Samsung Galaxy S7 Edge goud / 32 GB - Reviews

9,0 Lees 600 reviews
Best Reviewed okt 2016 Samsung Galaxy S7 Edge goud / 32 GB
Best Reviewed oktober 2016
Specificaties
Display
5.5 inch scherm
Os
Android OS
Opslag
32 GB opslag
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 598 reviews

9,0

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hassan Rajab 10-12-2016 Product paar dagen in bezit

top telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Samsung S7 edge heb ik altijd gewilt, omdat het een hele mooie toestel is met goede functies en kwaliteiten. camera is zeer scherp en maakt mooie foto's. zeer tevreden met mijn S7.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Samsunghebber 10-12-2016 Product paar dagen in bezit

Super telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Op aanraden van mijn moeder heb ik deze telefoon gekozen. Zij heeft er niks over te klagen en ik ook niet.
Ben al jaren een samsung fan. Goede telefoons. makkelijke besturing en super strakke looks! Echt een top telefoon

Pluspunten

  • Mooi Scherm
  • Gebruiksvriendelijk
  • lange batterij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
RogierW 10-12-2016 Product paar weken in bezit

Uitstekende Telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooie vormgeving, goede accuduur, groot werkgeheugen dus werkt lekker snel. mooie foto's.
Ik ben sinds kort overgestapt naar een Samsung telefoon en ik ben dik tevreden zou nooit meer anders willen.

Pluspunten

  • Scherm
  • Accu
  • Snel
  • Functies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Petrovic 09-12-2016 Product paar dagen in bezit

Perfect smartphone

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
This is just the best phone so far. Camera is perfect, both of them, sound also. phone is very very fast, processor and ram, everything works very smooth.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Pascal 09-12-2016 Product paar dagen in bezit

De telefoon heeft een super design.

Algemene score

9,0
De telefoon heeft een fantastisch design met een scherm wat doorloopt aan de zijkant. Ook ligt hij fijn in de hand waardoor hij makkelijk te gebruiken is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Gerard DB 09-12-2016 Product paar dagen in bezit

Zeer goede accuduur!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
toestel net 2 dagen in bezit, 's ochtends batterij op 100%, heb mijn hele werkdag muziek wezen streamen (8 uur ongeveer). Het is nu midden nacht en batterij op 45%. Dit is echt fantastisch. Buiten het feit dat scherm en software perfect zijn.

Pluspunten

  • Scherm
  • Kleuren
  • Design
  • Software

Minpunten

  • Speaker onderin telefoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Voldoende
steven 08-12-2016 Product paar dagen in bezit

Groot scherm, helder beeld, strak design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb dit product gekozen omdat ik iets vernieuwends wilde. door het gebogen scherm, strakke design en de gemakkelijke bediening heb ik voor dit toestel gekozen. echt een aanrader

Pluspunten

  • scherm
  • beeld
  • camera
  • waterdicht

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Standkl1 07-12-2016 Product paar weken in bezit

Groot scherm en super lange accuduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben een groot fan van samsung omdat ze zo'n goede producten hebben en dat maken ze nu weer waar met de galaxy s7 edge. Het toestel is groot maar ligt wel lekker in de hand en is zeer licht. Het scherm is werkelijk fantastisch en de camera zeer helder. Ook is het fijn dat er al een groot geheugen op de telefoon zelf zit, geen gedoe meer met te weinig ruimte voor apps.

Pluspunten

  • helder scherm
  • batterij duur
  • uitbreidbaar geheugen

Minpunten

  • groot toestel
  • batterij kan er niet uit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
richard 07-12-2016 Product paar dagen in bezit

van samsung S3 / naar S7 Edge super snel.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
beste wat je nu kan krijgen.
Nice look. snel internet 4g camara ,12 megapixels,
als je iets goed zoek koop deze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Mickey Bussen 06-12-2016 Product half jaar of langer in bezit

Gewoonweg een heerlijke en snelle telefoon!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze telefoon voldoet aan al mijn verwachtingen, heerlijk om in de hand te hebben en een duidelijke uitleg als je hem voor het eerst aanzet.
Hij kan alles aan, van het behandelen van je contacten tot aan het kijken van films training en Games spelen!
Voor deze prijs doet deze telefoon alles wat je zou willen!

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Snel
  • Overzichtelijk

Minpunten

  • Glad zonder casebescherming

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Avetik 06-12-2016 Product paar dagen in bezit

Samsung Galaxy S7 Edge

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Samsung Galaxy S7 Edge is a wonderful mobile phone with great opportunities. I am using this phone also for my work- reading emails, reading articals, etc.

Also it is a great device for the Multimedia and Camera. After buying it I stopped using a special Camera.

I advice to buy it to my friends.

Pluspunten

  • Smart
  • Beatiful
  • Convenient
  • Powerful
  • Easy to use

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Samsung galaxie S7 edge 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

Prachtige telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer mooie telefoon en erg makkelijk in gebruik en er zitten veel mogelijkheden op ben er super blij mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
A.J. 23-11-2016 Product paar maanden in bezit

Prachtig toestel

Algemene score

9,0
De Galaxy S7 Edge is voor mij een alleskunner geworden. Ik ben overgestat van Windows Phone 10 naar dit toestel. Het was en is nog steeds wennen, echter is dit een genot mede doordat het opstarten is vergemakkelijkt. Gegevens overzetten is makkelijk en wordt ook makkelijker gemaakt door de meegeleverde USB-tool. Voor de rest is het een prachtige scherm, ligt het apparaat verrassend goed in de hand waardoor het ook met 1 hand goed is te bedienen. Camera is snel en maakt mooie foto's. Het draadloos kunnen opladen is mooi meegenomen. Het waterbestendig zijn is een geruststelling. Met dit toestel heb ik waar voor mijn geld gekregen en ik ben nog steeds aan het ontdekken. De aangeboden functies en de mogelijkheden van et toestel maken het een SMARTphone mits het ook SMART wordt gebruikt.

Pluspunten

  • Scherm
  • Snelheid
  • Handzaam
  • waterbestendig

Minpunten

  • 1 Luidspreker
  • Aantrekkingskracht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Ronald 22-11-2016 Product paar maanden in bezit

Herziening van mijn eerdere review

Algemene score

6,0
Het blijft nog steeds een fantastische Phone maar mensen zorg dat je hem niet laat vallen en een scheurtje in het glas krijgt want er zijn geen onderdelen te krijgen.
Inmiddels half Nederland afgebeld maar overal een negatief antwoord. Geen scherm te krijgen voor de S7 edge (zilver)
Kan nog maanden gaan duren. Lekkere service van Samsung.

Minpunten

  • Waardeloze onderdelen voorziening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende
Angel9979 21-11-2016 Product paar maanden in bezit

Ik wil niks anders dan een Samsung Galaxy-smartphone

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na de s4, s5, s6 edge kon de s7 edge niet uit blijven.
Ik mistte het waterdichte en ben gek op de curve omdat dit op de 1 of andere manier rustiger is voor mijn ogen, vandaar de snelle overstap naar de S7 edge.
Ook was de pink rosé kleur een reden om dit toestel aan te schaffen.
Als het geluid uit de boven en onderkant zou komen had ik een 10 gegeven.

Pluspunten

  • Groter scherm
  • Rosé kleur.
  • Curve

Minpunten

  • Geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jouke Nienhuis 11-11-2016 Product paar weken in bezit

Prettig gebruik en zeer goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De telefoon werkt net zoals de voorgaande Samsung Galaxy merken, maar dan veel beter. Ik dacht dat de edge mij in de weg zou zitten, maar je gaat hem stieken steeds meer gebruiken.
Het enige nadeel vond ik het overzetten van de instellingen en apps. Dat werkt niet met het bijgeleverde apparaat en de software. Alle apps, instellingen en wachtwoorden, zoals die van je e-mail (niet GMail) of Facebook moest je opnieuw invoeren.
Erg handig ook de professionele stand van het foto-gedeelte. Die ga je ook steeds meer gebruiken en is ook zeer gebruiksvriendelijk.

Pluspunten

  • Snel
  • Zeer scherpe fotos
  • Edge
  • Waterdicht
  • Kan tegen een stootje

Minpunten

  • Instellingen worden niet overgenomen
  • Apps worden niet overgenomen
  • In een hoesje werkt de snellader niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
delduc 10-11-2016 Product paar dagen in bezit

mooie foto

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
omdat hij hele mooie foto maakt ik hoef geen camera meer mee te nemen ik doe alles nu met de s7 en de accu is nu ook veel beter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Francis 09-11-2016 Product paar weken in bezit

prachtig scherm accuduur 1,5 dag veel opties modern

Algemene score

8,0
apparaat ligt goed in de hand de allerlaatste snufjes zitter erop. Accu gaat langer dan 1 dag mee bij veel gebruik.

Pluspunten

  • scherm
  • apps
  • uiterlijk

Minpunten

  • te veel apps maar kan je verwijderen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Davy 09-11-2016 Product paar weken in bezit

Fijn toestel erg solide

Algemene score

9,0
Gewoon fijn toestel met mega veel mogelijkheden. Mooi scherm, super strakke camera, fijne menu's . Als je dit toestel gebruikt weet je gelijk weer waarom het duurdere segment samsung zoveel beter is

Pluspunten

  • snel
  • mooi

Minpunten

  • typen met edge

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Ruben Scheffer 08-11-2016 Product paar dagen in bezit

mooi scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ik heb deze telefoon gekocht omdat deze samsung een geweldig beeldscherm heeft. Ook de accu is super goed. Super vet dat de telefoon waterdicht is

Pluspunten

  • scherm
  • accu
  • waterdicht
  • camera
  • edge

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews