Fysic FMA-5000 0,5 GB - Reviews

Specificaties
Display
4 inch scherm
OS
Android OS
Opslag
0.5 GB opslag
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 39 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

A. Zoeteman 15-10-2016 Product paar maanden in bezit

Handig en praktisch in gebruik. Snel en betrouwbaar

Algemene score

9,0
Een heel fijn apparaat, alles heel overzichtelijk. Zelfs mijn lieve vrouw ( een heuse digibeet ! ) werkt er nu heel graag mee. Vooral de familie app. wordt dagelijks gebruikt.

Verder een uitstekende service van Comfort Land waar wij het apparaat gekocht hebben.

Pluspunten

  • praktisch in gebruik
  • gunstigen prijs

Minpunten

  • zou het niet weten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brigitte 09-01-2017 Product paar dagen in bezit

goede service bij seniorentelefoon Fysic

Algemene score

8,0
prima product, simpel, makkelijk voor mijn moeder van 75. Kan ze meedoen met Whatsapp en fotootjes maken.

Pluspunten

  • simpel
  • overzichtelijk
  • hele goede service fabrikant

Minpunten

  • basic

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Truus 26-11-2016 Product paar weken in bezit

duidelijk scherm. handig in gebruik.

Algemene score

7,0
Werd aanbevolen in de libelle voor senioren.
Daarna kreeg ik ook nog korting bij de rentepuntenwinkel van de ING-bank.

Pluspunten

  • handig formaat
  • helder beeld

Minpunten

  • toetsenbord erg klein

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Roos 12-03-2017 Product paar dagen in bezit

mooie telefoon, maar geen goed hoesje vindbaar

Algemene score

7,0
Telefoon ziet er prima uit voor mijn ouders en gemakkelijk in gebruik. Echter waar vind je een degelijk hoesje? Slide case is niet handige. Nu is de telefoon te glad om goed vast te houden.

Pluspunten

  • eenvoudig in gebruik

Minpunten

  • Geen goed hoesje vindbaar

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Piet 13-02-2017 Product paar weken in bezit

Deze Smartphone is zeker aan te bevelen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Duidelijke Display met de Apps, De handleiding hoeft niet apart van internet af te halen wat tegenwoordig ook veel voorkomt, het formaat is gemiddeld dus niet extra groot, werkt verder prima.

Pluspunten

  • duidelijkheid
  • niet extra groot

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Van Grunsven 08-12-2016 Product paar dagen in bezit

Duidelijk en Locatie doorgeven tijdens SOS

Algemene score

8,0
Positief dat de locatie wordt doorgestuurd bij een SOS melding! Kan vervelende situaties voorkomen. Telefoon ziet er ook netjes uit.

Pluspunten

  • SOS Locatie
  • Levering Snel

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Paulus 02-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi en simpel toestel met veel mogelijkheden

Algemene score

9,0
Meer mogelijkheden dan gedacht. Prima toestel met veel standaard instellingen. Een echte aanrader voor iedereen.

Pluspunten

  • mogelijkheden
  • ook te gebruiken als niet-senioren instelling

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

d. jaeger 17-11-2016 Product paar dagen in bezit

senioren smatphone fysic fma 7500

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
deze smart phone is goed voor senioren, er is een duidelijk groot beeld, er zijn veel functies, er is goed geluid en er is een sos signaal knop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Elly Pieters 24-05-2017 Product paar weken in bezit

goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De telefoon is goed bevallen. De prijsverhouding is goed. Ik heb dit toestel aangeschaft wegens de SOS knop. Ik ben tevreden met de telefoon.

Pluspunten

  • SOS knop
  • makkelijke interface

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

M.M. 21-05-2017 Product paar dagen in bezit

Fijn toestel, makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Via Thebe thuiszorg op de hoogte gebracht van het bestaan van dit toestel. Als digibeet die toch een beetje met de tijd wil meegaan heb ik uiteindelijk voor dit toestel gekozen. Het inrichten heb ik aan mijn schoondochter overgelaten, hier heb ik helemaal geen verstand van. Maar uiteindelijk kon ik aan de slag. Wat een fijn toestel, grote heldere toetsen op het scherm, de belangrijkste programma's zijn makkelijk te starten. Nu kan ik eindelijk ook fotootjes ontvangen en versturen via WhatsApp. Ook de alarmknop die je in noodsituaties kunt gebruiken om heel snel iemand te bellen laat meteen ook weten waar je bent. Zo kun je snel gevonden worden. Dit maakt mij een stuk rustiger en zelfverzekerder. Dit toestel helpt mij om zelfstandig te kunnen blijven.

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Groot scherm
  • Alarmknop voor noodsituaties
  • Goede camera

Minpunten

  • Inrichten kost wat tijd
  • Opladen kost redelijk wat tijd

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Bertie 20-05-2017 Product paar dagen in bezit

Goede seniorentelefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Prima toestel. Het zou alleen nog iets simpeler te installeren en te bedienen moeten zijn. Helaas blijkt dat voor sommige ouderen toch niet zo eenvoudig. Maar de meesten zouden er zeer goed mee overweg moeten kunnen.

Pluspunten

  • Design qua looks en bruikbaarheid
  • Degelijk toestel

Minpunten

  • Moet helaas nog een graadje eenvoudiger

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Celie 06-05-2017 Product paar weken in bezit

Mooi overzichtelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Hij is makkelijk in het gebruik. Ik heb voor deze telefoon gekozen vanwege de leeftijd.
De prijs is redelijk vergeleken met andere merken.
En de bijgeleverde powerbank is ideaal voor als je accu ineens leeg is.

Pluspunten

  • Alles goed overzichterlijk
  • Maakt hele mooie foto's en filmpjes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tiny Bakx 04-05-2017 Product paar dagen in bezit

Duidelijk scherm met grote iconen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Duidelijk ,met grote iconen beeldscherm met 3 snelkies nummers.
Ook de noodknop achter op het toestel is zeer nuttig voor noodsituaties.
Verder heeft het toestel alle fuctienaliteiten van een normale smartfone .

Pluspunten

  • Grote iconen
  • Snelkiesnummers in hoofdmenu
  • Noodknop

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Lonneke 03-05-2017 Product paar dagen in bezit

Geen overdaad aan apps.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Voor senioren belangrijk; overzichtelijk. Op de meeste mobiels zien ze door de bomen het bos niet. Met hulp bij het opzetten/installeren, wordt het een fijne mobiel om te bezitten.
De SOS alarmknop is een geweldige veiligheid om bij je te dragen. Stel, dat je valt oid.
Ik ben blij dat mijn moeder deze mobiel nu bij zich draagt.

Pluspunten

  • eenvoudig
  • bescherming

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Kees 26-04-2017 Product paar weken in bezit

Mooie vormgeving en duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na lange tijd zoeken hebben wij in de FMA-5000 een geschikte smartphone gevonden voor mij en mijn vrouw ,wij hebben er beide een aangeschaft en zijn nu na enkele weken van gebruik heel tevreden , met het instellen van de diverse functies hebben de kinderen moeten helpen omdat er in de gebruiksaanwijzing daar weinig over vermeld word .Het is wel even wennen om met je vingers de juiste bewegingen te maken. Voor senioren net als wij lijkt het mij een geschikt toestel vanwege duidelijke en grote toetsen ,jammer dat wij nog geen geschikt hoesje hebben kunnen vinden.

Pluspunten

  • Grote toetsen
  • Veel mogelijkheden

Minpunten

  • Beschermhoesje

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Resy 21-04-2017 Product paar maanden in bezit

goed formaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Duidelijk voor senioren goede handleiding.Eenvoudig en een duidelijk scherm.
Prijsverhouding is goed.

Minpunten

  • toetsenbord te kleine letters

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johannes 12-04-2017 Product paar weken in bezit

Geweldig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Handig en ook nog een goede prijs
Dit apparaat moeten meer ouderen leren kennen. Zelf mijn vriendin wil er een hebben

Pluspunten

  • Makelijk in gebruik
  • Zit alles op wat ik nodig heb

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marja 11-04-2017 Product paar dagen in bezit

handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Duidelijke tel voor mn moeder van 74 jaar. Ook de SOS functie vind ik een fijn idee. De tel was simpel in te stellen en gemakkelijk in gebruik. Wel vind ik het toetsenbord wat klein voor een seniorentelefoon. Verder tevreden.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Martha 08-04-2017 Product paar dagen in bezit

Seniorentelefoon, maar neefje broodnodig

Algemene score

6,0
Ik koos dit product uit de rentepuntenwinkel van kpn. Het werd aangeprezen als een seniorentelefoon, maar de gebruiksaanwijzing is volstrekt onduidelijk voor senioren. Wat goed is, is de lettergrootte, maar een stap voor stap instructie zit er niet bij, en de afbeeldingen van de schermen zijn onduidelijk en onleesbaar. Pas nadat mijn neefje me anderhalf uur dingen uitgelegd had en geïnstalleerd had, kon ik hem gebruiken. Nu is hij goed. Maar het volume van de telefoon, dat groot zou zijn, is ook op volle sterkte niet voldoende voor bejaarden.

Pluspunten

  • grootte van iconen

Minpunten

  • gebruiksaanwijzing
  • volume

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Voldoende
Voldoende

Reageer

Jos 30-03-2017 Product paar dagen in bezit

Ervaring

Algemene score

6,0
Het is een seniorentelefoon maar als je nog geen ervaring hebt met een smartphone zul je nog heel wat moeten oefenen om het onder de knie te krijgen .
Verder zijn de letters en cijfers op het toetsenbord erg klein maar ik begreep dat een app bestaat waarmee je grotere letters kunt krijgen.

Pluspunten

  • Alarmknop met GPS
  • Ziet er leuk uit

Minpunten

  • klein toetsenbord

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews