Fysic FMA-5000 0,5 GB - Reviews

Specificaties
Display
4 inch scherm
Opslag
0.5 GB opslag
Mobiel
3G
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 70 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

A. Zoeteman 15-10-2016 Product paar maanden in bezit

Handig en praktisch in gebruik. Snel en betrouwbaar

Algemene score

9,0
Een heel fijn apparaat, alles heel overzichtelijk. Zelfs mijn lieve vrouw ( een heuse digibeet ! ) werkt er nu heel graag mee. Vooral de familie app. wordt dagelijks gebruikt.

Verder een uitstekende service van Comfort Land waar wij het apparaat gekocht hebben.

Pluspunten

  • praktisch in gebruik
  • gunstigen prijs

Minpunten

  • zou het niet weten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brigitte 09-01-2017 Product paar dagen in bezit

goede service bij seniorentelefoon Fysic

Algemene score

8,0
prima product, simpel, makkelijk voor mijn moeder van 75. Kan ze meedoen met Whatsapp en fotootjes maken.

Pluspunten

  • simpel
  • overzichtelijk
  • hele goede service fabrikant

Minpunten

  • basic

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Truus 26-11-2016 Product paar weken in bezit

duidelijk scherm. handig in gebruik.

Algemene score

7,0
Werd aanbevolen in de libelle voor senioren.
Daarna kreeg ik ook nog korting bij de rentepuntenwinkel van de ING-bank.

Pluspunten

  • handig formaat
  • helder beeld

Minpunten

  • toetsenbord erg klein

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sonja Vetter 10-07-2017 Product paar dagen in bezit

Ligt lekker in de hand

Algemene score

6,0
Deze seniorentelefoon is handig, vooral als telefoon. Makkelijk in de hand behoudens dat de toetsjes wel erg klein zijn. Voor sms'en en mededelingen schrijven moet je goed het toetsje treffen. Dat had iets groter gekund. Makkelijk om apps te downloaden en te installeren. Het is wel aan te raden niet met een prepaid kaart te werken maar met een abonnement waarin een data abonnement. Anders gaat het wel erg traag allemaal.

Pluspunten

  • mooie vormgeving
  • makkelijk alles installeren

Minpunten

  • kleine toetsjes waardoor invoeren lastiger is
  • beter niet met prepaid kaart gebruiken

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Hoekie 10-06-2017 Product paar weken in bezit

ideale uitkomst voor senioren

Algemene score

8,0
Toestel oogt goed en ligt lekker in de hand. Mijn moeder van 87 kan hier goed mee uit de voeten.
Kan makkelijker contacten onderhouden binnen de familie. Geluid prima in te stellen ook voor hoorapparaten.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Roos 12-03-2017 Product paar dagen in bezit

mooie telefoon, maar geen goed hoesje vindbaar

Algemene score

7,0
Telefoon ziet er prima uit voor mijn ouders en gemakkelijk in gebruik. Echter waar vind je een degelijk hoesje? Slide case is niet handige. Nu is de telefoon te glad om goed vast te houden.

Pluspunten

  • eenvoudig in gebruik

Minpunten

  • Geen goed hoesje vindbaar

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Piet 13-02-2017 Product paar weken in bezit

Deze Smartphone is zeker aan te bevelen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Duidelijke Display met de Apps, De handleiding hoeft niet apart van internet af te halen wat tegenwoordig ook veel voorkomt, het formaat is gemiddeld dus niet extra groot, werkt verder prima.

Pluspunten

  • duidelijkheid
  • niet extra groot

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Van Grunsven 08-12-2016 Product paar dagen in bezit

Duidelijk en Locatie doorgeven tijdens SOS

Algemene score

8,0
Positief dat de locatie wordt doorgestuurd bij een SOS melding! Kan vervelende situaties voorkomen. Telefoon ziet er ook netjes uit.

Pluspunten

  • SOS Locatie
  • Levering Snel

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Paulus 02-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi en simpel toestel met veel mogelijkheden

Algemene score

9,0
Meer mogelijkheden dan gedacht. Prima toestel met veel standaard instellingen. Een echte aanrader voor iedereen.

Pluspunten

  • mogelijkheden
  • ook te gebruiken als niet-senioren instelling

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

d. jaeger 17-11-2016 Product paar dagen in bezit

senioren smatphone fysic fma 7500

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
deze smart phone is goed voor senioren, er is een duidelijk groot beeld, er zijn veel functies, er is goed geluid en er is een sos signaal knop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

M.J.Simonse - de Pundert 22-09-2017 Product paar maanden in bezit

Smartphone met een mooi scherm, vooral voor een 85 jarige.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het werd mij aangeraden bij Thebe Tilburg. Het heeft wel wat moeite gekost maar ik begin het te beheersen.

Pluspunten

  • Scherm
  • Indeling
  • Gebruiksgemak.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leen schenk 22-09-2017 Product paar maanden in bezit

Gebruik vriendelijk. Ligt goed in de hand. Mooi toestel.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik vind het fijn dat er niet veel thechnice dingen op zitten. Wat je nodig heb zit er allemaal op.ik ben blij met de sosknop.

Pluspunten

  • Gebruik vriendelijk.

Minpunten

  • Geen goed bescherm hoesje.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

mevrouw S 21-09-2017 Product paar weken in bezit

tevreden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
ik zocht naar een makkelijke smartphone om mee te bellen en whatsappen. gezien mijn leeftijd en verminderd zicht was deze het duidelijkste en eenvoudigste in gebruik. Ik heb een aantal lessen gehad en kan de telefoon gemakkelijk bedienen! hij is goed in gebruik.

Pluspunten

  • duidelijk icoontjes

Minpunten

  • kwaliteit scherm

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Conny Visser 17-09-2017 Product paar dagen in bezit

Handig en overzichtelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een handig en overzichtelijk apparaat. Heel gemakkelijk in gebruik. Door de grote knoppen op het scherm goed leesbaar.

Pluspunten

  • Handig
  • Overzichtelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerry1951 13-09-2017 Product paar dagen in bezit

seniorentelefoon?

Algemene score

7,0
Via een aanbieding van een tijdschrift heb ik deze telefoon aangeschaft, zodat ik WhatsApp kan gaan gebruiken. Het ingebruiknemen van het toestel ging goed, totdat ik de App wilde gaan installeren. Hier werd steeds aangegeven dat de datum en tijd niet goed werd weergegeven... terwijl dat toch echt goed in beeld kwam! Daardoor kreeg ik dus geen toegang tot het gebruik van deze functie. Na heel veel gehannes heb ik de WhatsApp geüpdated en ja hoor, toen werkte het eindelijk!
Ik heb wel het idee dat de installatie niets makkelijker gaat dan destijds bij het toestel van mijn man, ook de knoppen zijn niet duidelijker of groter dan bij zijn toestel, dus of je dit nu speciaal aanbevolen moet zien als "seniorentoestel"dat vraag ik me af.

Pluspunten

  • niet duur

Minpunten

  • moeilijke WhatsApp installatie

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Oma Marja 13-09-2017 Product paar weken in bezit

kompleet geleverd met alle benodigde accesoires

Algemene score

8,0
Toestel ziet er goed uit ,zeer geschikt voor senioren
voor een goede bediening heb je wel wat hulp nodig van je kinderen om alles te gebruiken.

Pluspunten

  • bediening
  • uitleg

Minpunten

  • geen houder om toestel in te zetten
  • bescherm hoes is te klein

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

J 11-09-2017 Product paar maanden in bezit

Gebruiksvriendelijk voor senioren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Toestel een paar maanden in gebruik en zeer tevreden. Makkelijk te gebruiken (senioren) smartphone. Duidelijk display en voorzien van SOS-knop met doorsturen van locatie.

Pluspunten

  • SOS-knop met doorsturen van locatie
  • Eenvoudige bediening
  • Duidelijk display

Minpunten

  • geen bureaulader

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

J.Celie 03-09-2017 Product paar maanden in bezit

Mooi overzichtelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb de telefoon nu een paar maanden. En wordt er steeds handiger mee. Ik haal er nu veel meer uit dan in het begin. Mijn vriendin heeft hem op aanraden van mij ook gekocht en zij is ook heel tevreden. Dus beslist een aanrader voor iedereen voor jong en oud.

Pluspunten

  • goed overzichtelijk scherm
  • Maakt hele mooie foto's en filmpjes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bruggink 28-08-2017

Senioren smartphone

Algemene score

5,0
De smartphone heeft een te klein scherm en te kleine letters. Het geheugen is ook te klein. Kortom: voor onze moeder een miskoop.

Minpunten

  • In zijn geheel veel te klein

Reageer

Jan 14-08-2017 Product paar dagen in bezit

Goede prijs kwaliteit

Algemene score

8,0
Een telefoon voor de oudere gebruiker grote letters en duidelijk. Ok het geluid is prima dat is voor mij erg belangrijk

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews