning. Werk prima en razend snel. Verder is het toestel glad, maar daar moet je misschien ook aan wennen. Al met al een goede keuze voor toch wel veel geld.

Sorry, ik houd er niet van om een 'uitstekende'-beoordeling te geven, maar de Note8 is dit zeker waard. Voor mij als eindscore een dikke 9!

Pluspunten

  • Scherm (grootte, helderheid en contrast)
  • Batterij (incl. batterij-besparingsalternatieven)
  • Functionaliteit (o.a. split screen en S-pen)
  • Snelheid
  • Bouw (perfect afgewerkt)

Minpunten

  • Bixby werkt niet in het Nederlands

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ninita 07-08-2020

Top!

Geschreven voor: Samsung Galaxy Note 8 64 GB / midnight black / (dualsim)

Algemene score

10,0
De Samsung Note 8 is een echte aanrader! Beeldscherm is ideaal. De functies zijn geweldig. Foto's en video's zijn van zeer goede kwaliteit. Handleiding is makkelijk en de telefoon is simpel in gebruik.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Kantima 11-07-2020

Review van de note8

Geschreven voor: Samsung Galaxy Note 8 64 GB / midnight black / (dualsim)

Algemene score

8,0
De note 8 is een prima persoonlijk + werk telefoon. Want je kan snelle notities maken met de pen. Ik zou wel een hoesje kopen bij samsung omdat de aanraak gevoeligheid op edge erg hoog is dus je kan per ongeluk iets anders aantikken.
Voor der rest raad ik zeker de note 8 de Galaxy watch werkt er ook prima op.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Edwin0416 28-06-2020

Super telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy Note 8 64 GB / midnight black / (dualsim)

Algemene score

8,0
Heb laatst een note 8 gekocht omdat mijn note 4 nogal traag begon te worden en de batterij nogal snel leeg was .
Ik ben erg over de note 8 te spreken
Groot scherm makkelijk in gebruik
Maakt fantastische foto's supersnel internet kortom ben er erg tevreden over
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 29-05-2020

Scherm is geweldig

Geschreven voor: Samsung Galaxy Note 8 64 GB / midnight black / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb deze telefoon gekregen van mijn vader en hij doet het goed. Geen kras, pennetje erg mooi scherm is vooral groot, fotos zijn ook heel mooi
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Sponsbob 27-05-2020

great iris and fingerprint scan

Geschreven voor: Samsung Galaxy Note 8 64 GB / midnight black / (dualsim)

Algemene score

10,0
I like the galaxy note 8 because it has a great iris and fingerprint scan. Furthermore the dual-sim is easy to use. And the safe folder enables me to use the phone for work as well. I am very happy that I do not have to carry 2 mobile phones all the time.
Furthermore I like the samsung music app that is integrated in android auto.
Regards,
Patrick
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Vincent0220 20-05-2020

Geweldig device!

Geschreven voor: Samsung Galaxy Note 8 64 GB / midnight black / (dualsim)

Algemene score

8,0
Het is een geweldige telefoon maar Er bestaan wel betere maar het doet wat een telefoon moet en dat is wat voor mij belangrijk is
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 09-04-2020

Geweldige specificaties

Geschreven voor: Samsung Galaxy Note 8 64 GB / midnight black / (dualsim)

Algemene score

8,0
Het is een goede telefoon, maar de Miliamper van de baterij is iets laag. Het is ook een telefoon die weinig opslag heeft (64gb).
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Jokeboskoo 25-03-2020

Fantastische telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy Note 8 64 GB / midnight black / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb de Note 8 nu 1 jaar en ben er erg tevreden over. Mooi groot scherm en makkelijk te bedienen bovendien ruim voldoende opslagcapaciteit
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Arwin1970 04-03-2020

Samsung altijd top

Geschreven voor: Samsung Galaxy Note 8 64 GB / midnight black / (dualsim)

Algemene score

10,0
Heb mijn note 8 pas tweede hands gekocht, maar ben er net als al mijn eerdere toestellen van Samsung, zeer content mee.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

sonny1971 23-02-2020

super snel en makkelijk in het gebruik

Geschreven voor: Samsung Galaxy Note 8 64 GB / midnight black / (dualsim)

Algemene score

10,0
super tevreden over mijn telefoon .
ideaal om mee.te netflixen door zijn groot scherm
daarnaast gebruil ik de note8 voor werk powerpoints en exel zijn makkelijk te doen
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 19-02-2020

Tv7 serie tablet,telefoon oortjes

Geschreven voor: Samsung Galaxy Note 8 64 GB / midnight black / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb de s9+ en zeeeeer tevreden. Ik :S3 s5 s7 mijn vrouw: s4 s6 note 8+. De watch heb ik helaas geen geld ervoor anders had ik het ook wel gekocht. Je koopt het 1 x geloof me goeie telefoons en iedere keer waren ze goed bevonden.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Johnny52 09-02-2020

Toppertje

Geschreven voor: Samsung Galaxy Note 8 64 GB / midnight black / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb nog nooit zooon geweldig mobiele telefoon(compacte zak computer)gehad
Kortom een zéér handig dingetje
Mijn note8 nogmaals kan niet zonder...
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 06-02-2020

Super smartphone

Geschreven voor: Samsung Galaxy Note 8 64 GB / midnight black / (dualsim)

Algemene score

10,0
Deze super solide smartphone is de beste ooit in mijn bezit tot nu toe ik zweer bij Samsung en de sevice die erachter schuilt !
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 02-02-2020

zelfs al is het een derde handje nog een topper

Geschreven voor: Samsung Galaxy Note 8 64 GB / midnight black / (dualsim)

Algemene score

10,0
Een telefoon die ook ingeruild had kunnen worden doet het uitstekend voor mij. Ziet er gaaf uit heeft uitgebreide mogelijkheden en wat biedt de Note 9 of 10 nog meer? Ik hoef het niet te weten want de Note 8 is voor mij nog steeds toppie
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Liek66 16-01-2020

Ideale telefoon voor werk en privé

Geschreven voor: Samsung Galaxy Note 8 64 GB / midnight black / (dualsim)

Algemene score

10,0
Telefoon met groot scherm ,wat ideaal is voor werk en privé situaties! Nooit meer een andere telefoon
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

santo231 15-01-2020

Amazing

Geschreven voor: Samsung Galaxy Note 8 64 GB / midnight black / (dualsim)

Algemene score

10,0
It is exactly what I was looking for and for a great price, easily one of the best phones on the market even today.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anneke632 09-01-2020

Gebruikers vriendelijke smartphone

Geschreven voor: Samsung Galaxy Note 8 64 GB / midnight black / (dualsim)

Algemene score

10,0
Makelijk in gebruik. Movie foto's.
Uitstekend te gebruiken als route planner als je te voet bent. Batterij duur is prima. Helder en duidelijk scherm. Dit is mijn eerste smartphone. Ik ben heel tevreden.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 01-01-2020

Beoordeling samsung galaxy note 8

Geschreven voor: Samsung Galaxy Note 8 64 GB / midnight black / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik ben heel blij met mij telefoon want het is een snel toestel. Genoeg opslag ruimte in verglijking met mijn oude toestel de samsung galaxy s7. Het heeft ook bijna de nieuwste updates. Overal een pracht product.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews