Samsung Galaxy S7 Edge wit / 32 GB - Reviews

Best Reviewed jan 2017 Samsung Galaxy S7 Edge wit / 32 GB
Best Reviewed januari 2017
Specificaties
Display
5.5 inch scherm
Opslag
32 GB opslag
Besturingssysteem
Android
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 710 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Thero 26-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Geweldig design.

Algemene score

9,0
Een mooie smartphone die gebruiksvriendelijk is te bedienen
Maakt mooie perfecte foto's van bijzondere kwaliteit.

Pluspunten

  • Design.
  • Goeie lens, maakt fotos van hoge kwaliteit.
  • Ligt goed in de hand.
  • Laat zich goed bedienen
  • Verbind zich moeiteloos met andere apparaten

Minpunten

  • Geluidskwaliteit kan nog beter.
  • Ontkoppelen van Sim en geheugenkaart-houder
  • Bij reset vrijgave toestel door 2 pincodes
  • Verder tot nu geen ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

liek 77 26-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

luxe veel opties kwetsbaar

Algemene score

8,0
hij heeft een mooie uitstraling.
Samsung is voor mij bekend en vertrouwd stelt niet teleur. installeren gaat eenvoudig. veel opties bij de camera filmpjes kun je bewerken flits bij selfie etc.
ik moet nog veel ontdekken.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Esmée Aylin 24-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Batterij gaat lang mee. Streamt HD en het geluid is top.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super telefoon. Beste keuze ooit om van apple over te stappen op Samsung. Helemaal verliefd op het geluid, hd beeld en batterijduur

Pluspunten

  • Streamt HD
  • Batterij
  • Laad snel op
  • Camera is gruwelijk goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Odaron 24-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Strak toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi, strak toestel. Het toetel is zeer handzaam en prachtig slank. Wel even puzzel om data van Nokia Windows over te zetten.

Pluspunten

  • slank
  • handzaam
  • beeldkwaliteit

Minpunten

  • overzetten data

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eddysan 24-12-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

prachtig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ben een samsung koper TV,Mobiele, soundbar en ben zeer tevreden over deze producten die ik al jaren lang gebruik en zeer tevreden over ben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ouwe 23-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Perfecte telefoon

Algemene score

9,0
Ziet er goed uit en werkt perfect. Goed geluid en mooi scherm. Makkelijk in gebruik. Is goed zelf te installeren en apps werken perfect.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

JPM 23-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Gebruiksvriendelijk apparaat (altijd met Android)

Algemene score

9,0
Persoonlijk heb ik de Edge7 Silver Titanium aangeschaft. In één woord "een prachtig toestel"! Ik heb nog geen negatieve ervaringen bij het gebruik van het toestel kunnen constateren. Uitsluitend loopt Samsung met de kwaliteit van speaker achter.

Pluspunten

  • Beeldscherm
  • Water/stofdicht

Minpunten

  • Geluid

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Hans 22-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

prachtig toestel

Algemene score

9,0
Een bijzonder mooi toestel. Erg gebruiksvriendelijk.
Een zeer goede lens want de foto's zijn van uitzonderlijke kwaliteit...

Pluspunten

  • disign
  • camera
  • gebruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mart 22-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Zeer hoge beeld kwaliteit, erg gemakkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is zeer snel heeft veel ruimte op de telefoon opslag. Zien en of in je handen hebben, en je bent verkocht en het is kopen. Waar voor je geld

Pluspunten

  • Accu
  • Beeldscherm

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kees 21-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooie smartphone met veel handige functies.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Geweldige smartphone waar je niet op uitgekeken raakt. Supersnel en een lust voor het oog. Met bijbehorende hoesjes nog mooier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

psychedalien 21-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Geweldig Smartphone

Algemene score

10,0
Camera is Fantastisch goed. Beeldscherm heeft ronde randen.
Alles werkt zo Ontzettend Soepel!
Als je dit toestel neemt vóór 1 jan 2017 krijg je de 3D Gear camera van ongeveer €99 gratis erbij!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ismet 21-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

mooie en dun toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
telefoon is erg makkelijk in de hand en mooi uitziet plus eer snelle mobiel telefoon is. je krijgt er geen spijt van.

Pluspunten

  • Mooi disply
  • dun toestel

Minpunten

  • er is nog geen case voor deze edge

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Inge 20-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Super telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Telefoon is intuitief te besturen. Ligt lekker in de hand. haarscherpen foto's en ook de edge funtie is zo gebruiksvriendelijk, Heel blij mee

Pluspunten

  • goede fotos
  • gebruiksgemak
  • design

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Leon K. 19-12-2016
  • Product paar maanden in bezit

2 is beter dan 1

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het scherm breek heel gemakkelijk dus heb er momenteel 2, want vond 350 euro voor schermreparatie iets te veel van t goede dus dan maar een nieuwe.
apparaat zelf, werkt snel, makkelijk in gebruik, mooie kleur intensiteit door de amoled.

Pluspunten

  • mooi gebogen scherm
  • houd soepel vast

Minpunten

  • scherm breekt snel
  • scherm breekt snel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jack 18-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

heeft een groot scherm ligt lekker in de hand

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
dit toestel is geweldig en werkt ook prima en doet wat hij moet doen klasse deze samsung galaxy S7 en ik wil dit toestel aanbevelen aan iedereen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wesley 18-12-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

Samsung Galaxy S7 Edge

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nu al meerdere maanden in bezit. Nig steeds zeer tevreden ondanks dat een paar puntjes nu zichtbaar worden. Ik merk dat de telefoom soms blijft "hangen". Waaraan dat ligt weet ik niet. Misschien dat ik te veel apps op de achtergrond heb lopen maar dat mag volgens mij niks uitmaken. Dit is dan ook maar sporadisch waardoor het voor mij niet storend wordt. Af en toe een beetje gehannes met de "edge". Zeer aanrakingsgevoelig en bij het horizontaal filmpje kijken moet je dan ook echt je best doen om niet de kanten aan te raken, anders roep je telkens een menu op.
Verder nog steeds zeer tevreden over uiterlijk, kwaliteit beeldscherm en camera. Ik verheug me nu al wel weer op de Samsung S8!

Pluspunten

  • Mooi groot scherm
  • Ondanks formaat past hij goed in de hand
  • Design
  • Android, dus te customisen

Minpunten

  • Edge is soms irritant door aanrakingsgevoeligheid
  • Sporadisch lijkt de telefoon traag te zijn

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

patrick 17-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

mooie telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Samsung maakt standaard goede kwaliteit telefoons en ze zien er altijd goed uit! daarom vind ik Samsung de beste keuze voor smarte Phone

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

M. Emmerik 16-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Goede vormgeving, mooi beeld.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb het toestel net enkele dagen en ben zeer tevreden over de snelheid, helderheid, beeldvorming en vormgeving. Als je twijfelt over dit toestel, maar wilt eerst kijken wat anderen erover zeggen.. Twijfel dan niet langer!

Qua processor en snelheid overtreft het de Iphone 7!

Pluspunten

  • Beeld
  • Snelheid

Minpunten

  • Camera steekt iets uit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jesper Stolk 15-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Aan te raden!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze telefoon is zeer betrouwbaar en reageert snel, camera is perfect en zou hem zeker aanraden om hem te kopen, het nadeel van de edge is dan wel dat het scherm snel zal breken bij vallen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Greggy 13-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Galaxy S7 Edge

Algemene score

10,0
Beste Tel ooit

als je van Samsung houd is dit de beste tot nu toe

Alles is top.

Design
Camera
Software
Zit goed in de hand
Gameplay
Video

alles gewoon geweldig.

Minpunten

  • 000
  • 000
  • 000

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews