Huawei P9 Lite (3GB) 16 GB / zwart

Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 129 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Huawei P9 Lite (3GB) 16 GB / zwart op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jack 02-06-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Uitstekend telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb altijd een Huawei telefoon gehad en nu een Huawei p9 lite prima telefoon, groot scherm, fijne vingerscan,alles zit erop wat ik wil en de updates zijn prima, batterij is ook uitstekend.

Pluspunten

  • Niet te duur
  • Groot scherm
  • Batterij is prima
  • Updates zijn uitstekend

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

McGradskie 08-04-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Goede accuzuur en duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prettige telefoon die redelijk snel is en een accu die ruim een dag mee gaat
Prima prijs/ kwaliteit verhouding

Pluspunten

  • Accuduur
  • Helderheid scherm

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Harry 28-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Verbetering voor Windowsphone, minpuntjes t.o.v. P8Lite

Algemene score

7,0
Ik gebruik deze phone nu een maand, en ben redelijk tevreden.
Gebruik hem naast 2 P8Lite's en als vervanger voor een Windowsphone.
T.o.v. Win is dit een verbetering, vanwege alles wat de phone heeft en kan.

Minpunt wat ik direct tegenkwam is de ontgrendeling van de slaapstand.
Dit kan enkel met de aan/uit knop, of wanneer ingesteld met de fingerprint in combinatie met een pin.

De P8Lite's doen het direct na een dubbelklik, en deze dus niet, wat het wisselen tussen de phones niet altijd soepel doet verlopen.
Ik hoop dat Huawei dit nog kan oplossen door een aanpassing.


Ik hoop dat

Pluspunten

  • Snelheid
  • Mogelijkheden camera
  • Geluid

Minpunten

  • Alleen uit slaapstand met aan.uit knop fingerprint
  • Geen dubbelklik voor openen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Patttsy 16-01-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Huawei P9 Lite is na 1,5 jaar volledig krom

Algemene score

3,0
Hoewel ik steeds Huawei fan geweest ben en heel ons gezin een Smartphone van Huawei heeft, de P9 LIte is van slechte kwaliteit. Na 1,5 jaar de telefoon volledig krom getrokken

Pluspunten

  • gemakkelijk in gebruik

Minpunten

  • scherm trekt na tijd krom

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Slecht
Slecht

Reageer

McGradski 19-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer helder scherm, makkelijke bediening. Hele mooie foto's en 32 GB geheugen is erg fijn. En dat allemaal tegen een zeer redelijke prijs.

Pluspunten

  • Batterijduur
  • Helderheid scherm
  • Prachtige foto's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

JJ 28-10-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Goed en zeer mooi toestel voor lage prijs!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eerst het toestel live gezien en vast gehouden. Daarna was ik om. Een erg mooi toestel voor een lage prijs. Mooi in de zin van en scherp beelscherm, zeer fijne snel werkende vingerafdruksensor, (sneller dan mijn iphone 6). Naar mijn mening een kwalitatief zeer goed toestel, zeker gezien de lage prijs in verhouding tot kwaliteit en gebruiksgemak.

Pluspunten

  • beelschermgrootte
  • beelschermscherpte
  • dun/plat toestel
  • past prima in broekzak
  • snelle processor

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mrew 12-10-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Zeer tevreden, regelmatig gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Telefoon bevalt zeer goed en is beter dan mijn eerste verwachting. Heb hem nu een half jaar en is; net zo snel, overzichtelijk, virusvrij.
Huawei biedt goede zekere service en goede bijbehorende apps om telefoon optimaal te laten funktioneren.
Nadeel is plaatsing van speaker aan de rechter onderkant. Wens 2 speakers aan de voorzijde. Scherm is net te groot voor fijn eenhandig gebruik. Kortom.. Zeer tevreden

Pluspunten

  • Snel
  • Overzichtelijk
  • Voldoende geheuge
  • Schermkwaliteit
  • Degelijk

Minpunten

  • Net te groot scherm

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman de groot 18-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Mijn Huawei p9 is een eenvoudige maar toch zeer comfortabel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super comfortabel en zeer fijn toestel helemaal toppie dus mensen twijfel niet en stap gerust over van toestel want Huawei is gewoon wat het zijn moet dus waarbij u zelf zegt nooit geen ander toestel meer !!!!!! The best

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m.van der lee 13-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Snelheid huawei P10

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mobiel ligt fijn in de hand, moet simkaart nog overzetten omdat er een ander model kaartje in moet .Via wifi aan het spelen met apparaat ,snelheid vergelijkbaar met mijn vorige Sony.
Duidelijk scherm en prijs sprak mij ook wel aan.Ben er nu al blij mee.

Pluspunten

  • snel
  • helder beeldscherm
  • Prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tim 23-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Snelheid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik vind het een heel fijn scherm lekker zichtbaar, de snelheid is goed je kan je dagelijkse dingen doen zonder kuren. En de batterij gaat heel de dag mee wat voor mij een groot voordeel is.

Pluspunten

  • Camera
  • Snelheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pien 18-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Handzaam, snel en strakke vormgeving.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze telefoon biedt waar voor je geld. Accu laadt snel op en niet snel leeg. Internetten gaat snel. Foto's zijn scherp en het geluid is prima.

Pluspunten

  • accuduur
  • beeldkwaliteit
  • snel

Minpunten

  • foto's minder scherp bij inzoomen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Roy 14-08-2017
  • Product paar maanden in bezit

Veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De prijs kwaliteitsverhouding vind ik zeer goed .accuduur en ook niet te vergeten de vingersensor is echt een aanrader

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Yvonne Corstens 14-08-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Uitstekende prijs kwaliteit verhouding en mooi uiterlijk!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na de P8 lite een stapje verder naar de P9 lite. Uitstekend toestel evenals zijn voorganger. Makkelijk is de vingerafdrukherkenning. Hier in huis is het Huawei alom, wij willen niets anders meer. Ja, natuurlijk zouden we ook een I-phone willen hebben maar waarom honderden euro's meer betalen voor een minder groot scherm enz. enz. Ook de camera is van goede kwaliteit!

Pluspunten

  • eigenlijk bijna alles

Minpunten

  • het geluid zachter zou ik graag traploos willen!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Osama 12-08-2017
  • Product paar maanden in bezit

Mooie foto's

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Geweldige telefoon, hij bevalt uitstekend, functioneert goed, heeft momenteel als een van de enige high ends een degelijke batterij. Goede software bij goede hardware.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

elise 11-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

SUPERKOOP

Algemene score

10,0
na veel reviews gelezen te hebben , de HUAWEI P9 lite gekocht, wat een topper voor deze prijs , deze kan zeker met veel duurdere van andere merken concurreren , makkelijk in gebruik , top camera , ik wil voorlopig geen andere meer .

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • camera
  • voelt heel degelijk aan

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hvh 04-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Hua-blij :)

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
lekker goedkoop in verhouding met de kwaliteit. Vingerscan werkt supergoed en eigenlijk werkt alles zoals het moet werken!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sven Heijkoop 03-08-2017
  • Product paar maanden in bezit

Beste koop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb de huawei p9 lite nu bijna een half jaar. Het toestel bevalt mij super: groot scherm, goede accu en snel.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Goede accu

Minpunten

  • Geen snel laden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sebastiaan 01-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooi scherm, goeie accu duur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zelf heb ik het toestel nu al 2 weken en bevalt me heel erg bij intensief gebruik gaat de battarij nog altijd half uur tot uur langer mee dan zijn concurentie.

Het scherm had niet kleiner moeten zijn grooter had gemogen maar hij is nu al perfect om netflix op te kijken in de achter tuin.

Wel een minpunt is dat de speaker het wel goed doen en klinken ook wel aardig maar na mijn mening mochten ze wel wat beter en iets meer kwaliteit, maar voor deze prijs mag dit de pret niet drukken.

Pluspunten

  • accu duur
  • groot scherm
  • Prima camera
  • Snel en makkelijk te gebruiken

Minpunten

  • met gamen kan hij warm worden
  • geluid had iets beter gemogen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 31-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Verademing

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb sinds kort een p8 lite maar ik vind het geweldig helder beeld lange accuduur al met al goede keuze

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

P9 lite 24-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Mijn eerste nieuwe smartphone

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na initiatie met een afdankertje van mijn dochter was ik er helemaal klaar voor. Ik zou een nieuwe smartphone kopen. Als bijna leek liet ik mij adviseren door de verkoper. Hij was zelf bezitter van een P9 lite en heel erg tevreden. Ik heb het toestel gekocht en het helemaal zelf geïnstalleerd. Zelfs het overzetten van mijn oude naar het nieuwe toestel is gelukt. Ik ben er heel erg tevreden over. Nog elke dag ontdek ik nieuwe mogelijkheden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews