Samsung Galaxy S8 64 GB / midnight black

Specificaties
Display
5.8 inch scherm
Opslag
64 GB opslag
Besturingssysteem
Android 7.0
Bekijk 3 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 26 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy S8 64 GB / midnight black op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,1

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

HUFL 25-07-2020

Geweldig Toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy S8 64 GB / midnight black

Algemene score

8,0
De s8 doet waar voor hij gemaakt is goeie foto`s ,beeld en geluid.
1 minpunt dat hij de updata naar android 10 niet gekregen heeft.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Pelle 18-07-2020

Water

Geschreven voor: Samsung Galaxy S8 64 GB / midnight black

Algemene score

10,0
Ik ging zwemmen en ik was vergeten hem uit mijn zak te halen en toen kwam ik er achter dat hij water dicht was. erg fijn dus!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Roosie 16-07-2020

Top telefoon!!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S8 64 GB / midnight black

Algemene score

8,0
Ik heb deze telefoon nu 1 maand en ik ben er super blij mee. Lekker veel ruimte, 64 gb echt top! Ook het design vind ik heel strak en rustig. Die rand die dan zo mooi doorgaat tot het eind. Hier en daar wat minpuntjes. Zoals de vingerafdruksensor. Die werkt niet super goed, ik weet niet wat de oorzaak daarvan is. Ook werkt de letter 'a' soms niet zo goed. Voor de rest ben ik er echt blij mee!!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 15-07-2020

Geweldige telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S8 64 GB / midnight black

Algemene score

10,0
De telefoon bevalt echt heel goed
Hij is sneller dan me oude telefoon hij is ook smaller dan me oude telefoon
Hij maakt beteren fotos het geluid is ook veel beter dan van me oude telefoon al met al het is een geweldige telefoon en ik ben er super blij mee dat ik de telefoon gekozen heb
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

LisaPB73 15-07-2020

Prachtig beeld

Geschreven voor: Samsung Galaxy S8 64 GB / midnight black

Algemene score

10,0
Ben niet technische onderlegd dus can mij geen technische termen. Ik vind de Galaxy S8 een fantastisch apparaat! Snel, mooi, smooth, en meedenkend!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Ralphdk 14-07-2020

Heerlijke telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S8 64 GB / midnight black

Algemene score

8,0
Het is een heerlijke telefoon en hij licht fijn in je hand. Hij is groot genoeg en hij past goed in je zak. Het zou fijn wezen als ik ook nog draadloze oortjes erbij had dan heb je tenminste oortjes die niet telkens in de knoop raken.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Julianb6251737 14-07-2020

Beoordeling S8

Geschreven voor: Samsung Galaxy S8 64 GB / midnight black

Algemene score

8,0
Ik heb deze s8 al 1 jaar en werkt nog steeds even goed als de eerste dag, alleen de kwaliteit van de camera is iets achteruit gegaan. Er werd ook belooft dat de telefoon volledig waterdicht is, dat klopt ook. Ik heb hem al een aantal keer in het water laten vallen en hij werkte daarna nog prima.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Nynke1971 13-07-2020

Goed. Duidelijk bedienbaar. Snel.

Geschreven voor: Samsung Galaxy S8 64 GB / midnight black

Algemene score

8,0
Ik heb het toestel vorige maand gekocht van mijn vriend, 2e hands. Snel, duidelijk bedienbaar en met gratis gebruiksaanwijzing. Overzichtelijk. Smart Switch ideaal. Goede gebruiksmogelijkheden, mn. E-mail is een hele verbetering.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Jayj 11-07-2020

Snelle reactie

Geschreven voor: Samsung Galaxy S8 64 GB / midnight black

Algemene score

10,0
Ik heb deze telefoon twee maanden geleden gekocht en de telefoon is super snel en veel opslagruimte top telefoon wel jammer dat de achterkant van glas is en snel kapot gaat maar vooreerst raad ik me vrienden deze telefoon ook aan
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Mark1902 09-07-2020

Enorme verbetering ten opzichte van de S7

Geschreven voor: Samsung Galaxy S8 64 GB / midnight black

Algemene score

10,0
Na 20 jaar voor het eerst een telefoon laten vallen, dat was mijn S7 een toestel wat uitstekend beviel. Na een bezoek bij de winkel was een reparatie niet haalbaar. De Samsung beviel prima en de verkoper had een S8 liggen. Dit was volgens hem een beter toestel dan de S7, en hij heeft gelijk. Het is een stabieler en sneller toestel en ik hoop dat ik hem niet laat vallen. Hij bevalt super.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Hen3ro 08-07-2020

Goede telefoon, echt Samsung!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S8 64 GB / midnight black

Algemene score

10,0
Ik gebruik de telefoon nu ruim een maand. Voor een mooie prijs, een goede telefoon, gebruiksvriendelijk. Na de bestelling de volgende dag al in huis!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 07-07-2020

Super sterp beeld

Geschreven voor: Samsung Galaxy S8 64 GB / midnight black

Algemene score

8,0
Vorige maand deze telefoon gekocht, het was even wennen! Maar wat een mooi toestel! Ik ben er nu ik er al iets meer aan gewend ben een simpel toestel en haarscherp beeld. Super gedaan Samsung. Groetjes Geesje
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Jusm 05-07-2020

Mooi scherm en goed geluid

Geschreven voor: Samsung Galaxy S8 64 GB / midnight black

Algemene score

10,0
Is super goed mooi scherm super goede camera en veel functies kan draadloos opladen en speciale apps er op en heeft een eigen assistent bixbi
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 05-07-2020

Geweldig toestel, overzichtelijk, handig en nuttig

Geschreven voor: Samsung Galaxy S8 64 GB / midnight black

Algemene score

10,0
Het is een fijn en handig toestel, nuttig en fijn, ik kan niet anders zeggen dat ik het een tof toestel vind
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

K akgul 04-07-2020

Overal beoordeling

Geschreven voor: Samsung Galaxy S8 64 GB / midnight black

Algemene score

10,0
Elke keer als ik scherm aan tik gaat het direct over naar de app of als ik iets wil tikken. Camera werkt goed zoemen doet het heel perfect ben verbaasd over de s8 ben er hartstikke blij mee 10/10
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Piewi 01-07-2020

Een uitstekend toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy S8 64 GB / midnight black

Algemene score

8,0
Ik heb hem al enige jaren en hij voldoet nog steeds. Ik ben ook niet van plan om binnenkort een andere te kopen. Het is alleen erg jammer dat de S8 geen updates meer krijgt. Dat is ook de reden dat ik een ander dit toester niet aanbeveel.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Davidbosch 01-07-2020

I really like the design with the aluminium edge

Geschreven voor: Samsung Galaxy S8 64 GB / midnight black

Algemene score

8,0
I got this phone from my mom and it is stil in a really good shape.
Before I had this phone I had an samsung galaxy s7 edge and when my mom gave my the samsung galaxy 8 I was really happy because it was a big upgrade, because it had a lot more features or upgraded features.
And I really like the fact that it has such a good camera, but the lens isn't working so well after the use from my mother.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Kitty16 21-06-2020

De beste telefoon ooit.

Geschreven voor: Samsung Galaxy S8 64 GB / midnight black

Algemene score

10,0
Ik heb het gekregen van mijn zus, want ik had een telefoon nodig. Ze heeft hem al gebruikt voor 3 jaar en hij werkt perfect, ook is hij zo vaak gevallen het werkt uitstekend en ik ben erg tevreden met de Samsung de beste galaxy s8. Ga zo door.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

N Ferrier 11-06-2020

Super telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S8 64 GB / midnight black

Algemene score

10,0
Ik heb de Galaxy S8 nu 2 maanden en heeft super veel functies. Ik kom nog steeds nieuwe functies tegen die ik goed kan gebruiken als zzper
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

BibiR 11-06-2020

Super toestel!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S8 64 GB / midnight black

Algemene score

8,0
Ik heb het toestel sinds de releasedate in huis. Dit is +/- 2 jaar en ik ben er nog steeds super tevreden mee. Het toestel is nog even snel als op het begin en ook de camera is erg goed! De batterijduur gaat iets achteruit op verloop van tijd.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews