Sony Xperia X Compact wit / 32 GB - Reviews

8,8 Lees 55 reviews
Specificaties
Display
4.6 inch scherm
Os
Android OS
Opslag
32 GB opslag
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 54 reviews

8,8

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Willem 03-12-2016 Product paar maanden in bezit

Super toestel. XPERIA X compact

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Van een Sony Z3 compact naar een Sony X compact, een wereld van verschil, sneller, zuiniger, beter beeld, licht lekker in de hand, goede en snelle camera. Na 3 maanden nog steeds niet vast gelopen, geen extra herstart nodig gehad.

Pluspunten

  • Goede Camera
  • Goede levensduur accu
  • Snelle processor

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jeroen s 03-12-2016 Product paar weken in bezit

Xperia x compact

Algemene score

10,0
Hallo
Ik ben overgestapt van een samsung s7edge naar een x compact en ben zooooo blij
Lekker klein super accu geweldige prestaties en vooral de camera knop geweldigggggg

Pluspunten

  • Camera
  • Accu
  • Formaat

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Tim 03-12-2016 Product paar maanden in bezit

Snelle telefoon met goede camera

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze telefoon een paar maand geleden gekocht omdat ik zeer tevreden ben over Sony. Ik zag de Sony xperia x compact en dat sprak mij direct aan. Goede hardware voor niet teveel geld. Ik raad heel veel mensen deze telefoon aan!

Pluspunten

  • Goede camera
  • Goede snelheid
  • Veel opslagruimte

Minpunten

  • Scherm bevat wel krassen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
WOLSWIJK 03-12-2016 Product paar dagen in bezit

Accuduur is uitstekend

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik ben dik tevreden met mijn telefoon. Ik heb hem gekozen vanwege het model en de beveiliging. Prima

Pluspunten

  • De accu
  • Vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Folkert 02-12-2016 Product paar dagen in bezit

Eerste indruk is super!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat een heerlijke compacte telefoon, maar toch super snel en perfecte kwaliteit foto's!

Voor iedereen die een kleinere Android telefoon wil, echt een aanrader!

Ik vind de behuizing er super uitzien, goed degelijk.

Vooral met de cashback van Sony, super actie!

Pluspunten

  • Snel
  • Kwaliteit foto's
  • Lekker compact
  • Mooi design
  • Degelijke bouw

Minpunten

  • Voor sommigen misschien te klein scherm
  • Niets meer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Imv 02-12-2016 Product paar dagen in bezit

Een zeer snelle telefoon!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na een week testen ben ik zeer tevreden over deze telefoon. Mijn vorige was een Xperia Z3 die na jaren goede dienst het heeft bezweken.

Pluspunten van de X compact:
- Snel, loopt niet vast (ookal zijn er veel apps open)
- Er zit een prachtig geluid op
- De voedingskabel kan op beide manieren worden aangesloten
- Foto's zijn haarscherp
- Muziek van mijn sd kaart kan worden herkent en albumcovers worden automatisch geladen, ideaal!

Nadelen:
- De telefoon is niet waterbestendig. Persoonlijk heb ik hier geen enkele problemen mee.
- De behuizing is van plastic en voelt dus extreem glad aan. Verstandig om een degelijk hoesje erbij te kopen voordat je je geliefde aanwinst op de vloer laat vallen ;)

Conclusie: ik ben eenmaal bij Sony uitgekomen, en wil nooit meer iets anders. Stabiliteit, prachtige fotos en een makkelijk besturingssysteem wint het voor mij.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Joost B 02-12-2016 Product paar weken in bezit

Compact, en fantastische foto's

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
X compact ligt goed in de hand, beeldscherm ziet er mooi uit. De camera achterkant maakt onder verschillende omstandigheden prachtige foto's, selfie camera heb ik niet uit getest.
T hele systeem loopt soepel.
T enige minpuntje is dat je geheugen bij x compact niet kan uitbreiden.

Pluspunten

  • Zeer goede camera
  • Stabiel systeem

Minpunten

  • Geheugenkaart zit er niet in

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Joost B 02-12-2016 Product paar weken in bezit

Compact, en fantastische foto's

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
X compact ligt goed in de hand, beeldscherm ziet er mooi uit. De camera achterkant maakt onder verschillende omstandigheden prachtige foto's, selfie camera heb ik niet uit getest.
T hele systeem loopt soepel.
T enige minpuntje is dat je geheugen bij x compact niet kan uitbreiden.

Pluspunten

  • Zeer goede camera
  • Stabiel systeem

Minpunten

  • Geheugenkaart zit er niet in

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Martien 02-12-2016 Product paar maanden in bezit

Ligt lekker in de hand (compact), heldere kleuren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Handzaam, goed draagbaar in broekzak, goed leesbaar, Mooie haarscherpe foto's, snel openen en wisselen tussen app's, alle hedentendage mogelijkheden en instellingsmogelijkheden

Pluspunten

  • Helder beeldscherm
  • Handzaam
  • Fotografie
  • Leesbaarheid

Minpunten

  • Geluidssterkte video

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Van Geel 02-12-2016 Product paar maanden in bezit

Top telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De telefoon is compact Maar heeft alles. Kan gewoon in je broekzak en met 1 hand te bedienen. Mooie camera voor super strakke foto's. Camera filmt professioneel. Echt een aanrader. Kortom waar voor je geld

Pluspunten

  • Compact
  • Goeie camera
  • Snel te bedienen

Minpunten

  • Oplaad stekker/ingang is open
  • De headset had wat uitgebreider gemogen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jan Smid 01-12-2016 Product paar maanden in bezit

Mooi snel en gemakkelijk toestel met lange accuduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Toestel voldoet volledig aan mijn verwachting.
Scherm, groot genoeg om een film op te zien.
Apps werken probleemloos.
Foto's maken in omstandigheden met weinig licht, gaat zonder problemen en levert een mooi resultaat.

Pluspunten

  • Accu
  • Scherm
  • Camera
  • Processor

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Enk 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

Fijn contact design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat een heerlijk compact toestel.
Gewoon super. Vooral de camera en het geluid zijn werkelijk een verademing.
Als iemand een compacte telefoon zoekt, niet verder zoeken.

Pluspunten

  • Alles

Minpunten

  • Waterdicht

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Imv 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

Een zeer snelle telefoon!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na een week testen ben ik zeer tevreden over deze telefoon. Mijn vorige was een Xperia Z3 die na jaren goede dienst het heeft bezweken.

Pluspunten van de X compact:
- Snel, loopt niet vast (ookal zijn er veel apps open)
- Er zit een prachtig geluid op
- De voedingskabel kan op beide manieren worden aangesloten
- Foto's zijn haarscherp
- Muziek van mijn sd kaart kan worden herkent en albumcovers worden automatisch geladen, ideaal!

Nadelen:
- De telefoon is niet waterbestendig. Persoonlijk heb ik hier geen enkele problemen mee.
- De behuizing is van plastic en voelt dus extreem glad aan. Verstandig om een degelijk hoesje erbij te kopen voordat je je geliefde aanwinst op de vloer laat vallen ;)

Conclusie: ik ben eenmaal bij Sony uitgekomen, en wil nooit meer iets anders. Stabiliteit, prachtige fotos en een makkelijk besturingssysteem wint het voor mij.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Dieuwke 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

Perfect klein toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een klein toestel met duidelijk scherm en goede camera. Eindelijk een toestel dat ik met één hand kan bedienen.

Pluspunten

  • Compact
  • Scherpe camera

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Pieter Bikkel 30-11-2016 Product paar maanden in bezit

Compacte top mobiel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is een compacte mobiel met goede prestaties. Een uitstekende camara maakt het plaatje compleet. De tril functie is luidruchtig, maar voor de rest niks op aan te merken. Ik zou wel snel een hoesje kopen, want hij krijgt snel krasjes op de achterkant.

Pluspunten

  • Goede camera
  • De Software is stabiel
  • Compact formaat
  • Goede prestaties

Minpunten

  • Luidruchtige tril functie
  • Krijgt snel krasjes op de achterkant

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Sietse 30-11-2016 Product paar weken in bezit

Zeer goed toestel!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Echt een mooi toestel! Hij is erg snel en gebruiksvriendelijk. Bij normaal gebruik kan de batterij erg lang mee. Een aanrader voor iedereen!

Pluspunten

  • Snel
  • Snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Jakob 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

Top apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hiervoor had ik de experia z3 compact. Het is net alsof de dit apparaat als basis hebben gebruikt en het vervolgens strakker, sneller en luxer hebben gemaakt

Pluspunten

  • Lange accu duur
  • Strakke afwerking

Minpunten

  • Tot nu toe nog geen gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Willem 30-11-2016 Product paar maanden in bezit

Super toestel. XPERIA X compact

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Van een Sony Z3 compact naar een Sony X compact, een wereld van verschil, sneller, zuiniger, beter beeld, licht lekker in de hand, goede en snelle camera. Na 3 maanden nog steeds niet vast gelopen, geen extra herstart nodig gehad.

Pluspunten

  • Goede Camera
  • Goede levensduur accu
  • Snelle processor

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Neelke 30-11-2016 Product paar weken in bezit

Kwaliteit, een fraaie vormgeving en een mooi dusplay

Algemene score

9,0
Ik ben blij met mijn keuze voor een Sony Xperia Compact x. Ik heb gekozen voor deze telefoon vanwege het formaat, de kwaliteit van de camera, het design en de goede transfermogelijkheden. Ik ben zeer tevreden!

Pluspunten

  • Design
  • Batterijduur en -verzorging
  • Display
  • Camera
  • Transfer

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Cors 30-11-2016 Product paar weken in bezit

prachtig en snel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Absoluut een fantastische telefoon! Hiervoor had ik al een z1 compact en z3 compact. De z1 compact heeft mijn vriendin nu en werkt nog steeds super en snel. De z3 compact is helaas gestolen. Ik wilde dus dezelfde topkwaliteit en dat werd deze X Compact. Heerlijk formaat, razendsnel en prachtige styling. De prijs is goedkoop te noemen, want de specs zijn met zo goed als toptoestellen die veel duurder zijn.
Wel is het jammer dat er vooraf apps geïnstalleerd staan die ik niet kan verwijderen, zoals Spotify, AVG, Amazon en Facebook. Echter in vergelijking met andere merken is dat geen verschil aangezien iedereen dat lijkt te doen. Dat is de enige reden dat mijn beoordeling geen 10 is, maar een 9.
Ga zo door Sony!

Pluspunten

  • Ideaal formaat
  • Snelheid
  • Bekijk scherp scherm
  • Prachtige styling

Minpunten

  • Vooraf geïnstalleerde apps

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews