Samsung Galaxy S7 Edge zwart / 32 GB - Reviews

9,0 Lees 657 reviews
Best Reviewed okt 2016 Samsung Galaxy S7 Edge zwart / 32 GB
Best Reviewed oktober 2016
Specificaties
Display
5.5 inch scherm
Os
Android OS
Opslag
32 GB opslag
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 655 reviews

9,0

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Yung Lie 14-01-2017 Product paar weken in bezit

Samsung Galaxy S7 Edge

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geweldige smartphone. De beste personal assistent die ik ooit heb gehad. De Samsung Galaxy S7 Edge ziet er niet alleen prachtig uit, hij heeft ook nog eens goede hardware waardoor alles soepel werkt. De accu gaat heel lang mee en de camera's geven ook goede foto's, met name de kwaliteit front-camera heeft mij positief verrast. Een nadeel is dat de 'edge' randen nog wel even wennen zijn in het begin, en kunnen soms nog wel voor gezeur zorgen, maar na een tijd went het. Al met al zult u niet snel teleurgesteld zijn wanneer u de S7 Edge koopt. Alleen groot nadeel is het glas, als je het maar ff zachtjes stoot vliegen de barsten over het scherm en kost het rond de €400 om te repareren

Pluspunten

  • accuduur
  • camera
  • Supermooi scherm

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

J G 13-01-2017 Product paar weken in bezit

Super telefoon !! Duidelijk en overzichtelijk !!

Algemene score

10,0
Super telefoon!!! Duidelijk Beeld !! Scherp !!! Helemaal Top !!! Lekker Groot !!! Mooi Beeld!!!
Vele mogelijkheden !!!

Pluspunten

  • Duidelijk
  • Groot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 10-01-2017 Product paar weken in bezit

groot scherm goed te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De keuze op dit product is dat ik hiervoor een 6 had en die ook goed beviel en goed te hanteren is. de edge 7 heeft een nog betere camera en scherm. voor het overige is hij wederom goed te bedienen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Donny 09-01-2017 Product paar weken in bezit

Super snel

Algemene score

9,0
Snel, mooi, maakt mooie foto's en video's.
Alleen groot nadeel is het glas, als je het maar ff zachtjes stoot vliegen de barsten over het scherm en kost het rond de €400 om te repareren

Pluspunten

  • groot scherp scherm
  • snelle processor
  • lange batterij duur

Minpunten

  • glas erg kwetsbaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeroen 08-01-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie foto goeie accu duur tevreden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Door mijn schoonvader die had er ook een mooi beeld en makkelijk in gebruik en werk met mijn hele thuis netwerk

Pluspunten

  • Mooie fotos
  • Mooi beeld

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mathieu O. 05-01-2017 Product paar dagen in bezit

Prachtige telefoon van binnen en buiten

Algemene score

9,0
De Samsung Galaxy S7 Edge ziet er niet alleen prachtig uit, hij heeft ook nog eens goede hardware waardoor alles soepel werkt. De accu gaat heel lang mee en de camera's geven ook goede foto's, met name de kwaliteit front-camera heeft mij positief verrast. Het enige nadeel is dat de 'edge' randen nog wel even wennen zijn in het begin, en kunnen soms nog wel voor gezeur zorgen, maar na een tijd went het. Al met al zult u niet snel teleurgesteld zijn wanneer u de S7 Edge koopt.

Pluspunten

  • Accuduur
  • Uiterlijk
  • Camera
  • Speaker

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans Polet 04-01-2017 Product paar weken in bezit

geweldig gebruikersvriendelijk toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
toestel werkt geheel boven verwachting goed met een mooi helder groot scherm ook de edge is ideaal naar eigen inzicht in te delen

Pluspunten

  • grootscherm
  • gebruikersvriendelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mike mira 04-01-2017 Product half jaar of langer in bezit

great phone

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
The phone is great so far, i am looking forward to use it more. although the audio quality is good i wish it has better audio quality.

Pluspunten

  • super slick
  • good looking
  • fast

Minpunten

  • audio is just fine

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

peter 03-01-2017 Product paar dagen in bezit

werkt super snel en maakt hele mooie fotos

Algemene score

9,0
wilde een telefoon die goede fotos maakt in het donker en er ook mooi uit ziet.
Ik had hiervoor een Sony maar deze werkt duidelijk beter en sneller,

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Eugene 03-01-2017 Product paar dagen in bezit

Geweldige styling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na geweldige gebruikerservaring met de S3 en de S5 nu gekozen voor de S5 Edge, en niet teleurgesteld. Één brok techniek verpakt in een geweldige styling. Gebogen scherm met gave features ondersteund door top hardware. Waaronder ook de totaal vernieuwde camera. Gewoon 'n must have voor iedere broekzak ;-)

Pluspunten

  • Styling
  • Beeldscherm
  • Camera
  • Batterij

Minpunten

  • Formaat moet je aan wennen
  • weinig goede beschermfolies

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Natasja 03-01-2017 Product paar dagen in bezit

Super telefoon mooi groot scherm en sterke batterij!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De beste batterij voor zo'n groot scherm. Ook ideaal met de apps aan de zijkant werkt snel en handig. Heb de s7 adres een paar dagen nu al spijt dat ik hem niet direct toen die uitkwam heb gekocht.

Pluspunten

  • Grootscherm
  • Sterke batterij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joao 31-12-2016 Product half jaar of langer in bezit

joao

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
de beste telefoon, de beste persoonlijke verzorging op de winkel, de beste contract met de beste prijs voor iedereen, alleen maar goede dingen te zeggen over dit! gaan kopen ...

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

kyle 31-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi scherp beeld en lekker snel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hij is lekker snel en heeft een mooi scherp beeld met mooie kleuren. Ook maakt hij hele mooie scherpe foto's.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

AchmedBilalhadfiSalahabdeslam ~Caner 30-12-2016 Product paar dagen in bezit

Perfect

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze telefoon, bracht me in liefde de eerste keer dat ik hem zag staan in de schappen van de media markt. Het ligt lekker in mijn handjes de standby knop is perfect geplaatst negeer alle negatieve reviews. Ga eerst naar zo'n telefoon winkeltje toe en kijk maar hoe goed deze telefoon is. De meeste reviews zijn van mensen die geruchten op het internet tegen kwamen en meteen geloofden. Bij mij gaat de accu lekker lang mee, is de camera perfect voor een telefoon en ik kan lekker tot laat zonder dat mama het weet youtube filmpjes kijken :D

Pluspunten

  • Goede design
  • plaatsing van knoppen

Minpunten

  • prijzig
  • houdt van vingerafdrukken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sarwan 30-12-2016 Product paar dagen in bezit

Echte aanrader!

Algemene score

10,0
Handig in gebruik. Als echte Samsung liefhebber zou ik deze zeker willen aanbevelen. De edge geeft kwaliteit aan beeld. Accuduur is een plus. Niet te vergeten de camera-beeld kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Collie 1964 29-12-2016 Product paar weken in bezit

mooi vormgegeven telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na jarenlang plezier te hebben beleeft aan de Note toestellen,nu overgestapt op de S7 edge,mooi en makkelijk handelbaar toestel.tevens de accessoires die je er bij kan kopen. Wauw.Tevens het filmen en foto's maken super!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ali 29-12-2016 Product paar dagen in bezit

mooie telefoon, lekker gemakkelijk in gebruik

Algemene score

9,0
Fijne telefoon, ik had een S5 dus een behoorlijke vooruitgang. Mooi scherm, steengoede camera mooie beeld,mooie gadgets en gratis GEAR!!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

van dijk 29-12-2016 Product paar dagen in bezit

grootscherm.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nuttig-leerzaam-vermakelijk. Aankoop beslist aan te raden. Het grote scherm met de ronde zijkanten geven een schitterend beeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Umeko T. 29-12-2016 Product half jaar of langer in bezit

waardeloos

Algemene score

4,0
in feb 2016 heb ik dit product gekregen, afgeleid door prachtig photo's kan maken.
in mei 2016 geluid probleem - linkerkant werk niet- als ik music/film luister met oordopjes, heb ik alleen maar rechterkant horen. ik dacht de eerste instantie mijn oordopjes stuk is dat blijkt niet zo.)
in juni 2016 - vakantie vieren, kan niet video maken - F**K irritant!
in nov 2016 - tijdens vakantie in warm land - het toestel werd heel warm! ik ben bang dat gaat ontploffen, meteen uitzetten daarna het blijft stil geen beeld meer.
terug naar NL - 2 weekend gerepareerd - 1 week later - weer een probleem de scherm blijft hangen.

Pluspunten

  • goede camera
  • veel geheugen (extra sd)
  • grote scherm

Minpunten

  • geluid
  • accu niet wisselbaar

Review criteria:

Slecht
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Robin Trompetter 29-12-2016 Product paar dagen in bezit

Groot scherm, mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een mooi design, lekker groot scherm.
Ook nog eens snel.
Ik heb hem pas 1 dag, maar tot nu toe geen spijt.

Pluspunten

  • groot scherm
  • snel
  • design

Minpunten

  • glad

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews