Fysic FMA-5000 0,5 GB - Reviews

Specificaties
Display
4 inch scherm
OS
Android OS
Opslag
0.5 GB opslag
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Deze beoordeling is gebaseerd op het gemiddelde cijfer van reviews die geschreven zijn op Kieskeurig.be

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

A. Zoeteman 15-10-2016 Product paar maanden in bezit

Handig en praktisch in gebruik. Snel en betrouwbaar

Algemene score

9,0
Een heel fijn apparaat, alles heel overzichtelijk. Zelfs mijn lieve vrouw ( een heuse digibeet ! ) werkt er nu heel graag mee. Vooral de familie app. wordt dagelijks gebruikt.

Verder een uitstekende service van Comfort Land waar wij het apparaat gekocht hebben.

Pluspunten

  • praktisch in gebruik
  • gunstigen prijs

Minpunten

  • zou het niet weten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brigitte 09-01-2017 Product paar dagen in bezit

goede service bij seniorentelefoon Fysic

Algemene score

8,0
prima product, simpel, makkelijk voor mijn moeder van 75. Kan ze meedoen met Whatsapp en fotootjes maken.

Pluspunten

  • simpel
  • overzichtelijk
  • hele goede service fabrikant

Minpunten

  • basic

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Van Grunsven 08-12-2016 Product paar dagen in bezit

Duidelijk en Locatie doorgeven tijdens SOS

Algemene score

8,0
Positief dat de locatie wordt doorgestuurd bij een SOS melding! Kan vervelende situaties voorkomen. Telefoon ziet er ook netjes uit.

Pluspunten

  • SOS Locatie
  • Levering Snel

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Paulus 02-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi en simpel toestel met veel mogelijkheden

Algemene score

9,0
Meer mogelijkheden dan gedacht. Prima toestel met veel standaard instellingen. Een echte aanrader voor iedereen.

Pluspunten

  • mogelijkheden
  • ook te gebruiken als niet-senioren instelling

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Truus 26-11-2016 Product paar weken in bezit

duidelijk scherm. handig in gebruik.

Algemene score

7,0
Werd aanbevolen in de libelle voor senioren.
Daarna kreeg ik ook nog korting bij de rentepuntenwinkel van de ING-bank.

Pluspunten

  • handig formaat
  • helder beeld

Minpunten

  • toetsenbord erg klein

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

d. jaeger 17-11-2016 Product paar dagen in bezit

senioren smatphone fysic fma 7500

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
deze smart phone is goed voor senioren, er is een duidelijk groot beeld, er zijn veel functies, er is goed geluid en er is een sos signaal knop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Piet 13-02-2017 Product paar weken in bezit

Deze Smartphone is zeker aan te bevelen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Duidelijke Display met de Apps, De handleiding hoeft niet apart van internet af te halen wat tegenwoordig ook veel voorkomt, het formaat is gemiddeld dus niet extra groot, werkt verder prima.

Pluspunten

  • duidelijkheid
  • niet extra groot

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mila Schlichter 08-02-2017 Product paar maanden in bezit

Makkelijk hanteerbaar. Papieren beschrijving.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Alles is heel begrijpelijk. Je krijgt de beschrijving erbij en dat is makkelijker dan via een mail. Ik ben erg blij dat ik hem heb. Ook met mijn reuma vingers.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Cees 24-01-2017 Product paar weken in bezit

Prima smartphone

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede aankoop, zeker via de ING rentepuntenwinkel! Accuduur erg goed, scherm dik in orde, bediening overzichtelijk. SOS-knop mooi extra. Minpuntjes: ongelukkige plaatsing geluidsknop en de handleiding is tja, daar zou nog eens naar gekeken moeten worden. Niettemin: aanrader.

Pluspunten

  • accuduur
  • scherm
  • bediening
  • sos-knop

Minpunten

  • plaatsing volumeknop
  • handleiding

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Wim 21-01-2017 Product paar dagen in bezit

Eenvoudige bediening

Algemene score

6,0
Het ingebruiknemen met het plaatsen van de simkaart was lastig, maar daarna ging het beter. De gebruiksaanwijzing is niet altijd volledig: pas na op meerdere plaatsen in de gebruiksaanwijzing te hebben gezocht vind je de oplossing voor je probleem en soms helemaal niet. De handleiding is ook niet altijd duidelijk: Dat je contacten moet exporteren van de simkaart naar te telefoon wordt niet duidelijk uit de zin: "als je je contacten op de telefoon zet kun je er een foto bij zetten".

Pluspunten

  • Licht in gewicht
  • Als alles geïnstalleerd is werkt het goed

Minpunten

  • Plaatsen simkaart
  • Handleiding

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Frans 12-01-2017 Product paar weken in bezit

Prima Smartphone Voor Senioren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Een fijn toestel voor mijn vrouw (67 jaar en niet zo handig met digitale apparatuur), na een aantal dagen heeft ze echter haar angst overwonnen en kan ze dankzij de grote symbolen aardig overweg met deze Smartphone en is ze volop aan het Whatsappen met de kinderen. Het toestel wordt geleverd met een duidelijke gebruiksaanwijzing (met grote letters) Het is wel jammer dat de toetsenbordjes op het scherm wat aan de kleine kant zijn en ook het ingebouwde geheugen van 512 MB is wat klein en vereist al snel uitbreiding d.m.v. een SD kaart

Pluspunten

  • Goede service
  • Duidelijke gebruiksaanwijzing
  • Mooi toestel

Minpunten

  • Kleine toetsenbordjes
  • RAM (512 Mb) is te klein

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marijke 07-01-2017 Product paar dagen in bezit

Smart phone zonder fratsen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit toestel gekocht als eerst smart phone voor mijn moeder van 82 jaar. Het is vrij basic qua mogelijkheden, maar eigenlijk is dat precies wat mijn moeder nodig heeft. Zo zal ze niet snel verdwalen en kan ze makkelijk navigeren tussen de verschillende opties. Via de rentepunten van de ING ook nog voor een mooi prijsje gekocht. Tevreden met deze aankoop.

Pluspunten

  • overzichtelijk
  • SOS knop
  • grote toetsen

Minpunten

  • beperkte mogelijkheden (basic)

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

jaap 23-12-2016 Product paar weken in bezit

gemakkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Mijn vrouw is niet zo handig met apparatuur, door de grote symbolen en de alarmknop op de achterzijde kan ze hier aardig mee omgaan.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Herman 22-12-2016 Product paar dagen in bezit

Groot scherm

Algemene score

8,0
Ik heb het gekocht om grote knoppen te hebben. Prijs/kwaliteit is goed. Bij het eerste toestel was de camera niet goed. Het tweede toestel is vervangen, omdat de kwaliteit van de camera te wensen overliet. Voor geinteresseerden die dit niet belangrijk vinden, is dit een prima en handzaam toestel.

Pluspunten

  • grote knoppen
  • SOS-functie

Minpunten

  • camera

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tondri 14-12-2016 Product paar dagen in bezit

sensatie bij ons thuis

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een geweldig toestel mijn vrouw 67 jaar voor het eerst een smart Phone kan er na 2 dagen al goed mee overweg

Pluspunten

  • Scherm heel overzichtelijk
  • Makkelijke bediening

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

J.A. Blom 08-12-2016 Product paar weken in bezit

makkelijk gebuik door grote knoppen en overzichtelijk menu

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zowel mijn man als ik hebben dit produkt. Instellen en gebruik van de smartphone zeer gemakkelijk. Accu gaat lang mee. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Service vab Fysic prima.

Pluspunten

  • duidelijk voor ouderen
  • instellen eenvoudig

Minpunten

  • moelijk goede hoes te vinden

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hans Daeter 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

grote knoppen; groot scherm;

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Echt een telefoon voor senioren.Helaas moet ik zeggen,dat de handleiding voor verbetering vatbaar is. Prima geluid, dat goed regelbaar is. Aan/uit knop op de juiste plaats.Toetsenbordjes op scherm te klein voor mijn dikke vingers. Al met l een goede koop!!!

Pluspunten

  • grote knoppen

Minpunten

  • gebruiksaanwijzing

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Barbara 26-11-2016 Product paar dagen in bezit

goede handleiding bijgeleverd

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
doelmatige telefoon en duidelijke aanwijzingen, ook voor een digibeet goed te installeren en in te stellen.

Pluspunten

  • meegeleverde handleiding
  • gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • volumeknop zit op zijknt en wordt onbewust bedien

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

E. van Schie 22-11-2016 Product paar dagen in bezit

Smartphone met paniekknop

Algemene score

8,0
Deze telefoon gekocht in verband met de paniekknop (SOS-functie) waarbij men naar meerdere telefoonnummers een bericht kan versturen met de mogelijkheid hierbij tevens de positie (GPS locatie) door te geven. Dit is van te voren in te stellen. Tevens een uitgebreide smartphone met de mogelijkheid om te whatsappen, foto's te maken en internetten etc.

Pluspunten

  • paniekknop

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

I. Bosmans-Willems 22-11-2016 Product paar dagen in bezit

Smartphone voor senioren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Gemakkelijk in gebruik. Grote toetsen. Echt een aanrader voor Senioren.
Prijs is ook aantrekkelijk. En met sim only eenvoudig goede/goedkope
provider uitzoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer