Nokia 3310 grijs - Reviews

Specificaties
Display
2.4 inch scherm
Type simkaart
MiniSIM
Datanetwerk
GSM
Bekijk 4 andere uitvoeringen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 74 reviews die zijn achtergelaten voor de Nokia 3310 grijs op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bas Schuurman 14-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Nokia 3310 valt tegen bij gebruik

Geschreven voor: Nokia 3310 grijs

Algemene score

6,0
Ik heb twee nokia 3310 gekocht bij de Mediamarkt. Als eerste valt op dat het ontvangst een stuk slechter is dan met een smartphone. De antenne in de Nokia 3310 is slecht (of je moet net naast de mast staan). Verder lees ik dat de accu een maand mee gaat. Mijn test was van 19 augustus tot de gsm op 31 augustus uit viel. Je kan nu al zien dat dit geen maand is. Een goed opgeladen accu gaat dus 2 weken mee. Dure telefoon voor 60 euro. Je kan beter wat anders kopen en laat je niet gek maken door het merk 'Nokia'.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

zundap 22-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beste Nokia Ooit !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nokia 3310 blauw / (dualsim)

Algemene score

9,0
Dit toestel is voor mij wat betreft vormgeving, degelijkheid en handigheid nagenoeg perfect!
Toch nog 2 maar-tjes: als je belt en de ontvanger neemt op dan trilt de gsm even heel kort; had van mij niet gehoeven. Verder staat onder het snelmenu niet de mogelijkheid om het profiel Stil te kiezen.
Maar nogmaals voor mij is dit nagenoeg de beste Nokia Ooit !

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Handigheid
  • Degelijkheid
  • Batterij Duur Standy & Gebruik
  • Bluetooth 3.0 met Audio remote control

Minpunten

  • Kort trillen voor opname ontvanger
  • Geen profiel Stil in snelmenu

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
willy wortel 412 12-10-2018

Ik heb toch nog een vervelend ding ontdekt bij deze gsm. Als je belt en de gsm iets te hoog op je oor houd hoor je meteen bijna niets meer !
Maw de speaker zit ws op een plek die je precies voor je hoorkanaal moet houden anders hoor je beduidend minder of niks van je gesprekspartner.

Groet,

John

Reageer

TVRooom 22-11-2007
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,6
Heb deze 'gouwe ouwe' nu (beroepshalve) al weer 5 jaar in gebruik en hij functioneert nog steeds zonder probelemen. Het is een lekker robuust toestel (heeft al menig val overleefd) en doet wat ie moet doen: bellen en gebeld worden, en af en toe een berichtje versturen.
De vormgeving goed met de rode behuizing waar ik 'm in heb gestoken ziet ie er nog steeds leuk uit.
Het enige nadeel is de gespreks/standby-tijd. Deze is niet bijzonder lang (ouderdomsverschijnsel?) en ook een nieuwe accu bracht weinig verbetering. Bij intensief gebruik kom er ik soms de dag niet eens mee door zonder bij te moeten laden.
Omdat ik door veranderig van werkkring nu zelf een nieuw toestel moet aanschaffen, zou ik bijna de 3310 overwegen, ware het niet dat ook ik wel een beetje met mijn tijd mee wil gaan.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dirk2006 10-02-2006
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,0
De 3310 was mijn tweede GSM na een of ander Motorola toestel dat er na twee
keer opladen mee ophield.

Ik had hem een tijd in het borstzakje van mijn overhemd zitten en als ik dan
bukte viel dat ding weer op de grond in stukken uiteen. Ik zette hem dan weer
in elkaar en hij deed het weer. Hij is helaas gestolen, maar hij was niet
kapot te krijgen.

alleen: voor huidige maatstaven is hij erg GROOT en errug basic (maar één
telefoonnummer bij een persoon in plaats van vast en mobiel, om van radio,
infrarood etc maar te zwijgen).

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Aline Lapeire 13-12-2005
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,6
Ik heb de 3310 reeds 5 jaar!
Nu wel op zoek naar een andere, maar voor mensen die gewoon willen bellen met
een goedkoop toestel is de 3310 ideaal!

Na 5 jaar werkt de batterij iets minder langdurig en is het geluid niet meet
optimaal. Maar dat lijkt me wel logisch na zo'n lange tijd.

En tegenover de mindere vormgeving staat een schokbestendige GSM!

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Dirk-Jan Dalhuisen 27-10-2005
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,6
Heb de 3310 nu een jaar of 3 i.c.m. Tele2-prepay.

Ding bevalt nog steeds perfect; het geluid is nog steeds super, hij is zéér
eenvoudig in de omgang, ergonomisch vormgegeven, oerdegelijk (hij heeft al
behoorlijk wat vrije vallen gemaakt), batterij gaat een dag of 4 mee; kortom:
hij kan alles wat ik eis van een telefoon, en dat is enkel en alleen: bellen.

Ik hoef niet zonodig een telefoon die alles kan; internetten doe ik op m'n
t3160, foto's maken met de IXUS 400, nee ik heb hier nog steeds een hele goede,
oerdegelijke telefoon aan. Heeft me nog nooit in de steek gelaten.

Als 'ie zich zo blijft gedragen, mag 'ie van mij nog járen mee!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

miss-moveken 26-06-2005
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,0
Heb met dit toestel zo'n 3 jaar gewerkt.

Geluidskwaliteit:
Redelijk goed, soms wat storing op

Mogelijkheiden:
Niet zo veel, maar degelijke mogelijkheden

Gebruiksgemak:
Heel gemakkelijk, gemakkelijke menu's, gemakkelijke toetsen

Vormgeving:
Mocht wat elleganter zijn

Degelijkheid:
Heel robuust toestel, is vele keren gevallen, maar buiten enkele brokjes van de
cover niets van schade!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Chantalw 25-05-2005
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,0
hij is niet zo moeilijk te bedienen en iedereen kan hem bedien.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dwerg 20-05-2005
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,8
heb hem al drie jaar
al tig keer gevallen, werkt nog steeds
alleen batterij erg snel leeg

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Trilli Willi 11-04-2005
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,0
Simpel maar oerdegelijk toestel. Bij abseilen van 20 meter hoog uit zak
gevallen, onderdelen bij elkaar rapen en weer gewoon bellen. Ben inmiddels wel
1 batterij en frontje verder maar das niet zo gek met mijn mishandelgebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Martijn Bernds 03-04-2005
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,4
Zeer goede telefoon, zeer robuust. Bij mij een paar keer op de tegels gevallen
en doet t nog steeds, na 1,5 jaar word de batterij echter wel veel minder.
Groetjuhz..

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

3310 16-02-2005
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,6
Goede telefoon ik heb hem nu +- 4 maanden en nog geen problemen.
veel handige extra's zoals rekenmachine herinneringen enz.
Ook handig dat je er veel accesoires voor kan krijgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sweetgirl 17-01-2005
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,2
Ik heb al ongeveer 3 jaar dezelfde nokia 3310 en hij doet t nog steeds perfect
behalve dat ik em tegenwoordig wat vaker moet opladen. Het is vooral een hele
sterke mobiel. Hij is al een vaak gevallen en zelfs 1x in het water. Ik heb em
toen gewoon uit elkaar gehaald en alles op laten drogen en toen deed ie t
gewoon weer. Maar als je dus een simpele, goedkope mobiel wilt die tegen een
stootje kan zal ik dus cker deze nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Floris82 10-01-2005
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,4
Dit is een fantastische telefoon. Tuurlijk, als je foto's wilt maken, polyfone
ringtones wilt, radio wilt luisteren etc etc dan zit je met deze mobiel
verkeerd. Maar als je makkelijk en snel wilt sms'en en bellen dan is de Nokia
3310 een must. In tegenstelling tot andere merken is de menustructuur erg
makkelijk. En als je op een knop drukt reageert de telefoon direct.
Geluidskwaliteit is goed, je hoort de ander erg duidelijk en de ander jou.
Voor mensen die alleen willen bellen en sms'en is er echt geen betere telefoon
dan deze.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karentje89 02-01-2005
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,6
Ik vind de nokia 3310 heel handig. Geen enkel probleem mee gehad. Een handig
menu. Ik kan eigelijk alleen zeggen zoals sommigen dit ook zeggen : de 3310 was
één van de eerste gsm's,dus er kan is iets fout gaan. Maar je moet er niet
teveel van verwachten. Het enige dat hij kan is sms'en, beeldjes sturen,
ringtones downloaden en zelf maken,spelletjes spelen, en dat zijn de
voornamelijkste zaken. Dus heb je een gsm nodig, maar al die tralalie(camera's,
kleurenscherm, polyfonische ringtones, etc.) heb je niet nodig, koop dan deze
gsm. Ik heb de mijne al 2 jaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jantje 19-12-2004
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

10,0
ik vind hem perfekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nobucta 06-12-2004
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

6,0
Gekocht omdat ik een toestel zonder poespas wilde.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Slecht
Onvoldoende

Reageer

Pinkelotje90 30-10-2004
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,6
Ik heb um,, maar k wil um niet meer,,
heb hem al 4 jaar maar hijs wel leuk

Vele musea willen hem van mij kopen. een geschenk uit de oudheid

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

benk 30-09-2004
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

6,0
Weer een gevalletje WATERSCHADE !!! Ik heb de 3310 nu iets meer dan een half
jaar, van het een op het andere moment stopte hij ermee. Nieuwe batterij
gekocht maar dit loste niets op. Ter raparatie aangeboden maar kreeg na 2
weken te horen dat er sprake was van waterschade. gezien de reacties op deze
site onttrekt Nokia zich voor de zoveelste keer aan zijn
garatieverplichtingen. Als ik met dat ding in bad was gaan zitten dan kon ik
het nog begrijpen maar er is geen water bij in de buurt gekomen. Als ik het
ding terug wil hebben moet ik eerst bijna €30,- onderzoekskosten betalen
exclusief verzendkosten. Kortom maffia praktijken , als klant wordt je als
leugenaar behandeld en kan je verder naar de garantie fluiten! Wil je ooit
zo'n ding nog kopen dan ben je gewaarschuwd!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

RaZoR18_ 03-09-2004
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

10,0
Ik heb dit toestel al 3 jaar en hij doet het nog steeds. Nooit 1 keer de accu
moeten vervangen ofzo. Tegenwoordig heb ik wel een ander toestel, maar deze
doet het ook nog prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews