Fysic FMA-5000 0,5 GB - Reviews

Specificaties
Display
4 inch scherm
OS
Android OS
Opslag
0.5 GB opslag
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 58 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

A. Zoeteman 15-10-2016 Product paar maanden in bezit

Handig en praktisch in gebruik. Snel en betrouwbaar

Algemene score

9,0
Een heel fijn apparaat, alles heel overzichtelijk. Zelfs mijn lieve vrouw ( een heuse digibeet ! ) werkt er nu heel graag mee. Vooral de familie app. wordt dagelijks gebruikt.

Verder een uitstekende service van Comfort Land waar wij het apparaat gekocht hebben.

Pluspunten

  • praktisch in gebruik
  • gunstigen prijs

Minpunten

  • zou het niet weten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brigitte 09-01-2017 Product paar dagen in bezit

goede service bij seniorentelefoon Fysic

Algemene score

8,0
prima product, simpel, makkelijk voor mijn moeder van 75. Kan ze meedoen met Whatsapp en fotootjes maken.

Pluspunten

  • simpel
  • overzichtelijk
  • hele goede service fabrikant

Minpunten

  • basic

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Truus 26-11-2016 Product paar weken in bezit

duidelijk scherm. handig in gebruik.

Algemene score

7,0
Werd aanbevolen in de libelle voor senioren.
Daarna kreeg ik ook nog korting bij de rentepuntenwinkel van de ING-bank.

Pluspunten

  • handig formaat
  • helder beeld

Minpunten

  • toetsenbord erg klein

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sonja Vetter 10-07-2017 Product paar dagen in bezit

Ligt lekker in de hand

Algemene score

6,0
Deze seniorentelefoon is handig, vooral als telefoon. Makkelijk in de hand behoudens dat de toetsjes wel erg klein zijn. Voor sms'en en mededelingen schrijven moet je goed het toetsje treffen. Dat had iets groter gekund. Makkelijk om apps te downloaden en te installeren. Het is wel aan te raden niet met een prepaid kaart te werken maar met een abonnement waarin een data abonnement. Anders gaat het wel erg traag allemaal.

Pluspunten

  • mooie vormgeving
  • makkelijk alles installeren

Minpunten

  • kleine toetsjes waardoor invoeren lastiger is
  • beter niet met prepaid kaart gebruiken

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Hoekie 10-06-2017 Product paar weken in bezit

ideale uitkomst voor senioren

Algemene score

8,0
Toestel oogt goed en ligt lekker in de hand. Mijn moeder van 87 kan hier goed mee uit de voeten.
Kan makkelijker contacten onderhouden binnen de familie. Geluid prima in te stellen ook voor hoorapparaten.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Roos 12-03-2017 Product paar dagen in bezit

mooie telefoon, maar geen goed hoesje vindbaar

Algemene score

7,0
Telefoon ziet er prima uit voor mijn ouders en gemakkelijk in gebruik. Echter waar vind je een degelijk hoesje? Slide case is niet handige. Nu is de telefoon te glad om goed vast te houden.

Pluspunten

  • eenvoudig in gebruik

Minpunten

  • Geen goed hoesje vindbaar

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Piet 13-02-2017 Product paar weken in bezit

Deze Smartphone is zeker aan te bevelen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Duidelijke Display met de Apps, De handleiding hoeft niet apart van internet af te halen wat tegenwoordig ook veel voorkomt, het formaat is gemiddeld dus niet extra groot, werkt verder prima.

Pluspunten

  • duidelijkheid
  • niet extra groot

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Van Grunsven 08-12-2016 Product paar dagen in bezit

Duidelijk en Locatie doorgeven tijdens SOS

Algemene score

8,0
Positief dat de locatie wordt doorgestuurd bij een SOS melding! Kan vervelende situaties voorkomen. Telefoon ziet er ook netjes uit.

Pluspunten

  • SOS Locatie
  • Levering Snel

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Paulus 02-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi en simpel toestel met veel mogelijkheden

Algemene score

9,0
Meer mogelijkheden dan gedacht. Prima toestel met veel standaard instellingen. Een echte aanrader voor iedereen.

Pluspunten

  • mogelijkheden
  • ook te gebruiken als niet-senioren instelling

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

d. jaeger 17-11-2016 Product paar dagen in bezit

senioren smatphone fysic fma 7500

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
deze smart phone is goed voor senioren, er is een duidelijk groot beeld, er zijn veel functies, er is goed geluid en er is een sos signaal knop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Henk 25-07-2017 Product paar dagen in bezit

Groot en duidelijk scherm

Algemene score

9,0
Prima toestel voor senioren, Duidelijke gebruisaanwijzing en voldoende gebruiksmogelijkheden
Mooi beeldscherm.

Pluspunten

  • Afmeting toestel
  • Beeldscerm
  • Gebruiksmogelikheden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

jan 24-07-2017 Product paar weken in bezit

grootscherm

Algemene score

5,0
ik dacht hoi lekker makkelijk voor mij als 81 jarige niet dus veelte ingewikkeld in te stellen en niet makkelijk in gebruik heb spijt van de aankoop.

Minpunten

  • toetsenbord reactie zeer slecht
  • toetsenbord geeft niet goed weer wat je aan tikt

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Slecht
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Hesdo 25-07-2017

Hallo Jan,

Jammer dat u dit toestel te ingewikkeld vindt, onze FMA-5000 heeft inderdaad veel opties.
Ik hoop dat u dit toestel nog kunt vervangen voor een ander toestel van Fysic,
we hebben tenslotte genoeg keus in ons assortiment.

Met vriendelijke groet
Fysic Service

Reageer

john 22-07-2017 Product paar dagen in bezit

senior telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Vandaag besteld , morgen al in huis , Heel makkelijk te installeren eenvoudig , prima toetsen super aan deze is de SOS knop daar ik veel ga wandelen en handig is als er iets gebeu

Pluspunten

  • snelle levering
  • duidelijk instructie`s
  • grote knoppen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wim 22-07-2017 Product paar dagen in bezit

Makkelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Handig apparaat met grote iconen en doet waar ik hem voor wil gebruiken (bellen en Whatsappen); overzichtelijk apparaat

Pluspunten

  • Grote iconen
  • SOS-knop

Minpunten

  • Klein toetsenbord bij Whatsapp

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Henny van den Nagel 20-07-2017 Product half jaar of langer in bezit

Fysic FMA-5000

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De telefoon doet het goed, de accu is uitstekend. Het geluid is prima voor een slechthorend iemand als ik. Het is goed van gewicht. De instructie is duidelijk

Pluspunten

  • Grote letters
  • duidelijk beeld

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

jos de kort 18-07-2017 Product half jaar of langer in bezit

Slecht geluid

Algemene score

5,0
Geluid is slecht. Ik kan bijna niemand verstaan als ik hem niet op de speaker zet. Maar dan kan iedereen meegenieten. Verder zijn de letters op het toetsenbord erg klein.

Pluspunten

  • duidelijk toetsenbord

Minpunten

  • geluid
  • kleine letters

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Hesdo 19-07-2017

Geachte heer de Kort,
Spijtig te horen dat uw toestel niet naar behoren werkt.
Heeft u al geprobeerd om tijdens een gesprek met de toets aan de zijkant het volume te verhogen?
Mocht dit geen verbetering opleveren is er misschien iets mis met uw GSM.
Kunt u dan contact opnemen via https://www.fysic.nl/ondersteuning/reparatie-aanvraag-gebruiker#gebruiker.

Met vriendelijke groet,
Peter van der Klink

Reageer

An 11-07-2017

Prima toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn moeder (83) heeft dit toestel aangeschaft mede door de noodknop functie. Zeer makkelijk in gebruik.
Aanrader!

Pluspunten

  • Overzichtelijk
  • Eenvoudig in gebruik

Minpunten

  • Nog niet tegengekomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevrouw M.H.Lammers van Toorenburg 07-07-2017 Product paar weken in bezit

Groot scherm is practisch, vooral voor ouderen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Deze telefoon heb ik bij iemand gezien en naderhand besteld via de ING. Ik ben er nog niet zo handig in, maar ik word van verschillende kanten geholpen en het gaat steeds beter. Ik moet met mijn tijd meegaan en dat lukt wel aardig, Ik ben pas 85 jaar, dus we gaan ervoor. Vr.Gr.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Geert 28-06-2017 Product paar weken in bezit

zeer gebruiks vriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
ik ben 66 en heb nog nooit een mobiel gehad, ik ben slechthorend maar dit toestel is boven verwachting goed.

Pluspunten

  • zeer aan te bevelen
  • gebruiks gemak
  • compact

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Roding 25-06-2017 Product paar weken in bezit

Groot scherm met grote verwijsblokken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb dit product gekocht voor mijn vrouw 84 jr. die moeite heeft met de digitale ontwikkelingen.
Het daarbij vooral om de gewone belfuncties die ook mogelijk zijn bij een goedkoper model. Toch gekozen voor een "echte volledige smartphone" i.v.m. met de camera functie en het grote scherm van 4 inch. Het geheel goed instellen moet wel gebeuren door iemand met enige know how op het gebied van smartphones. Maar als de contacten inclusief ruime mogelijkheid voor
sneltoetsen geregeld is, zijn de mogelijkheden voor een eenvoudig gebruik gewoon goed te nomen. Daarom een goed oordeel vooral als ook het gebruik van data op kleine schaal de bedoeling is.

Pluspunten

  • groot scherm
  • veel snelkeuze mogelijkheden
  • grote letters en blok aanduidingen

Minpunten

  • vooral bij alleen belgebruik wat hoge prijs
  • geluid had wat hoger gekund

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews
>