Fysic FMA-5000 0,5 GB - Reviews

Specificaties
Display
4 inch scherm
OS
Android OS
Opslag
0.5 GB opslag
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 27 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

A. Zoeteman 15-10-2016 Product paar maanden in bezit

Handig en praktisch in gebruik. Snel en betrouwbaar

Algemene score

9,0
Een heel fijn apparaat, alles heel overzichtelijk. Zelfs mijn lieve vrouw ( een heuse digibeet ! ) werkt er nu heel graag mee. Vooral de familie app. wordt dagelijks gebruikt.

Verder een uitstekende service van Comfort Land waar wij het apparaat gekocht hebben.

Pluspunten

  • praktisch in gebruik
  • gunstigen prijs

Minpunten

  • zou het niet weten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brigitte 09-01-2017 Product paar dagen in bezit

goede service bij seniorentelefoon Fysic

Algemene score

8,0
prima product, simpel, makkelijk voor mijn moeder van 75. Kan ze meedoen met Whatsapp en fotootjes maken.

Pluspunten

  • simpel
  • overzichtelijk
  • hele goede service fabrikant

Minpunten

  • basic

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Truus 26-11-2016 Product paar weken in bezit

duidelijk scherm. handig in gebruik.

Algemene score

7,0
Werd aanbevolen in de libelle voor senioren.
Daarna kreeg ik ook nog korting bij de rentepuntenwinkel van de ING-bank.

Pluspunten

  • handig formaat
  • helder beeld

Minpunten

  • toetsenbord erg klein

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Piet 13-02-2017 Product paar weken in bezit

Deze Smartphone is zeker aan te bevelen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Duidelijke Display met de Apps, De handleiding hoeft niet apart van internet af te halen wat tegenwoordig ook veel voorkomt, het formaat is gemiddeld dus niet extra groot, werkt verder prima.

Pluspunten

  • duidelijkheid
  • niet extra groot

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Van Grunsven 08-12-2016 Product paar dagen in bezit

Duidelijk en Locatie doorgeven tijdens SOS

Algemene score

8,0
Positief dat de locatie wordt doorgestuurd bij een SOS melding! Kan vervelende situaties voorkomen. Telefoon ziet er ook netjes uit.

Pluspunten

  • SOS Locatie
  • Levering Snel

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Paulus 02-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi en simpel toestel met veel mogelijkheden

Algemene score

9,0
Meer mogelijkheden dan gedacht. Prima toestel met veel standaard instellingen. Een echte aanrader voor iedereen.

Pluspunten

  • mogelijkheden
  • ook te gebruiken als niet-senioren instelling

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

d. jaeger 17-11-2016 Product paar dagen in bezit

senioren smatphone fysic fma 7500

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
deze smart phone is goed voor senioren, er is een duidelijk groot beeld, er zijn veel functies, er is goed geluid en er is een sos signaal knop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Jacob uit Rozenburg 28-03-2017 Product paar weken in bezit

Handzaam klein. Uitgepakt Andoid 5.1.

Algemene score

7,0
Lastig in te stellen. Toetsenbord wel klein. Handzaam en licht. Voor een digibeet niet zo makkelijk te werken zonder bijstand. Belangrijke apps zijn standaard in gesteld. Bereikbaar tonen van eerste contact personen duidelijk.

Pluspunten

  • licht toestel
  • duidelijk en goed apps te openen
  • contact personen duidelijk op te roepen

Minpunten

  • kleine toetsen bord

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

d.jaeger 28-03-2017 Product paar maanden in bezit

fysic 5000

Algemene score

1,0
zeer teleurgesteld en boos na enkele maanden werkt gsm tel niet meer, kan niet opladen, ging al enkele week moeilijk, nu in het geheel niet meer, waardeloos

Reageer

Roos 12-03-2017 Product paar dagen in bezit

mooie telefoon, maar geen goed hoesje vindbaar

Algemene score

7,0
Telefoon ziet er prima uit voor mijn ouders en gemakkelijk in gebruik. Echter waar vind je een degelijk hoesje? Slide case is niet handige. Nu is de telefoon te glad om goed vast te houden.

Pluspunten

  • eenvoudig in gebruik

Minpunten

  • Geen goed hoesje vindbaar

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

goed toestel 06-03-2017 Product paar dagen in bezit

makkelijk beginscherm, duidelijke indeling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit is inderdaad een echte seniorentoestel. Alles lekker duidelijk. Ook de handleiding/gebruiksaanwijzing is in heldere taal geschreven.

Pluspunten

  • duidelijke indeling
  • SOS-knop

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Handig apparaat voor ouderen 05-03-2017 Product paar weken in bezit

Groot scherm en goede accu

Algemene score

8,0
Prettig apparaat, alleen het scherm is wat ongebruikelijk waardoor ik niet makkelijk een hoesje kon kopen en ook geen schermbeveiliging.

Pluspunten

  • duidelijk
  • sos knop
  • nederlandse gebruiksaanwijzing

Minpunten

  • ongebruikelijke maat voor hoesje
  • lastige maat voor schermbeveiliging

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

N.P. Herremans 28-02-2017 Product paar weken in bezit

Mooi duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijn toestel even wennen, maar dan werkt het perfect, de waarschuwing dat er een bericht of app is vind ik prettig, de prijs was heel gunstig met rentepunten van ING.
De gebruiksaanwijzing mag iets duidelijker.

Pluspunten

  • helder scherm

Minpunten

  • gebruiksaanwijzing

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DE PRIL NICO 27-02-2017 Product half jaar of langer in bezit

2de maal goede keer

Algemene score

5,0
de basis knoppen zijn groot genoeg.
jammer dat het klavier voor sms zo klein zijn, je kan wel veel voor geprogemeerde teksten
in geven ik ben wel aan mijn 2de toestel bezig het 1ste was over verhit bij het opladen

Pluspunten

  • grote basis toetsen
  • overzichtelijk

Minpunten

  • kleine klavier voor sms

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

Mila Schlichter 08-02-2017 Product paar maanden in bezit

Makkelijk hanteerbaar. Papieren beschrijving.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Alles is heel begrijpelijk. Je krijgt de beschrijving erbij en dat is makkelijker dan via een mail. Ik ben erg blij dat ik hem heb. Ook met mijn reuma vingers.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Cees 24-01-2017 Product paar weken in bezit

Prima smartphone

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede aankoop, zeker via de ING rentepuntenwinkel! Accuduur erg goed, scherm dik in orde, bediening overzichtelijk. SOS-knop mooi extra. Minpuntjes: ongelukkige plaatsing geluidsknop en de handleiding is tja, daar zou nog eens naar gekeken moeten worden. Niettemin: aanrader.

Pluspunten

  • accuduur
  • scherm
  • bediening
  • sos-knop

Minpunten

  • plaatsing volumeknop
  • handleiding

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Wim 21-01-2017 Product paar dagen in bezit

Eenvoudige bediening

Algemene score

6,0
Het ingebruiknemen met het plaatsen van de simkaart was lastig, maar daarna ging het beter. De gebruiksaanwijzing is niet altijd volledig: pas na op meerdere plaatsen in de gebruiksaanwijzing te hebben gezocht vind je de oplossing voor je probleem en soms helemaal niet. De handleiding is ook niet altijd duidelijk: Dat je contacten moet exporteren van de simkaart naar te telefoon wordt niet duidelijk uit de zin: "als je je contacten op de telefoon zet kun je er een foto bij zetten".

Pluspunten

  • Licht in gewicht
  • Als alles geïnstalleerd is werkt het goed

Minpunten

  • Plaatsen simkaart
  • Handleiding

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Frans 12-01-2017 Product paar weken in bezit

Prima Smartphone Voor Senioren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Een fijn toestel voor mijn vrouw (67 jaar en niet zo handig met digitale apparatuur), na een aantal dagen heeft ze echter haar angst overwonnen en kan ze dankzij de grote symbolen aardig overweg met deze Smartphone en is ze volop aan het Whatsappen met de kinderen. Het toestel wordt geleverd met een duidelijke gebruiksaanwijzing (met grote letters) Het is wel jammer dat de toetsenbordjes op het scherm wat aan de kleine kant zijn en ook het ingebouwde geheugen van 512 MB is wat klein en vereist al snel uitbreiding d.m.v. een SD kaart

Pluspunten

  • Goede service
  • Duidelijke gebruiksaanwijzing
  • Mooi toestel

Minpunten

  • Kleine toetsenbordjes
  • RAM (512 Mb) is te klein

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marijke 07-01-2017 Product paar dagen in bezit

Smart phone zonder fratsen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit toestel gekocht als eerst smart phone voor mijn moeder van 82 jaar. Het is vrij basic qua mogelijkheden, maar eigenlijk is dat precies wat mijn moeder nodig heeft. Zo zal ze niet snel verdwalen en kan ze makkelijk navigeren tussen de verschillende opties. Via de rentepunten van de ING ook nog voor een mooi prijsje gekocht. Tevreden met deze aankoop.

Pluspunten

  • overzichtelijk
  • SOS knop
  • grote toetsen

Minpunten

  • beperkte mogelijkheden (basic)

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

jaap 23-12-2016 Product paar weken in bezit

gemakkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Mijn vrouw is niet zo handig met apparatuur, door de grote symbolen en de alarmknop op de achterzijde kan ze hier aardig mee omgaan.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews