Fysic FMA-5000 Smartphone Voor Senioren - Reviews

8,6 Lees 10 reviews

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 10 reviews

8,6

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

J.A. Blom 08-12-2016 Product paar weken in bezit

makkelijk gebuik door grote knoppen en overzichtelijk menu

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zowel mijn man als ik hebben dit produkt. Instellen en gebruik van de smartphone zeer gemakkelijk. Accu gaat lang mee. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Service vab Fysic prima.

Pluspunten

  • duidelijk voor ouderen
  • instellen eenvoudig

Minpunten

  • moelijk goede hoes te vinden

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Van Grunsven 08-12-2016 Product paar dagen in bezit

Duidelijk en Locatie doorgeven tijdens SOS

Algemene score

8,0
Positief dat de locatie wordt doorgestuurd bij een SOS melding! Kan vervelende situaties voorkomen. Telefoon ziet er ook netjes uit.

Pluspunten

  • SOS Locatie
  • Levering Snel

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed
Paulus 02-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi en simpel toestel met veel mogelijkheden

Algemene score

9,0
Meer mogelijkheden dan gedacht. Prima toestel met veel standaard instellingen. Een echte aanrader voor iedereen.

Pluspunten

  • mogelijkheden
  • ook te gebruiken als niet-senioren instelling

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Hans Daeter 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

grote knoppen; groot scherm;

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Echt een telefoon voor senioren.Helaas moet ik zeggen,dat de handleiding voor verbetering vatbaar is. Prima geluid, dat goed regelbaar is. Aan/uit knop op de juiste plaats.Toetsenbordjes op scherm te klein voor mijn dikke vingers. Al met l een goede koop!!!

Pluspunten

  • grote knoppen

Minpunten

  • gebruiksaanwijzing

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Truus 26-11-2016 Product paar weken in bezit

duidelijk scherm. handig in gebruik.

Algemene score

7,0
Werd aanbevolen in de libelle voor senioren.
Daarna kreeg ik ook nog korting bij de rentepuntenwinkel van de ING-bank.

Pluspunten

  • handig formaat
  • helder beeld

Minpunten

  • toetsenbord erg klein

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Goed
Barbara 26-11-2016 Product paar dagen in bezit

goede handleiding bijgeleverd

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
doelmatige telefoon en duidelijke aanwijzingen, ook voor een digibeet goed te installeren en in te stellen.

Pluspunten

  • meegeleverde handleiding
  • gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • volumeknop zit op zijknt en wordt onbewust bedien

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
E. van Schie 22-11-2016 Product paar dagen in bezit

Smartphone met paniekknop

Algemene score

8,0
Deze telefoon gekocht in verband met de paniekknop (SOS-functie) waarbij men naar meerdere telefoonnummers een bericht kan versturen met de mogelijkheid hierbij tevens de positie (GPS locatie) door te geven. Dit is van te voren in te stellen. Tevens een uitgebreide smartphone met de mogelijkheid om te whatsappen, foto's te maken en internetten etc.

Pluspunten

  • paniekknop

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
I. Bosmans-Willems 22-11-2016 Product paar dagen in bezit

Smartphone voor senioren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Gemakkelijk in gebruik. Grote toetsen. Echt een aanrader voor Senioren.
Prijs is ook aantrekkelijk. En met sim only eenvoudig goede/goedkope
provider uitzoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
d. jaeger 17-11-2016 Product paar dagen in bezit

senioren smatphone fysic fma 7500

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
deze smart phone is goed voor senioren, er is een duidelijk groot beeld, er zijn veel functies, er is goed geluid en er is een sos signaal knop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed
A. Zoeteman 15-10-2016 Product paar maanden in bezit

Handig en praktisch in gebruik. Snel en betrouwbaar

Algemene score

9,0
Een heel fijn apparaat, alles heel overzichtelijk. Zelfs mijn lieve vrouw ( een heuse digibeet ! ) werkt er nu heel graag mee. Vooral de familie app. wordt dagelijks gebruikt.

Verder een uitstekende service van Comfort Land waar wij het apparaat gekocht hebben.

Pluspunten

  • praktisch in gebruik
  • gunstigen prijs

Minpunten

  • zou het niet weten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend