Huawei P9 Lite (3GB) zwart / 16 GB - Reviews

Specificaties
Display
5.2 inch scherm
OS
Android OS
Opslag
16 GB opslag
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 72 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Geert 30-08-2016 Product paar maanden in bezit

Wauw, wat een heerlijk toestel!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Inmiddels heb ik de telefoon 2 maanden en ik ben er elke dag meer tevreden over!
Het toestel kan alles wat ik ervan verlang. Alle apps draaien erg soepel, geluid is prima, camera functie vind ik uitstekend.
Was zelf niet zo tevreden met de eigen Huawei look maar die heb ik uiteindelijk vervangen door een alternatieve Launcher.
De vingerscanner aan de achterkant om het toetsel te unlocken werkt erg goed. En de accuduur is dik in orde. Met gemak een dag.

Pluspunten

  • Snelheid
  • Vingerscanner
  • Beeld
  • Camera
  • NFC chip

Minpunten

  • Huawei tekst op voorkant
  • Emui schil

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Loxiuras 15-12-2016

Huawei tekst op voorkant kan je er gewoon afhalen...

Reageer

Menno Prins 19-08-2016 Product paar maanden in bezit

Accu is perfect, goeie prestaties!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Batterij is een van de grootste pluspunten, telefoon gaat erg lang mee! Mooi hd scherm en een super camera! Niks aan te merken op deze mooie/ snelle telefoon.

Pluspunten

  • Goeie camera
  • Goeie accu
  • Vingerscan

Minpunten

  • Krast snel, de achterkant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jordi senden 17-12-2016 Product paar weken in bezit

huawei p9 lite super telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ik heb mij de huawei p9 lite gekocht tot mijn oude tel kapot was gevallen
het is een gebruiks vriendelijk toestel
goede accuduur
geen slechten dingen gevonden
een top toestel

Pluspunten

  • alles

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henri H. 14-01-2017 Product paar maanden in bezit

Top accuduur, design en degelijkheid

Algemene score

8,0
Top foon voor zeer concurrerende prijs en value for money. Prima camera met veel opties, duidelijk display en prima ontvangst wat betreft geluid en processor snelheid.
Simpel een AANRADER!!

Pluspunten

  • Design
  • Prijs
  • Accuduur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

de Leeuw 28-12-2016 Product paar dagen in bezit

Veel waar voor weinig geld!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik zocht een telefoon met goede eigenschappen, maar wat vriendelijker voor de portemonnee.
Zodoende ben ik bij de Huawei P9 Lite terecht gekomen. Een telefoon die na een week gebruikt te hebben al mijn eisen tegemoet komt. Aardige camera, snelle processor (hij draait alle apps moeiteloos) en de accuduur is fenomenaal (2,5 dag met continue video, foto's, GIF's kijken). Mooi, groot beeld en ligt goed in de hand (niet te lomp). De case is ook nog eens van ijzer, dus extra stevig.

Kortom veel waar voor weinig geld.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Loxiuras 14-12-2016 Product paar weken in bezit

Perfecte telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geweldige telefoon voor dagelijks gebruik. lange accu duur en is totaal niet sloom.

zeker een aanrader

Pluspunten

  • Accu duur
  • Scherm kwaliteit
  • CPU
  • Veel instellingen opties

Minpunten

  • Niet handig met klaphoesjes

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Evie1997 11-12-2016 Product paar maanden in bezit

Goede hulp bij reparatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik vind de huawei opzich niet zo bijzonder maar nu ik hem heb is het best wel een leuk toestel wel jammer dat de eerste die ik kreeg na een paar maanden vreemd begon te doen en dus ben ik naar mijn Provider gegaan die stuurde m op ik kreeg een nieuwe omdat ze zo snel niet konden vinden waar t probleem zat. Ik vind het wel een min puntje dat je alle apps op je interne geheugen moet zetten en niet op je SD kaart kan zetten al kan je dat wel omzetten maar dat werd me afgeraden. Dat is wel jammer want nu zit mijn geheugen bijna vol dus moet ik er om denken.

Pluspunten

  • Goede reparatie
  • Niet te groot niet te klein

Minpunten

  • Apps kunnen niet op SD kaart
  • Na tijdje kan batterij sneller leeg raken

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Selcuk 21-02-2017 Product paar weken in bezit

Absoluut GEEN spijt

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Geniet vanaf dag 1 van dit toestel. Hiervoor een hele dure vlaggenschip gehad van de concurrent, geen enkele spijt dat ik de huawei p9 lite heb genomen.

Pluspunten

  • Mooi beeld
  • Super snel
  • Zeer goed toestel voor een zacht prijsje
  • Accuduur
  • Hihend toestel

Minpunten

  • Geen
  • Hij doet niets minder dan de duurdere vlaggenschip

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicky 17-02-2017 Product paar weken in bezit

Onverwachte verwachtingen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Daar ging mijn Iphone, stuk, uit mijn leven. Wilde ik een nieuwe Iphone? eigenlijk wel. Maar toch ben ik blij dat ik dit juweeltje tegen ben gekomen. Van apple naar android is een vrij grote stap, veel werkt anders.
Ook redelijk veel negatieve reviews gelezen, ik werd er een beetje voorzichtig door. Maar de prijs, de wel positieve reviews, hebben me toch overgehaald. Toen de telefoon binnenkwam, werd ik verrast door de verpakking alleen al; het zag er allemaal heel professioneel uit. Het toestel zelf viel ook onder het professionele. Voor de prijs krijg je een meer dan degelijk toestel gekeken naar de specificaties.
Laat je niet afschrikken door de negatieve reviews, na weken gebruik ben ik nog steeds ontzettend tevreden met het toestel.
Doei Apple, hallo Huawei!

Pluspunten

  • De batterijduur (min. 1 dag)
  • De interface (lijkt op apple)
  • Het toestel is zó mooi (ik heb zwart)
  • Veel zelf aan te passen
  • Geluid, heel helder en hard

Minpunten

  • Voor kleine handjes net iets te groot
  • Volume iets te hard (persoonlijke mening)
  • Ledlampje niet meer te zien met flipcover
  • Videokwaliteit is niet zo goed als fotokwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Rob Buijs 21-12-2016 Product paar weken in bezit

Heerlijk toestel. Prijs, kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na jaren lang de samsung note gehad, is de keuze gevallen op de huawei p9 lite.
Prijs goed! Accu goed! Beeldscherm lekker scherp.
Vriendelijk in gebruik! Om de tefefoon echt naar je zin te maken moet je wel een uurtje gaan zitten.

Doet zeker niet onder samsung

Pluspunten

  • Prijs
  • Accu
  • Duidelijke camara

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Anita 20-12-2016 Product half jaar of langer in bezit

Wil niet meer anders!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een superfijne telefoon! Na alle andere merken gehad te hebben wil ik niet meer weg bij Huawei. Heel groot scherp scherm. Snelle telefoon. Niet teveel rotzooi erop wat je niet gebruikt. Mooie foto's. Top :)
Al een paar keer laten vallen, maar niets aan de hand. Ligt lekker in de hand ook.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Snel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gina 22-11-2016 Product half jaar of langer in bezit

waardeloze accu

Algemene score

2,0
Eerst waren er problemen met wifi. Deze werd niet onthouden en viel steeds uit. Toen is het PC bord vervangen. Na 3 maanden waren er ook al problemen met de accu. Deze wilde de leverancier niet vervangen. De accu moet nu iedere 12 uur aan de stroom. Van het werk heb ik een Samsung. Die accu houdt het 5 dagen!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Loxiuras 15-12-2016

Hey Gina,

De accu van de P9 gaat bij mij minimaal 2 dagen mee. Kijk of je GPS en Data aan hebt staan. Deze vreten accu.
Ja kunt Huawei niet met Samsung vergelijken. Deze hebben beide een andere accu.

Reageer

C.Timmermans 21-11-2016 Product paar maanden in bezit

Super toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prettig in gebruik, ruim in opslag mogelijkheden, en betaalbare prijs. Ideaal toestel voor jong en oud

Pluspunten

  • Prijs
  • Gebruikers gemak

Minpunten

  • Geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Valthere 21-11-2016 Product paar maanden in bezit

Top toestel voor deze prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze P9lite nu al een dikke 3 maanden gebruikt, in feite kan ik er niets slecht over zeggen. Maakt mooie foto's en video's, heeft voldoende ruimte voor app's, uitbreidbaar geheugen met SD64gb, loopt nooit vast ... top!
Als enige bemerking : hij laadt niet goed op met langere kabels blijkbaar, de vingerafdruk-sensor zit aan de achterkant ipv zijkant tov de iphone 7.

Pluspunten

  • nice pics
  • nice video functie
  • loopt vlotjes

Minpunten

  • vingerafdruk-sensor aan de achterkant
  • laden is soms moeilijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arno 20-03-2017 Product paar dagen in bezit

mooie degelijke telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
mooi degelijk en sterke telefoon, makkelijk in gebruik, lekker snel. na een aantal bekende merken deze Huawei.

Pluspunten

  • mooie uitstraling
  • sterk
  • eenvoudig in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen wijnands 19-03-2017 Product paar weken in bezit

Huawei p9 lite

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Goed en degelijke telefoon voor een goede prijs kwaliteits verhouding en 3 jaar garantie.
Heb getwijfeld of ik aan een huawei moest beginnen maar heb er geen spijt van

Pluspunten

  • Ligt goed in de hand
  • Kale versie van android

Minpunten

  • Volume laag zet is nog vrij hard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Martijn 09-03-2017 Product half jaar of langer in bezit

Geweldig toestel!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super toestel!! Is snel, goede camera en alles draait er op! Nog geen vastloper oid gehad. Super foto's gemaakt met de camera. Alleen jammer dat bij duisternis de foto's wat minder worden. Accu gaat veel langer mee dan van andere telefoons

Pluspunten

  • Camera
  • Vingerscanner
  • Batterijduur
  • Snelheid

Minpunten

  • Foto's bij duisternis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Siebren Oosterhaven 06-03-2017 Product paar dagen in bezit

Eindelijk een reden om over te stappen van iOS naar Android!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De octa-core van 2,0Ghz en de 3GB RAM geven dit toestel vleugels voor een zeer schappelijk bod. Dit toestel ligt goed in de hand en heeft vele mogelijkheden. Een aanrader!!

Pluspunten

  • snelheid
  • kan ver komen in dit segment
  • resolutie

Minpunten

  • groot scherm is soms lastig voor de snelle typers
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jacques 04-03-2017 Product half jaar of langer in bezit

P9 light

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wil niets anders meer dan Huawei. De toestellen zijn gewoon goed. De Mate 7 heb ik vervangen voor de P9Light. Het is een toestel wat snel is en lekker werkt, ook na een paar jaar loopt het toestel vlotjes. Batterij gaat niet achteruit maar blijft optimaal werken. Ik ben zeer tevreden over de Huawei toestellen en wil niets anders meer. De p9Light is een mooi en goed toestel. Ligt lekker in de hand. Design is strak plus een goede camera. Ik raad je aan om een Huawei toestel aan te schaffen, vooral het goedkoper is dan een ander Android toestel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Juan Soto 01-03-2017 Product half jaar of langer in bezit

GSM met Karakter

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb na vele omzwervingen gekozen voor de P9Lite, van te voren had ik nog de P8Lite gehad en deze beviel me erg goed. Goede kwaliteit voor niet te veel geld. Dit toestel ligt goed in de hand, is niet te zwaar en werkt zoals het moet. Ben erg tevreden over het toestel, ik heb me nu de P10 besteld omdat ik er goede ervaringen me heb.

Pluspunten

  • grote toestel
  • ligt goed in de hand
  • werkt snel
  • goede foto's

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews